Autumn Lady

Electric Monk

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Silver Haze 27.08.2005
Ei hemmetti älyttömän hyviä biisejä kaikki, ei jaksa kaikkia arvostella mut kaikki tuli läpi kuunneltua. Tulee vähän The Doors mieleen vaikka ei näykkään vaikutteissa ja laulaja kuullostaa aika ajoin Jim Morrisonilta kun innostuu oikein. Hienot rullaavat bassot ym. Huippu bändi!
0   +1 +2
 
9
blindspot 20.01.2005
Intro on aika soma. Vislailu sopii mainiosti yhteen kitaroiden kanssa. Vähän kumea soundi tässä on, mutta jätän sen huomioimatta, sillä mielestäni äänenlaadulla ei ole paskaakaan väliä.

Biisi on mainio. Suhteellisen omaperäistä meininkiä, tai ainakin taitavaa eri vaikutteiden yhdistelyä. Enpä tästä itse mitään valittamista keksi. Kitarat rokkaavat hyvin, basso soi muutamissa kohdissa poikkeuksellisen tyylikkäästi eikä rummuissakaan ollut valittamisen sijaa. Laulaja lauloi tyylillä, asenteella ja antaumuksella. Ainakin tunteet välittyivät hyvin, mutta sanoista en ainakaan nyt jaksa jäädä ottamaan selvää, joten niitä on vaikea arvioida. Kitarasoolo oli mainio.
0   +1 +2
 
10
Kfied 19.01.2005
Vittu, saatana ja muutama muukin tunnettu ja tuntematon voimasana! Nämä jätkät tietää kyllä mitä tekee ja tekee myös! Onneksi meitä on siunattu tällaisella bändillä!
0   +1 +2