Approaching danger

Carbon Sounds | 19.04.2007 | Orchestral
2:34

Tunnelma muuttuu rauhallisesta vähän nopeampaan tahtiin.

www.carbonsounds.com

9.80   859 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

tep 01.05.2007
Biisin alkupuoli oli parasta, mitä tältä projektilta on tähän mennessä tullut vastaan. Eniten tunnelmaa, ja kenties myös eniten omaperäisiä ideoita. Eli kaikenpuolin maittavaa kuunneltavaa.

Patarumpujen ja muunkin orkesterin tullessa isommin mukaan biisi notkahti hetkeksi aikaa pikkasen, jotenkin se paisuttelu ei tuntunut toimivan ihan yhtä hyvin kuin maalaileva alkupuoli. Idea on kyllä hyvä, mutta hienoista uudelleenkirjoittamista ja -sovittamista voisi kenties harkita. Hieno idea oli myös se, kun paisuttelun jälkeen palattiin hetkeksi alkupuolen hiljaiseen teemaan - ympyrä sulkeutui.

Ei tässä suuremmin mitään vikaa siis ollut. Toisaalta taas, ainahan sitä voisi saivarrella siitä, että vaaran lähestyminen on kenties tehty liian ilmeisesti: ekan minuutin jälkeen jokainen selloryhmän (?) nuotti antaa ymmärtää, että kohta jysähtää. Tosin se kai lienee ollut ideakin, joten mitäpä tässä valittamaan.
0   +1 +2
 
MKDELTA 29.04.2007
Miellyttävä soundtrack-henkinen kappale. Hyvin toteutty.
0   +1 +2
 
9
Cazeus 29.04.2007
Laadukkaan oloista tavaraa. Kyllä tässä kuljetaan jossain metsän reunalla, vuoriston alla. Puut heiluvat pienessä tuulessa ja pienen joen liplattaessa vierellä. Kunnes yhtäkkiä taivas tummuu ja myrsky yllättää. Pimeässä juosten ja pelätän. Onneksi lopussa löytää kotiin.

Kiitokset tästä, todella miellyttävä kokemus.
0   +1 +2
 
Meddi 28.04.2007
valitin ehkä asiattomasti viime kerralla noista soundeista. asia on vaan niin, etten jaksa ymmärtää tätä soundtrackgenreä (synaorkesterit missä matkitaan "oikeata" orkesterin äänet). aika kylmäksi minut jättää
0   +1 +2
 
esw 26.04.2007
Hienon kuuloista soundtrackia. Pidän erityisesti alkupuolen sovituksesta, ja tuo pizzicato-ratkaisu on tyylikäs. Biisin varsinaisesti käynnistyessä mennään enemmän perinteiselle ja odotettavissa olevalle linjalle. Melodiat toimivat tässä hyvin. Kaikin puolin asiallista tuotantoa.
0   +1 +2
 
Begemot 26.04.2007
Biisillä on fiksu nimi, tosin tuossa esittelykohdassa paljastetaankin kappaleen juoni. No joka tapauksessa hyvin olet onnistunut luomaan sen tunnelman mitä ilmneisesti olit yrittänytki; kyllä tässä aistii vaaran lähenevän.
0   +1 +2
 
10
Yksinkertaisesti mahtavaa! Tulee mieleen jylhät vuoret ja jylhät vuonot! PALJON JYLHYYTTÄ.... Ihanaa...
0   +1 +2
 
semisuper 23.04.2007
Tulee mieleen se vanha Light Beer -mainos, jossa kotka lentää vuoren yli. Liian samankaltainen melodiakulku, kuulostaa kopiolta.

Soundi ei ole kaikilta osin ihan samaa tasoa - komeita koneella tuotettuja orkestraatioita ja tuhnuinen makuuhuonekitara. Erikoinen ratkaisu.

Liian pitkä alku pituuteen nähden. Jäi jotenkin kesken, kehittelyä olisi voinut jatkaa pidemmällekin.
0   +1 +2
 
Zoidberg 21.04.2007
No eipä toista ainakaan itseään. En voisi kuvitella itseäni kuuntelemassa tällaista musiikkia kuuntelemisen vuoksi. Mutta voin kuvitella tämän tasokkaana taustamusiikkina jossakin rts-pelissä. Ihan hyvä vetäisy.
0   +1 +2
 
Zebhyr 21.04.2007
Sisällöllisesti hieman lattea, mutta tuotannollisesti oivallinen biisi.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2