goop

sanmal

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Nevermind 17.07.2007
Taas alussa mukavan onnistunut komppi valinta. Painui suoraan tajuntaan. Hieman paikoitellen sekavan tuntuinen, mutta se ei vaikuta kapaleen hieman pelottavaan tunnelmaan ratkaisevasti. Kappaleen voisi hyvinkin nähdä jossakin kauhuleffan kohtauksessa, ainakin osittain. Ei perinteinen kauhukappale, mutta se ei ilmeisesti ole tarkoituskaan. Huolellisesti hoidettu hommat. Aika paljon samaa kuin muissakin kappaleissa, kyllä helppo huomata, että on sama tekijä. Tämäkin on kyllä vain plussaa mielestäni. Tutun kuuloinen lopetus, en vaan keksi mistä.
0   +1 +2
 
9
Hieno biisi jaksaa kuunella helposti loppuun vaikka ei vaihtelua kovasto olekkaan.
0   +1 +2
 
7
näköradiomies 11.04.2006
kivat äänet ja liikaa haitsuja...tempoa lisää?
0   +1 +2
 
8
7veri-c8 23.08.2007
Tosi synkkää Technoa, ihan jees biisi :) suht laimeeks jätti sinäänsä, mut ihan kuunneltava :)
0   +1 +2
 
9
substance 03.04.2006
Näppärän kuuloinen biisi. Tuollasta chillouit teknoa 8) Sopivan mukavaa mitä voi kuunnella taustalla tai vaihtoehtoisesti chillata nojatuolissa ja keinuttaa päätä. Iha kivoja elementtejä kaiken kaikkiaan, ehkä muhun putois vielä astetta pehmeämmät rumpusaundit, noi oli kuitenkin aika tiukkoja. Mut mielenkiintoista.
0   +1 +2
 
Mika Björklund 04.01.2006
Biitti on tosiaankin oikein kaunis ja onnistunut. Fiilis on rauhallinen ja sopii melancholy air -nimeen ku nakki pakettiin. Toisaalta biisi on harmillisesti liian lyhyt, rakenne ja rakenteen rytmi ei tue fiilistä vaikka äänimaailma on syvä ja sulkee sisäänsä. Yksinkertaisesti siis biisissä ei toisteta tarpeeksi hyviä kohtia. Parveketeknoa parhaimmillan siltikin.
0   +1 +2
 
9
HW 19.12.2005
Rumpusoundi oli todella kiva. Biitistä oli saatu eloisa ja kiinnostava ja vaikka se tuntui ajoittain rönsyilevän hillittömästi, se onnistui silti tukemaan jousia. Melodiat olivat ehkä aavistuksen verran junnaavia ja itseään toistavia mutta kokonaisuus oli silti sekä helposti kuunneltava että kiintoisalla tavalla kekseliäs.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 26.12.2004
Alkaa erittäin tunnelmallisesti, soundit tukevat fiilistä ja päinvastoin. Hienoa otetta heti alusta alkaen. Näin yöllä tämä ottaa mukaansa tyylikkäästi. Aika letkeää menoa, ei niinkään tamppausmateriaalia.

Rakenteeltaan ja elementeiltään aika yksinkertainen, hieman jotain enemmän olisin ehkä kaivannut mutta hieno kappale joka päätti resonoida mielentilani kanssa upeasti. Soundit olivat tavallaan ehkä hieman "tuttuja" mutta eipä tuo juurikaan tällä hetkellä miinukseksi muodostunut.
0   +1 +2
 
Imp 22.12.2004
eipä nosta kummempia fiiliksiä.tämä on kuitenkin onnistunut tavoitteessaan.minimaalista on ja sopivan synkkää ^^
0   +1 +2