Kolmipäiväinen loma

Saddle

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Mc_Mane 17.01.2005
Laulu ehkä vähän liian hiljaisella ja biitti on itsensä toistamista toistamista...
0   +1 +2
 
8
persoonallista meininkiä.
sävellyksenä ja sovituksena
aika mielenkiintoinen.
jostain syystä tulee mieleen
vanha tyttöbändi ilona,
laulajalla vähän samanlinen soundi.
kiireettömästä tunnelmasta plussaa.
0   +1 +2
 
7
Chevy 13.01.2005
Naistuotantoa.. törmään siihen vasta kolmatta kertaa. Aina positiivista. Kappale kuitenkin junnaa ikävästi paikoillaan ja laulut hieman uppoavat taustaan... Seiska napsahtaapi silti :)
0   +1 +2
 
Marcelo 13.01.2005
Hmmm, mitäkähän tästä nyt taas sanoisi? Aika hiljaisella on tuo laulu, mikä tässä biisissä oli se paras ja tärkein yksittäinen tekijä.Ainakin teillä on ihan omanlainen soundinne, ja sehän on aina se mihin pyritään.
0   +1 +2
 
6
Seepra 13.01.2005
aika anomiapsykeettista menoa. Ei voi auttaa mutta tulee halpa ultra bra mieleen. ei näin aamutuimaan oikeen pysty
0   +1 +2
 
dirtylicks 12.01.2005
öö.. biisi ainakin on oma laatuinen. itse en pidä itse yhtee tämän tyylisestä musiikista. Laulaja kuulostaa tiktakilta onkohan siihen pyritty ? kuitenki biisinä ihan kiva poppi biisi :)
0   +1 +2
 
Steven Riekki 12.01.2005
Leppoisa meininki... vähän ärsyttävää laulua... mut sehän on tavallaan ihan hyvä.. Ja ei oo ikinä hyvä jos jääkaapis on vaan kaksi kaljaa..
0   +1 +2
 
8
phuuskon 12.01.2005
Olipas ovela. Hiton hyvin laulettu ja taustat mukavan minimalistiset. Mutta tuo "kellopeli"-soundi kävi kyllä korviin, ehkä se oli miksattu liian pintaan. Muutenkin laulu hieman hukkuu tuon sytkytyksen alle. Naispuolinen kaukoröyhkä on syntynyt. Loppuiko piisi kesken? Ainakin meikäläisellä biisi lopahti kesken lauseen, mikä voi kyllä kai johtua mikseristäkin.
0   +1 +2
 
7
Markus Y 12.01.2005
Sanoista ei oikein meinaa selvää, vaikka ne ovat suomeksi (tosin voi johtua siitäkin, että kuuntelen tätä klo 00.30, ja kaikenlisäksi olen kipeä). Jotenkin kuitenkin ehkä liian erikoinen meikäläisen makuun.
0   +1 +2
 
Kyrios 11.01.2005
On kyllä kerrassaan kummallista populäärimusiikiksi. Miksaus on jotenkin kummallinen. Laulu on laitettu hieman liian taustalle mutta saa siitä kuitenkin selvää mutta kuulostaa siltä kuin laulajat(t?) olisi laitettu ahtaaseen puulaatikkoon laulamaan. Sanotukset tosin kuulostavat kuin alaikäisen viinanhimoisen teinin kirjoittamilta. Hieman tuntuvat nuo laulujen ajoitukset olevan pielessä tuossa loppupuolella. Biisi loppuu jostain kumman syystä töksähtäen. Pientä hiomista vielä.
0   +1 +2
 
Niga 11.01.2005
Aika erikoinen biisi todellakin. Ekana mieleeni tuli sanoja kuuntelematta joku lasten lorulaulu. Muutenkin liian laahustava kappale minun musamakuuni.
0   +1 +2
 
7
Laulu kaipaa hieman hiomista ja miksaus hieman, muttei paljoa.

Soitto ihan ookoo, mutta liian yksitoikkoista. Sanotuksiakaan en aivan ymmärtänyt, mutta niitä tuskin on tarkoitettu täysin vakavasti otettaviksi, kuten ei omiammekaan.

Tuotanto melkosen selkeää. Loppuu seinään, paha paha.
0   +1 +2
 
Black List 10.01.2005
Enpä ala omaa biisiä kommentoimaan kuitenkaan:)
0   +1 +2
 
8
Samu2 10.01.2005
Hauskan laiskaa psykedelia poppia johon "hieman" huurteinen" lomatarina sointuu kyytiin kuin se kuuluisa nakki silmään! Erittäin taitavasti tehty kaikkine omintakeisine elementteineen, kappale alkaa tylysti, kertoo tarinansa, ja loppuu kuin ei olisi koskaan alkanutkaan... jättäen kuulijan ihmettelmään taphtumien mahdollsita todenperäisyyttä ;)

Kiintoisa tekele, pituuteensa nähden taustat kävivät loppua kohden hiukan hermon päälle, mutta muuten ehtaa ja omaleimaista tavaraa.
0   +1 +2
 
9
jimbow 10.01.2005
Kerrankin toimiva kappale ilman sen suurempaa rummutusta - siitä syystä tämän voisi melkein luokitella balladiksi. Taustalla soiva bassokitara kuulostaa hyvältä. Kosketinkuvio on tarttuva, mutta ääneltään se on minusta liian terävän kuuloinen ja pisti korvaan turhan voimakkaasti.

Vokalisointi on mainiota, vaikkakin melko hiljaista. Siitä kuitenkin saa ihan hyvin selvää, koska musiikkikin on hiljaisella. Kappaleen tarina edusti ilmeisesti fiktiota, ainakin Suomen oloissa ;)
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 10.01.2005
Rento biisi. Laulajan ääni on kaunis ja kivan laiska, venyttelevä tässä biisissä. Musatyylinä ei itseeni todellakaan iske, mutta jos siitä ei välitä, niin kivan kuuloista. Sanoista en kauheesti tykännyt, yleensäkään en pidä liian arkisista sanoituksista. Kertosäe kruunasi kyllä koko biisin, toi kosketinpimputtelu hieman vaan otti korvaan..
0   +1 +2
 
8
madonnas 10.01.2005
Jännä, tuollainen maaginen alku toimii. Kummallisen euforinen tunnelma, jotenkin 80-lukuinen vaikutelma...

Tykkään, on kyllä hyvä. Bassoraita on iskee, hyvä groove. Laulu toimii ja sanoitukset varsin oivalliset! Kyllä, toimii hyvin. Arvostan.
0   +1 +2
 
theplan 09.01.2005
Tosi persoonallinen soundi ja meininki muutenkin! Taitavaa laulua, ovelan flegmaattinen biisi. Yksittäiset soundit ei oikein pure, mutta kuten sanottu: persoonalliselta kuulostaa. Ja voisin ennustaa, että kolmipäiväinen loma alkaa ikävällä tavalla soida päässäni lähiaikoina! ;)
0   +1 +2
 
7
deebp 09.01.2005
Taustasta en tykänny. Ei vaan kuulostanu hyvältä mun korvassa.
Laulut taas oli melko hyvät, vaikka aika hiljasella olikin. Jonkunlaisen outron tähän olis voinu tehdä. Nyt kuulostaa, että tämä on vaan jätetty kesken.
Ei mitään ihmeellisiä tunteita saanu aikaan, mut ei tää nyt niin huonoltakaa kuulostanu.
Joten 7.
0   +1 +2
 
mnsk13 10.01.2005
Aika jännä viisu... Vaikka tällainen suomenkielinen poppis ei olekaan sydäntä kovin lähellä, täytyy sanoa että biisissä on hauskan kiero tunnelma. Krapula-aamuun tää biisi joko sopii hyvin, tai sitten se tekee hulluksi. Omalla kohdallani veikkaisin jälkimmäistä. ;)
0   +1 +2