Pure

QSO

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

TMM 26.11.2010
Todella lepposaa taustamusiikkia, ei ole liian jumittava, eikä liian sekalainen/mahtipontinen, vaan juuri hyvin siitä välistä.

Tunnelma toimii ja vesi pysyy mielessä alusta loppuun. Hyvää musiikkia ilman rumpuja on vaikea tehdä, ja tässä on onnistuttu hyvin.

Rauhoittavaa.
0   +1 +2
 
9
heharkon 08.01.2007
Ihan hyvä ettei rumpuja ja bassoja... :) Loistava meininki!
0   +1 +2
 
10
Michikawa 22.10.2005
Kaunista ja leijailevaa. Tästä tulee hieman mieleen Vangeliksen maisemat, vaikkakin meininkiä on selvästi enemmän ja suunta on selvästi eteenpäin. Välillä livutaan rauhallisiin vesiin ja annetaan ajan virrata. Tulee myös hieman mieleen Global Communication ja Reload. Kauniisti kykenet yhdistämään elektroniset äänimaisemat orgaanisiin ja klassisiin tunnelmiin. Hittolainen - nerokasta kamaa!
0   +1 +2
 
9
MMarin 21.09.2005
Pieni hetki sekvenssien iloittelua! Pidän ja paljon!
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 21.05.2005
Ah, tässäkin on todella oiva tunnelma! Melodiat kuljettavat minut jonnekin kymmenen vuoden taakse rakkaan Amiga500:ni ääreen. Soundimaailma on tasapainoinen ja kirkas, minulle tämä toimii ilman kummempia bassorevityksiä ja rumpubiittejä varsin hyvin. Vähän tämäkin junnaa kyllä paikoillaan; sekä tämä että tuo ylempi biisi voisivat mielestäni olla ehkä noin neljän minuutin pituisia.

Mutta kyllä tällainen matsku vaan toimii näin, staattisenakin. Oikein miellyttävää kuunneltavaa. Taidanpa fanittaa.
0   +1 +2
 
8
juhok 15.02.2005
Tangerine Dream -tyylistä rentoilua... Yksinkertaiset synasoundit toimivat mielestäni aika hyvin. Turhaan litteyteen ei ajauduta, mikä muutenkin mahollisesti tappaisi tämäntyylisen kappaleen lähes kokonaan. Ja kyllä tämä toimii ilman rumpuja, siitä en valita.

Kokonaisuudessaan rentouttava, vaikkakin hieman toistava. Sisältöä olisi voinut ehkä olla hieman laajemmin.
0   +1 +2
 
9
Arekushi 17.01.2005
Puhdas ja rentouttava kappale... sopisi kyllä meditointimusiikiksi. Tietyt äänet rauhoittavat mieltä ja toiset pistävät ajatukset liikkeelle.
0   +1 +2
 
9
Pagan 17.01.2005
Tulee Halloween mieleen tuosta pimputuksesta jossain kohdin =) Anyway, hienoa taustamusiikkia, sopisi myös joksikin soundtrackiksi, missä kelataan tapahtumia pätkittäin menneisyydestä. No tälläistä tuli mieleen :D
0   +1 +2
 
qso 16.01.2005
Ihan tarkoituksella tosiaan bassokuviot ja rummut jätetty pois. Arvasin kyllä etukäteen, että niistä huomautetaan =) Tämän on tarkoitus olla vain yksi hetki, siksi biisi ei oikeastaan etene minnekään.
0   +1 +2
 
Kheinmann 16.01.2005
Samaa mieltä kuin edellisetkin komentoijat. Pari raitaa tästä ikäänkuin 'puuttuu' (basso, rummut) vaikka tarkoituksellahan ne on pois jätetty. Tunnistettavaa soundia ja hienolta kuulostaa. Kyllä tätä kuulisi mielellään menevällä kompilla ja draivaavalla bassokuviollakin....
0   +1 +2
 
syny 16.01.2005
Hehee.. Loistavaa chillailua, tuttuja qso-soundeja mut taas vähän laadukkaampana kuin ennen. Jopa sulle ominaisia sointuja tai niiden vaihdoksia, joista tunnistaa heti kenen biisi tää on. Mä oisin tietenkin kaivannut jotain rytmipuolta enemmän, mut kyllä tämmöistä leijailuakin kuuntelee. Olisin toivonut ehkä biisien säveliin/sointuihin enemmän muutosta loppuvaiheessa, koska biisi kestää kuitenkin suht kauan.
0   +1 +2