Somebody's life (3am mix)

byteSound | 11.06.2003 | Electro
7:38

Tanssilattialle isoa bassoa.

8.25   1737 kuuntelua

Kappaleen sanat

Today I ask you to challenge your listeners,
to love somebody just like they like to be loved themselves,
to remind them that one person can make a difference in somebody's life.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Q 29.11.2003
Ah, märkää naristelua, iskee tajuntaan aivan järjettömän hyvin tuo jälkimmäinen osuus, aivan kuten Kiltti tuossa jo analysoikin! Ja muutenkin sanat osuvat niin hyvin yksiin Killin kommentin kanssa, ettei muuta tarvitse sanoa kuin että lisää!
0   +1 +2
 
Elektrojänis 08.10.2003
Kyl rokkaa... Ei mulla sen kummempaa sanottavaa ole varsinkin kun edelliset ovat niin hyvin jo analysoineet. Kyllä tätä tulee toistekkin kuunneltua.
0   +1 +2
 
9
Red 24.08.2003
Piti tulla korottamaan numeroa ja täytyypä vielä verrata tätä kappaletta viiniinkin - paranee nimittäin vanhetessaan. ;) Sen jälkeen kun kuulin biisin PA kaapeista siellä asmeilla on se saanut lisää soittaikaa kotonakin. Ehanaa kerrassaan.
0   +1 +2
 
8
kontaktor 12.08.2003
Konstailematon ja asiallinen meininki. Pari kertaa joutu looppailee, että alko avautumaan. Kompurointia kehiin, ni saattais rullata vielä hitusen jouhevammin. Mene ja tiedä. :]
0   +1 +2
 
Nyhde 06.08.2003
Voi jumaliste! Olin tipahtaa tuolilta kun tuo alkupuolisko loppui ja siirryttiin villiin electro-osuuteen. Ei siinä mitään, kyllä alkupuoliskokin toimi oikein kivasti ja meikäläinenkin loppujen lopuksi pysyi tuolilla. Tämä jälkimmäinen osuus on kyllä huomattavasti enemmän mieleeni. Meininki muuttuu hieman tummemmaksi ja kaikin puolin hieman mielenkiintoisemmaksi. Alun rakenteluosuus oli omalla tavallaan myös sangen antoisa: edestakaisin flangeroivat suhinat veivät mielenkiinnon jännällä tavalla ja siirsivät sen aina uuteen ääneen, joka sattui osumaan juuri oikealla hetkellä paikalle. Juuri sopivan tarkasti sommiteltua rakentelua, jotta mielenkiinto pysyy täysillä mukana ja silti pysytään visusti mukavan minimalistisella pohjalla. Siirtymäosuus hienosti käytettyine vokaaleineen oli mukavan sähäkkä ja siirtymistäkään ei pahemmin varoiteltu, joten tyylinvaihdos iski ja kovaa. Jälkimmäisen osion hihatit ovat todella kivat. Miten tuollaisia saa aikaan? Kuulostavat juuri sellaisilta, kuin peruselectrossa pitääkin. Yhteenvetona on sanottava kappaleesta sen verran, että kaikessa nerokkuudessaan tämä toimii lähes täydellisellä tavalla ja jätti ainakin minut jumittamaan noihin mielenkiintoisiin sävelkulkuihin. Lisää tällaista! <3
0   +1 +2
 
9
Red 12.06.2003
Ääh, jäi varmaan sellainen kuva etten olisi tykännyt. Kyllä pidin, ja toivottavasti tulee lisää yhtä omaperäistä 'lectroa :)
0   +1 +2
 
9
Red 12.06.2003
Joo, no saundit kuulostaakin siltä, että buzzin käytössä ei hirveesti oo nähty vaivaa niitten säätämisessä. Tosin loppumiksaus & masterointikin puuttuu. Yritän olla välittämättä. Kivan omaperäistä, pimeää niinkuin itse sanoitkin. Biisi ei kyllä auennut mulle oikein ekalla kuuntelulla, mutta tuli tossa popiteltua jokunen kerta ja alkaa jo tuntumaan jonkinlaista pientä koukkuakin. Puolessa välissä alkava meno-osuuskin ihan mukava, vaikka pidin enemmän alkupuolen pimeästä ja rauhallisesta puolesta. Eipä oikein muuta, kivan omaperäistä. Jos saundit olisivat paremmat ni olisi ihan hyvin mahikset kiitettäväänkin.
0   +1 +2
 
8
molox 11.06.2003
Joo iha hyvänkuulosta matskuu. Häröysaste ei niin iso (tiputtaa pointsei) mut muuten iha kuunneltavaa. Mukavat kolkkilainitkin mukaan eksyneet.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta