Solar Temple

Chronosis | 13.09.2004 | Melodic Trance
6:44

Perinteistä.

7.75   1663 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
siiki 18.12.2004
Mukavan yksinkertaiset melodiat ja rummut toimivat ihan hyvin.Saundimaailma voisi olla hieman "rikkaampi" mutta menee ihan hyvin näinkin.
Hyvä biisi kuitenkin eli perus trance renkutusta.:)
0   +1 +2
 
7
Stocco 08.12.2004
Melodia on aika kaunis, mutta toisaalta niin yksinkertainen. Tuollainen ylösalas-tyyppinen. Hieno biisi, mutta kun on niin paljon muitakin. Ei oikein erotu millään. Jos mulla ei olis jo 1000 ceedellistä trancee ni varmasti tämänkin säästäisin, mutta nyt en kyllä löytänyt perusteita useampia kuunteluja varten. Tällaista musiikkia olisi kuitenkin mukava kuukka radiosta tai vaikkapa ihan tanssilattialla. Vähän on kuitenkin unettava ja sellainen bilehurmos jää uupumaan. Eli sinänsä vain taustamusakäyttöön. Toisten mielestä tämä voi tosin olla hyvinkin hypnoottinen ja täten vallan mainio bileissä jumitus biisi.
0   +1 +2
 
8
JaDubb 25.09.2004
Alusta asti mukana soiva basari on vähän sellainen nahkainen elikä kapea. Eli siis läskimpikin olisi voinut olla, mutta kun biisi jatkuu pidemmälle, niin basari ei loppujen lopuksi kuullostakaan niin huonolle. Liidiin olisi toivonut enemmän polyfoniaa ja reverbiä, muuten ihan muqiin menevä rimputus.
0   +1 +2
 
a98 15.09.2004
introt ja rakentelu oli todella kivan kuuloista, tykkäsin tuosta alku riffistä, myöskin nuo tausta soundit ja soundit yleensökin on mukavan kuulosia. hiukan löysän kuuloista paikoin tosin. breikkiin siirtymä ei ollut kovinkaan hyvä, hiukan yllättäen ja jopa töksähtäen alkoi. päämelodia osuus on kuitenkin mukavaa kuunneltavaa, jotain nostatusta olisin kaipaillut ja tranceliidit olisivat voineet olla jotain muuta kuin sitä ainaista samaa, mutta muuten suht viihdyttävä teos, vaikkei melodisesti tarjoakkaan mitään kummosta.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta