EURIA APOSA

9:21

Eli. Liian pitkä. Toistaa itseään. Ei juuri muutu. Räks ja Poks läsnä. Todella yleisen kuuloinen sointukierto. Kaikki elementit on tarkoituksella tässä. Kaikki tämä kertaäänityksellä. Minä tykkään.

Tosiaan pohjustan tein ja siihen improvisoin. Mutta soundivaihdokset on kolmen laitteen välisiä juttuja, jotka meni sattumanvaraisesti. Ja nuo muut kummalliset efektit improvisoitu jälkeenpäin.

Jaksamista kuunteluun haha.

9.00   232 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 354459 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Asam 18.12.2013
Pulska tonttu keltaisissa hyppii harmaalta mättäältä mättäälle. Rätinät ovat oransseja matoja. Sade sataa viidettä päivää ja olo huoleton. Valkoinen taivas kuoriutuu pois niitten kohtien yläpuolelta, joihin tonttu hyppää toistamiseen, paljastaen mustan taivaan tähtineen. Tummansininen putkipensas sivulla. Sen jälkeen meren ranta, jossa sade tummentaa vedenpinnan. Mutta ranta itse on valkoinen.
0   +1 +2
 
Mr Fobias 04.11.2008
Leppoisaa musiikkiahan tämä on. Tuo sointukierto on loistava ja mitä sitten, jos se on paljon käytetty. Tässä on niin paljon muuta kaikkea mukana, että eipä tuota tule paljoa ajateltua tuolla taustalla. Tyylikästä improvisointia, joka luo aivan omanlaatuisen keitoksen. Räksit ja poksit kuuluvat olennaisena osana tähän juttuun ja jos ne suodattaisi pois, joku olennainen elementti häviäisi aivan varmasti. Toimii. Näin juuri hajotetaan ylituotetun mainstream kaman luoma illuusio musiikin todellisesta tarkoituksesta ja alkuperästä :)
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 07.11.2008
Mielenkiintoisia soundeja. Kitarassa (olettaisin?) erikoista soundia alkupuolella. Mua vähän häiritsi nuo rätinät...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat