gateways

wdm

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Nyt mennään kovaa! Kun soitan autossa, niin kytät on imussa.. Nice shiit!
James
0   +1 +2
 
8
accent 21.03.2005
Johan tässä on odoteltukin uutta settiä, ja odotukseni täyttyvät ihan hyvin. Se "minuutin hivuttelu" olisi ollut parempi, nyt biisi lähtee aivan kuin "kesken" käyntiin. Muuten taas todella laadukasta mättöä. Tulee tosiaan takaa-ajotunnelma.
0   +1 +2
 
9
koneismo 18.03.2005
tiukkaa meininkiä...

rummut kuullostaa ihan vähän tunkkasilta... tai sitte mulla on korvissa vaikkua :D
0   +1 +2
 
9
juhku 04.04.2005
Biisi iha hyökkää niskaan ennenkö ehtii edes playta painaa! :D ihaanaa! aika massiivista menoa. kyllä tätä kuunnellessa kelpaa jotain takaa-ajaa tai juosta karkuun.. nyt vaan ei ole tarpeeksi energinen olo että jaksaisin nauttia tästä täysillä, mutta eiköhän biisi kovolle päädy josta sen voin soittaa uudelleen ja uudelleen huomenna ja ylihuomenna! :)
0   +1 +2
 
9
JM 04.04.2005
Jonkinlainen intro, jos ei nyt minuutin mittainen, niin edes jotain johdattelua tämä olisi kaivannut. Nyt kuullosti niinkuin olisi klipattu keskelle biisiä. Soundit on taas (hyvässä mielessä) rumia ja rujoja - potkii perseelle niin että housut hajoaa. Bassopuolta olisi voinut jotenkin korostaa..nyt kun pitää heittää ite vähän EQ:sta bassoa..
Pituus on oikea - kantaa loppuun saakka, muttei jätä mitään kesken.
Kuusiminuuttinen nautinto. Tekee olon puhtaaksi kuin saunan jäljiltä. tai tässä tapauksessa pikemminkin hiekkapesun.
0   +1 +2
 
9
DonKylymä 11.04.2008
Nice shit. Meikä dikkaili tosta "räjähtävästä" alusta ja muutenki meininki on kivan neuroottista :p kyllä tätä kelpaa kuunnella niinku nyt yleensäkin näitä muitaki kipaleita. Vasta nyt tutustunu näihin setteihin ja täytyy myöntää että kolisi meikään heti kerralla :)
0   +1 +2