blasku

DirtyHippi

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kosi Conditioner 20.05.2005
jäbä on kyl eläin (tai jotain muuta epäilyttävämpää)... On tähän varmasti muutama hetki poikineen vierähtänyt, jos oot tään fruityllä tehnyt... Aivan mahtava, mutta ei täydellinen.. jossain kolmen minuutin ja rapiat jälkeen tulee vähän katkoksia tohon johonkin noist, mikä vähän häiritsee tunnelmaa... ja loppupuolel on myös jotain pätkimistä jossain mikä haittaa (ainakin mun korvas)...
0   +1 +2
 
9
Wavescale 19.05.2005
Kyllä! Tämä oli myöskin sitä (minun mielestä) parasta matskua sulta tähän mennessä! Mulle tulee tästä mieleen musta haltia kaksoisapeleinneen matkaamassa maanalaisen luolaston salaisuuksia tutkimassa... tiedä sitten jos siellä demoniin törmäisi, heh. :) No, saattaahan viimeaikaisella lukemistollakin olla osuutta asiaan..

Mukavasti mystisiä melodioita, oikeastaan aika styylikkäätkin rummut, ja siisti itämainen rytmi, jota monet noista taustaäänistä-vokaaleista tukee.. Myöskään en kyllästynyt missään vaiheessa, eli sisältöä ja ideaa löytyy myöskin.. tossa 02:08 alkava piano/jousi melodia varsinkin kolahti!

*Meinasin* sanoa että noita taustääniefektejä/vokaaleita on paikoitellem vähän liikaakin, mutta nyt kun olen toiseen kertaan kuunnellut niin tulin siihen tulokseen että ne ovat tärkeä osa tätä biisiä! =D
0   +1 +2
 
10
Tää tosiaankin laajensi mun tajuntaani, jopa niin paljon etten mä ymmärrä enää mittään.
Erittäin hienoja ideoita ja ei lainkaan viimeisetelemäättömiä.

Fruity Loopsillako sä olet saanut tämän aikaiseksi? Kysyin siksi kun en tunne po ohjelmaa lainkaan mutta se kait sallii multippelit äänitykset äänityksien päälle.
0   +1 +2
 
9
-Juha- 06.03.2005
Erittäin omituinen, mutta toimiva biisi. Sekoitus jotain Itämaista ja afrikkalaista tyyliä. Beatti on kaikin puolin hyvä ja efektejä on ämpätty mukaan runsaasti, ja vielä toimivia sellaisia! Melodiassa on jotain mystistä ja utuista meininkiä, mikä edellistä kommentoijaa mukaillen potkaisee mielikuvituksen liikkeelle.
Tämän pitempää arvostelua en tällä kertaa jaksa kirjottaa, ku on tuota kuumetta, kurkkukipua ja nuhaa. Nyt painun petiin.
0   +1 +2
 
10
makes69 26.02.2005
Minä tiedän tämä on lasku...hyvät syna jutut jotka juoksee läpikuulokkeiden alussa tulee mieleen Firestarter..Brodigy,,mutta vain hetken tää on todella lasku...ei crash landing..mutta lasku. Alakuloinen hieman aijai...hyvä erinomainen, loistava sävellystyö ja esitys.
0   +1 +2
 
9
Arekushi 30.04.2005
Huh, mun mielestä hieman pelottava kappale. Tuli mieleen sysimusta yö ja demonit, jostain syystä. Jonkinlainen synkkä salaisuus syvällä maan uumenissa. Erittäin jännä mielikuva tosiaan. Tietysti vain minun mielipide... siis älä pahastu jos tulkitsin kappaleen täysin väärin:)
0   +1 +2