Tomorrow

7:06

Taattua Cipher's Fantasya hauskojen rytmien ja melodioiden saattelemana. Mahtanee tulla myös meidän esikoisalbumillekkin

8.75   1091 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=255732
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
hazardi 05.03.2007
Hiukan Musen tyyliin lähtee liikkeelle ja kasvaakin ihan kivasti kunnes tila loppuu ja homma pääsee hiukan lässähtämään. Vähän ennen neljättä minuuttia alkaa tahtilajivaihdoksen sijaan musiikkityylin vaihdos. Harmi vaan, että jää turhan lyhyeksi, pidempänä olisi ehtinyt tuoda vähän lisää vastapainoa muille osuuksille.

Ehkä enemmän hengähdystaukoja, niin tulee vähän enemmän dynamiikkaa rakenteeseen.

Mutta ei mitenkään huono suoritus.
0   +1 +2
 
8
c-omppu 13.02.2007
Hyvää kitarointia,ehkä pikkasen liikaa tilua mun korville.
0   +1 +2
 
10
Ace Metalhead 11.02.2007
Mieletön tunnelma ja tyylikäs soolokitara. Kappaleen säveltämiseen on paneuduttu ja helpolla ei päästetä kuulijaakaan. Kappale vaatii useamman kuuntelukerran. Kitaroinnista tulee mieleen alkuaikojen Malmsteen, kertakaikkiaan taidokasta ja upeaa. Kitaramusan puolella virkistävä poikkeus kun ei keskitytä järjettömään tilutukseen. Kappaleen säveltäjä on musiikillisesti erittäin lahjakas. Täydellinen kappale!
0   +1 +2
 
8
stuntguitar 10.02.2007
Hyvät soundit, täytyy myöntää. Rummut kuulostaa hyvältä ja kitaroissa on mukavan erotteleva tone. Satriani-vaikute kuului aika vahvasti, varsinkin tuossa kolmen minuutin kohdalla. Kyllä siellä taisi petruccimaisia picking-juttujakin olla. Jotain olisin toivonut biisinkirjoitukseen lisää. Ehkäpä tarttuvan pääteeman tai enemmän dynamiikkaa. Kaiken kaikkiaan kuitenkin vauhdikas ja hyvällä maulla toteutettu tiluprogeralli.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta