Album Medley

Bluebear Project | 15.07.2008 | Trance
8:31

Bluebear Project - Blue Planet albumi julkaistu ympäri ämpäri maailmaa (17.3.2009). Tässä pieni näyte levystä.

Tracklist:
01. Midnight Cruising
02. Blue Planet
03. Cataclysm
04. Solar Storm
05. Northern Stars
06. End Of Love
07. Lost In Time
08. Frozen Moments
09. Summer Calling

Btw, kotisivuillamme on yksi vapaasti ladattavissa oleva biisi.

Supporttia tullut mm.:
Josie Harral: MixMag, Angel Ace, Gareth Emery, Dj Shah, Tillmann Uhrmacher, Plastic Angel, Signum, Bart Claessen, Mindgame, Ferry Corsten, Digital Nature, Judge Jules, Les Hemstock, Eddie Howell, Rank 1, Bryan Summerville, Ben Alonzi, Miikka Leinonen, Manuel le Saux, Marcel Woods, Suzy Solar, B.E.N, Tom Colontonio, Mark Pledger, Robert Vadney, Frank, PVD, Markus Schulz, Vast Vision

(c) Andromeda Recordings

9.50   500 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=340493
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Anssi H 07.04.2009
Tää eka palanen on jotenki jännä, tykkään vitusti. :) Kakkonenki on aika jees, melodiat on vähä samavivahteiset kuin kolmannessa kappaleessa. Artistilla on selvästi oma tyylinsä. Hyvää settiä. Jotkin biisit eivät napanneet ihan täpöllä, mutta kokonaisuutena kuullostaa oikein eheältä albumilta. Tuon euroilun ois kansa omasta mielestä voinu jättää pois. Omasta mielestäni kyllä 1-3 raidat ovat ehkä kovimpia näitten perusteella. :) Tuo ykkönen oli mukavan erillainen.
0   +1 +2
 
Aurisgale 20.10.2008
End of Love on tämän albumin kovin biisi, siis mielestäni previkoiden perusteella... jos nyt laskin oikein nuo demot. Tunnelma ja energia on kohdillaan. Hienoa että näin monta laadukasta biisiä on samassa paketissa.
0   +1 +2
 
Aurisgale 20.10.2008
Laadukkaan kuuloiselta vaikuttaisi tämä albumi. Pari biisiä oli hiukan tasaisempia, mutta tuolla puolen välin tienoilla ja jälkeen oli pari positiivista yllätystä ennen tuota euro-viritelmää.

Ei sen puoleen taas tuon euro-viritelmän jälkeen kuulostaa jälleen oikein hyvältä. Ei tässä albumissa taida nyt pahemmin olla heikkouksia. Pidän peukkuja pystyssä, että tämä laadukas albumi näyttäisi teille valoisaa tietä eteenpäin.

Maistuu!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta