Dhid Krejun Mostu

5:20

The Krejun Sea

"Levyltäni"(eli levy ei ole oikeasti ilmestynyt) Ecs Turturias-The Spirit of Damaran, eli ensimmäinen raita viiden kappaleen kokonaisuudesta.

9.00   390 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
kake1962 27.07.2007
Miellyttävää melodiaa. Erilaisia sekoituksia mm. itämaista, välillä tulee jotain keskiaikaista mieleen. Olisi kiinnostavaa tietää sen maailman tarinaa, johon musiikki liittyy! Hyvää tunnelmaa!
0   +1 +2
 
8
starts 27.01.2007
Mielenkiintoinen kappale. Melodiat ovat monimutkaisia, ja siten mielenkiintoa herättäviä. Menee taustamusiikkina- sopisi hyvin johonkin fantasiapelin taustalle. Tulee mieleen vanhat Final Fantasyt yms. ja se on hyvä asia. Tykkäsin erittäin paljon tom-rummuista taustoilla ja soitinten valinnoista. MIDI ei välttämättä ole huono asia, onhan siinä yksinkertaisuuden ja selkeyden estetiikkaa. Varsinkin nuo orkesteri- ja etniset soittimet tuovat sen tunnelman mikä niillä pitääkin tuoda. Kyllä hyvät lähtökohdat sinulla on jatkaa!
0   +1 +2
 
10
Fantasy music 06.09.2008
Bluesmainen sävelkulku,(muttei lähelläkään bluesia) antaa antiikkisen vaikutelman näillä instrumenteillä ja tempolla.Varsin kekseliäs ja toimiva,musiikin säännöt täytyy tuntea jotta niitä voi rikkoa.Tähän sanoisin taas että säveltäjän omaleimaisuudesta tulee suuri +
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat