Live again

Chucky

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
dj andré 08.05.2005
Tästä tykkäsin, oon kuunnellu deepackia ja dj duroa. Ja tästä tykkäsin!! Oli siistiä Hard housea!!
0   +1 +2
 
9
PsyDog 29.03.2005
Kuuntelin biisin tosiaan huonoilla kajareilla, joten äänimaailmasta en voi sanoa mitään, mutta itse biisi oli kyllä mielenkiintoinen, selkeä ja menevä. Itse kuitenkin jäin vielä kaipamaan jotakin, n. 03:39 kohdalla sulla alkaa uusi ääni, se on hyvä mutta liian rauhallinen, itse olisin lisänyt vielä jotakin,

Muuten kyllä hyvä kokonaisuus.
0   +1 +2
 
9
Seburban 21.03.2005
Kunnon biletys biisi.
Biisis oli tuttuja soundeja ja rummut oli nätit, ja melodia on ihan menevä...
0   +1 +2
 
7
nolo83 20.03.2005
rok rok=pum pum
0   +1 +2
 
9
Sun T 17.02.2005
Miksaus on tosi selkeä ja biitti tukee meloja mukavasti.
Ainut mitä huonoa vois sanoa miksauksesta on
basslinen jääminen hieman jalkoihin kaiken
muun keskellä.. Hyvät kompit ja muutenkin
kokonaisuutena kyllä kiitettävää tasoa!
0   +1 +2
 
8
Migiz 06.02.2005
Mukavan energinen, tempoa voisi kokeilla nostaa hieman. Rummut ovat erinomaiset. Biisistä puuttuu vaan koukku. Jotenkin kesken eräisen oloinen. Ehkä se "pilutus sävel" saisi erottua paremmin ja olla mukaansa tempaavampi. Noh, makuasia mutta tällaisenaan mitäänsanomaton taustamusiikkina toimiva.
0   +1 +2
 
soulmate 26.01.2005
Pakko myöntää, tulin tsekkaa tän sivun ihan ton naaman perusteella tossa :D aivan ykköslärvi. Mut eipä ollut turha reissu tämäkään. Hyvät beatithan täältä rävähtää. Etenkin nuo sahaavat synat on erittäin munakkaat. Tätä kuuntelee erittäin mielellään, vaikken muuten olekaan tämmöisen musiikin suurkuluttaja. Mutta tässä biisissä olisi ainesta vaikka johonkin action-leffaan. Meno on semmosta, että putoais Matrixiltakin kalsarit jalasta. Rock on, dude :)
0   +1 +2
 
7
[*AnzQu*] 17.01.2005
kyllä toi mun kommentti tai noi MOLEMMAT kerää kauheesti miinuksia..... noi sun muut kipaleet on ihan ok... paitsi tää on )#¤%&/&/% joo,mutta tsemii silti
0   +1 +2
 
9
Kari Runk 16.01.2005
Makian kuuloinen biisi, jossa oikein siistin kuuloinen äänimaailma ja hienot soundit. Ei muutakun tämä jonnekkin clubille soimaan ja kaikki messiin joraamaan. Tuo about 3.31 alkava melodia toi biisiin mukavan lisäsäväyksen ja toi sitä tarpeellista vaihtelevuutta biisiin. Monen hienon seikan takia biisi kantaa hyvin loppuun asti ja 7min26sek ei tunnu yhtään liian pitkältä ajalta. Sen verran hyvältä kuulosti, että laitampa lataukseen.
0   +1 +2
 
DjLime 16.01.2005
aika kaukana minun perinteisestä hardhouse mausta. Lähempänä jonkin sortin trancea. Missään vaiheessa ei oiken tunnu alkavan yhtään mitään ja kokonaisuus kuulostaa toimivan vain parin hyvänkuuloisen samplen takia. Ikävä kyllä näiden hyvien samplejen mukana on käytetty todella rumiakin sampleja, esim tuo snare joka paukuttaa lähes kokoajan fillinä. Liian minimalistista minun makuun. 4:30 paikkeilla tämä olisi jo voinut loppua, koska tämä loppu ei enää tarjoa mitään uutta. Biisin loppupuolella meno alkaa kuulostamaan samalta kuin halppis trance kokoelmien täyte biiseissä..
0   +1 +2
 
9
vexu 15.01.2005
Eipä ole genresä koskaan tullut kuunneltua omissa stereoissa, mutta tulipahan tämäkin testattua. Siinä mielessä juuri positiinen yllätys, että biitti otti kyllä hyvin haltuunsa ja kappale kantoi hyvin koko kestonsa ajan. Soundeissa ei myöskään valittamista ja kokonaisuus tälläiseen toimiva. Eiköhän tämä tule eksymään soittolistalle vielä useamminkin.
0   +1 +2
 
7
[*AnzQu*] 15.01.2005
kiitos kiitos ja kiitos! pistit oikee ton kommentin tuohon ETUSIVULLE! täytyy myöntää,että ku kuuntelin tän uudestaa,tästä tuli hyvii puoliiki esiin. ei kuse niin pahasti!
0   +1 +2
 
9
Sky Gate 15.01.2005
Laadukas (joskin hiukka neutraali) tekele. Omaa sydäntäni on lähempänä aavistuksen melodisempi linja, mutta kyllä tästä kuulee että genren kikat on hallussa. Omaan makuuni biisi, ja varsinkin alkuintro on liian pitkä, taitaa olla makuasia..Rumpukikkailut oli hyvät ja muu perkussiopuoli on tämän biisin vahvuuksia. Miksauksessa ei ole moittimista. 8,5
0   +1 +2
 
9
CHARLA 15.01.2005
Hyvä biisi taas kerran! Tykkäsin !
0   +1 +2
 
9
corter 15.01.2005
hmm.. tää ei onneks ollutkaan sitä aivan kaupallisinta uk-hardhousee, vaikka ehkä vähän lähel olikin. kuiteski tykkäsin kovasti, se tarvittava muna löytyy :) perkkarit rokkaa! kaikki toimii muutenki ainaki täs mielentilas. joo, hyvä biisi.
0   +1 +2
 
7
[*AnzQu*] 14.01.2005
KAUHEAA PASKAA!!!! HYI HELVETTI!!! TÄÄ BIITTI ULISEE JA VIKISEE NIIN KORVISSA ETTÄ TÄRYKALVOT HALKEAA,kaiken lisäksi tässä oli ihan paska soundi,ja melodia ihan hanurista. sori jos et kestä kritiikkiä,mut asia on näin,SYVÄLTÄ!
0   +1 +2
 
9
Protush 14.01.2005
pongasin täst tost maksalaatikosta ja aloin kuuntelee.. kyllä on todella onnistunut biisi.. kicki potkii upeasti ja percussioita on todella mukavasti.. rummuista löytyy kikkojakin vaikka muille jakaa ja ne kuullostavat kaikin puolin hyvältä.. alkujytä ennen introa kyllä kestää kauan mutta mikäs sitä kuunnellessa:) ns päämelodia oli kyllä pienoinen pettymys.. siitä ei oikein saa mitään irti.. mutta onneksi biisi jatkaa vaihtelee rakennettansa niin että se ei jää häiritsemään.. spiikki on ihan hyvä mutta jotenkin teennäisen kuuloinen.. kaipaisi lisää efektointia.. efektejä biisissä on mukavasti ja pituuttakin aika lailla sopivasti.. kokonaisuutena kyllä tykkäsen:)
0   +1 +2
 
8
Imp 14.01.2005
hyvä biitti.jumitusta ;).hyviä yksityiskohtia ja efektointia kuultavissa.biisin sisään tulo on sinänsä yllätävän hyvä.tommonen nopee sisään meno (vähä sama kun survoo sisään ;) ) keskivaiheen hiljentyminen on ihan hyvä mutta sen ois voinu tehdä paremmim..tosin sitten kun loppu rutistus alkaa niin siihen mennään tyylikkäästi.303 kaiku sydeemi on hieno.tuo lisää eloa siihen.ehkä hitusen liikaa kaikua kuitenkin kun tarkemmin kuuntelee.hmm onkos tuo "i live again" sample diablo2sesta vai leffasta? ;)

kokonaisuutena hyvinkin rullaava biisi.kyllä kuuntelee.pointsit kotiin ;)
0   +1 +2