Save my heart (Original)

Protush

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Anskuli89 16.03.2007
kuullostaa hyvältä mahtavaa!!!!!
0   +1 +2
 
8
onZka 21.07.2005
Ei tämäkään hassumpi biisi ole ollenkaan, varsinkin melodian alkaessa pyörimään pysäytin kaiken muun ja jäin hetkeksi kuuntelemaan.Yksinkertainen ON todellakin kaunista.Ehkäpä efektejä uupuu verrattuna muihin proggiksiisi, mutta en tiedä voiko sitä sanoa uupumiseksi.Voipi olla että tämä toimii sen takia paremmin.Nyt jään odottelemaan tulevaa tuotantoasi.Tämä iso 8 + !
0   +1 +2
 
8
techrono 14.07.2005
Ihan letkee biisi, tosin piippausmelodia on vähän turhan toistava ja ehkä se soitinkaan ei paras mahdollinen ole, tulee melkein mieleen 90-luku ja E-rotic...

Tasaiset ja varmat pädit ynnä muut taustat, jotain yllätyksellistä olisi odottanut. Miksauksessa ei mitään teknisiä puutteita, mutta kyllä tämä vähän tylsäksi nyt jää... :P Mutta eipä ole pitkäkään. Tempokin minun minimalistisempaan meininkiin tottuneeseen makuuni on piirun verran turhan kiireinen. Mut meneehän tää kesäpoppina. Perustrankea, siitä ei sen enempää.
0   +1 +2
 
9
Kupsu88 07.07.2005
Todella hyvä biisi :) Samaa rataa o/
0   +1 +2
 
9
StarScape 02.07.2005
Tää kuullostaa hyvältä :) Melodia soi vieläkin päässä vaikka kuuntelin tän joskus päivällä :) Jatka samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
Holmström 08.06.2005
Radio edit... jep... Tästä voisi haluta kuulla orgin. version...? Toimi tälläkin pituudella mutta... (tietty loppuu meikäläiselle kesken) ;)
Ei ainakaan energisyys lopu kesken. Melodia hyvä mutta tarvitaan jotain pientä specu hässäkkää vielä, mutta onko ne jemmassa siellä orgin. versiossa ? (onhan se kuitenkin tehty..?)

Tuotanto teknisesti ja toteutuksena erittäin hyvä. Tekisi mieli viedä tämä Espanjaan parin viikonkuluttua eräälle klubille soitettavaksi :)
0   +1 +2
 
8
D-Vision 27.05.2005
Meininki on kohdillaan ja vauhtia piisaa. Suurin osa soundeista toimii ja biisi jyllää eteenpäin täyttä höyryä. Harmi vain, että melodiat ovat jääneet hieman köykäisiksi.. Biisistä jää hieman ontto vaikutelma. Paria soundia olisi voinut myös hioa, esimerkiksi tuo square-lead on ehkä turhan kuivakka ja perinteinen. Kertosäe on toimiva, mutta ei jotenkin saa vielä tanssijalkaa vipattelemaan. Se Jokin on vielä hieman kadoksissa. Ehkäpä jäin kaipaamaan jotain kunnon koukkua melodiaan.. Ainakin yksi piirre kertosäkeessä häiritsee.. Ei ole clappia tai snarea tai sitten se on niin hiljaisella ettei se kuulu.. Vaikutelma jää jotenkin hätäiseksi...
0   +1 +2
 
9
ViZo 28.04.2005
Yes! Biisi alkaa todella mallikkaasti ja meno jatkuu koko kipaleen ajan "vaudikkaana". Tykkäsin biisin melodiasta joka vaihteli sopivasti. Myös soundit kuullostivat puhtailta ja kirkkailta. Kaikin puolin hieno biisi! Samanlaista matskua lisää :).
0   +1 +2
 
9
Basement Studios 16.03.2005
joo,musta tää on hyvä mutta toi yks homma toistaa jotenkin liikaa itseään. tää on sellanen,että kuunteluiden välissä pitää pitää taukoa. siis et tää kuullostaa niin huomattavasti paremmalta sitten taas. soundi vähän itseään toistava,vokaalit ovat tosi fresh kamaa. perus bilesettii!
0   +1 +2
 
9
Wavescale 15.03.2005
Jälleen idearikkaan ja menevän biisin oot saanut aikaan... :)

Olen pääasiassa samoilla linjoilla toisten kanssa soundien osalta.. Ihan hyvää. Mutta ainahan löytyy sitä valittamistakin. ;) Squaresoundi ei kuulosta niin hyvältä siinä alussa, lähes yksinään.. mutta sitten kun se tulee uudestaan 2:55 jälkeen niin siihen kohtaan se soveltuu mielestäni paremmin.

Niin, ja pitääpä vielä mainita että basso on tässä biisissä huomattavasti edellisiä biisejäsi parempi, sekä soundiltaan että linjaltaan.. aiemmissa biiseissäsi tuntui tuo basso menevän vähän omia polkujaan.. Mene ja tiedä. Ehkä vain tykkään sellaisesta bassolinjasta joka myötäilee enemmän sointukuviota.

Melodiat on kyllä yksinkertaisia mutta silti ihan hyviä, joskin olen kuullut sulta parempiakin... esim. pois(trance remix)issä... Tiedäpä siitä. Makuasia kaiketi sekin. :)

Puolentoista minuutin jälkeen alkava saha"toitotus" on kyllä hyvän kuuloinen. Antaa sellaista uutta vivahdetta tälle biisille.

Ai niin. Tuon lopun phaser-efektistä en oikein tykännyt... Johtunee siitä että on tullut siihen perin pohjin kyllästyttyä.. ainakin se kuulosti täsmälleen Fruityn phaserilta.. ;)

Mutta täytyy vielä sanoa että hyvä biisi jälleen! Nyt tässä olikin enemmän juuri sitä sun omaa, hyvällä tapaa särmikästä tyyliä.
0   +1 +2
 
9
SkyWay 15.03.2005
Ei mahda mitään. Mahtava kappale. Äänet toimivat kuin unelma. Varsinkin se kirkas melodiaääni jäi päähän.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 12.03.2005
Jees, no energiaa on kyllä mukana joa alusta alkaen. Melodiat parasta antia biisissä. Bassolinja toimii ihan hyvin, vaikka onkin vähän nyittävä, sopiva soundi kuitenkin. Square-melodia jonkin verran koukuttava, mukavan kirkas soundi siinäkin, erilanen linja olisi kyllä voinut toimia vieläkin paremmin. Rummut ovat vähän köykäiset. Basari ja muutkin soundit tuppaavat hukkumaan tuonne taakse. Vähän lisätehoa kaipaisi kokonaisuudessaan rumpuosastolle. Rakenne pelaa kyllä hyvin, enemmän efektiä vaan peliin tehostamaan mm. vaihdoskohtia. Kokonaisuutena ihan mukavan kuuloinen biisi ja kehitystäkin on tullut kivasti lisää. Jää kuitenkin vielä kiitettävästä tasosta. 8+
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 11.03.2005
Jeps. Ehtiihän sitä nyt kommentoimaankin. Ihan hyvää menoa löytyy kyllä ja mukavaa koukkuakin on tarjolla melodioiden osalta. Ihan hyviä soundeja pääasiassa. Tuosta ylikirkkaasta alussa heti tulevasta korkeasta synasoundista en niinkään pidä. Biitti on ihan hyvällä mallilla mun mielestä ja taustat toimivat hyvin happojensa kanssa. Pituus on just sopiva tälläselle setille. Tietysti rakentelut alkuun ja loppuun pienet pudottelut on vähän niinku makuasia. Spiikki on ihan onnistunut ja jopa asteen verran hauskan kuuloinenkin. Sanoisin nyt kokonaisuudesta että hyvä biisi ihan onnistuneilla soundeilla. Koukkua löytyy ja se on hyvä merkki. Kyllä tällä kerralla taas kiitettävään kallistutaan. :)
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 08.03.2005
Biisi alkaa suht hyvin ja "neliö"melodia on hyvä, munki mielestä jostain tuttu!! =) Biisi on mukavan menevä ja äänet kirkkaat.... hieman itseään toistava ja simppeli joten se toimis hyvin jossaki klubilla!!!! =) Enempiä löpisemättä biisi on kokonaisuudessaan ihan toimiva paketti!!!!!!
0   +1 +2
 
9
RadeoN 08.03.2005
Jeh! Tosi menevää rancetusta... Melodiat saundeinee todellakin puhtaan kuuloisia jotka takaa biisin letkeän ja hyvän trance menon! Ei tässä nyt mitään kauheen asiantuntevii kommenttei pysty antaan... ehkä itte olisin koittanu lisätä viel jotai pienii vivahteita melodiaan mut mut... Suoralinjaisuudellaan toimii kyllä näinkin ihan moitteettomasti!! hyvä biisi noin kokonaisuudessaan!!
0   +1 +2
 
9
Dj Kerkkooposse 08.03.2005
Mukava melodia ja kivan nopee biisi. Äääk, en mä osaa tätä oikee kommentoida mutta on tarkotus sanoo että tää on jo ainaki omasta mielestä aika huippubiisii!

Jep, kyllä susta vielä jotain tulee... (ehkä) ;)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 07.03.2005
Square-leadi on kivaa kuultavaa, vaikka miksei siihen voisi lisätä aavistuksen verran delaytä... Yksinkertainen ja toimiva melodia!

Biisin ainoat miinukset tulevat liian puhtaasta ja tarkasta äänestä... fiilis menee välillä liian kliinisen puolelle, vaikka kuulostaakin muuten pirun hyvältä... voi johtua omasta päästäni, mutta itse kaipaisin vähän eloisampaa soundia... Nyt on fiilis kuin biisi olisi yli-ryhdikäs ilman mitään jälkisoundeja.

Sekkari-tilutukset toimivat todella hyvin... tuoden biisille pientä lisäpotkua ja vauhtia... ne on efektoitu kaikenlisäksi todella hyvin! ...rummutteluissa ei edelleenkään ole mitään valitettavaa minusta. Tässä tuli hassu fiilis, et olen tämän kuullut joskus 90-luvun puolenvälin jälkeen... johtuu varmaan tuosta tutusta melko efektoimattomasta square-leadista... ei mikään paha juttu!=)

Biisi on fiilikseltään todella pirteä ja vauhdikas... mietin vain että on aika iloinen tyyppi tuolla joka tahtoo stdämmen pelastettavaksi, mut voihan se olla jo iloisesti rakastunut hemmo, joka tykkää kertoa siirappisia hempeilyjä rakastetulleen. Mut rakenteen puolesta biisi on todella onnistuneen puoleinen tekele... niinkuin koko biisi muutenkin. Omaan makuun liian pirteä, mut en nyt arvostele sen mukaan...
0   +1 +2
 
9
stardust_2 06.03.2005
Tuo sävel on aika hyvä ja ihan kuin olisin ennen kuullut jossain en vaa muista. Phazer kohta lopussa on hyvä...
0   +1 +2
 
9
Vespe 06.03.2005
Oikein hyvän ja vauhdikkaan biisin oot saanu väsättyä. Kiksut ja hihatit sun muut sopivat keskenään hyvin yhteen ja muodostavat loistavan beatin.

Efektit ovat hyviä ja loppupäässä vilahti samanlainen flangerin käyttö kuin omassa biisissäni.

tuossa 0:12 kohdassa alkava syna kulostaa jotenkin turhan terävältä ja isolla völyymillä ja se rupeaa jotenkin ärsyttämään :E Kun se vaihtuu 0:50 niin se toinen kuulostaakin paremmalta..

Oikein hyvä biisi. Masterointi on onnistunut paitsi että kompura tuntuu hieman painavan synia liikaa beatin päälle ja beatissa tulee öh.. epävakauksia vai miten sen sanoisi järkevästi.... kuitenkin kick tuntuu jäävän synien alle noissa energisimmissä kohdissa.

hyvähyvä.. 9+
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 10.04.2005
Wow! Loistavalla menolla lähdetään liikkeelle. Korvia hivelevä saundi suorastaan pistää leijumaan. Kikki on myös aivan mahdottoman iskevä!
Energiaa piisaa biisissä, kuten jo aikaisemmin sanottiin. Hmm. Harmi vain että tätä samaa melodia kulkua on näköjään koko biisi. Olisi ollut kiva vaikka jonkinlainen piano osuus. Antaisi mukavaa hempeyttä biisiin. Todella iskevä kuitenkin. Ei ihan kymppiin yltänyt johtuen juuri tästä saman melodian linjan toistosta. Todella asiallisesti, saundipuolisesti ja kaikinpuolin muuten toteutettu ja saa hyvin kiinni. Hyvä Jäbä! Keep goin!
0   +1 +2