Coco Jamboo Goes Harder

Bompaze | 13.01.2008 | Hardtrance
5:50

Heh heh hee... Herra Presidentti ei kyllä pidä tästä.. ;P

Kun aloitin tätä, piti tehdä vain omankuuloinen remix ah, niin legendaarisesta Coco Jampposta alkuperäisellä temmolla ja niin pois päin mutta niin sitä lähdettiin vaan "poispäin" että mentiin taas väänteleen niitä hard-alkuisia namiskuukkeleita ja siitä syntyi sitten tällaista.

Mistään raisk*amis-versiosta ei kuitenkaan ole kyse omasta mielestäni eikä myöskään Remixistä. Oikeastaan biisi ei ole enää mikään Kokojampo, paitsi alussa ja lopussa ehkä etäisesti muistuttaa sitä. Esim. puolessa välissä biisiä oleva piano-ynnä stringsit on ihan omia kyhäelmiä eikä liity millään tavalla Herra Presidentin touhuihin.

Biisi syntyikin oikeastaan ihan vahingossa (kuten niin usein ennenkin.) Huvikseni vain kokeilin tohon Jambon "huilu"/mikälie-melodiaan jotain trancesyntikkaa ja sehän kelpas paremmin kuin hiki kainaloon! :D
Ehkäpä genrenä voisi enemmän toimia Hard Dance kuin Hardtrance mutta ei löytynyt listasta, joten.

Huomaa myös, että biisi on tehty samoilla soittimilla kuin "The Climax." Myös samaa rakennetta osittain havaittavissa. Tosin pidän Climaxia edelleen parhaimpana biisinäni. Ei tämä sille pärjää alkuunkaan, heheh;)

10.00   890 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Löytyy soittolistoilta