Feel Free to Ask

Superstar

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
K. Vainio 27.11.2005
Soundit hyvät, soitto ja laulu hyvää. Oikein toimivaa poppirokkiahan tämä. Wah kuulosti hienolta.
0   +1 +2
 
7
HW 13.11.2005
Soitannollisesti tämä oli ihan hyvää. Pätevää ja jopa menevää.
Mutta.
Tuo laulu ei oikein toiminut. Kuulosti vähän siltä että tyttöä ei joko a) kiinnostanut yhtään tai 2) se ei ollut treenannut yhtään. Oli jotenkin kovin ponnettoman oloista. Vaisua ja silti melodramaattista. Eli kunnon revittelyä vokaaliosuuksiin kaipaisi. Sellaista otsasuonet pullistuvat, silmissä sumenee ja pää tuntuu raäjähtävän meininkiä. Sellainen on muuten aika terapeuttistakin joten suosittelen kokeilemaan.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 01.11.2005
JOs bändin nimi on jo toi niiiiiiin se on gybä!! Itseensä pitää luottaa.HItto mut toi musakin on tosi jees. Tytski vetää katuasenteella! Jabändilläkin hjuva sound!
0   +1 +2
 
7
dtoj 06.06.2005
Hyvin rullaa biisi. Vähän koukukkaampaa kertsiä kaipais. Naisrokkivokalistit saa aina plussaa! :) Ehkä hieman pitkähkö. kiva bassosoundi.
0   +1 +2
 
8
vnmwrtcbn 22.05.2005
Ihan kiva biisi. Svengaava. Yeah! Ei rokki biisit oo mun mielee mut tää on iha hyvä. Tosin laulu ei kauheesti iske...
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut ja rakenne on varsinkin todella maittavan kuuloinen.
Biisissä on myös hyvä tunnelma eli ihan hyvä biisi vaikka en ihan tällaisesta tosiaankaan
henkilökohtaisesti pidäkään!
0   +1 +2
 
MdsPressures 19.05.2005
no rokkiahan tämä :) hyvältä kuulostaa ja laulukin sopii :) ei oo hirveesti naislaulajia tällaisessa musassa mutta kyllä tämä sopi :)
0   +1 +2
 
First Fall 15.05.2005
Hieno intro. Sen jälkeen lähteneestä kitarariffistä tuli mieleen kummelin tunnari, en tiedä miksi, no, ihan hyvä biisi, jotain jäi kuitenkin puuttumaan, ehkä paremmat saundit?
0   +1 +2
 
8
SamvaisSetä 15.05.2005
Kivat, hyvin toimivat riffit tässä on. Laulusta en valitettavasti tykänny. Yllättävän valmis biisi, joku koukku vielä mukaan.
0   +1 +2
 
8
louis 15.05.2005
aivan mahtava alku... laulajan olisi pitää saada lisää angtia niin olis tipahtanut 10 pistettä..
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 11.05.2005
laulu on todella loistvaa. tausta musa saisi hieman muuttua enemmän. nyt junnaa aika pahasti paikoillaan.
siihen lisää agressiivisuutta ja hieman noihin riffeihen eroavaisuutta toisistaan. sovitus toimii hyvin. ja biisi pysyy hyvin kasassa. on vaan liikaa itsensä toistoa.
0   +1 +2
 
7
Stoned Ghoul 10.05.2005
Räyheet soundit teillä. Laulu melodiat ei oikein pure vaikka kitaroilla onkin ihan jees juttuja pohjalla. Soolo on hyvä perus vedätys mutta biisi jää aika keskinkertaiseksi, ei jää mieleen.
0   +1 +2
 
9
Carbon 10.05.2005
Kiinnostava alku ja hieno kitarariffi heti alkuun. Instrumentit soittavat hyvin. Lauluääni on välillä parempi, valillä erittäin epävarma. Pienellä harjoittelulla hyvä porukka kasassa. Eniten kyllä kiinnosti kitara, jossa oli sipaus Tom Morelloa.
0   +1 +2
 
torttutore 10.05.2005
Menevältähän tää kuulostaa. Ihan kelvollista roketirollia. Jatkakaa samaan malliin ja antakaa mielipiteitä myös mun biiseistä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
Michikawa 17.03.2005
Ihan mukavan persoonallinen perusmeininki ja harmoniset ideat toimivat - vievät 80-luvun punkin maailmaan. Naislaulajat ovat aina mukava lisä tämäntyyppiseen musiikkiin. Itse en ihan tämäntyyppistä rokkia hirveästi kuuntele, mutta omassa genressään oikein laadukas yksilö - kokonaisuus kuulostaa yhtenäiseltä ja bändi soittaa yhteen mukavasti.
0   +1 +2
 
8
Siddhartha 15.03.2005
aika mellevää perus rokkii. wah-kitara lämmittää aina allekirjottaneen mieltä. tää on vaan näissä steriileissä äänitteissä jää se yks tärkee elementti uupumaan, elli tunne. livenä tää voikin sit olla huomattavasti asiallisempaa...tai sitten ei. loppuun ois voinu laittaa enemmänkin ruutia.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 12.03.2005
Joo, tässä varsin lupaava alku. Jotenkin tuo groovi puuttuu, jota tämä kaipaisi. En nyt lähde lynkkaamaan rumpalia, mutta ehkä miksaajaa enemmänkin. Rummut jätetty luvattoman pehmeiksi. Hyvää meinikiä kuitenin.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 12.03.2005
Hyvä introriffi...biisissä tuntuisi olevan potentiaalia paljon parempaan... jotenkin laulaja tuntuu varovan äänen käyttöä; jää jotenkin laimea tunne tulkinnasta... lisää räväkkyyttä neiti artistille niin hyvä tulee :) Lyriikkapuoli kunnossa, siitä plussaa.
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 12.03.2005
Naislaulajasta plussaa. Soitto on melko tiukkaa perusjamittelua. Ihan hyvin sekin on hallussa. Tunnelma on kivan letkeä. Laulaja ehkä hapuilee kuitenkin paikoin. Ei ehkä ota koko potentiaaliaan käyttöön...

Biisissä hieman tylsän paljon samaa. Jotain variaatioita saisi olla enemmän osien välilllä. Tuntuu, että tuo yksi riffi puskee läpi koko biisin. Se on toimiva, mutta liika-annostus on musiikissakin paha. Tuleehan siihen sitten muutakin mukaan, mutta perusratkaisuna se säilyy silti pohjalla.
0   +1 +2
 
DarkFiz 12.03.2005
Alun riffittely on mukavaa ja rentoa kuunneltavaa, pientä progemaisuutta havaittavissa. Hyvän kuulosta kaikin puolin vokaaleiden mukaan tuloon asti. Liian pinnalle miksattu ja vähän läpitunkevan kuuloset. Ja vähän yritetään turhaa puristaa asennetta vokaaleihin, kuulostaa hivenen teennäiseltä. Lauluista muutenkin puuttuu se rockiin tarvittava.. ... muna. Biisi kuitenkin säveltämisen ja sovituksen puolesta muuten toimii hyvin.
0   +1 +2
 
7
Error303 12.03.2005
Intro oli hyvä, ei vaan sovi tohon musiikkiin yhtään. Aika persoonattoman kuulosta tuo laulu aika paskaa hahahha. Paska snare. Laulu on tollee et se on tuo. Kesti kolme sekkaa ennen ku halusin tappaa itteni. Aika kova kitarasoolo. Toi piano on, tai siis laamaalt nii mut siis jos olis homo aini mut on hehe. Panen tota biitti. Hyvä kakka plösö biit. Eikö tää vittu lopu ikinä? Ainoo vaa et se laulaa.

-FEL
0   +1 +2
 
9
Almost famous 12.03.2005
Ihan kivaa rokkia tuntuu olevan. Ehkä kuitenkin vähän tasapaksua. Hyvä vahva laulu. Ehkä kertsissä vois revitellä enemmän.(pistää enemmän tunnetta peliin ja vaikka vähän antaa äänen särkyä) Soitto rullaa hyvin, eikä sillä puolella ole valittamista. Vähän tästä varmaan voisi miksata ja masteroida tiukemmankin paketin, mutta toisaalta tällaisenaan kuulostaa hyvinkin rokilta. Ihan muutaman kerran kävi ääntäminen korvaan laulajalla, muuta valittamista ei löydy. Kyllä tästä ysi tippuu. Jos laulaja revittelisi enemmän (mihin varmasti rahkeita olisi) Voisin jopa kymppiä harkita.
0   +1 +2
 
9
Von Beast 12.03.2005
Rockin riffs and rolling bass in this rockin' song. One thing I really miss is some reverb or echo in nice rocking vocal. Rockin' solo is truly rocking.
Eli ois se laulukaiku ollu ihan makee lisä. Ja rumpua lujemmalle. Bändin nimi on vähän tavanomainen valinta. Laulajalle lisää viskiä. Saattaapa olla että päädyn tutustumaan muuhunkin tuotantoon.
0   +1 +2