Times of sorrow

Argon

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Akylaz 06.04.2008
Melodisesti hyvä biisi, hyvät riffit, tiukkaa kamaa... mutta ikävä kyllä kehnosti miksattu. Laulu hukkuu rumpujen ja kitaran alle ja synan soundissa ei ole munaa.
0   +1 +2
 
9
rozo 15.08.2007
Hitaasti käynnistyvä kappale mutta alku sopii kyllä biisiin mielestäni hienosti. Jatkakaa samaa rataa!
0   +1 +2
 
9
inFern0 07.08.2007
Joo, kuulosti hyvältä. Kyllähän tätä kuuntelee...
0   +1 +2
 
8
rollou 06.08.2007
hyvän kuulosta melodista metallia....tämmöistä lisää ja ois mahtavaa nähä poijjaat joskus livenä *8*
0   +1 +2
 
9
Metallicheart 28.07.2007
sanoisin että todella hyvä ja tekee mieli kuunnella mutta nyt pojjaat sellainen ehdotus että laulu ehdottomasti kovemmalle että se ei huku tuonne alle
0   +1 +2
 
9
TTanj_ 25.07.2007
Alku oli vähän vaisu :/ Mutta sitten kun biisi pääsi kunnolla käyntiin ni jo alko tapahtumaan! Laulajalla on hieno ääni ja riffit kuulostaa hyvälle, sopii tähän hienosti:D 9-
0   +1 +2
 
7
Rokkipoliisi 04.07.2007
Laulajan Häkkis-englanti vähän häiritsee, kun ei muutenkaan vedä aivan puhtaasti. muuten kokonaisuus on menee hyvin eteen päin ja tarttuvat riffit ovat löytäneet biisiinsä.
0   +1 +2
 
8
youzzie 26.04.2005
Mainiosti rullaa kun vauhtiin pääsee... alku kuulosti jotenkin epävarmalta. Soundit on kohdillaan mitä nyt laulu on miksattu aika alas. Voipi olla hyväkin, koskapa lausunnassa ja soinnissa on vähän sitä epävarmuutta.
0   +1 +2
 
9
Verenn 26.04.2005
Rehellisyyden nimissä tuo intro pelotti todella paljon. Jos olisin levy-yhtiössä töissä ja tämä biisi olisi ollut cd:nne ensimmäinen olisi todennäköisyys sille, että levy lentää roskakoriin ollut erittäin suuri. Laululle siinä tarvii tehdä jotain järkevää, koska laulun pitää tuossa olla jo pirun vakuuttavaa (mitä se ei nyt ollut - toki jonkun muun mielestä se voi olla just täydellinen noinkin) ja sen taustalle laittaisin ihan jotain minimalistista kauneutta, vaikkapa akustisen ja 12-kielisen yhdistelmän ilman mitään efektejä samalla soinnutuksella mutta näppäillen soitettuna.

Mutta sitten kun biisi lähtee käyntiin niin tämä on aivan täyttä rautaa. Niinkun joku jo kommentoi saisi laulut olla enemmän esillä koska ne on tässä vahvasti onnistuneet ja kitarat voisi miksata vähän taaemaksi. Soundimaailma ei aivan täydellinen olemuutenkaan mutta toimiva ja tärkeintä on fiiliksen välittyminen - tässä on taas sen suhteen onnistuttu, mikä usein monesta muuten lähes täydellisen taitavasta/hyvästä bändistä jää uupumaan.

Vaikka biisissä ei mitään mieleenpainuvia koukkuja tai erityisyyksiä ole niin on tämä sen verran nautittavaa musiikkia, että kamala intro unohtaen nasahtaa kiitettävä.
0   +1 +2
 
9
damn_pc 18.04.2005
Kokonaisuutena erittäin ammattimaisesti soitettu ja sävelletty viisu. Tyylitajuista kitarointia hyvä-äänisellä oikeinlaulavalla vokalistilla.

Perusskittasaundi hyvin "Petruccimainen", mutta mainitaanhan DT jo yhtyeen esikuvanakin.. Kitarasoolo erittäin backbeat-pitoinen, mikä toivonmukaan on ollut tarkoituksenakin. Kitarat hieman liian pinnalla

Hyvää duunia, paremmalla ajalla nauhoitettuna ja miksattuna tästä tulisi teknisesti kympin arvoinen.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 30.03.2005
Kyllä tää ihan ammattimaisesti tehdyltä kuulosti. Hyvät soundit ja hyvin soitettu ja mikä parasta - laulukin onnistuu olemaan ihan mielyttävän kuuloista. Biisiin on saatu sopivasti joitain koukkuja, jotka pistävät kappaleen toimimaan yhä uudestaan.
0   +1 +2
 
8
_W_ 29.03.2005
alun puhtaat skitat ois ehkä saanu olla hiukka kirkkaampia mun makuun...laulaja vetää hienosti, ehkä välillä vähä suomalaisittain mut mielellään tuota kuuntelee. Biisin lähtee tuosta alusta hienosti rullaan, mitä ny ehkä vähä mieleenpainuvampaa kertsiä oisin kaipaillu. Soitantopuoli hanskas ja soundit hyvät. En oo ehkä iha tarpeeks metallimiehiä, enempi tuolle rokkipuolelle. :)
0   +1 +2
 
8
Riku Rotten 29.03.2005
Saundaa komeasti. Sillä osastolla päivän parasta. Radiotasoa. 3 minsan kohdalla oleva välike on toistettuna teennäisen kuuloinen. Tartteeks hevissä kuulua laulajan jokainen hengityskin, akkojen touhua sanon minä. Miinus siis tuottajalle/miksaajalle. Kaiken kaikkiaan hyvä paketti.
0   +1 +2
 
9
Latka 29.03.2005
Solistilla hyvä vahva ääni, ja kun biisi lähti käyntiin niin laulu jäi hieman instrumenttejen alle. Muuten tosi hyvät soundit. Hyviä pikku tahditus kikkoja pitkin biisiä. Tarttuvia melodioita muhkeine soundeineen. Toimi mulle.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 29.03.2005
Suoraan sanottuna sangen epäonnistuneet kitarasaundit alussa. Lead-laulu vasemmassa kanavassa alussa, miksi? Kun kappale lähtee jyräämään, niin homma paranee useita pykäliä. Munaisaa riffittelyä, njam. Laulu miksattu minun makuuni liian pohjalle. Juuri ennen sooloa olevaa kitaravälikettä voisitte ehkä säveltää hieman uudestaan, lisää mielenkiintoa kaipaisi se. Kitarasoolon alku myös uusiksi, väärää sävellajia esiintyy siellä.
Loppukaneetti: pienellä viilailulla oikein oivallinen kappales. :)
0   +1 +2
 
8
Enterdead 29.03.2005
kaikken heikoin osa alue oli laulu hilsjaista taustaa vasten. Nekin virheet tuntuivat häviävän kun säröt lyötiin päälle. Ehkä se on teidän vahvin puolenne juuri nyt. Herkistellä ehtii sitten eläkkeellä...
0   +1 +2
 
anarkia 29.03.2005
Hyvät melodiat. Kun biisi jyrähtää käyntiin kitarat hivelevät korvia. Jännä soundi. Laulu on jätetty vähän taka-alalle, tarkoituksellako? Mielestäni laulajalta puuttuu se lopullinen uskottavuus, vai puhunko nyt vittumaisuudesta mitä tällänen isojenpoikienmusa vaatii, lisää Danzigia lauluun. Kertsikin toimii. Kitarat on tän biisin helmi.
0   +1 +2
 
8
MickeyC 29.03.2005
Tää on hyvin soitettua ja osaavaa, en tästä oikein paljoa voi repiä, kun sounditkin on aika kohdallaan. Laulaja tosin jää vähän liikaa alle ja paikoitellen laulussa oleva tekoräkä ei kuulosta luonnolliselta vaan väkinäiseltä. Pienellä viilauksella tästä voi odottaakin jotain.
0   +1 +2
 
9
kuollut_marsu 29.03.2005
Laulajalla on ihan hieno ääni. all prepared for... WAR!!!!! hieno!
Tykkäsin kyllä... soitto kulkee ja musiikki toimii.. miksaus vois olla vielä vähän tiukempi. kitaroihin ehkä sitä alapäätä tjsp..
0   +1 +2
 
-CSPR- 29.03.2005
laulajan ääni jää välillä soittimien alle. laulajan ääni on hyvä mutta pientä treeniä ulosanti kaipaa.
biisi on hyvä. tunnelma biisissä säilyy loistavasti koko ajan. biisi ei sinällänsä tarjoa mitään uutta ja erikoista mutta homma soitetaan sen verran hyvällä draivilla että iskee munaskuihin. sovitus ei pysy kasassa biisin puoli
välin jälkeen. soolon jälkeen tapahtuu jotain joka rikkoo kokonaisuutta. mp
0   +1 +2
 
näköradiomies 29.03.2005
kyllähän tää ihan mukiinmenevältä kuulosti, on vaan vähän paha kommentoida mitään järkevää kun en metallipuolen musiikista ymmärrä mitään..hyvin tehty kappale että jaksoin kuunnella ihan alusta loppuun saakka, vaikka saattais luulla että olisin skipannut..good job
0   +1 +2
 
8
JM 29.03.2005
Kun tarkaan koitti kuunnella niin vähän tylsältä vaikutti. Hyvinn tuotettua kyllä ja esim. foorumille kirjoitellessa sopii taustalle. mutta ei nyt oikein inhota eikä sytytä. Tai no, piti ihan kuunnella sieltä täältä uudelleen. Kyllähän tuolla sen verran hyviä riffejä välähtelee, että menee vähän keskitason yläpuolelle.
0   +1 +2
 
P. Virta 29.03.2005
Tämä oli oikeastaan ihan hyvä kappale, mutta muuten ei oikeen iskenyt muhun, mutta kyllä tämän voisi toiseenkin kertaan kuunnella
0   +1 +2
 
9
Jario 29.03.2005
Argon näköjään tykkää tehdä pitkiä biisejä, ei siinä mitään jos biisit on näin hyviä. Miksaus oli erittäin onnistunutta, soitto ja laulu olivat täydellisessä tasapainossa keskenään, äänentaso vaan oli aika pienellä. Soitto ja laulu oli muutenkin erittäin taidokasta, joten itse musiikin teon tyypit näköjään osaa. Kertosäe on vielä mainitsemisen arvoinen, se oli oikein mieluista kuultavaa. Kappale ei kuitenkaan ollut mikään järisyttävän hyvä, vaikka se hyvän fiiliksen jättikin, jotain hienompaa ja suurempaa tähän vielä tarvitsisi. Numero on kyllä hyvä, jatkakaa näin…
0   +1 +2
 
9
J.cotton 29.03.2005
Varsin mukavan kuuloista. Rumpuihin, lähinnä soundeihin, olisin kaivannut lisää voimaa. Loppua kohden jyllätään mainiosti, ja alakertakin toistuu mukavan pehmeästi. Parhaita genreä molodinen metalli Mikserissä kuulemiani viisuja, joka voi johtua osittain myös siitä, etten ole kuullut kuin muutaman. Rakenne on mielestäni hyvä ja biisillä on selkeää potentiaalia.
0   +1 +2
 
9
D_Steele 25.03.2005
Tykkäsin tästä kyllä. Laulajalla oli hiukan tylsähkö ääni, mutta musiikki pelasti asian.
0   +1 +2
 
6
electrichaos 25.03.2005
kallistuu rankasti siihen laitaan missä roskat heitetään roskakoriin. rankkuus ei riitä minun herättämiseeni.!!
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 25.03.2005
Hienoa laulua biisin aloituksessa, mutta alun taustakomppi on hieman töksähtelevää.
Biisi on muutoin selkeää ja tuttua metallista soundia, sovituksessa on mukavaa vaihtelua.
Stemmat toimivat hyvin biisissä.
Hyvää materiaalia.
0   +1 +2
 
Erotuomari 24.03.2005
Biisissä ideaa, mutta kaikki osaset eivät ole vielä aivan kunnolla kohdillaan. Hienoista epävarmiitta pienillä alueilla. Kuitenkin aikalähellä onnistumista.
0   +1 +2
 
8
Mishkin 24.03.2005
Kuulostaa yhden australialaiskaverin bändiltä, koska niilläkin on toisaalta ihan laadukas musa, mut laulajalla ei oo tarpeeks potkua täyttämään frontman-paikkaa. Lisää potkua lauluun, testosteronipiikkiä tai jotain.. Eikä saa ottaa liian vakavasti. Mun mielestä on potentiaalia tän biisin perusteella. On koukkuja ja semmonen tarttuvan tapainen sävellys. Soitto toimii aika kivasti.
0   +1 +2
 
8
Jimmy Pain 24.03.2005
Hyvää soitantaa.Laulukin on ok.Saundit ovat tarpeeksi erottuvat.
0   +1 +2
 
Rotten_Corpse 24.03.2005
hyvä biisi, rauhallinen biisi mutta kummiski siinä oli menoa.. loistavaa..
0   +1 +2
 
8
Jukk. 23.03.2005
Alku vähän liiankin varovaisen oloinen. Suttuisuus vaivaa muutenkin kautta linjan. Laulaja kuitenkin hoitaa tonttinsa ihan tarpeeksi hyvin, ja kitara stemmailut on kohdillaan. Laulu on vähän liian taustalla. Kompressoria ja ekvalisaattoria saisi vielä käytellä. Sävellys on ihan toimiva.
0   +1 +2
 
8
Hyvä biisi ja hyvin soitettu.Laulajakin oli hyvä.Tykkäsin tästä kyllä.Joistain kohdista tuli mieleen type o negative.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 23.03.2005
Olikos tuo nauhatonta bassoa alussa? Toimi hyvin tunnelman luojana. Tätäkin bändiä vaivaa hieman se sama, mitä montaa kotimaista pienempää metallibändiä: soitto on kunnossa, mutta laulusuoritus jää soiton tasosta. On sori vaan hieman persoonatonta tuo laulu. Se ärhäkämpi laulu toimii ehkä vähän paremmin, mutta meinaa hieman väkinäiseltä kyllä kuulostaa. Tsemiä kuitenkin. Lisää treeniä vaan, niin eiköhän se sieltä lähe.
0   +1 +2
 
9
Cornflake 23.03.2005
Asiallista kamaa. Tätä ei ole sutaistu ihan minuutissa. Hetkittäin erittäin mainiota kamaa, mutta totuus on se että vaikka homma toimii kaikinpuoli ok niin tätä settiä on 13 tusinassa eikä tässä ole mitään uutta. Kuulostaa samalta kuin kaikki muukin.

No ei nyt ihan kaikki, helvetin hyvin veivaatte ja biisi on ihan mainio. Probsit siitä.
0   +1 +2
 
8
aikapallo 23.03.2005
Sävellys ja sovituspuoli toimii hyvin. Lyriikoista en sano mitään, koska en nyt näin äkkiseltään ehdi niihin paremmin perehtyä ja vokaalit jäävät ikävästi muun soitannan jalkoihin. Paljon toimivia juttuja ja aineksia. Soittopuolikin mukavasti hanskassa. Soundeja sais toki hippasen särmätä.
0   +1 +2
 
7
sarka 23.03.2005
Pienelle miksattu kipale... Aika nätti alku vaikkakin kitarasoundi on melko kamala :) Liian keveetä ja liian simppeliä mun makuun. Ei muuta ku voimaa ja adrenaliinia, ehkä vähän testosteroniakin, tähän biisiin :)
0   +1 +2
 
8
Michikawa 23.03.2005
Toisen biisin tapaan teknisesti soitto kulkee mukavasti ja soundillinen maailma toimii myöskin. Hieman progahtavat kuviot maustavat kokonaisuutta mukavasti ja kokonaisuus kuulostaa yhtenäiseltä. Äänitys on ehkä kuitenkin hieman jäänyt puutteelliseksi (tai masterointi?), sillä kitarat tuntuvat peittävän rummut ja vokaaliosuudet alleen, ja soundi on hieman puuroinen/suttuinen paikoin. Kappale kaipaisi myös hieman vahvempia melodisia linjoja, nyt nuo peruskuviot eivät pidä otteessaan ainakaan meikäläistä hirveän tehokkaasti, vaikka nuo väliosiot aina herättävätkin "horroksesta". Kuitenkin asiallista kamaa - tämäkin.
0   +1 +2
 
9
soulmate 23.03.2005
Tässä on asennetta :) Valmiinkuulosta tykitystä, soundit aika tunkat, mut laulajalla on kyl kivestä ja soitto soi kauniisti. Hyvä hyvä! tämmöstä lisää.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 23.03.2005
Tahtooko toi biisiesittelyä sanoa että tällä biisillä on tarkoitus saada pinpaa?

Nojoo. Biisiin. Laulu on ihan toimivaa, laulajalla suhteellisen puhdas ja miellyttävä ääni joka on huomattavasti kivempaa kuunneltavaa kuin suuri osa mikserihevistä noin yleensä. Alun epävireiset soundit sen sijaan muodostavat suulleni kysymysmerkin. Ihan jännä ratkaisu tosin. Särökohta lähtee käyntiin ihan messevästi. Kitarasoundit ovat ehkä vähän turhan purkkimaiset, semmoiset pikkuvahvarimaiset. Kymppitahdissa (tai mihin tuon nyt haluaa ajatellakaan menevän) menevästä väliosiosta plussaa, tuommoinen virkistää. Laulu on tässä kyllä aivan liian hiljaisella ja särömpi laulu ei muutenkaan toimi niin hyvin kuin puhdas. Itse asiassa kitarat jättävät kaiken muun todella pahasti allensa.

Kolmas minuutti ehtii jo pelästyttää minut siitä, että tässä olisi tulossa tylsä tukutukutuku-tuplabasarikohta mutta onneksi siinäkin on rytmin suhteen käytetty jonkin verran luovuutta. Muutenkin biisi jatkuu varsin kiinnostavasti eteenpäin. 3:50 tienoilla oleva osio on melodiansa puolesta oikein toimiva. Ja tämä on kyllä sävellyksellisesti muutenkin paremmasta päästä mikserissä kuulemani hevin joukossa. Omia ideoita tuntuu olevan eikä tässä jumituta vain toistamaan samoja vanhoja metallikliseitä tahdista toiseen. Ei tämä nyt mitenkään maailmojamullistava ollut mutta toimi kuitenkin varsin hyvin. Hyvillä soundeilla futaisi varmasti vielä paljon paremminkin! Lämmitti.

Aijoo, tuli vielä mieleen että lyriikat kuulostivat kyllä aika kliseisiltä siltä osin mitä onnistuivat korviini tarttumaan.
0   +1 +2
 
NapalmHead 23.03.2005
Puhdas intro oli hyvin hieno. Tähän syyllisiä ovat hyvä kitarasoundi ja asiansa osaava laulaja. Tämän jälkeen biisin runko lähti käyntiin, ja ehdin jo huokaista, että jälleen on massatavaraa tulossa. Kuitenkin minuutin ja 16 sekunnin jälkeen tuli sellaisia riffejä, että biisin arvo nousi silmissäni saman tien. Todella hienoa kuultavaa. Mielenkiinto pidetään mainiosti yllä vielä kolmen minuutin paikkeillakin, kun kauneus korvataan hetkeksi jyräämisellä. Viimeisen kahden minuutin aikana alkaa biisi vähitellen puuduttaa, mutta se jääkin ainoaksi miinukseksi.
0   +1 +2
 
8
KNIGHTofTHUNDER 23.03.2005
Kyllähän melodinen metallikama mulle toimii. Soundit ok, joskin lievä puuromaisuus vähän häiritsee. kitarat tuntuisivat olevan ainakin välillä vähän liian pinnassa, ehkä laulu meinaa välillä hävitä liikaa taustalle. Rummutkin vois jytistä vähän tanakammin. Itse biisi varsin toimiva paketti, ja laulupuolikin kunnossa, kyllähän tätä kuuntelee ihan mielellään.
0   +1 +2
 
Zeip 23.03.2005
Hei tämähän on hyvää! Heti kun tuossa 0:50 iskee sähkökitara kappaleeseen mukaan, niin alkaa maistua. Laulajalla hyvä ääni, sopii loistavasti kappaleen tunnelmaan. Tällainen vähän melodisempi metalli maistuu meikäläiselle. Jatkakaa vaan samaan malliin :).
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 23.03.2005
Argon tullut takaisin? Niin, siis 80-luvun alussa oli Suomessa yhtye nimeltään Argon. Sitten kun Eppujen Saarela siirtyi bändiin, bändi otti käyttöön synat ja nimeksi tuli Organ. "Me sitten otimme tuon Eppujen dorkan, nyt Argon-orkan nimi on Organ". Noin laulettiin....

Mutta joo asiaan, historiapläjäyksen jäljiltä... taitoa piisaa. Soundit ovat erittäin hyvät ja valmiit. Laulajalla on hyvä ote ja sopii hyvin biisiin. Biisi on ehkä hieman tylsä meikäläisen makuun. Ainakaan mitään suurempaa eroavaisuutta en löydä, jolla bändi erottuisi edukseen. Taitavasti soitettua keskinkertaista materiaalia on meikäläisen tuomio.
0   +1 +2
 
8
Turmis 23.03.2005
Aikalailla tusinatavaraa, peruslaadukasta melodiametallia. Tällaisia bändejä taitaa löytyä suomenmaasta vähintäänkin h*lvetin monta, ja siinäpä onkin tekeminen jos meinaa erottua massasta. Tämä ei valitettavasti sitä tee, vaikka musassa ei ole sinänsä valittamistakaan.
Laulajassa on potentiaalia, ääni on sopiva tällaiseen matskuun joten eikun pökköä pesään vaan.

Soundit ovat varsin hyvät, mutta kitaravalli on miksattu liian ylös, ja se peittää etenkin laulua turhan paljon. Vaikka olenkin sitä mieltä, että nykytrendi laulun miksaamisen suhteen on perseestä (eli se miksataan aivan liian pintaan), olen silti sitä mieltä että tässä kappaleessa laulu saisi todellakin erottua selvemmin.
0   +1 +2
 
trikrank 23.03.2005
En koe olevani "melodisen hevin ystävä," mutta en oksentanutkaan. Ihan tällaista rullaavaa ja keveää, eikä soittotaitoakaan puutu. Kappale oli vain niin kovin tavanomaisen kuuloinen, ettei se jaksanut minua kiinnostaa. Tämä oli tietysti vain oma kärpästen asuttama mielipiteeni, ja uskonkin että mainitsemanne kuuloluiden viehätys toteutuu "kohdeyleisön" korvissa. Kertosäkeessä löytyi tarttuvuutta, sekä hyvä laulumelodia. Olisinkin kaivannut laulua hieman kovemmalle, kun se tuntui hieman hukkuvan soitinten alle.

Positiivista kappaleessa olikin, ettei se sortunut liiaksi imelyyteen keveydessään, vaan kesti kuuntelua. Minulle kuitenkin perinteisyydessään turhan sopimaton.
0   +1 +2
 
mnsk13 23.03.2005
Oho, toinen biisi putkeen heviä. Rummut miksattu vähän turhan alas, olisin mieluusti saanut vähän paremmin selvää.Soundit tuntuu muutenkin vähän mössööntyvän voima kohdissa. Ei huono biisi muttei niin hirveän omaperäinenkään.
Soitto tuntui sujuvan mallikkaasti.
0   +1 +2
 
8
masab 23.03.2005
Eiku lisää metallia, tuttu komppi, löytyykö tällä musalla
keikkoja? Tämä toimii lajissaan.
0   +1 +2
 
7
J.R No 23.03.2005
Alku surullinen, laulajan lausuminen on kyllä aika heikkoa, treeniä vaan enemmän. Mutta kun alkaa tulla ryminää, ei enää haittaa niin paljon, musiikki toimii ja laulaja hoitaa osuutensa kohtalaisesti. Mutta jotenkin tuntuu, ettei laulajan ääni sovi musiikkiin juuri lainkaan, muuta kuin joissain kohdissa, jotka kuulostaa tosi hyviltä. Kertsi varsinkin.
0   +1 +2
 
8
tRA 23.03.2005
Melodista heviähän tämä on.. Hyvin tuotetun kuuloista, soundit ok ja rakennekkin tuntuu löytyneen.. Pientä miinusta ääntäimisestä joissain kohdissa, mutta ei kuitenkaan mitään suurempaa ... Ko. kategoriaan tykästyneet pitävät varmasti myös tästä..
0   +1 +2
 
8
kandi 23.03.2005
juu.. en oo genren kuuntelija.. mut täs biisis oli ihan mukava melodia vaik vähän yksinkertanen välillä mut muuten hyvä biisi..
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 23.03.2005
Todella taidokkaasti soitettua metallia. Laulaja vetää tässäkin biisissä pisteet kotiin, tosin kokonaisuutena en löydä oikein mitään moitittavaa "taustaryhmästäkään" :) Yksinkertaisesti hieno biisi, joka tulee kuunneltua uudestaankin.
0   +1 +2
 
9
siiki 23.03.2005
Biisi alkaa kivalla kitara fiilistelyllä ja sitten mukaan tulee laulu joka kuulostaa muuten erittäin, erittäin hyvälle!
Sitteb alkaa chorus joka onkin sitten vähän kovempaa menoa mutta kuulostaa myöskin todella hienolta.
Kitara riffi on kyllä tämän biisin parasta antia ehdottomasti.
Biisi on erittäin tehokas ja voimakkaasti soitettu biisi. Tämä on kyllä hyvä sillä biisit täytyy soittaa vahvalla otteella niin niistä tulee parempia. Ja tämä biisi on soitettu juuri niin.
Sävellys on mielestäni onnistunut erittäin hyvin ja biisin melodia on todella hyvä! Parhaat melodiat kuitenkin ovat ehdottomasti siinä alussa ja sitten kertsissä. Biisi on rakenteeltaankin todella hyvän kuuloinen ja miksaus on myöskin onnistunut hyvin mutta siitä vähän ajan päästä :)
Rummutkin on sovellettu muuhun soittoon erittäin hyvin ja lauluääni on todella hyvä ja sopii juuri tällaiseen biisiin. Miksaus on siis onnistunut hyvin mutta bassoa tuolta ei kuuluu oikein yhtään , mahtaako sellaista edes tuolla olla? :)
Noh kummiskin todella hyvää matskua miksauksen osalta, soundien osalta, melodian osalta,rakenteen osalta ja kaikkien muidenkin osalta. Niin kitara riffien ja laulunkin osalta. Eli todella hyvää matskua. Arvosanaksi on pakko antaa ysi!

Arvosana:9+
0   +1 +2
 
9
teilband 23.03.2005
Aiettäaiettä, kaiuttimista ihan hohkaa alun kitarasoundien putkisoundin lämpö! <3 Todella mielenkiintoisia ja tarttuvia juttuja! Tässäkin biisissä laulua saisi miksata vähän enemmän esille, mutta ei siitä sen enempää, kun ilmeisesti samasta äänityssessiosta, kun edellinenkin biisinne, mitä kuuntelin eilen :) Pitääpä kyllä ottaa tämä biisi kovalevylle asti! Miksauksista lähti tuo yksi piste.
0   +1 +2
 
9
iskujuuri 23.03.2005
Tämähän kuulostaa todella hyvältä! Kitaraintro kuulostaa todella makealta ja laulu tulee mukaan. Sitten se ryminä alkaakin, ja se on, kuin karkkia korvaani kaataisi. Kitarariffit toimivat makoisasti ja kappale pysyy todella hyvin koossa alusta loppuun saakka. Laulussa saisi olla hieman enemmän volyymiä, ja taustalaulussa varsinkin. Hieman liikaa pituutta, mutta eipä se juuri haittaa, kyllä tätä voisi enemmänkin kuunnella.
0   +1 +2
 
7
Bemary 23.03.2005
Räimettä riittää. Pituutta vaa nii paljo, et keskittymiskyky herpaantuu väkisin. Ei tää ny muutenkaa oikein järisytä. Laulajalla o hyvä ääni ja soittimet toimii, mut puuttu se jokin, joka iskis vyön alle. Juu, perusmättöä mun korville.
0   +1 +2
 
*sirppeli* 23.03.2005
En löydä mitään pahaa sanottavaa"! Kuin Negative, mutta paljon parempi!!!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 23.03.2005
Hienosti jyräävää metal osastoa. Tätä kuuntelee mielelään!
0   +1 +2
 
8
dirtylicks 23.03.2005
hyvän kuulosta edelleenkin :D perus metallia hyvillä mausteilla ryyditettynä
0   +1 +2
 
7
C2H5OH 23.03.2005
Tässähän on menoa. Speed metal -tyyppinen riffi sopii biisiin hyvin. Soundit on aika kehno. Biisin löysemmät osat vähän häiritsee! Raskasriffit on liian tavanomaisia. Biisiä piristäisi kummasti joku villi proge-osa! Stemma-lauluissa on hyväää yritystä, mutta ne ei toimi! Kitarasoolo ei juuri tee vaikutusta!

Täytyy faniutua ihan siltä varalta, että bändiltä voi tulevaisuudessai ilmestyä paljon parempaakin materiaalia. Ei nämäkään biisit huonoja ole - vaatisi vain vähän lisää potkua!
0   +1 +2
 
thepax 23.03.2005
Ehkä voisi alussa olla vähän hillitympi flangeri/chorus. Peittää laulun. Kappale kokonaisuudessaan toimii, vaikka pituutta on ehkä hitusen liikaa. olisi voinut loppua siihen missä meinattiin lopettaa.
0   +1 +2
 
7
C2H5OH 23.03.2005
Melodiat on ihan liian poppimaisia (tylsiä) makuuni. Biisissä on kyllä parampiakin melodioita! Soolo on yksinkertainen ja mukavan kuuloinen. Jotenkin taas vähän voimaton esitys. Ei silti huono!
0   +1 +2
 
Kuusniemi 23.03.2005
Kuten aikaisempikin ringissä kuulemani poppoon biisin tämäkin on soitettu hyvin. Pidän tästä tosin enemmän, koska tässä on kunnon asennetta kehissä, eikä tämä tunnu lainkaan liian pitkältä.

Riffit ovat mainiot ja mieleenjäävät, eikä kappale tylsistytä lainakaan sillä se elää hyvin pysyen kuitenkin samassa teemassa.

Miksaus on erinomainen.

Tämä on hyvinkin valmista tavaraa.
0   +1 +2
 
9
Tusina Immonen 23.03.2005
Parikymmentä minuuttia taustalla soineena voinen sanoa jopa pitäväni kappaleesta.

Taidokasta perusmetallia vähän ehkä metallica-hengessä välillä. Kivoja riffejä ja iskuja. Soundit omaan korvaani näistä sillipurkeista ihan hyvin kohdallaan ja miksauskin ihan siloposkinen.

Mainiota pojat!
0   +1 +2
 
9
Jome 23.03.2005
Hyvältähän tää kuulostaa. Laulu toimii oikeastaan erittäin hyvin, ja biisi rymähtää kivasti käyntiin herkän alku näppäilyn jälkeen. Pikku hiljaa kuulostais niinku laulu hukkuis kitaroiden sekaan, ehkäpä laulua isommalle (?). Soolo oli myös ihan kiva, ehkä hieman ois voinu "herkutella" oikeen sooloilulla mut toimii se nuinki, jokainen tyylillään.
0   +1 +2
 
10
kUOLLUTMIEs 23.03.2005
joo todella kevyttä oli. ainaki ekat reilu puol minsaa. sitten alkaa niin sanotusti potkia persettä ja kovaa. Tässä biisissä homma toimii ja rullaa kunnolla vihasesti loppuun asti. mitäs tässä kummepia kritisoimaan. jos nyt jotain pitää sanoa niin...noh perkele. en kyllä keksi! Argonin paras biisi!
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 23.03.2005
Biisi yllätti kovasti. Alku oli nätti ja rauhallinen ja siitä luontevasti alkoi tykimpi osuus, mitä toivoinkin. Laulajan ääni on hyvä ja sopiva, etenkin tuossa rankemmassa osassa. Melodiat on huiput, soitto kulkee taidokkaasti läpi koko biisin. Ainoastaan alun rauhallisessa kohdassa kitara oli hieman sekavan/suttuisen kuuloinen. laulussa myös se positiivista, että lyriikoista saa selvää ja ne olivat myös hyvät. Kyllä vain, tykkäsin kovasti.
0   +1 +2
 
8
MIKA K 23.03.2005
ihan hyvää menoo.olisin itse halunnut vähän laulu volumea isommalle.mut se nyt kai ihan sama.tykkäsin
0   +1 +2
 
Airola 23.03.2005
Selkeesti kaipaa joitain mieleenpainuvampia melodioita, jotta vois olla täysin innoissaan tästä.
Hyvin tää on kyllä muuten tehty. Rakenne on suhtlailla kohdallaan ja soitto pelaa hyvin. Periaatteessa toi kertosäe oli pikkasen mieleenpainuvakin, mutta ei tarpeeks.

Laulajalla on ihan kuunneltava ääni. Vähän parempikin jopa.
0   +1 +2
 
8
Mist mind 23.03.2005
Alkumetreillä hiukan pelotti mutta kyllähän sieltä kunnon rytäkkää rupesi vyörymään, voimaa ja tunnetta.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 23.03.2005
hyvät saundit tässä ainakin on. Hiukan turhan "junnaava" biisi minun makuuni. Laulaja vetää hyvin kuten myös kaikki soittajat. Kyllähän tää toimii. Hyvä poijjaat.
0   +1 +2
 
Pitk 23.03.2005
Alun kitara hiukan suttuinen. Jyrän lähtiessä käyntiin jää laulu jalkoihin. Kitaraosastossa hyvää otetta ja stydi soundi. Paikkapaikoin tulee Amorphis mieleen (etenkin laulumelodiasta ja -meiningistä). Kitarasoolokin hiukan hukkuu. Biisissä hyvää vaihtelua osien välillä. Laulusoundissa jotain hiukan hämärää (onko sinne sotkettu jotain modulaatioefektiä?).

OAremmin tuotettuna / miksattuna voisi olla hyväkin biisi.
0   +1 +2
 
8
pirkkaprojekti 30.03.2005
alku kuulosti brave new worldilta, siitä piste. mutta se ois saanu kestää vähä kauemmin. hyviä riffejä. laulu kohtis mutta se ei kuulu. hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
B. Hind 31.03.2005
Ei ole mulle niin kovin läheistä genreä, mutta omassa lajissaan briljantti. Tarttuva ja menevä biisi, jota kuuntelee mielellään :)
0   +1 +2
 
Kitarat ja basso peittävät laulun taakseen. Kivoja riffejä tosin. Laulua kovemmalle. Sävvellykseltään hyvä, vaikkei mikään omaperäisyyden huipentuma.
0   +1 +2
 
MacFly 31.03.2005
Hyvän kuuloista hevipoppia, jos kyseistä nimitystä on edes olemassa. Soundit on jees demotasoksi, soittajat vetävät perussettiä, mikään ei loista muttei myöskään kuulosta paskalta. Laulaja ajaa asiansa hyvin. Biisi on aikas sentencedmäinen. Ei tässä sinänsä mitään vikaa ole, valmiin kuuloista materiaalia. Tämä kappale ei vaan laittanut hevipäätä mossamaan tahi laittamaan volumia naapureiden sietokyvyn yläpuolelle.
0   +1 +2
 
9
damn_pc 31.03.2005
Pro-meininkiä, hyvänkuuloinen äänitys ja tuotos muutenkin.
0   +1 +2
 
8
ew8533 31.03.2005
Hyvin jytäilee vanhemmalla papparaisellakin!Alussa kertsissä sanoista ei saanut selvää mutta volumea lisäämällä sekin parani.En ole aikaisemmin tutustunut musiikkiinne,mutta lienee aihetta siihen tämän jälkeen .Hemmetin hyvä kitarariffi!Jos joku sanoo että se on lähellä sitä tai tätä,so what?Toimii,toimii!Hyvä jätkät!Paljon huonompaa materiaalia päätyy levylle asti!
0   +1 +2
 
dNizo 31.03.2005
Vaikkei hevi mieltäni koskaan juuri olekkaan lämmittänyt niin tässä kyseisessä kappaleessa oli kyllä vetoa. Kappale jaksaa kantaa itseään loppuu asti eikä tule kesken biisin tarvetta katsoa winampista, että kauanko tämä vielä kestää. Kappale on myös monipuolinen eikä tyydy toistamaan itseään. Mielekästä kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
phyvar 31.03.2005
Lausuntaa ei kannattaisi opetella suomalaisilta hevilaulajilta, siksi jäykkää englantinsa on. Biisi toimii ihan mukavasti ja kitaroissa piisaa voimaa. Säröä on kyllä härskisti liikaa, mutta toimii junttahevissä. Kitarasoolo on karmeaa mautonta paskaa, ja myös komppiryhmä takeltelee soolon alla. Idea tulisi kyllä selväksi ilman näitä toistuvia toistoja. Aikas mukava veto.
0   +1 +2
 
Bramer 31.03.2005
Kuulostaa kuhtuullisen hyvältä vaikken tälläistä musiikkia juuri koskaan kuuntele. Laulu osuuden vois tuoda hiukan paremmin esiin, tuntuu jotenkin jäävän soittimien varjoon. Noin kolmen minuutin kohdalla tulee joku ihme kohta, jossa kuulostaa että idea on loppunu kesken, mutta loppu menee taas lupaavasti. Ehkä se kuuluu tälläseen musiikkiin. EI kyllä mitään arvosanaa uskalla antaa.
0   +1 +2
 
9
jimbow 31.03.2005
Tässäpä biisi jolla vaikku poistetaan korvista. Intro oli tunnelmaltaan kuitenkin vaisu (mielestäni sitä voisi kokeilla joko ilman vokalisointia tai puhtaammilla/kirkkaammilla kitaroilla), mutta onneksi jytämeininki pelasti. Soitto kuulosti maistuvan. Kertosäkeessä oli tarttuvuutta. Vokalisti on Mies, jonka artikulointi on selkeää. Peukut pystyyn!
0   +1 +2
 
9
KoBa 31.03.2005
Ahh.. helvetin kauniit kitarat.. biisi muiltakin osin hyvä. todella suuri plussa keveydestä; ei mitään perus-jyskettä, jota on kuultu niin miljoonaan kertaan..
0   +1 +2
 
9
furiousanger 31.03.2005
täytyy myöntää että hieno melodia on kitaroissa ja soundi. toimii omalle genrelleen uskollisena!
0   +1 +2
 
gebo modyo 31.03.2005
Alun kitarasoundi sekä laulu, jossa oli hieman radioefektiä (lo-fi henkeä), kuulosti oivalliselta introlta, mutta valitettavasti tuo keskiäänipainotteinen miksaus säilyi myös biisin alkaessa, ja soundi oli tähän menoon hieman latteahko.

Meno ei tosin ollut latteaa, tosin miksaus jätti vielä paljon arvailujen varaan, laulu peittyi bändin muiden instrumenttien alle,muutamat toteutetut kaiut laulussa olivat hankalasti erotettavissa. Kitara oli todella pinnassa, ja taas bassot oli hävitetty aivan kokonaan johonkin. Tuplabasari kyllä polki ajoittain, mutta itse bassoinstrumentti häipyi äänimaailmasta täysin. Kuulosti siltä, että bassojen alataajuuksia on jälkikäteen korjailtu aika rankasti ylöspäin, jotta rumpujen bassot saataisin iskemään, ja sehän tuossa tuplabasariosuudella toimikin, mutta myös bassoinstrumentin tietyt alaäänet buustautuivat aivan kaiken pinnalle, mutta ylemmät bassotaajuudet jäivät kuulumattomiin.

Alun intron perusteella laulajan ääntä mieluusti olisi kuunnellut biisin kovemmankin menon aikana hieman kovemmalla volumella, laulajalla kun kuulosti olevan varsin hyvä ääni.

Mukavasti erilaisia kitarariffiosuuksia ja biisin rakenteessa oli paljon erityyppisiä osuuksia, rauhallisempaa tunnelmointia sekä välissä tuplabasaripoljentoa.

Miksausta tuskin tarvinnee kommentoida enempää, soittamisenne ammattitaidon perusteella oletan, että itsekin osaatte arvioida miksauksen laatua, mutta tähän osa-alueesen kiinnitin itse eniten huomiota.
0   +1 +2
 
9
kimurantti1 31.03.2005
Aluksi tulee valitettavasti mieleen, että alun himmailukohdassa soundit ovat kauheat. Kun särökitarat tulevat mukaan biisi paranee huomattavasti. Aika kansainvälinen ääni laulajalla (hyvä asia), ei paljoa kuulu Kotipellot ja Derikset. Kappale on kyllä aika perus kauraa, mutta toimii.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 31.03.2005
Haparoivan (ja tarpeettomankin?) alun jälkeen biisi lähtee komeasti käyntiin ja helpotus täyttää kuulijan mielen.
Hienot kitarasoundit ja hyvä sävellys antavat siivet tälle melodiselle hevikipaleelle. Laulajan kelpo ääni hukkuu
hienoisesti kitaravallin alle, mutta muuten mukavaa kuultavaa.
0   +1 +2
 
mhotby 31.03.2005
Lauluääniä voisi ottaa paremmin esille ja kitarasoolo ei oikein sytyttänyt, muuten ihan menevä biisi.
0   +1 +2
 
DjLime 01.04.2005
Alusta tulee enemmänkin mieleen pop biisi ennen kuin biisi pamahtaa käyntiin. Vokaalit on jotenkin turhan hiljaisella ja ne tahtoo jäädä soittimien alle ikävästi paikoittain. Biisi on aika perus kauraa ainakin näin genreä vähän kuuntelevan korvaan, sillä tässä onhan hyvät soundit, mutta samankaltaisia on kuultu niin monta kertaa ennenkin. Melodiakaan ei oikeastaan kuulosta miltään kovin koukuttavalta tai edes kiinnostavalta. Jotenkin tulee sentenced tai vastaava mieleen jostain syystä. Ei minuun uppoa, mutta genren ystäville varmasti mukava kokemus.
0   +1 +2
 
9
MistAge 01.04.2005
Alun kitarasaundia lukuunottamatta ihan mallikas biisi, ryminän seasta tiettyä voimaa kuulen. Soitannat kohdallaan ja laulajan ääni hyvä. Saundit hivenen utuiset mutta eivät liian, kuitenkin keskiverto demotasoa reilusti paremmat.
0   +1 +2
 
9
roxted 01.04.2005
tosi hyvältä kuullostaa! itse kuuntelen eehkä vähän rankempaa, mutta tällainenkin uppoaa hyvin! hyvät soittajat ja laulaja. ysin paikka..
0   +1 +2
 
8
apache 01.04.2005
Laulu tuntui vähän hukkuvan kun särökitarat tulivat mukaan. Sääli, sillä laulupuoli kuulosti mainiolta. Soittopuoli toimii kuin höyryjuna, mutta jotakin tähän olisi vielä kaivannut lisää. Ei huono kuitenkaan missään nimessä!
0   +1 +2
 
9
Wretch 01.04.2005
Biisi toimii hyvin. Melodiat ovat tarttuvia, tosin hieman olisin toivonut omaperäisyyttä lisää. Soittajilla ja laulajalla on homma hyvin hanskassa. Tuotantopuoli oli kunnossa, selkeyttä vielä soundeihin lisää, niin se on siinä.
0   +1 +2
 
8
Rikhard Black 01.04.2005
Jahas, Argon veivailee taas. Muistaakseni oon heittänyt teille aiemminkin kommenttia ja mun mielestä ne biisit oli parempia. Tää menee liian popiks, kai. Tässä HIM kohtaa jonkin julmemman pimeän puolensa. On tässäkin taas jotain 80-lukulaista, ainakin tuo kertsinjälkeinen väliosa.
0   +1 +2
 
pcgn 01.04.2005
No voi.. Alun padi tai mikä olikaan ei ollu mun makuun ja ei mun mielest oikein sopinut.. Sit kun biisi lähtee käyntiin niin onkin jo ihan eri meininki. Mutta valitettavasti en keksi enempää haukuttavaa (se on vissiin hyvä..?;), koska en ole genreen niin perehtynyt. 3:00 kohdassa rääkätään kitaraa hienosti!! Tuli jostain syystä joku In Flames vähän mieleen :P
0   +1 +2
 
9
mojoswing 01.04.2005
ei oo ihan oma genre mutta hyvältä kuulostaa soundien ja meiningin puolesta yleensäkin.
0   +1 +2
 
Argyle 01.04.2005
Nuo alun soundit on jo vähän liian kummalliset meikäläisen makuun, tulee mieleen reggae tai jotain.
Kun varsinainen soitto alkaa, jäävät laulut jotenkin peittoon, ja muutenkin olisivat ehkä vaatineet lisää kiweksiä, jotta biisi olisi irronnut kunnolla.
Sinänsä ihan mukavan kuuloinen perus heviveisu, mutta mitään erikoista tai uutta kappale ei tarjoile.
Kertsistäkin puuttuu se ratkaiseva koukku, että biisi jäisi mieleen.
0   +1 +2
 
osos 01.04.2005
oikeen menevää rytkettä. kaikki tuntuu olevan kohillaa. levy sopimusta ootellessa.
0   +1 +2
 
blisser 01.04.2005
Etäinen saundeiltaan, hyvin yhteen soitettu kuitenkin. Ja aika rokkimeno muutenkin.
0   +1 +2
 
8
woopee 01.04.2005
Alku kuulostaa ainaki hyvälle. :) Oikeestaan ihanaa kuunneltavaa. Ite tykkään vain sellasta rauhallisemmasta metallista, sillon harvoin mitä metallia satun kuunteleen, koskaan en oo ymmärtäny sellasen liian mätön päälle. Mutta tämä tosiaan liikuttaa tällasta räppiä kuuntelevaa tyttöstäki, se on oikeesti jo hyvä saavutus.
Monipuolinen biisi kokonaisuudessaan, laulajalla hyvä ääni, porukka osaa hommansa, hienoo. :)
0   +1 +2
 
Suvaitsemattomat 01.04.2005
"Melodinen metalli" on semmoinen käsite joka nostaa aina mun selässäni karvat pystyyn. En ole koskaan kuullut yhtään ko. genren biisiä, josta olisin pitänyt.

No, tämä alkoi ainakin keskivertoa lupaavammin. Pidän laulajan äänestä; ei yritetä mitään kamalaa Stratovarius -ulinaa, mikä tätä genreä taitaa ikävimmin leimata. Laulajalla on oikeastaan aika pehmeä ääni, mikä hieman yllättäen jopa toimii tällaisessa. Ainakin minun korvaani.

Soundit potkivat ihan kohtuullisesti. Kitarat ovat tosin aika pinnassa ja laulu vähän peittyy. Rumpusoundit ovat ehkä vähän vaisut, mutta sopivat tähän toisaalta ihan hyvin. Tämän genren puolella rumpusoundit pakkaavatkin yleensä kai olemaan aika munatonta töpötystä.

Eihän tämä sinänsä minua juuri kiinnosta kun en mikään metallin ystävä ole, mutta ennemmin minä tätä kuuntelen kuin Stratovariusta tai Iron Maidenia. Tai Scorpionseja.
0   +1 +2
 
6
Terok 01.04.2005
Kovin kliseistä menoa, ei tämmästä henk. koht. jaksa paskaakaan. Toteutus oli kuitenkin hyvä ja melodiat kuitenkin sen verran kohillaan että kesti loppuun asti.
0   +1 +2
 
mesatokai 02.04.2005
nyt menee jo vaikeaksi. raskas musiikki kuuluu niihin lajeihin jota kuuntelen mieleläni vaikkakaan en sitä itse soita. soundit oli ihan hyvät, mutta vähän tasapaksua skitat liian pinnalla laulu samalla tasolla en tiedä paljonko mp3 pakkaus vaikkutaa mutta tuntuu että se kuuluisa dynamiikka puuttuu nykyään tän mallisesta musasta. ok biisi
0   +1 +2
 
9
Ikonator 02.04.2005
Tiukkaa riffiä ja koukkuja seassa sopivasti, toimii! Pitänee tustustua muihinkin bändin biiseihin..
0   +1 +2
 
8
Enforce 03.04.2005
Piti odottaa että biisi lähti käyntiin, mutta kyllä kannatti! Hyvät soundit, ja mukava melodia. Aika kasariheviä, mutta se onkin parasta :D

Melodia tuossa soolossa oli tyylikäs!

8
0   +1 +2
 
9
Eternity 04.04.2005
Vähän alun cleanit kitarat saisivat olla selkeämmät. Laulaja on hyvä ja hoitaa hommansa mallikkaasti - tosin laulut saisivat monessa kohtaa olla kovemmalla. Särökitaroiden mukaan tullessa tulee jees-fiilis, mutta laulut voisivat kuulua kovempaa kuin särökitarat! Tulee ehkä Sentenced mieleen biisistä, mutta joka tapauksessa biisi on kuunneltavaa tavaraa ja varmasti monen korvalle hienoa musiikkia.
-Defu / Eternity-
0   +1 +2
 
8
janiH 04.04.2005
Sieltähän pölähti kunnon kitara valli päin naamaa ku biisi lähti rullaamaan :) laulua vois nostaa kertosäkeessä enemmän esille.
0   +1 +2
 
7
madonnas 04.04.2005
Mainio jyrä! Hieman Entwinea ja Charonia messissä, mutta vielä rouheampaa menoa tämä on. Laulaja on aika miehekäs hemmo. Jees jees.
0   +1 +2
 
8
Veneficus 04.04.2005
Okein svengaavaa rallia. Soundit ja miksaus ovat kohtuullisessa kunnossa ja biisi hiihtää eteenpäin. Laulajan äänestä pidin, joskin välillä tuntui että se on jätetty hieman liian hiljaiselle. Rumpuihin olisin toivonut enemmän munaa.

Rakenen tarjoilee muutaman näppärän makupalan ja soitanta on oikein hyvin hanskassa. Se "jokin" joka saisi tämän soimaan armottomasti päässä vielä seuraavan parin päivän ajan tosin jäi minulta huomaamatta. Hyvää ja varmaa.
0   +1 +2
 
6
-Premium- 04.04.2005
Ei tämä nyt niin hullumpi ollutkaan, kuin aluksi luulin. Sitten kun biisi lähtee käyntiin, niin alkaa kunnon musiikki soimaan. Alku on todella kankea, mutta sitten lähtee kunnon jytke. Aika keskinkertainen ja mitäänsanomaton lopulta.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 04.04.2005
Juuh, oikein onnistuneen biisin olette saaneet aikaan. Kitarat olisivat voineet olla hieman säröisemmät ja itse vokalisti olisi voinut öristä kuten kunnon Black Metal- biiseissäkin. Biisi olisi voinut siis olla parempi.
0   +1 +2
 
7
reactor 04.04.2005
Laulu on jotenkin alhaalla ja kitaroissa aika hassut saundit. Piisinä hyvin värkitty ja soitettu.
0   +1 +2
 
docey 04.04.2005
Alku ja se myöhemmin tuleva rauhallinen väliosa oli toisaalta ihan toimivia mutta siinä oli outoja efektivalintoja. Oliko siinä nyt sähkiksissä liikaa flangeria tai chorusta tai oli mitä oli, mutta mun mielestä se ei oikein palvellut sen rauhallisemman osuuden tunnelmaa. Perinteisellä akustisella kitaralla tuosta kohdasta olis voinut saada miellyttävämmän.

Onkos bändin kitaristi muuten miksannut tämän biisin? :) Meinaan on särökitarat turhan pinnassa etenkin verrattuna vokaaleihin, jotka jää turhan pimentoon. Vokaalit toimii muuten ihan jees, mutta englannin ääntämisessä olisi vielä parantamisen varaa. Soitto tuntuu jokaisella sujuvan kivasti ja koko bändikin tuntuu soittavan hyvin yhteen ja siellä on silloin tällöin mielenkiintoisia bändin kimppafillejä (mitkä on aina mukavia kuunneltavia).

Tämä on kyllä biisinä mun mielestä oikeastaan yllättävän lattea. Ainakaan näin metallin satunnaiskuuntelijalle tästä ei oikein jää mitään käteen, enemmän kontrastia olisin kaivannut koko soundimaailmaan, neljän minuutin kohdalla sentään meno rauhoittuu, mutta sen jälkeen se jatkuu taas latteana. Sävellyksenä siis mun makuun suhteellisen mielenkiinnoton. Biisinä tämän olisi voinut sovittaa ehkä minuutin lyhyemmäksi, nyt tämä on vähän liikaa minun makuuni pelkkää kitarariffittelyä.

Hyvät perusainekset tällä bändillä tuntuu olevan, mutta joko sävellystyössä tai sovitustyössä pitäisi tehdä tälle biisille jotain, jotta tähän saisi lisää potkua. Uusi miksaus voisi myös lisätä biisin mielenkiintoa, kun nyt nuo kitarat pauhaavat niin lujaa. Hyvä meno tässä kyllä on, mutta mulle se ei vielä ole tarpeeksi, jotta tämä biisi jäisi paremmin mieleen.
0   +1 +2
 
Phatency 04.04.2005
Laulu kuulu ehkä vähän liian hiljaa, mut kitarat on just oivat ja tarpeeks voimakkaat. Antaa mukavasti semmosta tunnetta tuohon. sielua :O
0   +1 +2
 
7
DaKiller 04.04.2005
Alku on hieman ponneton mutta suht. kaunis. Sanoista en oikein tahtonut saada selvää vaikkakin laulu kuulosti siltä osin hyvältä mitä se kuului kaiken muun takaa. Popfiltteri käyttöön!! Vai oliko kyseessä vain ylikorostettu P äänne, tiedä häntä. Laulumelodioihin lisää huomiota! Kun taustalla rullaa hyvät kitarariffit on laulunkin oltava kuosissa. Laulajalla tuntuu kuitenkin rahkeita riittävän parempaankin suoritukseen.
Rumpali hoiti hommansa tyylillä sillä tässä ei sorruttu niihin kaikista yksinkertaisiimpiin ratkaisuihin. Kitarariffit olivat maittavan kuuloisia vaikkakin alkunäppäily (vaiko syna??) kuulosti hieman yliefektoidulta ja kummalta(?). Iced earth tästä jotenkin tulee mieleen. Sävellys ei ole sieltä parhaimmasta päästä mutta ihan kelpo tavaraa joka tapauksessa.
Annetaan 7 tällä kertaa, sillä en kuitenkaan päässyt tähän erikosemmin "sisälle", eikä kappale sinällään herättänyt mitään erikoisempia fiiliksiä..
0   +1 +2