New pale disease

afloat

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Silvana 03.11.2006
Juu... Tästä veisusta tykkäilen. :)
0   +1 +2
 
8
tecnochiltah 08.02.2006
ihan hienosti toimii... oltiinki sit vissii samaan aikaan tos viime kuussa keikalla.. harmi ettei paljon ehditty sanoja vaihtaa siinä jupakassa..
0   +1 +2
 
8
buranaC 20.07.2005
Oli tässä tyyliä, mut ei mun musiikkimakuun :/
Rummut kuulosti tosi kivoilta ja huuto oli aika hyvä x], tosin ei sopinut lauluun ollenkaan. Melodia oli ihan kohdallaan, ja hyvin soitettu.
Genressään oli ihan kelpobiisi.
0   +1 +2
 
6
mahtiori 09.07.2005
Hyvät rumpusaundit, varsinkin virveli oli makuuni erityisesti. Laulajan ääni epävireessä reippaastikkin ja vaikean kuuloinen joka tälläkertaa tiputti pisteitä. muistakaa ens kerralla panostaa erityisesti sitä ja lisää treeniä ja treeniä
0   +1 +2
 
7
Ensimmäisenä: Puhdas laulaja är inte bra, semmoinen uskaltamaton ääni ja sitten kun sitä ei edes miksata vaan jätetään noille taajuuksille ja ilman minkäänlaista muokkausta niin tulee huono. Ärinä oli paljon parempi, tulee mieleen Hardcore-bändit.

Jättää ristiriitaisen kokemuksen, jotenkaan ei vain jaksa innostaa vaan saa aikaan kuolleen olon, huonolla tavalla kuolleen. Kitarat eivät rajuissa kohdissa tee mitään ihmeellistä vaan sointukuvio on tasaisen puuduttavaa eikä yritetä edes käyttää omaperäisiä ratkaisua.

Toisaalta, soittajien taito on kohdallaan ja soundit hyvät, siitä seiska, mutta en vain kykene antamaan hyvää numeroa puhkikuluneista ideoista.
0   +1 +2
 
kimurantti1 23.04.2005
Alku kuulosti erittäin lupaavalta. Valitettavasti sitten räjähtävä 6/4 riffi ei oikein vakuuttanut. N. 2:20 kohdalla alkanut junttariffi onkin sitten enemmän minun mieleeni. Kertsi ei myöskään vakuuttanut, melodia on jotenkin mitäänsanomaton. Ehkäpä stemmat nostaisivat sitä hieman muun biisin yläpuolelle.

Demo on aina demo ja soundien ei tarvitsekkaan olla mitään levytasoa, mutta tässä ne ovat aika hyvin kuitenkin kohdallaan. Onkohan tätän tehty masterointia? Aika raa'an kuuloinen, mutta oikeastaan se voi olla hyväkin asia.

Hyviä ideoita löytyy, mutta ne vaatisi minun mielestäni vielä hieman hiomista.
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 14.04.2005
Ihan kelpo kamaa genressään. Kitarasaudit on juhkeät ja riffit myös, pidin kyllä. Laulaja on hieman lattea, ääni on niin peruskamaa, ettei erotu massasta. Taitoa löytyy, mutta tulkintaa vielä lisää. Örinäkohdat tosin toimi mielestäni loistavasti. Kyllä ihan kuunneltavaa, mukavaa matskua kaikenkaikkiaan, ei isompaa vikaa ole nimetä.
0   +1 +2
 
9
ArtoDaGuitarist 14.04.2005
Aattelin tän biisin alussa, että mikähän biisi ja mikähän viuluorkesteri bändi :) ...no ei tarvinnu kauan odottaa ku alko järistä :D ...Demon lähtee rajusti käyntiin, heti ekalla polkasulla. Biisissä on hienoja kitarariffejä ja laulu menee suhtkoht hyvin.
Kyllä tästä biisistä täytyy antaa 9, kyllä siinä sen verran on potkua. Hyvää jatkoa teillekkin! :P
0   +1 +2
 
7
MGynther 14.04.2005
Laulusta en pidä yhtään, koska se on epävarmaa. Lisäksi olin kuulevinani tunetusta. Huutokin on tylsää kuten Linkin Parkilla. Kitarointi on tasapaksua. Tosin välillä tulee hyvääkin riffiä. Rumpali voisi soittaa filleissä tomeja. Ei kyllä ole mikään ihme, etten tykännyt, kun katsoo tuon teidän idolit/vaikutteet -kohdan.
0   +1 +2
 
10
Harulf 14.04.2005
Kyllä mikseristä taas löytyi taas toimiva biisi. Tämä pläjäys on semmonen et se kasvaa koko ajan, ja nyt useamman kuuntelukerran jälkeen, niin arvosanakin nousee. Ensin olin silleen et 8, mut loppujen lopuksi oli kuitenkin pakko laittaa 10. Kokonaisuus oli todella hyvä! Ei oo mitään valittamista. Et jatkaakaa vaan samaan mallin. Tällä biisiillä saitte uuden fanin!
0   +1 +2
 
10
moline 21.01.2005
Joo, nyt on timakkaa settiä. Soundit kuulostaa ihan asiallisilta 128kbpsälläkii. Laulu melodia on helmi ja onhan siellä huutoakii. Kyl tää on parasta afloatia.
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 06.04.2005
Kitarat on viritetty todella alas... drop C?
no eniveis... hyvää settiä... riffit killereitä ja laulumelodiat loppuun asti mietittyjä... iha jees.
0   +1 +2
 
9
JanneJK 06.04.2005
Tässä on saatu hyvin yhdistettyä raskaat kitarariffit, weezer tyylinen laulu ja nuo örinäosuudet. Kyllähän tämmöistä mielellään kuuntelee...
0   +1 +2
 
9
Grungewhore 06.04.2005
Perkeles, aivan loistavaa...toi örinä tuolla toimii loistavasti...ja laulu on hemmetin jees...kitarat on hyvät perkele...ja tulihan sieltä se hiljanen kohta jumalauta...hienoa...
0   +1 +2