Alternative Metal

Darkest dark 14.08.2019

2:36

Toiselta For passengers jne. studiolevyltä nimeltänsä Beta irrotettu suosikki. Laulujen tulkinnasta vastaa jälleen AJKdiablo/bonedoll/jne... Tätä tehdessä oli jotenkin hyvin selkeä ja tyhjä pää. Rauhallinen ja hyvä olo ja sen muistaa edelleen tätä kappaletta kuunnellessa. Tällä levyllä oli muitakin sellaisia hetkiä, mutta tulkoon tämä nyt parhaiten toimivana kokonaisuutena esille tässä. Sanat kertovat katatonisesta masennustilasta, siitä hetkestä, jolloin ei juuri valo paista. Sekin lähellä sydäntä edelleen.

-   0 3 kuuntelua
Doom Metal

Molto 12.08.2019

10:12

Vähän pörisevämpää menoa seuraavaksi. Ensimmäiselle For Passengers Travelling With Pets soololevylle sävellettyä materiaalia ja ajan saatossa valkkautunut suosikiksi tuolta levyltä. Örinälauluista vastaa BoneFleshDollssistakin tuttu AJKDiablo/Bonedoll/jnejne. Kappaleessa kerrotaan ihmiskunnan mahdottomasta halusta yksilöiden hyvinvointiin ja sen pyhittämiseen sekä tietysti siitä seuraaviin ongelmiin. Aihe on edelleen ajankohtainen sekä lähellä sydäntä. Jotenkin olen myös kasvanut tähän soundimaailmaan kiinni vuosien saatossa. Raaka ja päällekäyvä, joka yleensä...

-   0 4 kuuntelua
Folk

Pinta 09.08.2019

3:32

Näistä uudemmista tuotannoista on vähän jäävi sanoa, kun ne on vielä niin hyvin muistissa, mutta laitetaan niitäkin nyt tänne vain. Tämä kuitenkin on muutaman vuoden ikäinen, laahaavan tunnelmallinen ja juuri kun se tuntuu alkavan, se loppuu. Taisi olla toinen näitä "uuden aallon" akustisia kappaleita, jonka tein. Tästä tulee minulle aina mieleen avaruus ja se on iloista se. Kertomus elämän merkityksettömyydestä sekä merkityksellisyydestä.

-   0 10 kuuntelua
Lo-Fi

Astray 08.08.2019

2:25

Vähän tuoreempi tapaus. Tätä muistellessani tajusin, että valehtelin teille. Edellinen kappale kun lienee ollut hyvin lähellä vuosituhannen vaihdetta, eikä suinkaan 2008. Sori. Mutta tämä siis on tehty eräänä kevättalvisena yönä herran vuonna 2011 syöpään kuolevalle mummulle. Hän ei tätä koskaan kuullut, eikä ollut kyllä aikeissa esittääkään. Kappale kun oli lähinnä itselle sellainen muistutus, että irti on syytä päästää. Hyvin impro -henkinen tekoprosessi. Pimputtelin vain pianoa narulle ja sitten vähän laulua. Jostain syystä vokaaliraidalle tuli...

-   0 6 kuuntelua
Doom Metal

Hiljaa 05.08.2019

6:31

Yksi ehdottomia suosikkejani vuodelta 2008 (ehkä vanhempikin, joka tapauksessa tehty hautakylän studiolla). Hitaasti käynnistyvä, tunnelmoiva vuodatus, jonka crescendo iskee minuun vaikka teos on vuosien takaa.

-   0 18 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.