Magnetic traction

Mekanoenergy

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Takuya 12.04.2007
Soundit on kyllä taas niin kohallaan. 80-luvun tyyli iskee aina kympillä.
Mainio kappale se tämäkin. :)
0   +1 +2
 
qso 11.01.2005
Vaihteeksi astutaan enemmän perinteisen spacesynthin pariin. Bassoline on se klassinen. Tuo on myös ikuinen murheen kryyni, koska se bassosoundi on yllättävän vaikea hioa täysin toimivaksi. Eli ei aivan "pure" tuo basso tässä. Mutta ihan ok kuitenkin.

Alun melodiat ovat varsin hyviä, mutta voisi vielä rohkeammin käyttää eri liidisoundeja. Tuo kahden minuutin jälkeen alkava osuus vie biisiltä aika paljon energiaa ja mielestäni onkin heikoin osa biisiä. Kun rummut alkavat, biisi jatkaa parempaan suuntaan.

3:27 alkaa paras osuus. Melodiat kulkevat tosi nätisti ja sävellajin vaihto toimii myös. Kokonaisuutena aika kiva biisi, mutta miksaus (kuten itse kerroit) ei aivan kohdallaan. Nuo lopun melodiat ovat kyllä täyttä hittiainesta.
0   +1 +2
 
Electron 10.01.2005
Ensimmäisenä pisti korvaan tuo melko muovinen snare. Basso aika ohut myöskin. Yleissoundista tulee jotenkin mieleen vanha Laserdance, sellaista tiettyä kolkkoutta tässä on. Juno-basso tietysti puuttuu. Tässä olisi paljon potentiaalia, mutta jotenkin tuo toteutus nyt tökkii. Jotkut kohdat ovat aika sekavan kuuloisia ja soundit eivät omaa korvaa nyt miellyttäneet samalla tavalla kuin tuossa Xenonissa. On tuolla kyllä joitakin upeita melodioita esim. 0:38. Loppu myös kuulostaa hienolta; itse lopetus taas on hieman töksähtävä, vaikka niinhän se taitaa meilläkin olla aika usein. ;) T. Sakke
0   +1 +2