Yan-Mung Center

1:50

Sävelletty kilpailuun "Musiikkia pelitilanteeseen Osa 2".

Vaikeinta tämän säveltämisessä oli se, että suuri osa kappaletta piti tehdä rumpumerkinnöillä. eikä se soundi jolla ne merkinnät kuulostivat hyvältä, toiminut sillä ohjelmalla jolla säveltelin/muokkailin.

Tulos on aika sekainen.

9.00   420 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Mr Fobias 09.01.2009
Niinpä sekainen, mutta se on tässä parasta. En compuutteri pelejä ehdi pelata nykyään kuin satunnaisesti, mutta kyllä pelottas pimeässä huoneessa kaikennäköisiä höttimönkiäisiä jahdata tämänteoksen kyydissä. Onnistunut juttu kyllä. Tätä se on. Ensin oli joku idea ja sitten kasataan/rakennetaan siihen ympärille fiilispohjalta kokonaisuus. Todella ainut laatuinen ja omaperäinen tuotos.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 06.01.2009
Jouset kuulostaa ällistyttävän hienoilta. Hulluja melodioita löytyy, tykkään todellakin. Myös kuorot toimii hienosta, laskeutuvat koko ajan kuten synkkä taivas. Tästä tulee vahvasti mieleen Final Fantasy 7 rauhallisten melodioiden puoleta ja FF8 perkussioiden puolesta. En tiedä oikein mitä enää sanoisin, yksinkertaisesti toimii. Pitäisi varmaan itsekin osallistua.
0   +1 +2
 
Kallemania 06.01.2009
Vähän sekavahkoa on. Tuli mieleen semmosen vanhan pelin ku Betrayal At Krondor musat. Soundit oli hyvin valittu. Sopivan lyhyt, sekavuus ei ehdi käydä yksitoikkoiseksi.
0   +1 +2
 
9
kake1962 02.01.2009
Huh huh! Tämähän on loistava modernin klassisen musiikin teos! Sopisi hyvinkin johonkin jännittävään elokuvaan, jossa jännitys välillä rauhoittuu ja taas mennään! Vahinko että on niin lyhykäinen...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat