Ma Tahtoo Tamppaa, Tamppaa!

Bompaze | 09.02.2010 | Happy Rave
5:12

Ensimmäinen yritykseni tamppausbiisikilpailuun jonka vaihdoin tuohon ylempään.. tää = tämmöinen vajaassa kolmessa tunnissa syntynyt tosi vajaa räpellys. Tämmöistä siivousmusaa...mattojen raivotamppausta....eli genreksi vaihtaisin Piripolkka jos siellä listalla olisi. Jeejee, takakontit raikaamaan ja kylille!

8.50   393 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
bioluminance 19.02.2010
Hehheee..tämä se on piripolkkaa totta tosiaan.Tulee mieleen 90-luvun häröbileet missä jauhopäät joras kybällä just tälläsen tahdissa.Asiaa : D
0   +1 +2
 
JM 19.02.2010
JUMALAUTA että tykkään tuosta basson huminasta ja totaalisesta tuhosta, jota itsekin omassa entryssä hain. Joskin täsäs on vähän tasapainoisempi miksaus - vastapainoksi vähemmän tavaraa. Saundeissa on taas sellasta perinteisyyttä, joka vähän ottaa päähän, kuluneen kuuloista, omalaatuisempaa rytinää tämä kaipais, kun tohja on näinkin kehityskelpoinen. Nyt pulttas soitin, niin en kulluu ku puoleen väliin, pitää sitten äänestysoäivinä kuunnella vielä kertaalleen.
0   +1 +2
 
8
TomyS 14.02.2010
Tää on se tempo jolla ne matot tampataan? :D Haha. Alkaa klassisen "heikolla" setillä, mutta silti heti mukaansa tempaavalla. Sitten iskee kaikurummut peliin, jeah. Paranee vaan jatkuvasti! Siisti kun bassorumpu vaihtuu aina välillä erilaiseen, varsinkin näin tamppausidealla toimii hienosti. Tuossa yhdessä kohtaa tulee kyllä viimeisen päälle maanjäristysbassot.. ainakin näin kuulokkeilla kuulostaa siltä, heh. 2:13 lähti nykimään ja lujaa!! Hell yeah, olispa sitä jatkunut pidempään. Tykkään kaikista näistä taustan synista, scratcheista, vihellyksistä jne. Tulee ihan sellaista kunnon teknomeininkiä K:lla. Jees melodia loppupuolella, hieman jos kierommaksi olisi saanut. Just niinkun 4:42, tulee väkisin sellainen virne naamalle siitä. ;] Mutta tässä oli tosiaan raja kuinka kauan tätä sai tehdä, siihen nähden helkkarin toimivan kappaleen sait tehtyä!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta