Mushroom

6:39

Kun elämä tuntuu menevän päin veetä,
tule juomaan kanssamme kärpässieniteetä

8.00   412 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=237567
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Vaauuu....

Jos biisin nimi on Mushroom niin se ei voi olla huono...

Mutta joo...Sieniä... Hmm... Kyllähän tämä selvästi sitä on... Sienissä äänet alkavat juuri muotoutumaan tällä tavalla ja voisin jopa usko pelkääväni tälläsiä ääniä ainakin kärppyjä syödessäni... Ehkä se on tarkoituskin ollut taiteilijalla...

Loistavaa tavaraa!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 08.01.2007
Huh. Enpä ole kärpässieniä toistaiseksi syönyt, mutta tämä biisi tuntuu kyllä kuvaavan hyvin sitä delirium-psykedeliatilaa jonka olen ymmärtänyt niiden nauttimisesta seuraavan. Tietyllä, todella perverssillä tavalla kaunista mutta silti samanaikaisesti kieroutunutta, synkkää, tummaa.

Käsittämättömän siistejä tunnelmia, älyttömän hyviä sointu- ja saundivalintoja kaikin puolin. Jotenkin tämä ei kuulosta yhtään miltään muulta ikinä kuulemaltani biisiltä. Tai no jollain perverssillä tavalla tulee mieleen Autechren remix Spacetime Continuumin biisistä String Of Pears, siinä on jotenkin samalla tyylillä kieroutunut tunnelma.

Tuotannollisesti meininki on turhan laihaa ja kovan, kylmän tuntuista. Sisältö kuitenkin toimii erittäin mielenkiintoisesti ja hyvin; on tässä kyllä rakenne vielä aika epämääräinen ja biisi saisi myös ehkä elää jotenkin orgaanisemmin, mutta on tässä kyllä silti niin kovia elementtejä että alan pikkuhiljaa vakuuttumaan siitä, että tässä on kyllä mikserin yksi kovimmista, persoonallisista ja yksinkertaisesti parhaista artisteista. Tuotannollisissa jutuissa on tekemistä, mutta se ei ole kovinkaan vaarallista koska tekemällä kehittyy ja tässä on toi sisältöpuoli niin vitun hyvässä kuosissa että harvoin tapaa.

Olen suuri fani.
0   +1 +2
 
Begga(R) 13.01.2007
Emmää oo nyt niin hyvä...
0   +1 +2