THE DEITY: FRAGMENT CORRUPT DETECTED

MINUS ZERO

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Sweetie 18.05.2005
Aivan upea, aivan jumalainen. Tekisin tälläistä itse jos osaisin. Valitettavasti en osaa. Ainakin ripakopallinen tunnelmaa.
0   +1 +2
 
ranppa 17.02.2005
Joopa joo. Ehkä jonkun cd:n bonusträkiksi tarkotettu, vai? Miksaajaa ollu hiukan väsynyt ja tehny hauskan läpän?
0   +1 +2
 
7
Telaketju 17.02.2005
on taiettu leikkiä vähän Pitchshifterillä, olisi saattanut kuulostaa PALJON paremmalta jos biisi ois ollu pidempi eikä mitään tuollaisia kikkailuja olisi ollut mukana, panostakaa biisiin enemmän!
0   +1 +2
 
8
Zepulator 17.02.2005
Yeah!Duumia, siitä mää tykkään. Kuulosti jotenkin Streetcleanerin aikaisen Godfleshin ja Thergothonin ristisiitokselta?!Biisinä ehkä hieman sekava, ei ollut jotenkin tarttumapintaa.Positiivinen yllätys kuitenkin kun odotin että tulee taas suomirokkia kommentoitavaksi. Ei nyt ihan kybällä kolissut mutta doom on paskilmmillaankin parasta, pitäkää lippu korkeella :)=
0   +1 +2
 
kitara 2 17.02.2005
Olipa oikeeta Duuumia.Joteski saundi maailma oli vähän tunkka ja utuinen.Mutta se kai kuuluukin tähän tyyliin.En oli tämän lajin suurimpia faneja mutta menettelee ihan kyllä.
0   +1 +2
 
10
Olipas hemmetin synkkää kammiovärinää! Tätähän pitää kuunnella lisää.
0   +1 +2
 
8
tapioakseli. 16.02.2005
Makea alku biisissä. Laulua ei tahdo kuulla kunnolla. Todella mielenkiintoinen. Soundit aika tuhnua. Biisihän loppui ennen kuin kerkesi alkaa. Uudet osat tulivat hyvinkin töksähtäen. Mutta hiljaisistä pätkistä ehdotonta plussaa? En taida silti tätä aivan ymmärtää.
0   +1 +2
 
7
Riku Rotten 16.02.2005
Kommenttirinki:
Ylipäätään soi hiljaa. Jotain masteroinnin tapaista olisi voinut yrittää, kun tätä ei selvästi ole tehty autotallissa c-mankalla.

Jouduin kuuntelemaan muutaman kerran ja en saanu oikein otetta. Rummuista oli pellit esillä. Ylipäätään mahtipontinen, mutta niin lienee tarkoitettukin?
0   +1 +2
 
phyvar 16.02.2005
Eikös doom-metal ole sellaista musiikkia, jossa tempo on kahden paikkeilla ja vahvistimet kiertää? Ei nähtävästi. Mukavia äänimaisemantapaisia sisälsi tämä, ja oli sopivan lyhyt, jottei käynyt tylsäksi.
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 16.02.2005
doomia ei paljoa nykyään kuule missään. tämä oli varsin lupaavan kuuloinen. pituutta olisin kaivannut lisää. miksaus ei ehkä ole täysin onnistunut mutta ei se juurikaan häirinnyt. biisissä oli kunnolla saatu tunnelmaa niin kuin doomissa pitää olla
0   +1 +2
 
Endless 31.01.2005
Kiitos selvennyksestä, plussaa tuli ;)
Sillä promollahan tämä voisi toimia jonkin sortin starttina pidemmälle biisille joka jatkuisi suoraan toisella raidalla. Voisi toimia, kun vaikuttaa siltä että olette pohtineet homman ideaa peruskellaribändejä pidemmälle; yhtenäisenä taiteellisena kokonaisuutena jne
Mutta miten ikinä mahdollisesti promon (ja siitä ehkä eteenpäin) teettekin, tärkeintä on se että lopputulos miellyttää itse tekijöitä :)
0   +1 +2
 
hoffe 29.01.2005
Tuon pituisena olimme juuri ajatelleen biisin, nälkäisyys on juuri se idea. Lisäksi biisin nimi viittaa puutteellisuutteen, joten biisi itsessään ei voi mielestämme olla 'täydellinen' tai tyhjentävä. Pyrimme olemaan koherentteja. Mutta hienoa on että joku pitää ja vaivautuu arvioimaan ajatuksen kanssa, plussaa tuli. Jos joskus kaihoisat mielemme jaksavat pusertaa promon niin mietimme biisin pidentämistä, mutta siinä on riskinsä.
0   +1 +2
 
Endless 29.01.2005
Jippii, vihdoin ja viimein uutta Minus Zeroa ;D
Alkaa aika yllättäen introntapaisen äänimaiseman jälkeen. Tyyli muuttunut hieman industriaalimmaksi, mutta on edelleen mitä mainiointa möyrimistä. Äänimaisema muistuttaa hieman Type O Negativen ensilevyistä. Vokaalit ovat erikoiset, mutta ne toimivat todella tyylikkäästi. Niissä on mielestäni jotain samantyylistä kuin Godfleshin Streetcleaner-levyllä.
Numeroa paha mennä antamaan, kun tässä ei ilmeisesti(?) ole koko biisi. Pelkkänä välisoitto/intro/outro-tyylisenäkään tämä ei ihan tällaisenaan täydellisesti toimisi, koska jää niin nälkäinen olo vaivaisen 2:13 jälkeen, mutta ehkä se on tarkoituskin. Jos tämä oli siis kuitenkin vain sample koko biisistä on luvassa mitä maanmainiointa fiilistelydoomia.
0   +1 +2