Memories [original mix]

Boozehill-oldies | 07.07.2004 | Trance
8:38

Jou, siis nyt tällainen pitkä trance kiksutus. Sisältää läsekejä liidejä, komeita efectejä, ja potkivat rummut :D Minusta paras kappaleeni. Kommenttia olisi kiva saada ;) Niin, ja nelosfloodajille tiedoksi, että teidän numeroita ei kaivata!

9.45   3188 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Noison 10.12.2005
10 arvoinen suoritus nuorelta mieheltä! ^^ Tämä on ehdoton suosikki biisini tästä projektista. :)
0   +1 +2
 
10
FunkyFruit^ 14.08.2005
okei...tää saa jo täyen kympin:D aivan mahtava!tätä lisää...
0   +1 +2
 
8
protec 28.11.2004
En tiedä missä on vika kun tuntuu että basso hakkaa niiiin perkulasti. Onko se stereoissa vai missä mut pakko pistää voluumia pienemmälle. Mut kyllä tä taas on sitä perus Senheis laatua. Perushyvää kiksua. Enpä muuta osaa sanoa.
0   +1 +2
 
10
wanna_be 04.09.2004
Hemmetin hyvä tämä ihan originaali, tempaa mukaansa heti alusta alkaen! : )
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 08.07.2004
Alkuosa on mukavan kuuloista rullausta, hyvät soundit, hiljalleen kasaantuu lisää ääniä. Melodiat toimivat kyllä hyvin, soundit aika lailla kunnossa, ehkä pientä hiomista kaipaisi. Itse melodialinja ei sitten oikein säväytäkään, jotenkin oudon kuuloinen melodialinja, ainakin minun makuun, toisaalta kyllähän tämä tuon melodialinjan avulla erottuu (hyvässä mielessä) hieman niistä trance-biiseistä, mitä yleensä kuulee, mutta siltikään tuo ei tunnu tässä mielestäni toimivan. Rummut ovat aika hyvin kunnossa, kick hyvän kuuloinen, mutta ehkä hieman tehokkaampi vielä olisi saanut olla. Hihatit toimivat hyvin, clap myöskin, hyvin efektoitu. Rakennekin kunnossa, sopivasti löytyy vaihtelua, biisin pituuskin on aika sopiva, ei tullut kyllästymisen tunnetta missään vaiheessa. Kaiken kaikkiaan tämä on kyllä melkosen hyvä biisi, mutta tuo melodialinja kun ei vaan millään tunnu iskevän, niin se hieman haittasi kuuntelukokemusta, mutta muuten kyllä kaikki tuntuu toimivan
0   +1 +2
 
10
Aleba 25.07.2004
Aluks mä en ollu ihan varma että jaksasinko käydä kuuntelemassa yhtäkään sun biisiä, sitten latasin ton ekan ja sen jälkeen olikin pakko ladata pari muutakin. Soundi kuullostaa mun mielestä niin puhtaalta ja ammattimaiselta ettei mitään rajaa! Hienoa että joku jaksaa pakertaa tällästä. Jatkossa lisää samanlaista!
0   +1 +2
 
8
a98 25.07.2004
biisi on aivan liian yli kompuroitu, se soi liian kovalla liian epädynaamisesti, ja lisäksi kaikki tuntuu vähän puuroontuvan. esim kikki olisi saanut erottua selvästi enemmän muista rytmeistä, jotka olivat siis liian kovalla (kompressoinnin syy). teknossa kuulee joskus vähän tämän tyyppisiä ratkaisuja, mutta tähän se ei sovi. myöskin breikki kohdassa ylikompressoinnin huomaa kun saha napsuu aivan tajuttomasti, vaikka tosiasiassa nuo kohdat vaativat sitä dynamiikka eniten kun nousu suvannosta lähtee.

melodisesti ei iskenyt meikään, mutta rytmeistä tykkäsin ja effecteistä ym pienestä sälästä. ottaen tosiaan tekijän iän huomioon ei voi muuta sanoa kun loistava tulevaisuus on edessä. ilman ylikompurointia 9/10 nyt..
0   +1 +2
 
10
Ark 20.07.2004
Hauskat nuo alku rummut :) Ja melodia oli taas loistavaa. Itsekkin pyrin tekemään tällaista musiikkia vaikka vasta aloitinkin. Mahtavaa, ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
8
JukkaM 19.07.2004
Ihan jees biisi, vikoja kuitenkin löytyy. Eniten tässä häiritsee todennäköisesti liiasta kompressoinnista/limitoinnista johtuva klippaileminen, tuota nyt ei nyt välttämättä ihan korvakuulolta huomaa, mutta varmasti hieman vähempikin kompressointi olisi riittänyt.

Alun bongo-rummut kuulostaa hyvältä. Bassolinjaan olisi ehkä voinut kehittää jotain omaperäisempää, tuollaisenaan tuo offbeat basso ei jaksa enää iskeä. Rumpupuolella on ihan riittävästi tavaraa. Tuosta crashin delaystä en pitänyt, oli jotenkin oudon kuuloinen mun korvaan.

Melodia on aika mielikuvitukseton, eikä sekään jaksa iskeä sen enempää. Soundi on tosin ihan jees. Rakenteeseen ehkäpä jotain variaatiota mielenkiinnon ylläpitämiseen kaipailisin.

Tälläisenaan ei ihan muhun iskenyt, mutta otetaan huomioon että biisin tekijä on vasta 13-vuotias. Siihen nähden tämä on suorastaan loistava. Jatka ihmeessä musiikin tekemistä!
0   +1 +2
 
spiritusandasper 19.07.2004
Aika toimiva pätkähän tämä on kyllä. Ihan hienot melodiat pääosiltaan. Biitti toimii hyvin mun miestä ja ei jarruta alamäessä. Clappi on todella onnistunut. Bassolinja ihan hyvä. Efektejä löytyy ihan kohtuu mukavasti. Nuo alun stringit ei säväytä sitten omalta osaltaan. Olisin itse jälleen tätäkin tiivistänyt hieman ja laittanut entistä enemmän poweria hieman tiiviimpään pakettiin. Ei silti, kyllä tämä hyvä biisi on ja toimii ihan hyvin kaikinpuolin. Ei sen suurempia rutinoita meikäläiseltä. Jatkahan vaan samaan malliin!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta