Takaisin

Riku Rotten Project

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Redfox 19.03.2006
Ihan tarttuva biisi, etkä sortunut tapasi mukaiseen liioitteluun noissa lyriikoissakaan. Heräsin pohtimaan sananvapautta, ja olen sitä mieltä, että keltainen lehdistö on asetettava sensoriin, mutta yksityisten ihmisten puheenvuoroja ei tule rajoittaa, se on väärä toteuttamistapa. Yhteenveto; mitä enemmän aatteissa lipsutaan oikealla sitä pahempi, mitä enemmän vasemmalle on oltava tarkempi väärinkäytösten takia. Itse biisi oli kyllä ihan kasin arvoinen rallatus, tuo efektointi hieman rasitti.
0   +1 +2
 
5
Nasic 13.02.2005
Joopa joo...yks piste hyvist kitaroist, rummuist ja viuluist...muute tää biisi oli jotain...
0   +1 +2
 
Andy Livid 07.02.2005
Rentoa, rentoa, ihan postiviivisessa mielessä. Sanat olivat kuitenkin kannanotossan kontrastina kevyelle musalle ja ne olivat ihan asialliset. Tuli mieleen Kauko Röyhkän jotkut vanhemmat biisit paikoitellen. Jotenkin kappaleen melodia jäi suuremmin kokematta, solisti lauloi hivenen tasaisesti ja monotonisesti (ehkä tarkoituksellakin näin). Ihan tyydyttävää kuunneltavaa, en ole kuitenkaan koskaan pitänyt paljon tämän tyyppistä musasta, joten arvosanani ei kertoisi monelle muulle "totuutta" biisistä. Siksi olen usein antanutkin vain sanallista arviota.
0   +1 +2
 
7
ylkky 07.02.2005
ihan kuuneltavaa suomi rockia ei valittamista mut en keksi kehumistakaan
0   +1 +2
 
8
Kaira 07.02.2005
Konerummut hiukan latistaa biisin tunnelmaa. Mutta toisaalta sitä tunnelmaa oli saatu kivasti noilla soittimilla, esim. koskettimet. Vokaaleissa oli paljon dramaattista sävyä ja fraseeraus oli luontevaa.
Melkein ysin arvoinen biisi. Pikkasen enemmän kallistuu kasin puolelle.
0   +1 +2
 
7
jimbow 07.02.2005
Melko etäisesti tämän voisi yhdistää rokkimusiikkiin. Viulun olisi voinut ehkä vaihtaa johonkin toiseen instrumenttiin, sillä nyt soitanta kuulostaa iloiselta pelimannitouhulta, vaikka kappaleen sanoma onkin aika paljon synkempi. Tällä kertaa vokalisti on ilmeisesti hakenut kaukoröyhkämäisen lähestymistavan. Sanat ovat jälleen omalla tavallaan mielenkiintoiset. Mielestäni tämä ei ollut yhtä hyvä kuin aikaisemmin kommenttiringissä kuulemani RRP:n kipale.
0   +1 +2
 
Lady Escape 07.02.2005
Sanoissa tosiaan on aika omaperäinen meininki. Tykit rummut! :). Biisin soitanto ei yhtä mukavaa kuunneltavaa kun toisessa kuulemassani biisissä.
0   +1 +2
 
Deadnightwarrior 13.01.2005
Todellakin Suomi Rockia.. Kuulostaa ihan niiq kaukaisesti J.Karjalaiselta.. Ihan hyvää ja pirteää soittoa.. jes... vähintään 8..
0   +1 +2