Dusp

4:50

Luolastomaista äänimaisemaa.
Oikeilla soittimilla, ei MIDI-soittimilla.

8.25   443 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Asam 19.01.2014
Hernerokkasumua satamassa, katulyhty tulee läpi vahvemmin ja heikommin sumupilvien ohipurjehtimisen mukaan. Jossain kaukana kapakan äänet. Kotkan ruusu on kullan ja mustan värinen. Majakan valo kylmän hopeinen, ei aina pääse läpi. Jo viimeisen seikkailunsa tehneet kuiskivat varoituksia kellarien alta. Kaikki tämä tapahtuu todellisuudessa valtavan ufon pinnalla ja vihreät lonkerot työntyvät parin millin vuosivauhtia reunoilta kohti tapahtumien keskiötä.
0   +1 +2
 
FogHornDynasty 16.08.2007
Erittäin erilainen biisi. Äänityslaatu nyt ei ole mikään paras mahdollinen.
Ahdistuneisuus paistaa selvästikkin läpi.
Hyvin on tätä kyseistä tunnetilaa pystytty kuvailemaan.
0   +1 +2
 
9
Mr Fobias 28.07.2007
Mielenkiintoista... Ahdistusta. Jollain on jossakin paha olla, kun pirua tarvitsee kutsua tanssimaan haitarin vetäessä sointuja ;). Jaahas vähän skittaakin olen kuulevinani ja. Ei muuta pysty sanomaan, olen niin peloissaan. Ainoa mikä jäi vaivaamaan oli se, että mitä lopussa tapahtui (jatko osa tulossa...) :)
0   +1 +2
 
7
kake1962 27.07.2007
Luolassa tosiaan ollaan (kait?)! Tällainen musiikkityyli on hyvinkin vierasta meikäläiselle... (;-)) Taitaa olla vanha urkuharmooni vaiko se haitari käytössä? Ovelaa äänimaisemaa, sopisi esim. jonkin näyttelyn taustamusiikiksi/-ääneksi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta