Emotion [Low Quality]

Boozehill-oldies | 21.10.2004 | Trance
8:24

Aika melodista matksua tälläkertaa. Sahaa on väännetty mukaa, kaikin maustein :) Kommentti ois kiva vaivannäön jälkeen ;)

9.10   2007 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
protec 28.11.2004
Alkaa kivasti mutta kun tuo potku alkaa niin mielestäni se hakkaa aivan liikaa. Mutta se nyt on makuasia. Melodioista puuttuu se jokin...mutta hyvän kuuloista. Oot kehittynyt aikas paljon viime aikoina, kun taas meikäläinen polkee paikallaan. Keep Up The Good Work!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 24.10.2004
Alku mukavan kuuloinen, tuo yleisöhurraus sopii mukaan. Basari potkii erittäin kivasti, sopivasti EQ:ta käytetty. Muuten kyllä mielestäni noissa rummuissa on liikaa shufflea, vähemmälle sitä niin olisi rytmi toiminut vieläkin paremmin tuossa alkuosuudessa. Melodiat toimivat ihan mukavasti, mutta tuo melodialinja hyppää tuossa yhdessä kohdassa aika omituisesti, siis tuo sointuvaihdos, ei kuulosta oikein hyvältä ainakaan minun korvaan. Taustapadikaan ei hirveästi iske meikäläiseen, jotenkin karkean ja rauhattoman kuuloinen. Soundejakin voisi tällä osastolla hioa paremmiksi. Rummut ovat kyllä hyvin kunnossa, basarista mainitsinkin jo tuossa aikaisemmin, samoin shufflesta. Soundit kyllä toimivat ihan mukavasti. Rakennekin on varsin hyvin suunniteltu ja kyllähän se toimii. Efekteistä tunnistaa tuon Daruden käyttämän vokaaliefektin, hyvin toimii tässäkin. Kaiken kaikkiaan tämä olisi ollut kiitettävää tasoa mielestäni, mutta melodioiden osittainen heikkous jättää tämän numeroon 8.
0   +1 +2
 
9
cj.6 22.10.2004
jooo hyvin alkaaa kunnon tykityksel...tos vähä yli minuuti kohdal tuleee kivan kuulonen saundi joka on ihan hyvä ja melodia ihan hyvä...rummut on hyvät ja basso...2 minsa kohdal alkaaa kivat padit...lähtee pirun hyvin liikkeel tää biisi... hyvä liidi saundi....basarí tulee aika kovaaa ja se on hyvä vaan...muuten on kyl hyvä biisi
0   +1 +2
 
9
nacol 22.10.2004
Noniin, arvostellaanpa sitten lennosta. Eli tuossa alussa tuo "yleisömeteli" häiritsee hieman, mutta se katoaa muiden soundien alle lähes kokonaan biisin alussa potkun ja muiden rumpujen astuessa kuvaan. Tuossa 1:07 paikkeilla alkava leadi on ehkä hieman tunkkainen, mutta 1:25 kohdalla alkava leadi korvaa sen. Hyvillä soundeilla olet taas surullisen kuuloisen melodian tehnyt, mutta sehän antaa sille juuri sitä "viehätystä" jota jokaisesta biisistä pitäisi löytyä että sitä jaksaisi kuunnella.
Eli sama lyhyesti (tai no teemoittain):
1. Rumpuosasto hyvin kunnossa - kick tarpeeksi tuhti ja hyvät haitsut.
2. Bassolinja hyvä hyvillä soundeilla.
3. Leadi hyvä (no nyt loppujen lopuksi).
4. Melodia erittäin hyvä ja soundit hyvät.
5. Rakenne ja efectointi hyvät, tosin tuossa 2:17 (tai ensimmäisessä breakissa) tulisi mielestäni olla vielä 1x se matalemmalla oleva ns. stringi.

Kokonaisuudessaan erittäin hieno teos, vaikka kommentistani voisi toisin päätellä :)
Kyl tästä sulle 9 tulee (ottaen huomioon että arvion lennosta :)
0   +1 +2
 
9
Deep Cold 22.10.2004
Olipas taas taidon-näyte sulta. Pidin padeista ja saha soundista. Melodiakin oli ihan mukavan kuuloinen. Kickissä oli potkua ja hatit "vispasi"hienosti ;) Clappi oli kans mun mielestä onnistunut. Mukavasti vaihtelua biisissä ja soundimaailma on mukavan täyteläinen. Basso oli kans ihan ok. Todella hienon kuuloinen kipale, josta mieleen jäi eniten toi hemmetin hieno choir-pad melodia. This is good shit :D
0   +1 +2
 
DjLime 22.10.2004
Erittäin laimea bassolinja. Ei juurikaan bassoa vaan tuollaista epämääräistä puurotunutta pörinää. Melodiat on aika ovela sinänsä, että tuo viimeinen sointu vie sen hiukan synkempiin tunnelmiin. En tiedä onko se vielä niin hyvä tai huono asia, mutta sen yksinkertaisuus on kyllä ehdoton miinus. Aivan kun se olisi jo kuultu niin monta kertaa ennenkin. Kun biisi on täysissä voimissa, niin huomaan ettei tämä oikeastaan tarjoa mitään minulle. Yksinkertainen melodiakulku ja muutenkin melko yksinkertainen kokonaisuus. Tulee olo, että tässä ei ole panostettu kuin noihin soundeihin. Niistä ainoastaan tuo bassolinja on melkoisen heikko. Rakenne on tässä aika ovela.. jotenkin tuo 5min pysähdys voisi jo lopettaa koko biisin, koska sitä ennen oli tuollainen ns. turha lopunpitkittely, joka sitten johtikin tauon myötä uuteen kohokohtaan. Myöskin alku ei jotenkin saanut heti biisiä lähtemään. Sori, eipä tällä kertaan iskenyt.
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 21.10.2004
On kyllä aika mukavan kuuloista trancee... hienosti oot noita melodioita taiteillut... kyllä tällast jaksaa kuunnella vaikka enemmänkin... ehkä eniten pidin siitä ku tuli se tauko ja tää biisi lähti siitä sitte uudestaan upeasti siitä käynnistymään... en kyllä löydä juuri mitään kritisoitavaa tästä biisistä, että ehdottomasti 10 pistettä.

P.S. Jatka samaan malliin ja tällast vaa lisää!
0   +1 +2
 
10
Avara 21.10.2004
Jälleen kerran mestariteos.. mukavan täyteläinen biisi ja melodiaa on mukava seurata
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta