Wir Sind Gandalf und die Jungen

Gandalf & the Boys

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
IZZI osaa ainakin paremmin saksaa kun minä. jotain tuosta muminasta taustalta sai selvää
0   +1 +2
 
8
KoBa 25.04.2005
Niin kuin sitä sanotaan; Saksa on rakkauden kieli.
Ruman ja rasvaisen rakkauden.

No ollaan ihan tosissaan sitten. Saksaksi laulaminen tuntu toimvan, varmaankin siksi etten tajunnut sanaakaan.
Melodia tuntui jäävän vähän taka-alalle mutta siitä ei niin kovin päässyt haittaa syntymään.

Kertosäkeessä oli tunnettamutta valitettavasti sitä jäi uupumaan muilta osin ja siksi jouduinkin valitettavasti tiputtamaan numeroa kasiin...
0   +1 +2
 
Tumppi 10.03.2005
Asia selkeä. Ilmeisesti huumorilla? Hauskempi olisi jos mukana olisi haitari. Nyt jää kokemus hiukan vajaaksi. Mutta huumorin kukka on kauniskukka. Tän päälle on sonni hiukan kakkinu mutta silti se iloisesti hymyilee. Eli pidetään tästä kiinni.
0   +1 +2
 
10
Ei vittu... Loistavaa! Saksankieli on niin kaunista ettei pysty käsittämään. Valtavaa tulkintaa herra Izziltä ja biisi on muutenkin tunteitakoskettavan hermoja raastavan vittumaisen hyvä. Kiitos tästä kokemuksesta, olette suuria.
0   +1 +2
 
7
Vihru 10.03.2005
heh.. musiikki sais kuulua kovempaa.. eli rummut ym basso. saksasta en tajua mitään. mut kai tässäkin joku idea on.. 7 siitä :)
0   +1 +2
 
7
Vihru 10.03.2005
heh.. musiikki sais kuulua kovempaa.. eli rummut ym basso. saksasta en tajua mitään. mut kai tässäkin joku idea on.. 7 siitä :)
0   +1 +2
 
8
Ohhoh, saksankielistä, siitä heti propsit, ei varmaan kovin moni tarttuisi. Genre ei oikein ole alaani, mutta kieli ainakin sujuu minun korvaani yllättävän hyvin ja tausta on hyvä. Ei valittamista.
0   +1 +2
 
7
Jome 10.03.2005
Heh! Nauruhan siinä pääsi ku huomas, että tää homma pyörii saksaksi ;D...no ei siinä, ei saksassa mitään vikaa oo. Aika rankkaa meininkiä biisissä, onko rummut tehty koneella (?) kuulostaa jotenki siltä ja ite en tykkää yhtään konerummuista tänkään tyylisessä musiikissa. Hauska biisi!
0   +1 +2
 
8
kudusai 10.03.2005
Olkoot vaikka sanoitukset tekstinäkin minä olen niin vammainen, että en tajua niistä siltikään mitään tai no jotain pystyy päättelemään. Izzi vetäsee tavanomaisen laulusuorituksen. Soitto kulkee oikein mukavasti ja tuplabasara tärisee. Hauska biisi, hemmetti pitäisi vaan osata saksaa.
0   +1 +2
 
sikki-six 05.03.2005
Varsin hupaisaa meininkiä. Tämä vois tosiaan pudota niille kierommille sakemanneille jotka tanssivat pöydillä Eläkeläisten tahtiin. Izzin vinksahtanut sanailu on aika pinnassa, soittimia on ajoittain vaikea kuulla. Rummut oli varsin konemaiset, siitä pikku miinus..

Härskiä matskua, ei voi muuta sanoa.
0   +1 +2
 
10
HanginTree 04.03.2005
Voi saatana! Biisi potki mukavasti persuuksille, mutta kyllä nämä saksankieliset sanat (en ymmärrä sanaakaan saksaa) izzin lauleskelemana kruunasivat biisin. :D voi helevatta!
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 03.03.2005
Mein gott und donnerwetter! Was machen Izzi hier? Ich glaube er müss schnell Deutsche mehr gelern und fahr mit Gandalf nach Berlin. Was sagen Sie? Wunderbar!

Sit meikäläisen kielitaito on jo niin ruosteesa, että on parempi jatkaa äidinkielellä (jos tätäkään nyt sen paremmin osaa kirjoittaa).

Tiukkasävytteinen ja vihainen kitara sekä Mahtavat urkusoundit, todellakin mahtavat! Rytmiryhmä pitää homman hyvin kasassa ja Izzin huikea suoritus! Huhhuh. Und Ich sage endlich: Punk ist nicht dödt (wie mann schreibe alles diese ort?)
0   +1 +2
 
10
Scion 02.03.2005
Ei tähän voi sanoa muuta ku et Ich haben keine anus, täs on munaa. Olin jo kippurassa ennenkun kerkesin kuunnella koko kappaletta. :D Vanhana Saksan tuntijana (kävin pienenä Saksassa jo ennenkun osasin puhua edes ruotsia.) ja saksan alkeiskurssin hylsyn valtuuttamana, voin myöntää tunnukseni mainiolle lausunnalle. Ja wohl!
0   +1 +2
 
9
Pukkapää 01.03.2005
Olen melkein sanaton. Izzi se vain paljastaa itsestään joka kerta uusia puolia. Gandalf, mitä teitti hänelle? Mutta mitä teittekään, se ei pahaa tehnyt. Ja sen kuulee jokainen höpönassu.

Meininki on kuin sekoittaisi joulubiisin ja 80-luvun metallin keskenään; tausta polkee kiveksiä kuin sakset ja tuplabasarit huutavat kuin helvetissä makaileva paimen ilman housuja! Laulut ovat kyllä todella taustaan sopivat ja niin eroottisuutta huokuvat, että kaikki hevijätkät taatusti pistävät tämän jälkeen Izzin yhdeksi suurimmaksi vaikuttajakseen. Jos ei pistä, niin hävetkööt. Kitarakin luo tunnelmaa kuin kolisevat luut Linnanmäelle. On tämä hulppeaa!

Biisi kulkee junan tavoin ja hammondien tavoin huudan riemusta! Eipä valittamista pojat, tämä on kiitettävää piiskaamista saksan malliin. Wunderbra!
0   +1 +2
 
Chemical Kim 01.03.2005
De va kukku kuule de- Aber mit german accent. introt perseeseen ja Izzi kehiin samantien oli aika yllättävä veto. Tästä jäi sellainen tunnelma että fiilistelyn sijaan Izzi-parka joutui miettimään että mitä helvettiä siinä paperissa oikein lukee? Nämä spontaanimmat rykäykset effekteillä sun muilla toimivat ihan hyvin. Vingutukset ja basarit virittää leikkisän tunnelman joka toimii kun vaseliini saksalaisessa viiksessä. Turbaani alkoi illemmalla muutaman kuuntelukerran jälkeen nykimään jo ja irtoviiksiin tuli elohiiri. Pari kertaa lisää niin pystyi jo olla sulattamaan laulun taustoihin ja tekele rupes jo muistuttaa menevää biisiä! Ja turbaani heiluu jälleen!
0   +1 +2
 
theplan 01.03.2005
Kieltämättä pikkuisen pisti naurattamaan... Oli G-pojilta mainio veto oli pyytää Izziä kähisemään, vieläpä saksaksi. Sikäli kun vaatimattomalla saksankielen taidollani ymmärrän, on sanoissa jopa asiaa, ainakin siteeksi! :)

Laulusoundi on todellakin mainio, aika tunnistettavakin. Soitto jyrää taidolla ja asenteellakin. Erityisesti korvaan pisti erinomaisen taitava rumpujen soitto. Myös kitaran tiluttelu ja vingutus oli erittäin asillista.

Biisi ei sävellyksenä tee kovin järistyttävää vaikutusta, mutta asiallinen on sekin. Ankara jyräys vs. kähinälaulu oli mun mielestä hiukan ongelmallinen ainakin miksauksen suhteen. Laulusta saa suurin piirtein selvää, mutta kuulostaa sittenkin aika irralliselta noiden taustojen päällä. Sovituksessa ei ole jätetty oikein neliösenttiäkään tilaa laululle. Muilta osin soundi on kyllä varsin hyvä.

Kokonaisuutena hauska ja toimiva biisi!
0   +1 +2
 
MGynther 01.03.2005
Pastori puhuu asiaa. Saksalaiset eivät voi vastustaa hulluja suomalaisia.
0   +1 +2
 
Pastori 01.03.2005
Jos jotain tekee Saksaksi, niin ei voi epäonnistua. Nahkahousut jalkaan ja pogoamaan!
Tästä tulee varmasti ensimmäinen bändi mikseristä joka valloittaa Saksan!
0   +1 +2
 
10
Commandant 01.03.2005
Saksa on perkeleen hieno kieli, vaikka siitä ei vittuakaan(no ehkä sen) ymmärrä. Ich kom dein der arschja, schnell on tärkeä osata tokaista jos sinne matkustaa. Ja hyvinhän tuo izzyn kieli pysy mukana biisissä, väliosia unohtamatta. Hyvä veto.
0   +1 +2
 
sadomatti 01.03.2005
Hehehe.

G-pojat nostavat isoa kättä Izzille, kun vaivautui laulamaan meidän rallin vaikka kieltä purren! Sitten kun avataan kotisivut niin tämänkin biisin sanat avautuvat kaikille...
0   +1 +2