Kehner D Debout

Bernard P. Ktaemsshar V01 | 15.08.2008 | --
6:53

Taas seisomilta improvisoitu. Seisomia oli kolme.(Eli ei ennaltatapailua). 2 minuuttia alusta poistettu liiallisen hilpeyden takia. Kitaraa soitettu muun muassa kivellä ja vaahtomuoviin käärityllä USB-tikulla.

9.00   236 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Asam 18.12.2013
Altaita lumen keskellä. Onko tämä siis Islannista? Siltä se kuulostaa. Tää on tuokiomuotoa, se on prosessien kokonaisuus, tila, ei mikään yksittäinen juoni. Unenomaista, vähän hämärämaailmaa mukana, mutta lyhdyt palaa sinimustan taivaan alla. Hylkeitten tummat selät. Lumisohjoa. Hakataan järven pehmeää jääkantta. Kalastajien baarissa ei myydä mitään piña coladoita. Kitaran preparointi kannattaa! Hyvin saatu materiaalia riittämään viimemetreille saakka.
0   +1 +2
 
8
Gartza1962 18.08.2008
Aika hyvä taas intensiiviseksi sävellykseksi! Kyllä tekniikka on ihmeellistä, kun USB-tikkuakin voi käyttää soittamiseen... ;-D))

Biisi kävisi sound trackiksi lyhytfilmiin, joka kertoo...??? Pituutta on vähän liikaa näin pelkkänä kuuntelukokemuksena, kun erilaisia tapahtumia on liian vähän. Kuvallinen kerronta täydentäisi biisin ideaa ja päinvastoin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat