Ephemeral

Dramatuner

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Verd 05.04.2012
Kappale paranee mitä pidemmälle menee - soittajat osaavat asiansa ja soundista on saatu monipuolinen ja mielenkiintoinen. Laulajan tullessa mukaan biisi vain paranee ja pääsee käyntiin kunnolla. Tätä kuuntelisi mieluusti lisääkin. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
djNK 14.05.2011
Ensimmäisenä osuu korvaan se ettei saundeja ole lähdetty prosessoimaan liian pitkälle, se on cool nykypäivänä.. Tulee hyvin esiin semmoisia soitannollisia/saundillisia ominaisuuksia jotka olis helppo pilata miksaamalla liikaa..Laulajan ääni on jotain Chris cornellin ja von herzen brothersin välimaastoa.. aika kiva.. Tuo progeilu ei ole koskaan väärin, mutta muutamissa osissa tuntui että sanoja on vähän turhaan väkisin ängetty sekaan.. se jotenkin aina rikkoo kappaleen rullausta... Kertsi on komee! hyvin saatu tuollaista vähän soulhenkisyyttä siihen.. liialliset kikkailut on jätetty pois mutta soittotaito tulee hyvin esiin tässä. rumpalilla pysyy hyvin tikut käsissä ja siitäkin kulee että rumpali saa rytmiikkaan paljon omaperäisyyttä.. sävellyksellisesti on hyvää matskua...
0   +1 +2
 
9
PTKay 17.04.2010
OIkein hyvä tuotos, hyvällä asenteella. Kuulosti ihan omaltaan, eikä muiden tekeleeltä. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
10
Saclye 21.10.2009
Melkein tipuin penkiltä, koska todella mahtavaa musaa! Kyllä huomaa että TOOL:ia kuunneltu :)
0   +1 +2
 
7
GreaseMonkey 06.02.2006
Jälleen alku oli aivan loistava.
Kokonaisuudessa mahtavaa matskua. Pidän!
0   +1 +2
 
10
lavascale 27.03.2008
hyvinkin monipuolinen saundimaailma, mukava biisi kaikkiaan :D tähän on mukavasti mahdutettu vähän kaikenlaista settiä, kuulostaa kivalta ja paranee loppua kohden vaan :) tarttuvaa meininkiä, kitarat oikein taivat \,,/
0   +1 +2
 
9
A1mo 09.01.2006
Alku vähän turhan hajoileva ja epäselvä, mutta hienot Satriani-tyylin kitarasoundikikkailut :D Itse pääriffi taas menee niin sulavasti ja luonnollisesti eteenpäin, että en aluksi edes huomannut tahtilajin olevan 5/4. Toimii vaan niin pirusti. Äänimaailma ja sovitukset pirun kauniita ja tunnelmallisia, sopii yhteen ihan mielettömän hyvin :D Laulu ei alkuun ota toimiakseen, mutta asia korjaantuu erittäin pian, edelleen laulu tuo vahvasti mieleen SOADin. Lauluosuudet melodioineen, jne, toimii perkeleen hyvin, näin sitä rokkia pitää räimiäkkin! 5/4-tahtilaji toimii koko kappaleen ajan luonnottoman luonnollisesti, ihmettelen! Loistava kokonaisuus!
0   +1 +2
 
8
MastaC 31.12.2005
Mahtava alku!! tykkään runpalin soitto tyylistä. hienot soundit ja koukut.
tosi hyvää soittamista muutenkin! hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
Laamed 13.12.2005
Ephemeral:
tämä on parasta pitkään aikaan, kiitos.
ah, niin kärsivällisesti kehittyvä intro ja
loistavaa rumpalointia.

Muut biisit myös hyviä.
dramatuner on Toolinsa
kuunnellut, sen huomaa.
Plussaa myös
kategorioinnista, kun tuo progemetalli
on nykyään niin in ja tylsää..

ps. Laulajan englannin lausumisen
ansiosta tämä voisi hyvinkin olla
seuraava vientituote suomesta.
0   +1 +2
 
9
Posu 03.12.2005
siis biisi
0   +1 +2
 
9
Posu 03.12.2005
Hyvä kunneltava iisi
0   +1 +2
 
9
Sir Alarik 03.12.2005
Kitarointi on kauniin karheaa ja energisen groovaava rumpalointi teki biisistä mielenkiintoisen yksilön. Laulajan ääni on makuuni liian "kiltti".
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 29.11.2005
Tää toimii todella makeesti.Sävykäs biisi vie mennessään,ja niin hyvän biisin kuuluu tehdäkin.
Olen iloinen törmätessäni näin koviin soittajiin.Rumpalin työskentely hivelee muusikon sielua,varsinkin.
Biisi antaa odottaa rakentumistaan,kaiken ei pidä olla itsestään selvää.Kuulialle avautuu kappale koko komeudessaan vasta puolitiessä.
Näppärät tahtilajivalinnat piristävät kummasti.
Sovituksessa on nähty vaivaa,sen kuulee.Lisää tälläisiä bändejä:)
0   +1 +2
 
9
Viveks 10.10.2005
Siis laulu.
0   +1 +2
 
9
Viveks 10.10.2005
Todellakin loistavaa musiikkia. Kaikki tuntuu olevan kohdallaan mutta tuo nauru on jotakin naurettavaa. Ilman lauluosiota biisi saisin _minun_ osaltani 10. Mutta 9 tällä kertaa.
0   +1 +2
 
9
Siis aivan mahtavaa musiikkia! Tunnelmaa ja kikkailua löytyy ja siitähän minä vaan tykkään. Kappale on sopivan vaihteleva pituuteensa nähden ja siinä toimii kaikki ainakin melkein. Sounditkin ovat kohdillaan niin että kaikki soittimet kuuluvat hyvin ja laulaja hoitaa hommansa mallikkaasti. En löydä mitään erityistä valittamisen aihetta, mutta biisistä jäi jotain puuttumaan joka estää antamaan täyttä kymppiä. Loistavaa musiikkia silti!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 24.09.2005
Suosikkitahtilajini. Hyvät ja rikkaat soundit, mukavia riffejä ja kitaroiden yhteispeli toimii. Mukavan kuuloiset rumpusoundit joskin mielestäni pannausta on harrastettu vähän turhan roisilla kädellä. Alkuriffi junnaa ehkä vähän turhan pitkään turhan samanlaisena. 0:55 tienoilla alkava toinen riffi kuulostaa mukavalta joskaan siihen 5/4 ei tunnu yhtä luonnolliselta kuin alussa. Hyvät äänimaisemat mutta vähän turhan tukkoiset ja liian katossa, jättävät turhan vähän tilaa soundien kasvamiselle joka kostautuu 1:45 tienoilla kun biisin pitäisi mennä kovemmalle, jonka se kyllä tekeekin mutta samalla soundit menevät ylilimitoiduksi puuroksi. Liika kompressointi pilaa dynamiikat, niin se vain on. Kuunnelkaa vaikka vanhaa King Crimsonia niin ymmärrätte mitä tarkoitan, esim Starless...

Laulaja kuulostaa asialliselta vaikka alussa tuntuukin ote vähän hapuilevan. Soitanto noin ylipäätään pelaa hyvin tiukasti ja timmisti, taidokkaita soittajia kyllä selvästi hommissa... Tämä johtaa ikävä kyllä valitettavasti ajoittain progen helmasyntiin, tuntuu että biisiin on yritettyä ajoittain turhan paljon erilaisia osia jotka eivät kummemmin palvele kokonaisuutta. Toisaalta kokonaisuutta on vaikea hahmottaa dynamiikattomuuden vuoksi.

Mukava biisi jota pilaa todella paljon överiksi vedetty limitointi/kompressointi/masterointi. Odotan että pääsen kuulemaan teitä livenä... Soittamisen riemua tässä on ja se pääsee varmasti oikeuksiinsa elävänä.
0   +1 +2
 
9
kimurantti1 23.04.2005
Onpas hyvän kuuloinen soundimaailma tässä biisissä. Riffit ovat erittäin hyvän kuuloisia. Jotenkin laulu lähtee todella myöhäisessä vaiheessa, tuo vähän keskeneräisen fiiliksen biisiin. 3:22 kohdalla alkaa hyvän kuuloinen kohta. Aika paljon tavaraa myös tuntuu biisissä olevan, minä suosisin ehkä enemmän sitä kuuluisaa "less is more"-periaatetta. Hyvä biisi kaikesta huolimatta, taidan lisätä itseni fanilistalle.
0   +1 +2