Tiger On The Run

Vicious Minds

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Violence 11.12.2005
On kyllä hyvä kertsi! Hiukkasen tavanomainen biisi kuitenkin.. olisi kaivannut jonkun koukun. Soundit toimii.. jostain vähä lisää potkua niin prkl!
0   +1 +2
 
9
ekkuevil 14.04.2005
Tämä on hyvä esimerkki, mihin perustuu eri metallilajit.
Vähän hitaamminkin pääsee eteenpäiin, varsinkin kun osaa soittaa.
Hienoa!
-E-
0   +1 +2
 
anarkia 30.03.2005
Laulajan enklannin ääntämys särähtää korvaan. Bridge on hyvä, tulee Hanoin pojat mieleen. Tää sopis hyvin johonkin Rocky - tyyliseen leffaan, missä Amerikkalainen tahdonvoima ja jääräpäisyys palkitaan. Välillä mätkitään lehmän ruhoja, käydään pohjalla rypemässä ja noustaan voittoon. ADRIAN!!!
0   +1 +2
 
Mr Dimension 30.03.2005
Tuo intron kitarajuttu on gyl plagioitu jostain. Kitarasoundit tunkkaiset josta vähän miinusta. Hyvät melodiat mistä plussaa. Ootteko kuunnellu orkesteria nimeltä Twelve Inches? (löytyy kyllä mixeristä) käykäähän kuuntelemassa niin yllätytte. Ihan hyvä kappalehan tämä, jotain tästä kyllä vielä uupuu, en osaa sanoa mitä ?!?! Miksaus/äänitys on tosiaan vähän tunkkainen ( jos hinnasta sovitaan voin tehdä paremman =) )

- Tapio Aartelo
0   +1 +2
 
Sininen Lahna 30.03.2005
Kertsi toimii mainiosti. Soundit vain kuulostavat todella tunkkaisilta. Kitrarat hukkuvat taustalle eikä niissä ole särmää. Voisin lonkalta ehdottaa lisää kompuraa ja yläpäätä. Vokalisti hoitaa asiansa ihan kelvosti, vielä pitää tosin juoda lisää viskiä että ääneen tulee oikeasti karheutta, nyt pieni yliyritys kuuluu välillä. Sinänsä ihan taidokkaasti tehty ja toimiva biisi noita teknisiä yksityiskohtia lukuunottamatta.
0   +1 +2
 
7
Cranky 30.03.2005
Biisin kuviot ja soinnut sopisivat jotenkin enemmän ns. kikkeliheviin kuin tämmöiseen hard rock meininkiin. Kohtuullista poppista. Jotain napsumisia kuului tuossa välillä. Ei liian pitkä ainakaan. Vähän liian tasapaksua omaan makuun.
0   +1 +2
 
8
Riku Rotten 30.03.2005
Rullailee komiasti eteenpäin ja sauditkin radiosta. Lajityyppinsä hyvä mutta tavanomainen edustaja. Plussa vielä kertosäkeen tarttuvuudesta.
0   +1 +2
 
9
Erotuomari 30.03.2005
Kitarat rokkaa asiallisella 80 fiiliksellä ja vokalisti esittelee maailmalle sen nurjemmanpuolen. Kertsihän on hulpean hieno melodisltaan.
0   +1 +2
 
7
Wretch 30.03.2005
Kivoja melodioita ja riffejä, tosin biisi kärsii aika paljon persoonallisuuden puutteesta; tuli sellainen fiilis, että olen kuullut ennenkin samanlaiset riffit ja melodiat. Soundit oli ihan kohtalaiset, tosin hieman enemmän olisin toivonut alapäätä soundeihin, nyt soundit jäivät hieman laihaksi. Bändi osaa soittaa ja laulaja hoitaa hommansa hyvin.
0   +1 +2
 
HelZuz 30.03.2005
Ihan perusmeininkiä, sellaista, jota voi sillon tällön kuunnella... Tosin jotenkin tutun kuulonen...?!
0   +1 +2
 
medium 30.03.2005
sekavankännisen kuuloista...
perusmusaa...enpä kuule mitään ennenkuulematonta.
eiks toi kitarariffi oo aika kulunu?
ihan ok soundit.
varmaan jollekki aikalailla natsaaki. kyl tää parempaa silti on ku moni muu "genren" musiikki.
tulee mieleen b-leffojen rokkitunnarit...rocky kiipee portaita, ym. rehkimistä sankarihengessä.
0   +1 +2
 
8
apache 30.03.2005
Ihan hauskaa perusjynkkää, sanoituksia myöten. Eli kaikki tarvittavat peruskliseet on mukana ja homma on ihan hyvin kasassa. Itse olisin kaivannut ehkä vähän enemmän särmää koko hommaan, hieman lliian popin kuuloinen toteutus minun makuuni.
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 30.03.2005
Likaistahan tämä on. Melodia oli aivan sanoinkuvaamattoman huippu.
Jos tästä jotain negatiivista voisi sanoa, niin ei kyllä tällä hetkellä tule mitään mieleen.
Loistava biisi, jonka kertosäestys jää soimaan päähän ikuisiksi ajoiksi.
0   +1 +2
 
8
Talonmiäs 30.03.2005
jia...tää hoppi on enemmä mu makuuu..mut täyty taas testata tätä kommentti rinkii :D..musiikki oli tosi hyvää,skitta rokkas iha hienosti....laulun sanat tuli selvästi mikä oli hyvä,en yhtää tykkää ku näist joistai enkun kieli rokkibiisien sanoist ei saa selvää...laulajan ääni oli iha hyvä..tää kertsi oli kyl hyvä,täytyy myöntää näin hoppipäänä et tää oli iha hyvää rokkii....mut toi kertsi se oli kyllä todella hyvä...noh keep it real and P`C
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 30.03.2005
Kasarirock on aina ollut lähellä sydäntä joten tämäkin kolahti aika hyvin. Toimiva paketti, ainoa vain - en tiedä johtuuko soittajien tatsista vaiko vain soundeista, mutta biisi tarvitsisi vähän lisää potkua. Itse pidän yleensä noista kliseista joita tästä löytyykin sitten aiva joka paikasta. Kertsi ja säkeistöt toimivat, mutta alun melodia on suoraan sanottuna aika kaamea. Olisin sen korvannut ennemmin vaikka jollain menevällä riffillä. Sooloa olisin mielelläni kuunnellut aavistuksen veran enemmän särötettynä. Hyvä biisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 29.03.2005
Hyvää perusrokitusta miellyttävillä melodioilla. Tästä biisistä on turha etsiä mitään uusia tai maailmoja mullistavia elementtejä, mutta ainakin allekirjoittaneeseen juuri tällainen perusmatsku uppoaa hyvin. Mielelläni kuvittelisin itseni bändin keikalle katsastamaan livetoimivuuden... Soitot ovat hyvin hallussa ja mielestäni hyvällä maulla sovitettua kautta linjan.
0   +1 +2
 
7
J.cotton 29.03.2005
Kertsi koituu kappaleen pelastukseksi. Vauhtiin päästyään rullailee ihan mukavasti, vaikken perusrokkenrollista juuri perustakaan. Tärkeitä iskuja olisi ollut hyvä korostaa mm. kerrossa koko orkesterin voimin. Tavanomaista, liiankin.
0   +1 +2
 
J.R No 28.03.2005
Aikas perusmeiningillä aloitetaan, ja sitä samaa rataa jatketaan. :) Laulu vähän vaisun oloinen, lisää tunnetta ja rytinää peliin. Tulee mieleen vähän Sniperi jostain kumman syystä, ei ehkä sanoituksiltaan kuitenkaan :) Perusta, ei oikein tarjoile missään suhteessa mitään uutta, eikä se varmaan ole tarkoituskaan. Ei minun mielimusiikkia.
0   +1 +2
 
10
Rotten_Corpse 27.03.2005
aivan loistava biisi, hyvä että joku vielä viitsii tehdä tätä kunnon rokkia.. :) 10 tulee kokonaisuudesta ja asenteesta ja ajatuksesta :)
0   +1 +2
 
10
Steven Riekki 20.03.2005
Hehah, tää oli taas tämmönen kasaritykitys jotenkin! Joutuu liittyy nyt ihan faniks! :D Tiger on the run! :D Loisto nimi biisille! Taas kivoja melodioita. :p Vaikka tosin vähän "perus" .. mut jos se toimii niin.....
0   +1 +2
 
6
k.vierelä 19.03.2005
kyl tätä vois vähän enemmänki kuunnella. kertosäe kuulosti ihan hyvältä.
0   +1 +2
 
thepax 18.03.2005
Alku liidi voisi olla vähän "stydimpi". Menee jo popiksi. Mutta laulun tultua mukaan kapale potkii jo paremmin. Pienellä treenauksella yhteen soittokin voisi parantua. kuulostaa jokseenkin hajanaiselta. Muuten mukavan kuuloinen piisi.
0   +1 +2
 
9
Kfied 18.03.2005
Michael Jackson ja minä juomme Jesus Juicea täällä Neverlandin Ranchilla ja mietimme, josko epoksiliima olisi luontoystävällisempää Eri Keeperiä parempaa. -Vastaus on ehkä luuliima mutta sitä ei auta sanoa ääneen. Mutta biisistä: Hyvä rockbiisi, joka olisi uponnut 90-luvun alun Lallintalolla kuin kuuma veitsi kevytlevitteeseen. Nyt näille on taas tilaus mutta hiukan enemmän melodiaa saisi olla. Hyvät örinät ja kiitos flashbackeista wanhoista ajoista.
0   +1 +2
 
Onkos noi alun kitarat väännetty tekijänoikeuksia rikkomattoaksi versioksi siitä The Offspringin ysärihitistä?

Tää on tällästä kliseistä retroilurokkia. Ei kolahda ollenkaan noita Offspring-tyylisiä kitaroita lukuunottamatta. Tämä on vaan tehty niin monta kertaa, että ei tätä jaksa. Jos tämä olisi tullut joskus silloin vuosia taakse päin vastaan, niin olisi voinut kolahtaakkin.
0   +1 +2
 
9
dirtylicks 18.03.2005
kitaroita kovemmalle kiitooosh! ;D ja basso jylläsi alussa aikas kovaa, tai sitten vaan nää kajarit tekee tepposia. väli kitara riffi hieman onnettoman kuuloinen, mutta enemmän tunnetta peliin niin AH !!! hyvä biisi muuten!
0   +1 +2
 
7
JM 18.03.2005
Tuo riffi on "puoliks" kopioitu jostain tunnetusta biisistä, en vaan saa päähän mistä. Laulajan ääni on ihan sopiva, mutta tuntuu että tässä biisissä on tekniikassa ja saundeissa jotain mitä voisi parantaa...soundia voisi ikäänkuin paksuntaa ja suurentaa. Hyvää kitarointia. Ei kovin mielikuvituksellista rokkia.
0   +1 +2
 
7
Einsteins 18.03.2005
Ihan menevää rokkia, soundimaailma on valitettavan ohut, potku puuttuu. Laulaja osaa hoitaa hommansa, mutta voisi vetää puhtaasti, nyt tuntuu että jää kurkkuun. Joo, ihan jees.
0   +1 +2
 
Havockki 17.03.2005
Biisi lähtee ehkä liian kliseisellä riffillä ja sävelkulku on sitä samaa minkä olen kuullut useiden bändien riffistöarsenaalissa monia kertoja. Tässäkin biisissä täytyy lievästi pettyneenä sanoa, että biisi nojaa liikaa tarttuvaan kertosäkeistöön tehden säkeistöosista vähän turhan kliseistä ja niin moneen otteeseen kuultua. Tarttuva kertosäkeistö jää tietty päähän joksikin aikaa aina soimaan ja siitä plussaa ja tuotanto on sellaista perusluotettavaa garage-meininkiä.

Varsin rattoisaa ajelumusiikkia tarjoaa VM biiseillään ja pistää taatusti anti-kasarimmanki jannun pään heilumaan tarttuvilla kertosäkeillään, mutta tuotantoon pitäisi saada lisää potkua ja kliseiden karsimiseksi ehkä vähän jotain omaa. Toisaalta tuli mieleen tässä samalla sellainenkin vaihtoehto, että haluaako bändi tehdä edes omaa vain nostalgia syistä pysytellä uskollisena tuolle Idolit/Vaikutteet osastolle mitä on lueteltuna tuolla?
I have spoken.

- JammerHC
0   +1 +2
 
9
MajorForce 16.03.2005
Ihan hyvä pääteema. Siitä tuli vaan joku toinen biisi mieleen, en nyt muista mikä. Vokalistilla on sopivan räkäinen ote hommaan. Tässä kun olisi hyvät soundit niin iskisi varmaan ihan täysillä. Loistavan Hard rock biisin tästä pystyy kuitenkin tunnistamaan.
0   +1 +2
 
9
Harulf 16.03.2005
Korjaus edelliseen kommentiin!!! Piti kirjoitta Saddams familyn desert war riffiä, EIKÄ Harulf the warulf riffi.

PRKL kun ei muistaa edes oma bändin riffit ulkoa : )
0   +1 +2
 
9
Harulf 16.03.2005
alku riffi on ihan kuin ois varastettu Saddams Familyn "harulf the warulfista", (sekin löytyy täältä mikseristä). Ja se ei oo mikään huono vertailu : ) Nojoo, muuten ihan mukavasti kasari meininkiä biisissä. Pakko mennä tsekka teidän muut biisit
0   +1 +2
 
Michikawa 16.03.2005
Onhan tässä ihan mukava poljento ja eteenpäin mennään, ehkä kuitenkin biisi tukeutuu turhan vahvasti genren perusrakenteisiin ja harmonisiin ratkaisuihin, persoona jää uupumaan. Tulee vähän sellainen olo, että kaiken tämän on kuullut jo aika moneen kertaan. Tekninen toteutus on kuitenkin ihan ok ja bändi soittaa yhteen ihan hyvin. Jotain omaa voisi kuitenkin yrittää tuoda esiin vahvemmin.
0   +1 +2
 
Ihan hyvää rokkia.Jäin kyllä kaipaamaan vähän enemmän rosoa ja räkäää.
0   +1 +2
 
8
Von Beast 11.03.2005
Ei pöllömpää vääntöä. Oikein 80-hevikertsit ja kaikki. Tämän kommenttiringin pöhinän seassa pirteä vaihtelu vaikuttaa arvosanoihin positiivisesti. Vähän enempi vois olla hevi tuo kitarapolitiikka. Laulukaikua vois laittaa, kun jää hieman kuivaksi. Laulajassa on tähän hommaan sopivaa karheutta ja ei kuulosta lainkaan yliyrittämiseltä. Rento veto, keep on rokkin, bois. 8
0   +1 +2
 
8
Onhan tämä ihan rokkia. Tulee jotkut satunnaiset kasarihitit mieleen kovasti. Eikä se suinkaan ole huono asia kun suurin osa tästä mikserirokista on ihan samaa kauraa kaikki. Erilaisuutensa vuoksi pisteitä.
0   +1 +2
 
10
electrichaos 28.02.2005
Tälläisia biisejä kuuntelee erittäin miellään kun odottelee Mötiköiden kesä keikkoja! Hittoako tätä turhaan selittelee tässä on elämää!!
0   +1 +2
 
10
S8N 26.02.2005
No perkele. Heti lähti nyrkit ilmaan heiluu tän biisin tahtiin.
0   +1 +2
 
9
HanginTree 25.02.2005
Ja taas kolahtaa kajareista saatanan kovaa rokkia. Riffit ja melodiat ovat kohdillaan ja tätä biisiä voisi kuvitella kuuntelevan kun kesällä ajetaan suomen halki :D. Soundeistakaan ei löydy valittamista, joten ei muuta kuin uutta matskua tulemaan.
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 30.03.2005
Kitarassa ihan kiva soundi. Muutenkin soitto tuntuu ihan toimivan. Laulajalla on hyvä ote biisiin ja tunne säilyy koko biisin ajan. Valitettavasti sävellys on melkoisen tylsä ja aika lailla moneen kertaan tehdyn kuuloinen. Kertosäkeessä voisi ehkä myös hieman revitellä enemmän. Peruspalikat on kunnossa, mutta itse kaipaisin bändiltä hieman kunnianhimoisempaa otetta ja vähän enemmän persoonallisuutta soittoon. Potentiaalia on kyllä.
0   +1 +2
 
7
pirkkaprojekti 30.03.2005
Olipas melko vaisua. Kertsi olisi ihan hyvä jos olisi enemmän jonkinlaista "massiivisuutta". Kitarat isommalle! Rock'n'roll!
0   +1 +2
 
Pitk 30.03.2005
Vanhan liiton hardrockia. Kitarat saisi olla pykälää hyökkäävämmät, ehkä joku kompressointi tekisi gutaa. Laulussa perinteitämukaileva asiallinen meininki. Sanoituskin riittävän hudaa. Ei muuta kuin rautakankea mutkalle!
0   +1 +2
 
8
jule 30.03.2005
Hyvä kappale alusta loppuun.. loistavaa....
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
Nami rokkia nami rokkia!!!! Laadun tae On hard rock! Ja tässä kyseessä bändi joka ei sillä osa-alueella mokaa!
0   +1 +2
 
8
argon 31.03.2005
Vankasti kasarihardrockin puolella mennään edelleen ja sen puolen kappaleena käsiteltäessä ei paha esitys - mitään uutta ei tarjoilla eikä näin varmasti ole tarkoituskaan.

Soitannollisesti vielä hitusen olisi pohjissa varaa tiukentamiseen ja vokaaleissa on jonkin verran heittoa matkassa, toisaalta liika kliinisyyskään ei sovi tällaiseen musaan - livemusiikkia, ei niinkään kuuntelubiisi.

Arvosanan puolesta päädyin kaikesta tyypillisyydestä huolimatta juuri ja juuri kasin puolelle, koska meininki tuntuu olevan kuitenkin hyvin vilpitöntä ja innostunutta. Saa jatkaa samaan tapaan!
0   +1 +2
 
8
KNIGHTofTHUNDER 03.04.2005
Aika perusmeininkiä, mutta hyvää sellaista. Alusta lähtien on kyllä paketti kasassa. Varsin tiukkaa soittoa tässä tarjoillaan kaikenkaikkiaan. Vähän ärhäkämpiä saundeja jäin ehkä vähän kaipaamaan (ainakin kitaraosastolle), mutta eipähän tähän mikään hirvee jyräosasto kyllä sopisikaan. Laulajan saundi on kyllä aika rock ja käy hyvin tällaiseen menevään ralliin. Kertsi aika simppeli mutta tarttuvuutta kyllä löytyy ihan kivasti. Kokonaisuutena varsin toimivaa kasarihenkistä rockia tarjoillaan tässä zipaleessa.
0   +1 +2
 
8
Ikonator 02.04.2005
Kasari jyrää aina!! Laulaja meinaa olla ärhäkkä, mutta vielä saisi asteen kaksi ronskimmin vetää siinä onnistuakseen.
0   +1 +2
 
8
hoitopoika 08.04.2005
tässä vanha ja uusi yhdistyy. kitarointi muistuttaa kahdeksakyt luvun lopun rockista joka nousi kellareista. laulu on karheaa ja munakasta. melodiat on toimivat ja mukaansa tempaavat. annan 8 vain siksi ettei mitään uutta tai omaa kuulunut musasta, mutta kasi myös siksi että homma tehdään niin hyvin että pelkästään sillä erotutte muista. hienoa.
0   +1 +2