Scarecrow (edit)

Mishkin

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
zarthas 25.03.2005
Alku kuulostaa erittäin lupaavalta, ja hyvältähän tämä kuulostaa siitä eteenpäinkin. Bändi vaan yksinkertaisesti toimii. Tässä on mun mielestä jo jotain omaperäistä. Tarttuvia riffejä asiallisilla soundeilla toteutettuna. Hittiainesta, joten eiköhän levy-yhtiöidenkin pitäis kiinnostua!
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 25.03.2005
Hyvät ja hillityt soundit, hyvin rakennettu biisin alku.
Laulu voisi olla miksattu vähän enemmän esiin. Toisaalta, laulussa on alussa ihan pientä epävarmuutta "piano"-kohdissa, ne kannattaa korjailla kuntoon. Muutoin laulussa on hyvää tulkintaa ja otetta ja laulajan soundi sopii biisiin, varsinkin forte-kohdissa.
Rumpujen soundi on hyvä ja jämäkkä.
Kertosäkeen stemmalauluun on (ehkä tarkoituksella?) jätetty epäpuhtautta, vaikka se korostaakin huutoa, korviini se särähtää.
Biisi voisi toimia vähän paremmin hieman lyhyempänä.
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 25.03.2005
Ihan hiton hyvä biisi vaikka hiukan laahaava fiilis välillä välittyykin... Tyylikästä soittoa joka sopivassa määrin tuhtia. Laulupuolesta innostun oikein kunnolla niin kuin bändin edellistäkin ringissä vastaan tullutta biisiä kuunnellessa. Yksinkertaisesti oikein mainio kipale.
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 25.03.2005
mishkin kuulostaa taas itseltään. laulajan ääni on loistava. siinä on kuitenkin aika paljon otettua. ei ehkä luonnollisin laulutapa laulajalle. biisin melodiat toimii. soitossa on sen verran ilmaa että se kuulostaa hyvältä. kuulostais siltä että olette soittaneet aika kauan yhdessä. en tästä osaa sanoa mitään kriittistä. mp.
0   +1 +2
 
7
masab 25.03.2005
Jo on rauhalliseksi rockki mennyt, no nyt rupes tapahtumaan,
tässä on pikkasen jarru jäänyt päälle, miksauksessa kitara
on paikoitellen hiukan liian kovalla. laulu toimii.
0   +1 +2
 
thepax 25.03.2005
Kappale lähti jotenkin ihmeellisesti... Muuten piisissä on mukavaa tunnelmaa. Soitto kulkee hyvin ja kuulostaa kaikin puolin ihan hyvältä. Pidemmän päälle kappale alkaa puuduttamaan. Voisi jollain elävöittää ja lisätä pieniä "huomion herättäjiä" joihinkin väleihin. Biisi toimii loppun asti.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 24.03.2005
Varsin miellyttävä tuttavuus, soitto kunnossa ja etenkin laulu. Ammattitaitoisen kuullosta tavaraa. Hyvät kitarat, hyvin miksattu. Kyllä tätä kuuntelee mielikseen. Biisi tosin on vähän lattea, mutta ei paha ollenkaan. Harvemmin mikserissä tapaa bändiä jolla on jotain annettavaa, tällä on. Hyvä!
0   +1 +2
 
9
dirtylicks 24.03.2005
hyvän kuuloinen, sopivan letkeä meno ja kaikki oikeestaan kohdallaan :) enpä ite ainakaan voi valittaa
0   +1 +2
 
9
Kaira 24.03.2005
Laulaminen sujuu oikein mallikkaasti! Ääni sopii todella hyvin tähän genreen. Vain hiukan oli epävireisyyttä ja tulkinnassa ei oltu ihan sataprosenttisesti läsnä, mutta se on vain ajan kysymys milloin tuollaiset pikku puutteet korjaantuu, koska mielestäni laulaja on sen verran potentiaalinen. Ja vielä kun sais lisäksi jotain pientä rääkymisen poikasta joihinkin kohtiin, niin bueno! On niin kovin puhtoinen lauluääni... Lausuminen sujuu vaivatta.
Tykkäsin rummuista ja niiden sovituksesta. Soitossa oli jotain miellyttävää dramaattisuutta. Se johtui luultavasti mukavan laahaavasta temmosta. Ehkä myös hitaudesta johtui juuri se pienoinen epätäsmällisyys. Minua se ei kuitenkaan haitannut. Fillitykset oli mietitty hyvin. Virveli oli pikkasen häiritsevästi miksattu pintaan ja napakampi saundi olisi voinut olla. Sellainen kun sopii tällaiseen biisiin pontevuutta antamaan.
Kitaraosasto toimi etenkin säkeistössä, jossa se loi kivaa tunnelmaa. Kertsissä saundit oli aikamoista mössöä ja se teki riffeistä lattean kuuloiset, ja soitto olisi myös kaivannut vähän lisää napakkuutta.
Basson saundi oli sopivan grungemainen. Hyvällä tatsilla soitettu, mutta olisi jotain juoksutuksia kaivannut enemmänkin. Tai se olisi ollut hyvä lisä. Nyt kun mentiin aika samaa linjaa kitaran kanssa.
Instrumentaaliosuus oli liian pitkäveteinen, sen olisi voinut pudottaa pois. Tai pätkästä vähän lyhyemmäksi.
Hyvä rockbiisi. Vähintään hyvä. Tästä puuttui vain kitarasoolo:)
0   +1 +2
 
rebb 24.03.2005
Grunge tyyppistä meininkiä. Laadukasta soundia ja hyvää soitantaa, kaikinpuolin ensiluokkaista jälkeä. Sävellys olisi kaivannut vielä jotain ylimääräistä koukkua jäädäkseen päähän soimaan. Fanituksen arvoinen löytö.
0   +1 +2
 
Zeip 24.03.2005
Aika rauhallinen veto ja sielukas, mutta ei kyllä aivan minun makuani. Laulajalla hyvä ääni sopii hyvin kappaleeseen. Tunnelma pitää loppuun asti, mutta jonkinlaisia koukkuja kyllä tarvittaisiin lisää.
0   +1 +2
 
D_Steele 24.03.2005
Aika mukavat soundit oli. Pidin laulajan äänestä.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 24.03.2005
Biisissä grunge vaikutteita. Laulajan tulkinta mukavaa ja biisi hjuva!
0   +1 +2
 
10
hoitopoika 29.01.2005
mielestäni musastanne kuuluu läpi että olette kuunnelleet ns grungea tai seattle rockia. mahtavaa musiikkia.
pakko antaa kymppi koska todella sielukasta musaa. laulajan ääni teki vaikutuksen ja biisin "yksinkertaisuus"
mutta silti hyvä tarttuvuus. kertsi on kerrassaan loistava. saitte yhden fanin lisää
0   +1 +2
 
8
Bemary 11.01.2005
Hienoa hienoa hienoa! Sopivan raskasta. Tykkään kovasti \:)/
0   +1 +2
 
9
Putte 06.01.2005
Mishkin pistää jälleen! Tällä kertaa hieman rennommalla otteella ilmeisesti. Osaamisellanne olette vakuuttaneet jo aikoja sitten, joten ei siitä sen enempää. Tämä biisi on ehkäpä lievä pettymys varsinkin tuon Everything Is Not Ok:n jälkeen. Hieno biisi silti, siitä ei pääse mihinkään. Henkilökohtaisella tasolla vain ei uppoa aivan yhtä syvälle mielen perukoihin. Jotenkin jää tyhjä olo tätä kuunnellessa. No kertosäe on osa erikseen, siinä oli mukavaa fiilistä, sellaista jota olisi saanut olla koko biisin läpi.

En tiedä onko tässä nyt tarpeeksi GB-kisaan tarvittavaa energiaa ja koukkuja. Kyllä tämä toisen, jos kolmannenkin kuuntelun kestää, mutta ei kolmeakymmentä mikä olisi hittibiisin vähimmäisvaatimus. Tsemppiä silti kisaan! Jos ei nyt nappaa niin myöhemmin varmasti. ;)
0   +1 +2