Epäonnen tehdas

Vasemman raajan halvaus

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Dj Syphilis 20.07.2005
Hienoa Lynchmäistä raatelua. Hullu ukko hakkaa tunnelissa. Nyt mennään syvälle. En halua enää tehdä lapsia tämän jälkeen! ;)
0   +1 +2
 
10
Kalaforn 21.03.2005
Vaikka Dark Ambhient ei ole minulle mitenkään tuttu, niin ei se estä minua kommentoimasta tätä biisiä. Tämä oli kerrassaan mahtavaa! Muuta sanottavaa en oikein keksi. Ikävä kyllä. Noh, kuitenkin, kiitän hyvästä biisistä.
0   +1 +2
 
9
Enterdead 19.03.2005
Alakanttiin on kommenttiringistä tullut pisteitä. Hyvä vaan ettei tätä kaikki osaa arvostaa. Erittäin korvaa hivelevän koneellinen soundi. Täydellisen mittainen tai minuutin/puoltoista pidempi ois voinut olla, mutta jätti näin mukavan nälkäisen tunteen. Tämä on sun alaas...
0   +1 +2
 
9
Vihru 10.03.2005
tää kuulostaa jo pelottavalta prkl.. hienon kuulosta on!
0   +1 +2
 
8
sadomatti 10.03.2005
[OT] Yllättävän paljon ambientia tulee vastaan tässä kommenttiringissä[/OT]

Synkän metallisesti lähti tämä teos käyntiin. Kuullosti siltä kuin kääpiöt takoisivat miekkoja häiriintyneen Canto Gregoriano-kuoron laulaessa myrskyisen vuoren huipulla. Äänimaailma ei ollut kovin runsas, mutta sitäkin täyteläisempi. Ei tähän voisi hirmuisesti lisätä ääniä ilman että maisema puuroutuisi tunnistamattomaksi seokseksi. Tästä biisistä tuli Bilbo mieleen synkän, painostavan ja pimeän maailman ansiosta, ainakin ne synkemmät kohdat kirjasta. Nyt kun olen kuunnellut pari ambient biisiä peräkkäin pohjalle (eli vertailupohjaa löytyy) voisin sanoa että tästä biisistä puuttui tietty ulottuvuus. Kappale olisi ehkä voinut sisältää erilaisen osan jossa teemaa olisi kehitetty eteenpäin sen sijaan että samaa äänimaisemaa olisi jatkettu koko kappaleen ajan. Tämä oli hyvä teos, niin tuotannoltaan kuin tietyiltä oivalluksiltaan, mutta olisin kaivannut sitä lisäuolttuvuutta.
0   +1 +2
 
Genre ei ole minun alaani, mutta ainakin genreensä sopivaa musiikkia, hyvin pimeää ja tunnelmallista. Saundeista tai tekniikasta en valitettavasti osaa mitään sanoa, mieluusti tällaistakin kuuntelee joidenkin iloisten rokkibiisien seassa.
0   +1 +2
 
6
Terok 10.03.2005
Perus surina ambienttia, ehkä pikkasen liikaa luotetaan pitkän kaiuan aina niin ihanaan soundiin... "Perkussioissa" ei tuntunu olevan paljoakaan ajatusta mukana...argh.
0   +1 +2
 
Vespe 10.03.2005
Joskus tämmöiset biisit osaavat säväyttää :P Tämä onnistui siinä. Mielenkiintoinen nimi, tosin nimi on sellainen että pistää ihmettelemään :D Vaikka musa kyllä sopisi "epäonnen tehtaan" taustalle soimaan :) En laita arvosanaa kun en osaa sanoa tämän genren biiseistä mitään :P
0   +1 +2
 
5
Jome 10.03.2005
En kyllä ymmärrä sitten alkuunkaan mikä tässä on ideana, mutta kai tämä sitten musiikiksi luokitellaan ja lajissaan varmaan ihan hyvää :S...
0   +1 +2
 
7
Thego 10.03.2005
Huh. Pistitpä pahan. kuullokkeeni ei varmaan toista puoliakaan taajuuksista. Musiikillisesti en tätä pysty sen kummemmin erittelemään, mutta mielikuvilla kylläkin. Laiha talonpoika viskattu vankityrmään missä kidutus on juuri pantu täytäntöön. Ukko yrittää huutaa muuta suusta rapistelee vain mustia korppeja ulos pimeyteen. Kivun kasvaessa psykoottinen ukkeli alkaa ravistella ja kolistella tyrmän kaltereita. Siitä lienee tuo metallinen ääni taustalla?
0   +1 +2
 
Kukkonen 10.03.2005
Hmm, dark ambienttia. En ole ihan alan miehiä, mutta koitetaas.

Kuulostaa yhdessä vaiheessa aika elokuvamaiselta äänitehostefirman tunnus"biisiltä" kun tuo matala padi soi kunnolla. Ihan jänniä äänimaisemia, mutta saman toistoa liikaa. Kai. Ehkä. En tiedä onko se tyypillistä genren sisällä...

Nimi "Epäonninen tehdas" sopii hyvin biisiin. Koneellinen kolina ja surullinen fiilis.
0   +1 +2
 
8
tinu 10.03.2005
Onpas kummitustalo menoa totta tosiaan. Hieman nuo kimeimmät äänet sattuvat korviin. Liian pitkä tämänkaltaiseksi teokseksi. Kaipaisi lisää elementtejä. Tällaisena jää vain tyhjä mielikuva käteen. Loppuu mukavasti. Kaiku rokkaa.
0   +1 +2
 
Jayskae 10.03.2005
Huu, teollisuushallin pahat henget vaanivat sieluani. Kommenttiringissä tosiaan törmää kaikkeen. Kuten totesin, aiheuttaa biisi teollisuushallikuvitelman. Juoksen uhkaavia voimia pakoon. Soundit ovat erittäin mehevät, mitään pilipalimeininkiä ei suvaita. Tuo metallinen hakkaus vie sopivasti huomiota, jotta taustajylinät voivat toteuttaa vahvaa rooliaan vapaasti. Pelottavaa musiikkia.
0   +1 +2
 
kimurantti1 10.03.2005
-kommenttirinki- En oikein ymmärtänyt tätä. Kappaleen nimi on kyllä oikein osuva, tulee ihan mieleen joku tulevaisuuden tehdas ja vähän aavemainen fiilis. Voisi olla jostain kauhuleffasta. Minun korviini tämä kuulostaa ennemminkin efekteiltä kuin musiikilta. Ei huono ollenkaan, mutta niin kuin sanoin, en ymmärtänyt. Jätän sen takia numeron antamatta.
0   +1 +2
 
Drakmin 10.03.2005
Ambienttia on hyvin vaikeaa kommentoida mutta yritän silti. Oletan että tärkeintä tässä genressä on luoda tunnelmaa ja siinä tämä tuotos onnistuukin. Mieleen nousee kuva jostakin teollisuuslaitoksesta joka on tyhjillään mutta koneiden ääniä kuuluu vielä tuulen humistessa. Teknisessä mielessä ihan puhtaan kuuloista ja kaikkia taajuuksia hyödyntävää äänimattoa. Lievästä monotonisuudesta lienee turha valittaa ambientin parissa. Toivottavasti tämä kommentti ei mennyt täysin ohisektoriin. :)
0   +1 +2