You Got It

Dormancy

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Casz 27.12.2005
Kyllähä tää menee :)
0   +1 +2
 
8
Sloppyjoe 03.12.2005
Tää potkii munille<3
0   +1 +2
 
9
jukkasil 06.05.2005
Huomasin Mikserin etusivulta, että pikkuserkun bändi on julkaisut uutta musaa, hienoa! Hyvältähän tämä kuulostaa, varsinkin juuri vokaalien osalta. Kertsikoihin olisin kaivannut bändin muilta jäseniltä vähän laulutukea. Toisaalta biisi kuulostaa just siltä, miltä se varmasti livenäkin bändin soittaessa kuulostaa, eli keep it simple, turhat koristelut kannattaa jättää muille, trio-soundi kunniaan! Positiivinen yllätys rokkiasenteen osalta tuon akustisen biisin jälkeen ja grungeasenteella soitettua rokkiahan ei nykyään pahemmin kukaan halua tehdä (nykyään kaikkien pitää vain miettiä imagoaan), eli siitä vielä lisäpojot!

Mitäs muuten sille videon teolle tapahtui, vieläkö kiinnostaa?
0   +1 +2
 
10
nenn 18.03.2005
toimii !!! :>
0   +1 +2
 
8
heartburn 10.03.2005
Aika lailla on hommat hanskassa. Soundi puoli toimii loistavasti ja paljon kehuttu laulaja on hyvä. Junnaavaksi voisi joku sanoa mutta hyvin toimii allekirjoittaneelle. Ehkä soolo olis rikkonu rakennetta pikkasen ja tuonu vähän lisäelementtejä. Junttaus toimii kuitenkin 8 verran.
0   +1 +2
 
8
DaKiller 09.03.2005
Olipa mainio laulaja! Itse kappale on hieman keskinkertainen rokettirolli veto mutta pitää silti hyvin otteessaan alusta loppuun. Kenties hieman synaa taustalle ja jotain pientä väriä kehiin niin avot!

Kitarasoundi on sopivan murea ja soitto kulkee varsin malliikkaasti. Hieman vaihtelua soittoon olisi kuitenkin kaivannut varsinkin, kun "pääriffi" alkaa kyllästyttämään melko nopeasti liiallisen toiston seurauksena. Se sydäntä repivä kittasoolo jäi nyt puuttumaan ja kenties se olisi vienyt kappaleen aivan uusiin sfääreihin...

Basso ja rummut kuulostavat todella makeilta ja kun soittokin on niin pirun svengaavaa niin alkaahan se jalka väkistenkin tamppaamaan tahdissa.

Loppuun vielä kiteytettynä - PRKL, ETTÄ OLI HYVÄ LAULAJA!
0   +1 +2