Anyday

Kalkutan Konepaja

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Kautio 19.02.2007
Tässä ei ole ainakaan menty siitä missä aita on matalin, mistä propsit. Laulajalla hyvin luonnetta ja kaiutetut rummut hyvä tavaramerkki.

Sanoista sen verran, että "needs brakes the rules"? Tarpeet jarruttaa sääntöjä? :)

Bändin nimi suomenkielisenä on kyllä täyttä sontaa, kun biisit on kuitenkin englanniksi.
0   +1 +2
 
8
Versoband 22.05.2006
Hieno skittasaundi alussa, toimi hyvin kaiutettujen rumpujen kanssa. Biisi ei oikein käynnisty.
0   +1 +2
 
cheez 21.05.2006
erittäin mielenkiintoinen alku. Melankolinen ja erittäin tyylikäs soundinen zipale. Kuuntelin pariin kertaan; toimii!
0   +1 +2
 
Onpas rockilla kolkot alkusoundit ja yleensäkin. Rummut suhteellisen koneellisen kuuloiset, joka ei suinkaan ole huono asia. Tulee mieleen joku industrialin ja rockin sekasikiö ja soundit iskee itseeni kyllä useita muita rockveisuja paremmin. Laulukin on varsin onnistunutta.
0   +1 +2
 
9
DJ Spora 19.05.2006
Hieno biisi tämäkin. Tässä solistilla on hieman itämaista asennetta äänessään. Pelaa kyllä. Ja balalaikat soivat taas tyylikkäästi.
0   +1 +2
 
9
Funk-Daddy 19.05.2006
Alun äänet ovat mielenkiintoisia ja rajuja. Puhdas laulu luo niin suuren kontrastin, että se jopa häiritsee. Laulun saundia olisi voinut raastaa ruvelle joillakin perusplugareilla esim fuzzeilla, tai vaikka säröpedaalilla. Tuolloin äänimaisema olisi yhtenäinen ja biisin visuaalinen tunnelma pääsisi oikeuksiinsa. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
Guitar Hero 18.05.2006
eikö naurata!? no sehän nähdään. mukavan kuuloiset echot rummuissa. tähän asetelmaan kitara (ja laulu) ovat jotenkin liian pinnassa. rummut on panitettu niin, että ne menevät valitettavan päälle muitten instrumenttien kanssa. siltikin tämä on parempi kuin mielikuvitseton keskivertoradiohittipoprokhapporadion kappale.

vaikka rumpali muutaman kerran säätääkin, taidan uskaltaa faniutua.
0   +1 +2
 
7
Epoche 16.05.2006
Tosi mehewä alku ja laulajalla oikeeta asennetta..Wähäsen kyllä tylsistyttää, en oikeen saa kiinni tästä kipaleesta..Kalkutasta parempaakin kuultu, joku wauhti (soolo) osa ois ehkäpä piristäwä..Nyt liikaa toistoo
0   +1 +2
 
Begemot 16.05.2006
Lähtee tosi mielenkiintoisesti liikkeelle, ihan tulee jotkut Siekkari jutut mieleen. Hypnoottinen kitarakuvio. Loistavaa dynamiikkaa biisissä, räjähdykset tulee juuri sopivalla hetkellä katkaisten hypnoosin univaiheen. Sanat aika mininalistiset, eipä niistä mitään irti saanut, mutta tukivat hyvin tunnelmaa.
0   +1 +2
 
9
Volume dealer 16.05.2006
Tunnelmaltaan tämä on aika synkkä, ja laulaja tulkitsee hyvin sen mukaan.
Ei silti saa ihokarvoja nousemaan, mutta kertosäe jyrätään punkmaisesti, joka tuo asennetta.
Siitä tulee hieman Nirvana mieleen. Kaiken kaikkiaan tyylikäs biisi, ja asenne/tyylitaju on kotona hienosti.
0   +1 +2
 
9
satakatinen 15.05.2006
Mahtipontinen alku, ja sukkelan omaperäinen. Ei voi yhtäkkii hakee vertailukohdetta. Basson särkijäs on munaa, jotenki piisin paras kohta ku se räjähtää. Vaikken laulajasta erikoisemmin pidä on kokonaisuus silti vaikuttava.
0   +1 +2
 
Demotion 15.05.2006
Skittahuojunta toimii hyvin ja biisi kasvaa mukavasti tuon nopeamman osan myötä.
Hyvää apatiajumittelua.
0   +1 +2
 
10
vasara1 15.05.2006
piru tää on kylläs ny kovaa kamaa teiltä, noi rummut aivan sairaan makeet,se soundi hits me. Täs laulaja pääsi oikein ulos luolastaan, suorastaan nautinnolista revittelyä herralta. Hyvä laulumelodia, hittimelodiaa
0   +1 +2
 
10
dbgirl 27.04.2006
Hui, tämähän on pelottava! Kaikuvat rummut jossain kaukana ja kovaa. Kitara luo salaperäistä tunnelmaa myöskin. Olen jossain tippukiviluolassa kun tätä kuuntelen. Mammutteja löntystää ohi sateessa. Sade ropisee, sitähän tuo rummuttaminen on! Salaperäinen, omaperäinen, haastava.
0   +1 +2
 
10
Zune 14.03.2006
Aivan mahtava alku, laulaja todella osaa hommansa ja kokonaisuus toimii. Ehkä yksi parhaimmista rokki biiseistä mikserissä.
0   +1 +2
 
10
polte 09.03.2006
No näitähän biisejä on ringissä tänään urakalla ringissä jo toinen lähes perätysten.
No nyt on efektit ja trikkerit löydetty....ja kaikki nupit kaakkoon eff osastossa.
No mielenkiintoinen tämä ainakin oli, kun tuo laulu olikin sitten (ainakin tuntui) suht cleani.
0   +1 +2
 
psygothia 09.03.2006
Tähänkin biisiin olisin kaivannut enemmän vaihtelua. Kyllähän tässä saundit, soitto, laulu ja miksaus on kohdallaan, mutta silti ei vaan kolahda. Nyt on väärä genre ja/tai aika minulle. Tai sitten minussa on jotain vikaa.
0   +1 +2
 
10
v_salo 09.03.2006
Ihan sika hyvä! Varsinkin alun riffittelystä tulee mieleen huippu brittibändi The Coral, laulaja hyvä mutta tekee kappaleesta ehkä hieman turhan raskaan, tähän sopis mielettömän hyvín jatkuvat stemmalinjat.
0   +1 +2
 
9
HW 09.03.2006
Kun luki tuon saatetekstin tuli vastustamaton halu huudahtaa "nauretaanpas!". Onneksi biisi ei kuitenkaan saanut aikaan samanlaista reaktiota. Kokonaisuus oli rauhaisalla tavalla synkeä ja melankolinen, taitavasti toteutettu ja tunnelmallinen. Rummuissa oli aika jännä soundi, siitä tykkäsin varsin paljon ja kitarointi oli mukavan vaihtelevaa. Laulajalla oli homma varsin hyvin hanskassa ja melodiat olivat oikeasti hienoja. (kai te muuten jo tässä vaiheessa tiedätte että teillä on soitantopuoli hallussa kun tuntuu että kerron sen jokaikisen biisinne kohdalla...)
Tästä tuli mieleen Tarantinon leffat. Kertsiin lähdettäessä kitarasoundissa oli jotain samaa kuin ko. ohjaajan soundtrackeissa. Mutta se oli siis kehu. Tämä oli erinomaisen toimiva paketti mutta kokonaissoundissa oli jotain mikä minua häiritsi. Todennäköisesti tuo metallisuus oli tarkoin harkittu tehokeino mutta mulle se ei oikein toiminut. Kappaleesti itsestään pidin kuitenkin ihan oikeasti.
0   +1 +2
 
9
rlo 09.03.2006
Kalkuta jaksaa takoa hyviä biisejä rinkiin.

Kitarasta tykkään, pieni tremolo se siellä pätkyttää mukavasti.

Laulu tässäkin toimii hyvin.

Nuo rumpusoundit on kyllä mahtavat, veikkaanpas sähkörumpuja, ei aidoista tuollaista saa paitsi tietysti efekteillä. Kertokaa jätkät nyt totuus, kortit pöydälle, ettei tarvitse hermojaan menettäääääääääääähörh

Mukava melankolia sanoissa ihan tuon alkusanojen muikaista, vittu ku vituttaa meiningillä vedetty.

Rummut nostivat tämän biisin ysiin ja yks piste tippui kun en tiedä miten nuo kannut on soitettu/miksattu
0   +1 +2
 
7
Klokuttaja 09.03.2006
Rumpali on jätetty rappukäytävään,mikä ymmärrettävästi vie tehoa yhtenäisyydeltä. Valitettavasti tuotannollisesti biisi on jotenkin niin hajallaan, että siitä on hirveen vaikea saada otetta. Nasta tremolosoundi skitassa,siitä plussaa,muuten tuntuu kuin soittimet eivät sovituksellisesti oikein löydä toisiaan. Bändissä tai biisissä sinänsä ei mitään vikaa, mutta jotenkin tämä on ulkokohtainen veto.
0   +1 +2
 
8
Taas Kalkutan konepajaa, ja jälleen aivan eri tyylillä. Rumpalin työskentely miellyttää kovasti, mutta kitaran jatkuva tremolosoundi syö itsensä loppuun jo ennen puoliväliä. Kappaleessa on kuitenkin erittäin vahva tunnelma, ja laulaja pistää hienosti tunnetta mukaan. Hyvä.
0   +1 +2
 
8
Atlantis 09.03.2006
Täs oli hyvä laulu. Saapi sanoista selvää. Tremolokitara kuulostaa kyllä namulta. Kertsin nostatus oli ehkä hieman kliseinen ja arvattavissa. Sanat ovat mitäänsanomattomat. Hieman jotain lisää sanottavaa sanoihin ja yllättävyyttä ja koukkuja lisää kappaleisiin niin hyvää tulee.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 16.02.2006
täs on kans tällanen mukavan leijuva tunnelma, mut kuitenkin täs on rososuutta, tämä hyvä.
0   +1 +2
 
8
lökö 11.02.2006
Varsinki alkupuolisko on mahtava. Tunnelma on kohdallaan! Rummut kajahtelee, basso ja kitara tulevat mukaan todella hienosti. Myös pintaan miksattu laulu toimii hyvin, on hyytävää, kun tuntuu että laulaja laulaa aivan korvan juuressa. Odottava tunnelma luodaan todella hienosti. Biisin lähtiessä hetkeksi käyntiin pahiten pistää korvaan rummut, joita on kompressoitu aivan liikaa. Kitarasaundi toimii hyvin. Tämän jälkeen tuleva "odotus-osa" on ehkä liian pitkä. Biisissä on muutenkin liikaa odottelua ja liian vähän sitä itse menoa. Ehkä osioiden epätasapainostakin johtuu se että biisi tuntuu vähän liian pitkältä. Kertsi on hyvä, vähän ehkä kyllästyy tuohon "any day, every day":n hokemiseen, mutta se on aika pieni miinus.
0   +1 +2
 
GREV 27.01.2006
Mielettömän hyvä biisi...

Tykkäsin tuosta soundista mikä johdatti aikalailla biisiä kohti loppua, joten muutaman kerran jouduin minäkin sen kuuntelemaan, sillä tuo olisi hyvä soundtrack minun päivästäni...

Loistavaa
0   +1 +2
 
9
Sulla on homma hanskassa. Kun sä olet oppinut sen sen pitkän tien kautta. Niin on sulla kokemuksia tarpeeksi suuren tulkintaan.
0   +1 +2
 
8
Muovinen 25.11.2005
Tunnelmaa kyllä oli mutta ei sitä samaa energiaa kuin muissa kappaleissa. Laulajan suoritus oli tällä kertaa epätasaisempi ja hajanainen, kokonaisuus vielä ehkä hakusessa. Rumpali jälleen kerran tulessa.

Pienellä sovittamisella tästäkin tulisi mestariteos.
0   +1 +2
 
9
Redfox 18.11.2005
Ahaa, nyt tajuan mikä on tremolo, mielenkiintoista. Sanat ja laulu olivat laadukasta, kuten myös miksaus ja kertosäe, eli mikäs tässä on huono :D ehkäpä tietylainen liika kliinisyys, mutta kyllä tämän kuunteli todella mielellään loppuun.
0   +1 +2
 
MdsPressures 17.10.2005
juma :D tässä on vaan just kaikki niin täydellisesti ja just oikeella asenteella tehty :) ai ai ai...kurt kobainko se siellä hoilailee? kiitoksia vaan näistä löytämisen ilon hetkistä :D loistokamaa.
0   +1 +2
 
10
markot 01.09.2005
Kolahti täysillä ja lujaa! tää on just sitä mitä mä haluun! Mieletön biisi, olen sanaton!
0   +1 +2
 
8
integratio 22.05.2005
biisissä on mukava alku...laulajalla on melko perinteinen rockki ääni......biisi on ehkä hieman ennelta arvattava.....että mitä taphtuu milloinkin.....mutta ihan kelpo rockki vääntö
0   +1 +2
 
8
mikainen 22.05.2005
Mielenkiintoisesti alkaa, hienoja soundeja. Laulajan ääntäminen on hyvää, ei ole finglishiä. Ehkä aavistuksen sekava kuva tuosta taustasta jää. Suhteellisen valmiin kuuloista tavaraa kyllä.
0   +1 +2
 
DaKiller 22.05.2005
Rummut kuulostavat makeilta alussa ja yliefektointi toimii ihan kympillä. Hieman laiskahti lähtee kappale liikenteeseen. Tuo kitaranäppäily alkaa hieman pitkästyttää, koska sitä toistetaan niiiiin monesti.
Soitto on taidokasta mutta hieman kylmää ja tunteetonta. Laulussa on haettu hyvin sitä fiilistä mutta jotain uupuu ja ei tässä oikein päästä niihin oikeisiin sfääreihin tunnetasolla. Kappale jäi niin sanotusti puolivillaiseksi ja ei näin ollen jättänyt kaipuuta seuraavaan kuunteluun. Kaipaa jotakin, vaikea sanoa mitä.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 22.05.2005
Ainaki mä nauran mut en tälle biisille. Kitaras oli tollast siistiiefektii, siitä pidin.
Kesti aika kauan ennenq rummut tuli mukaan... Ihan kiva
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 19.05.2005
Rummut ja skeba pelaa hyvin yhteen joita tukee muheva basso soundi. Eikun auto alle ja baanalle, tässä on jotain mikä vie minut matkalle erämaahan jota sivuaa loputon moottoritie. Tunnelma on hyvä.
0   +1 +2
 
9
yawn 09.05.2005
Aivan mahtava alku! Vokalistilla on kyllä selkiä ääni..ehkä sais jopa hieman enempiki säröillä..? Mutta tuntu kyllä että laulaja oli mukana ihan täysillä..että kovin munakasta oli tuo meininki. Myöskin soittajilla.
Biisi jakso yllättää rakenteeltaankin miut ihan loppuun saakka. Potentiaali löytyy vaikka mihin!!
0   +1 +2
 
Disposition 26.04.2005
Alun kaikukikkailu viittaa kellarinauhoituksiin, kunnes basso ja kitara alkavat hiljalleen pulpahdella pintaan. Näiden kahden elementin mukaan tulee vokaalit. 1.30n kohdalla mietin, milloin kappale oikein ns. alkaa. Tämä taphtuukin sitten jo vajaan 10 sekunnin päästä. Kunnes taas muutaman tahdin päästä meno törmää seinään ja vaivutaan taas etenemään hitaasti, mikä mielestäni syö kappaletta kuin kuukauden ryyppyputki miestä. Lähtee, ei lähde, lähtee, ei lähde.. Sen jätän muille arvotukseksi lähtikö tämä koskaan kunnolla käyntiin. Minä olen sanottavani sanonut.
0   +1 +2
 
7
SamvaisSetä 26.04.2005
Hyvä nauhoitus, hyvät saundit, hyvä laulajan ääni. Mutta jotain tästä jäi puuttumaan. Ehkä tässä oli 1½minuuttia liikaa.
0   +1 +2
 
10
Juhana Lehto 26.04.2005
Mielenkiinto säilyi alusta loppuun. Helvetin jätkät, mieletön viisu! Tästä päivästä tuli hieno, ilmeetön päivä!
0   +1 +2
 
8
GrimErazer 26.04.2005
Kappale kulki samalla linjalla eikä oikein tuntunut etenevän... Kuin olisi seurannut karavaanin etenemistä hitaasti autiomaan halki. Pisteet paranee silti saundeista ja vokalistin äänestä. Rok!
0   +1 +2
 
7
iMiksu 26.04.2005
Kuvaus kuvas musiikki aika hyvin xD Rumpujen tomtom-käynti ois voinu olla lyhyempi siinä alussa.. Oikeestaa koko tomtom-käynti ei mun mielestä ois sopinu ku alkuu muutamaks kymmeneks sekunniks..
0   +1 +2
 
Rune 25.04.2005
mielenkiintoisia mielikuvia tuo nimi herätti..... ja ihan ok,materiaalia.
0   +1 +2
 
6
Alun kitaran soundista pidin, vähän harvempaan vielä tremoloa niin loistava. Vähän tuossa ehtii tylsistyä, kun rumpuja ei vain tule eikä tule kunnolla mukaan, sekä kitarariffin yksinkertaisuus vähentää mielenkiintoa. Koko biisissä on käytännössä vain yksi ainoa sointu, siitä pisteitä lähtee roimasti. Masentuneisuuden ja alakuloisuuden kuvauksena hyvä.
0   +1 +2
 
T.Porkka 25.04.2005
Hyvä hyvä! Teknisesti todella hyvin tehty. Tuntuu että koko biisi olisi yhtä introa... biisin pitäisi räjähtää käyntiin jossakin kohdassa. Laulajalla tosi hyvä ääni! Kyllähän tätä kuuntelee... mutta ehkä vähän taustamusiikkimaista meininkiä... Sopisi johonkin elokuvaan jossa sellanen iso pitkä partanen rokki äijä tulis haulikon kanssa riehumaan ja pistäs kapakan kaikiltä tyypeltä pään paskaks... :D

Mutta biisi on todellakin mikserin keskitason yläpuolella!
0   +1 +2
 
7
karez 25.04.2005
Nyt ei kyllä meikäläiseen iskenyt, Kyllähän tätä kuuntelee tietysti näin hyvin tehtynä mutta jotain jää puuttumaan mikä saisi minut kuuntelemaan uudestaan..
0   +1 +2
 
8
MastaC 25.04.2005
MAGEE ALKU!!! Neurosis tulee mieleen, ilman tuota laulua tietty... Laulaja on aika kuivakka, perus äänen omaava ja kohtalaisen ilmeetön.. en liiemmin pidä tuosta. joo ei, jotain efektii ois ainaki voinu laulua elävöittämään käyttää... mut ilman laulua, mahtavaa musaa:D:D 8 -kommentti rinki-
0   +1 +2
 
6
kumpo 25.04.2005
Hieno doorrsahta tunnelma. Alko pirun hienosti. Hienot rumputukset. Laulukin lähti tyylillä liikkelle. Noi enivei, enidei, todei, evridei, haidavei, tuplei.. lyriikat vaan alko jo loppuakohden ärsyttämään. Ehkei tossa kuitenkaan ollu aineksia yli neljäminuuttiseksi. Olis pitänyt olla kovempaa revitystä loppua kohti tai joku juttu.
0   +1 +2
 
Rohstoff 24.04.2005
Tykkäsin kohtalaisen paljon. Plussaa makeista rumpusoundeista. Kertosäkeessä laulu hieman hukkuu lautasten alle.
0   +1 +2
 
8
Verenn 24.04.2005
Harvinaista. Alusta asti mielenkiinto pysyi yllä ja positiivinen yllätys oli että lauluja ei oltu yritetty millään muotoa peitellä vaan vokaalit kuuluivat mukavasti ja selkeästi. Kun särökitarat tulivat mukaan niin fiilis latistui välittömästi: ilmeisesti miksaajalla on jäänyt "kaikki täysille ja nupit kaakkoon" fiilis päälle. Masterointi on kyllä tässä totaalisen perseellään, kaiuttimet kun oikeasti paukkuvat ja biisi säröytyy erittäin pahasti, siinä vaiheessa on nimittäin aika vaikea keskittyä biisiin kun kuuluu vain räkspoksääniä ja kompressori imee pumpaten soittimia.. Kuitenkin biisin erilaisuudesta 1 extrapojo, korjatkaa vielä tuo miksaus jos mahdollista niin tästä voi jotain tullakin.
0   +1 +2
 
8
Jzci 23.04.2005
Biisi todellakin kuulostaa siltä että ei naurata. Ihan toimivaa meininkiä, joskaan ei mitään elämää suurempaa.
Sanonpa näin kuivasti että "ihan jees".
0   +1 +2
 
8
malfunction 22.04.2005
Asiaa! Helvetin hyvää asennetta, sovitusta kannattaa ehkä miettiä vielä vähän. Alku oli todella siististi kelattu.
0   +1 +2
 
8
CZP 21.04.2005
Laulajalla ääni kohdallaan ja kitaroita saa odottaa minun makuuni juuri tarpeeksi kauan.
Mutta jokin silti mättää minun korvaani.
Onko se tuo efekti kitarassa vai mikä, mutta jotenkin en saa tästä niin paljon irti, kuin olisin voinut.
Ihan kuunneltavaa kamaa kuitenkin ja sehän on pääasia.
0   +1 +2
 
9
armashuutamo 21.04.2005
Tässä on hyvä ovehtava ote. Kasari filli hiukan häiritsi laulu toimii hyvin taustan kassa yksiin. Auringosta kelpaa laulaakin.
0   +1 +2
 
helvetin mahtava aloitus tässä .laulajalle propsia. mahtava ääni.
enkku ei parasta. vähä enemmän siihen panostusta.
ihan kiva, vaik vähän naurattikin.
0   +1 +2
 
8
Lordi Kipé 21.04.2005
mitähän tähän nyt sanoisi. ei ihan mun juttua, mutta mallikkaasti soitettu/laulettu/tuotettu.. jne.
0   +1 +2
 
9
mhotby 21.04.2005
Hyvä biisi, saundit toimii hyvin yhteen ja aika erikoinen aloitus. Myös laulaja hoitaa hommansa onnistuneesti.
0   +1 +2
 
Johannes_t 21.04.2005
No jopas! Tämähän on mielenkiintoinen kokoonpano, toivottavasti kuulen lisää jatkossa...
0   +1 +2
 
7
torchelli 21.04.2005
tämähän lähti hienost käyntiin, mut sit tul laulu. Jos ois ollu toisenlainen laulu ääni/tyyli ni oisin pitän enemmän, koska taustat oli perkeleen hyvät. Taustoist 10+
0   +1 +2
 
7
roxted 20.04.2005
kivalta kuullostaa. laulaja kuullostaa hiukan mansonilta.. eli mukavan mielipuoliselta :) ihan kiva kipale, eikä tosiaan naurata :E 7 1/2
0   +1 +2
 
9
Ceekayed 20.04.2005
Ei naurata ei.
Alun tomit ovat perkeleen hyvän kuulosia, samoin kuin kaikki muukin. Laulu on parempi kuin hyvä, ellei jopa mainio. Nuo särökitarat tahtovat puurouttaa koko homman, olisi ehkä kaivannut vähän bassoisempaa säröä kuuluakseen hyvin peittämättä kaikkea muuta alleen.
No mutta, eihän tähän voi mitään sanoa. Jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
Jahman 20.04.2005
Vanhaa kunnon suomi ahistusta,tuttu tunne heh.Onhan tää ihan hyvä biisi,mutta ois kiva ku ois "vähän"vähemmän kaikua noissa rummuissa.
0   +1 +2
 
Rikhard Saari 19.04.2005
Biisi soundaa tosi hyvälle..ihan kalkutan konepajalle. Melodia on sitten vähän mitäänsanomaton siinä päällä.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 19.04.2005
Alusta asti omaperäinen äänimaailma ja melodiakulut. Kerrassaan mainion ammattitaitoista. Rytmistä erityismaininta.
0   +1 +2
 
phuuskon 19.04.2005
Vähän hitaanpuoleisesti starttasi. Kivat soundit pidin kovasti, mutta kyllä kappaleena vähän latteaksi jäi, ei jäänyt juuri mitään muuta mieleen kuin se vinkeä kitarasoundi.
0   +1 +2
 
7
NeverSayYes 18.04.2005
No niin lähtihän se biisi käyntiin, oli vähän liian pitkä intro. Onpas ärsyttävä kitarasaundi joka näköjään on mielipiteitä jakanutkin, meikäläiseen se ei siis uponnut. Rumpali kannuttaa kyllä mielenkiintoisesti ja tiukasti. Aika hypnoottinen meininki tuossa säkeistössä. Jotenkin tämä nyt ei sytyttänyt mutta ammattitaito tästä jutusta paistaa läpi ja kuulijakuntaa löytyy varmasti. Niin ja laulaja oli todella hyvä.
0   +1 +2
 
4
bassbeast 18.04.2005
Joo, eipä meinannut jaksaa kuunnella loppuun asti. Mun mielestä ei toiminu ku oli samaa kitarariffiä alusta loppuun eikä se ollu edes erityisen mielenkiintonen. Biisi ei kulkenu eteen eikä taakse.
0   +1 +2
 
8
Saatana. Kovin on alakuloisen kuuloista kamaa. Sopii minulle. Englanninkieli itsessään ei aiheuta mitään ongelmia, mutta vieläkin kehottaisin tutustumaan lausuntaan. Suomea voi lausua niinkuin haluaa, muttei engelskaa..

Biisi on vähintäänkin hyvä. Soundit suht epäselvät (eri instrumentit ei erotu).

Tämän biisin perusteella siltikin, Kalkutan Konepaja, on saatana kova bändi. Piste.
0   +1 +2
 
Ocky Vlakdow 17.04.2005
Kun näin bändin nimen niin arvelin että humppaa tulee =) Mutta juu. Laulajalla oli hyvä ääni ja studiotyöskentely oli hyvä. En kuitenkaan päässyt mukaan tähän veisuun vaikka yritin. Jätän tuon arvosanan väliin tälläkertaa.
0   +1 +2
 
8
Hyvä biisi..Mielenkiintoiset lyriikat..Ja rumpusovitus on aika omanlainen..Hyvällä tapaa..
0   +1 +2
 
Coyote 17.04.2005
Toimii! Vois jopa toimia jonkin tulevan Tarantino-leffan aavikkokohtauksen soundtrackinä.
0   +1 +2
 
ArseAssassin 16.04.2005
Täähän onkin jo enemmän mun tyylistä rockia. Alku on todella hyvän kuuloinen ja varsin omaperäinen, kuten koko biisikin. Vaikka popparit hinkuisikin huippukohtaa, itse en jäänyt sellaista kaipaamaan. Synkähkö, mystinen tunnelma toimii koko biisin ajan, eikä sitä sovi enempää vaatia. Menee lataukseen.
0   +1 +2
 
9
reos 16.04.2005
Portishead, Magyar posse...hyvä,hyvä. laulu vois olla enemmän "pilvissä", mut hienoo et välillä osataan lausuakin englantia. Makee fiilis.
0   +1 +2
 
7
vrs 16.04.2005
Uuh. Ainakin alun soundit kyllä rokkaa! Niin harvoin kun se onkin mahdollista niin flangeria käytetään tyylillä. Ja rumpujen kaiut tuovat omaa ponttaan tähän. Mutta miksi laulu on noin latteasoundista kun muuten niin ärjyvää. Laulusaundejakin säätämään niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
7
Mice 16.04.2005
ettensanoisi mielenkiintoinen kipale:) tohon lausumiseen kiinnittäisin enemmän huomiota,tuo suomienglanti ei järin hyvän kuuloista.
0   +1 +2
 
glxblt 16.04.2005
Johan on julman kuuloista kolistelua alussa, lupaa paljon. Kitarasoundi on juuri sopivan hämyinen biisin tunnelmaan. Rumpuriffeissä ei näemmä voida kilistellä peltejä liikaa, hyvältä se kuulostaa joka tapauksessa. Mukavan hämärä raita, sääli vaan että lyriikka on toisesta korvasta sisään -> toisesta ulos -matskua. Biisi ei neljän ja puolen minuutin aikana oikein etene mihinkään, mutta se ei haittaa kun tätä soundia kuuntelee niin mielellään.
0   +1 +2
 
8
Hades 15.04.2005
Mukavan kokeilevaa, jee. Soittimet on myös kivasti balanssissa ja tarkkaan soitettu. Laulajalla on oikein charmantti ääni. Sävellyksestä jäi tosin mielestäni uupumaan jotain, B-osaan olisi voinut keksiä vähän värikkäämmän soinnutuksen tms.
0   +1 +2
 
5
Sigil 15.04.2005
Luulin nimen perusteella että ois tullu suomalaista musaa, mutta eipä sitten. Taustat on hyvänkuuloset, mutta biisi ei kuiten tipu. Ei maha mitään.
0   +1 +2
 
8
Jaer 15.04.2005
Kitarakuviot tuo mieleen LIVE:n ja muukin oikeastaan, laulaja on oikein hyvä ja mies paikallaan. Soitto toimii muutenkin lähes kitkatta ja minä kun luulin että tämä bändi on joku läppäorkesteri. Sanoituspuolella idea on vähän kadonnut mutta peruskamana toimii kuin Anttilan kuvasto katutappelussa. Painavasti soitettua ja ajoittain täysin nappiin menevää perussettiä. Setä kuuntelee ihan kiinnostuneena.
0   +1 +2
 
Michikawa 14.04.2005
Mukavan mateleva ja melankolinen tunnelma. Kitaran efekti on vaan turhan vahva tai jotenkin vinksalleen konfiguroitu - sen liian nopea väpätys ja terävä soundi vähän vievät kokonaisuudesta toimivuutta pois, nyt soundi lähinnä häiritsee. Kun biisin menevämpi meininki käynnistyy, homma toimii paremmin, mutta edelleen kitaran soundia voisi mielestäni miettiä. Persoonallinen kokonaisuus, mutta musiikillisesti ehkä hieman turhan paikallaan polkeva, biisi voisi ehkä sisältää hieman monipuolisemman rakenteen?
0   +1 +2
 
10
kitaristi0 14.04.2005
Huippu! Aívan ässä! Mahtava intro ja basso/synariffi, tosi merkkari-musaa! Diggaan ihan sikana varsinkin introsta ja sen makeesta bassosta, lopussa muuttui hieman liian raskaaks mulle! Laulaja on myös hyvä.
0   +1 +2
 
9
LauriT 14.04.2005
Synkän ahdistava tunnelma todellakin tässä biisissä, tulee ihan Nick Cave mieleen. Saundimaailma on raskaan päällekäyvä, kuin harmaa syyspäivä. Varsin omaleimainen ja tarttuva biisi, jota on mukava kuunnella uudestaankin. Vokalistin työskentely on myös varsin vakuuttavaa ja ekspressiivistä.
0   +1 +2
 
10
milton 14.04.2005
Pidin laulusaundista. Ohut ja sopivasti kompressoitu. Eikä liian pinnalla. Muutenkin vokalisti vetää ns. vitun hyvin ja lausuu niin hyvin kuin yleensä lausutaan. Hassua on se, että bändin nimi on suomenkielinen ja laulaa lontooksi (no onhan meillä 22-Pistepirkkokin toki). Biisikin alkoi ensimmäisen minuutin jälkeen kuullostamaan itse asiassa aivan loistavalta. Krediitit kaikille soittajille.
0   +1 +2
 
9
paskataiteilija 14.04.2005
Todella massiiviset soundit tässä tekeleessä. Laulajalla hyvä ääni, sopii biisiin hyvin. Kuitenkin hieman itseään toistava biisi joissain määrin, mutta ei kuitenkaan tylsä. Hieman jotain uutta meininkiä ja uusia nyansseja mukaan ja biisi menee radioon. Hieno biisi!
0   +1 +2
 
8
SaunaChum 14.04.2005
Alun shamaaninen tunnelman perusteella luulin että tämä biisi olisi aivan erilainen mutta rokkitunnelmointiahan sieltä tuntuu kuuluvan... Saundeiltaan ja asetteluiltaan hyvin onnistunut biisi... Kitarasaundit kuulostaa muuten paitsi tuon flangerin osalta hyviltä... Bassokin kuuluu mukavasti tuolta taustalta ...
Laulaja osaa laulaa hyvin mutta välillä yrittää ilmeisesti liikaa ja ääni vähän lipsahtaa, eikä se kuulostaa niin hyvältä.... Lyriikoita on ilmeisesti työstetty ihan kunnolla ja onnistuneet ovatkin, ja alkaa päässä jankaammaan tuo "anyday is everyday"....
0   +1 +2
 
9
Biosexual M 14.04.2005
Upea biisi. Hienot soundit. Eritoten tuo uudet-kielet-plektralla-soitettuna-basso! Olen nähnyt orkesterin nimen useastikin, mutten ilmeisesti ole koskaan kuunnellut. Tai nyt on vain onnistuttu paremmin kuin koskaan! Kokonaisuus kasvaa ja kasvaa eikä oikein pääse purkautumaan missään vaiheessa. Se niin sanottu voitto-kohta uupuu. Ratkaisuksi voisin itse laittaa tuon tuon kertsin moduloimista jonkin verran ylemmäs. Esimerkiksi. Se ei kummemmin erotu tuosta a-osasta. Mutta se ei ole suuri vika. Ja tässä on muutenkin sellainen sunnuntaiaamun krapulanaintimeininki, ettei siinä oikein siihen voittokohtaan pääsekkään..... :D Olinpas sanaseppo. Kitara on jotenkin mykistävä, enkä oikein keksi mitään moitittavaa sen kummemmin tästä biisistä. Hassua, ei se yleensä niin vaikeaa ole.
Jos oikein puserran: Tekisin tuosta nykyisestä kertsistä puolet lyhyemmän ja nimeäisin sen bridgeksi. :I

Pahempaan en nyt pysty. Hieno biisi ja jää koneelle, onnittelut herroille, ammattimaista jälkeä.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 14.04.2005
Pidän tremolokitarasta. Sanat tökkivät, runolllisuus -juohevuus/toimivuus- puuttuu. Alun tomikomppi on ihan hyvä idea, itse käyttäisin sitä kuitenkin vain ehkä alussa ja lopussa, keskivaiheilla soisi kappaleen kulkevan eteenpäin ihan suoran kompin voimin: alku melankoliaa, keskivaiheilla vihaa ja lopussa taas painutaan melankoliaan?
0   +1 +2
 
säätäjä 14.04.2005
ihan hyvää, ei muuta oikeestaan. hyvin tehtyä ja soitettua, mut ei kauheesti innosta. mut tosta skeban grungesoundista plussaa.
0   +1 +2
 
8
kabas_band 13.04.2005
Pidin tästä kovasti. Kolahti minuun täysin. Pitääkin tutustua muuhun tuotantoonne!
0   +1 +2
 
10
Jukeboksi 13.04.2005
Ou, potkiva alku. Kivasti soljui kitara mukaan. Tulee heti mieleen länkkärit/westernit, sellanen kaksintaistelukohtaus, kaksi miestä tanassa, aseet vyötäröllä auringonlaskun edessä odottamassa kellonlyöntiä...seuraava mielikuva olikin tupakka suussa laulava laulaja joka esiintyy koko muun bändin edestä. Ennen kahta minuuttia tullut kohta miellytti tosi paljon. Kertosäe iskee kovaa, mut laulu häiritsee hiukan. Ammattimaista jälkeä kyllä ehdottomasti...ei ihan joka päivä kuule näin syväntuntuista kamaa täällä (tai sitten en oo vilkuillut tarpeeksi). 10 on pakko antaa. Surumielinen, loistava 'balladi', mahtava fiilis.
0   +1 +2
 
9
subdependent 13.04.2005
Pirun magee alku, kitarat tulevat jouhevasti mukaan. Laulu ihan ok. Rumpumatto on biisin ehdottomasti parasta antia.
0   +1 +2
 
9
jimbow 13.04.2005
Ilman erikoisempaa kitaraääntä ja vahvaa tomittelua, tämä olisi voinut hukkua massaan. Soitannollisesti homma kuitenkin toimii ja siitä kunnia instrumenttitaiteilijoille. Laulaja oli pätevän kuuloinen. Hänellä oli äänekkäimmissä kohdissa äänessään jotain samaa kuin Silverchairin Daniel Johnsilla. Erikoinen, mutta silti perinteinen rokkikappale.
0   +1 +2
 
ahjteam 13.04.2005
laulu on liian epävireinen minun makuuni eikä biisi oikein kunnolla koskaan lähtenyt käyntiin, räjähtänyt tai mitään vastaavaa.
0   +1 +2
 
8
Jukk. 13.04.2005
Minähän olen teidän fani, eli odotukset ovat suuret. Kuunnellaanpas sitten mitä tällä kertaa.
Tunnelma on mielenkiintoinen ja laulaja hoitaa tonttinsa erinomaisesti (lopun pieniä harhailuja lukuunottamatta, mutta ne on pientä), lausuntakin on kohdillaan.
Tämä ei mikään hittibiisi ole, muttei sen varmaan ole tarkoituskaan. Oikein toimivaa meininkiä!
0   +1 +2
 
RyzoM 13.04.2005
hyvältähän tää kuullostaa.. jalka rupee tamppaa maata..
0   +1 +2
 
10
Lateksi 12.04.2005
Hyvät soundit iskevät ekana korvaan, tukevat biisin tunnelmaa erinomaisesti. Painostava tunnelma tässä onkin päällimmäisenä. Ei tosiaan naurata. Kitara kuulostaa lähes pelottavalta. Laulu kuulostaa juurikin tähän sopivalta.
Enpä kyllä oikein keksi mitään parannettavaa.
0   +1 +2
 
teilband 12.04.2005
Rummut heti alussa ainakin herättää mielenkiintoa, erittäin hyvän kuuloista! Kitarachorus kuulostaa ehkä hieman joltain digitaaliprosessoriväsäykseltä (zoom, digitech jne), Laulajan ääni sopii erittäin hyvin, alussa kuulosti jotenkin Timo Kotipellolta :D Setti pysyy mystisenä loppuun asti, tykkäsin!
0   +1 +2
 
teilband 12.04.2005
Rummut heti alussa ainakin herättää mielenkiintoa, erittäin hyvän kuuloista! Kitarachorus kuulostaa ehkä hieman joltain digitaaliprosessoriväsäykseltä (zoom, digitech jne), Laulajan ääni sopii erittäin hyvin, alussa kuulosti jotenkin Timo Kotipellolta :D Setti pysyy mystisenä loppuun asti, tykkäsin!
0   +1 +2
 
Lostdistress 12.04.2005
Onpas kommenttiringissä tänään asiallista matskua. Kivan hämyinen tunnelma, mikä uppoaa meikäläiseen. Rummuissa jänskä industrial -vaikutelma. Rakenne on jämerä, tai se tapa millä biisi rakentuu. Progeilijat hämyilijät perkeleet! Tänään ei kyllä naurata, se on aivan totta. Jatkakaa samaan malliin. Tämä on oikeaa transsia.
0   +1 +2
 
VIPpi 12.04.2005
Hyvä kuuloista ja toimii hyvin.. Itse en kuuntele hirveästi tällaista musiikkityyliä mutta uskon että tämä toimii.
0   +1 +2
 
9
HT 12.04.2005
Siisti alku biisillä ei niin perinteinen, hienon kuulosta soittamista, laulajan ääni hyvä, ja tuli mieleen Quentin Tarantino leffat... hieno!
0   +1 +2
 
P. Virta 29.03.2005
Tämä oli oikeastaan ihan hyvä kappale, mutta muuten ei oikeen iskenyt muhun, mutta kyllä tämän voisi toiseenkin kertaan kuunnella
0   +1 +2
 
7
Yoki 26.03.2005
asiaa tää soundimaailma!! just näin sitä pitää vetääkki...laulajal kiva soundi vähä enemmä tarkkuutta mut mitäs näistä!! persoonallist kamaa mun mielestä
0   +1 +2
 
7
_W_ 25.03.2005
Laulaja kuullostaa erittäin hyvältä ja pitää mun korviin muuten vähä liian sekavaa biisiä hyvin kasas. En oo oikeen tremolo-kitaran suurimpia faneja, mut selkeesti se on tähän haluttu ja luohan se tommosta vähä psykedeelistä fiilistä. Ei hullumpi biisi, miksaus ja soundit hyvät...ei vaan mun musaa.
0   +1 +2
 
10
J.R No 25.03.2005
Alun rummut on aika taidetta. Ja omaperästä settiä tuntuu löytyvän. Laulusta tykkään. Lausunta on hyvää. Lahjakasta toimintaa kaikinpuolin, kaikki tuntuu olevan kohdallaan, lisää tällaista kiitos.
0   +1 +2
 
D_Steele 25.03.2005
Aika maailmanloppumeiningeissä mentiin koko biisi. Vähän alkoi puuduttaa jossakin välissä.
0   +1 +2
 
8
electrichaos 25.03.2005
Tämä ei naurata minua. Biisi varsin tosissaan otettava ja omalaatuinen. Kitaran soundit varsin onnistuneet.
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 25.03.2005
Hieno rumpuintro. Toteutus on vahva ja erikoinen, toimii hyvin.
Laulu voisi olla enemän esillä, nyt kitaran riffi peittää sitä liikaa.
Biisissä on vahva tulkinta ja intensiteetti. Soundit myös plussaa.
Melodia ja harmonia ovat ehkä aika suppeat, kuunnellessa tulele ajoittain olo, että biisi polkee liikaa paikallaan ja samat teemat toistuvat liikaa.
0   +1 +2
 
7
-CSPR- 25.03.2005
bändin nimi on erikoinen. intro oli huomiota herättävä. kitara soundit alussa uskomattoman hyvän kuuloista.
laulajan ääni on sopivan karhea rock musaan. biisi kuitenkin jää junnaamaan paikoilleen. eli sovitus puolella olisi hiemoan tekemistä, eka "kertsi" tulee liian myöhään. sovittakaa uudestaan, ja lisätkää vaihteluvuutta niin toimii. mp.
0   +1 +2
 
8
masab 25.03.2005
Kyllä naurattaa, ainakin kitaran saundi on mahtava,
laulukin toimii, niin mikä ettei.
0   +1 +2
 
9
dirtylicks 24.03.2005
hyvä biisi, muuta ei voi sanoa! eipä ole muuta sanottavaa
0   +1 +2
 
9
Einsteins 24.03.2005
Jahas Kalkuttaa.....tänään tulee näitä fanitusbändejä. Oikein toimivaa rokkia tämäkin, mukavat rummut. Ammatitaitoista soittoa, mukavan rosoinen miksaus, hyvä vokalisti. Biisi? Voi aueta vähän enempi! Tulta? Kuka tässä bändissä on se rockabilly-mies? Kitaristi?
0   +1 +2
 
rebb 24.03.2005
Hiton hyvät soundit on kaivettu! Varsinkin kitarasoundi toimii kertsiin noustaessa äärimmäisen hienosti. Live vetona toimisi varmasti vielä paremmin. Laadukasta jälkeä kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
thepax 24.03.2005
Mukavasti on on äänimaisemaa väritetty isoilla kaiutetuilla rumpujutuilla... Laulaja istuu mukavasti kappaleen fiilikseen. Kliinin kitaran efektointi voisi olla hieman hillitympää. Pituutta voisi vähemmän, mutta toimii kyllä loppuun asti. Ihan mukava kokonaisuus. Lopun äänen venytys ei oikein toiminut.
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 24.03.2005
Makeat rummut heti alussa, sai mielenkiinnon takuuvarmasti kohdistumaan oikeaan asiaan. Ihan hiton upeilla soundeilla tuotettu biisi, josta on hankala etsiä mitään negatiivista sanottavaa :) Yksinkertainen lyriikka jonka mainio vokalisti tulkitsee todella vakuuttavalla tyylillä. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen tapaus tämä... uskon että tulee kuunneltua useammin kuin kerran.
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 24.03.2005
Kivaa psykedeliaa alussa. Tai ainakin psykoottisia soundeja.

Sen jälkeen biisi hieman mielestäni lässähtää. Laulajalla on hyvä ote, mutta biisi ei kuitenkaan erotu enää niin hyvin edukseen, kuin intro olisi antanut ymmärtää. Ihan hyvin soitettua ja soundit ovat kohdallaan, mutta biisi ei oikein vaan iske. Mielestäni kappale on ehkä hitusen liian tavanomainen kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
Ikonator 24.03.2005
Mukavan kuuloinen temolo ja rummutkin kolisee mukavasti. Laiskasti vaan etenee tämä kipale ja jonkinlaista c-osa nostatusta jäin kaipailemaan loppu kertseissä.
0   +1 +2
 
Erotuomari 24.03.2005
Laulaja suorittaa hienon tulkinnan. Kitaran soundimaailma mukavan värisyttävä ja ilmakas.
0   +1 +2
 
Hyvän kuulosta rummutusta alussa. Muiden soitinten tullessa mukaan tunnelma hieman laskee.
Tuo efektoitu kitara kuulostaa aika huonolta. Laulaja on hyvä.
0   +1 +2
 
9
theplan 24.03.2005
Mainio mystinen tunnelma. Tremolokitaroilla ei voi mennä pieleen... Kaiken kaikkiaan mukavan raffia meininkiä.

Kun komppikohta alkoi, tuntui että kaikua olis voinut olla hiukan vähemmänkin. Kuulosti aika suttuiselta, hiukan ylikompressoidulta myös. Muutenkin tuntui, ettei toi kertosäe täyttänyt alun odotuksia ihan toivotulla tavalla.

Laatukamaa, tykkäsin - kohtuullisen paljon! :)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 24.03.2005
Mielenkiintoinen tapaus. Yksinkertaisilla aineksilla saatu aikaan mystistä meininkiä. Noi tomi kompit toimii jylhästi. Basso lijat sopivan letkeät,mutta kuitenkin tumman puhuvat.
0   +1 +2
 
Rotten_Corpse 24.03.2005
aika synkkä biisi oikeastaan, mutta ihan menevä.. soundimailma oli hyvä ja laulu selkeetä ja menevää
0   +1 +2
 
MacFly 24.03.2005
Tulipa kovasti mieleen Live-bändi. Biisi on vedetty kyllä aika perkeleen hyvin, kaikki osaavat asiansa todella hyvin. Tuotanto on kohdallaan. Biisi on loppujen lopuksi kumminkin aika tasapaksu, ehkä jopa hieman tylsä. Sinänsä harmi koska kuulostaa siltä että bändillä olisi potentiaalia vaikka mihin.
0   +1 +2
 
Setittäjä 24.03.2005
Ihan ammattitaitoista tavaraa! Tuotantojälkikin ihan kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
Mishkin 24.03.2005
Äsken just kehuin jotain teidän biisiä joka kulki ihan ku juna aavikolla. Tää on erilainen ja tästä tulee mieleen Tarantinon leffat. Taas tiukka biisi jossa on tunteet. Kaiuttimista ne tulee sitten selkärankaan. Sanoituspuolella ehkä vähän petrattavaa mut se on pientä. Hyvät ukkosrummut..
0   +1 +2
 
Riku Rotten 24.03.2005
Loistava trermolo kitara. Back to 60's....
0   +1 +2
 
7
pirkkaprojekti 30.03.2005
Ihan kivat rytmittelyt alussa. Laulu ei kovin iskenyt, mutta ihan ok.
Ei tästä oikein osaa sanoa mitään, ihan kiva!
0   +1 +2
 
8
Wretch 30.03.2005
Tämähän olikin omaperäistä musiikkia. Biisi on kaikinpuolin toimiva, tosin hieman vaihtelua olisin toivonut lisää. Soittajat osaavat hommansa hyvin, ja laulajalla on roppa kaupalla potentiaalia. Myös soundipolitiikka oli kaikin puolin kunnossa.
0   +1 +2
 
9
apache 30.03.2005
Vautsi mitkä saundit. Biisi lähtee hienosti käyntiin ja laulu sopii kuin nyrkki silmään! Ja juuri kun homma alkoi mennä puuduttavuuteen, niin saatiin vähän vetävämpää komppia väliin.
Se jokin aivan viimeinen niitti jäi puuttumaan, mutta muuten aivan mainiota meininkiä.
0   +1 +2
 
8
jhuuskon 30.03.2005
Mitäpä tähän sanoisi. Riittävän omaperäinen erottuakseen (edukseen), mutta ei kuitenkaan mitenkään liian "experimental". Kärsii kyllä kuunnella uudestaankin.
0   +1 +2
 
Lady Escape 30.03.2005
Loistavat rummut alussa. Käy todella päälle. Vaikuttaa varsin omaperäiseltä bändiltä. Kitaroiden efektitasoa olisi voinut hillitä. Nyt efektointi kuulostaa vällä ikäänkuin päälle unohdetulta. Laulaja tulkitsee mukavasti ja ääni on hyvä. Biisi ei jäänyt näin ensimmäisellä kerralla vielä päähän, mutta ihan mukavaa tavaraa. Soundit eivät ihan viimeisen päälle, lähinnä kitaroiden taholta. Laulaja kuulostaa hieman The Haunted- yhtyeen laulajalta puhtaalla äänellä.
0   +1 +2
 
4
jule 30.03.2005
ei iske.................................................................. ..........
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 30.03.2005
Aika massiiviset kaiut alun paukutuksissa. Ihan piristävän kuuloista. Myöskin överisti efektoitu kitara on hauska. Vokalisoinnit ovat varsin hyvän kuuloiset, laulaja omistaa. Aika omaperäistä soundimaailmaa tarjoilette. En ole ihan varma osaanko pitää näin voimakkaasti efektoidusta äänestä... No, kyllä kai minä osaan. Kyllä. Tämä kuulostaa hienolta.

Perkussiiviset rumpaloinnit ovat erittäin toimivat, tällaista soisi kuulevansa vitusti enemmänkin. Bassossa on myöskin hyvä soundi ja asiallinen meininki. Soitto pelaa kaikilla osa-alueilla niin ettei ole kummempaa valittamista mistään. Sävellys ei ole tavanomaisimmasta päästä eikä biisi kokonaisuutena muutenkaan kumartele liikaa kaavoja. En siis voi kuin todeta, että oikein hyvä styge. Taidanpa imaista tuosta toisenkin biisin työpöydälle jotain joskus tulevaa arviota odottelemaan!
0   +1 +2
 
8
anarkia 30.03.2005
Ekana tulee mieleen Soundgarden, mutta tätä on mahdotonta ja tarpeetonta alkaa niputtamaan. Vaikutteita on nimittäin imeskelty aika laajalta spektriltä, mikä laskettakoon yhtyeen eduksi. Tomikompin miksaus ei osu mielestäni ihan nappiin ja säk. rumpuihin jää epämääräinen soundi. Kunnianhimoista puuhaa. Sävellyskin on onnistunut, diggailen myös säk. basso ja skitta soundeista. Hiukka persoonallisemmalla lauluäänellä olisi tippunut kiitettävä. Hyvä Veto.
0   +1 +2
 
KNIGHTofTHUNDER 30.03.2005
Suht vähistä aineksista kasattu biisi. Jokin erityyppinen osa vois tuoda biisiin vaihtelua, vähän liian jankkaavaa meininkiä minun makuun. Laulu toimii kyllä tässä hyvin ja tuo laulutyyli istuu biisiin mainiosti. Kitaroissa hieno saundi ja muutenkin miksaus ok. Aika omaperäisen kuuloista matskua, mutta ei uppoa kyllä ihan mulle.
0   +1 +2
 
gebo modyo 30.03.2005
Ensinnäkin, bändin nimi ja biisi herätti aika voimakkaan ristiriidan, suomenkielinen bändin nimi ja biisi on kuitenkin englanniksi. Ja hienoinen suomiaksentti englannissa, joten ehkäpä laulukielenäkin suomi olisi toiminut paremmin. Tosin ei tuo lausuminen kovin häiritsevästi finglishiltä kuulosta, biisin edetessä laulu tuntuu paranevan.

Nauhoitus ja miksaus kuulostaa olevan hyvin onnistunut. Laulajalla on tumma ja pehmeä ääni, joka sopii biisin synkkään tunnelmaan erinomaisesti.

Biisi rakentuu mukavasti pikkuhiljaa, ja räjähtää käyntiin alun tunnelman luonnin jälkeen, jonka jälkeen kuitenkin vielä palataan tunnelmoimaan. Biisin rakenne toimii hyvin.

Varsinkin tuo akustisen kitaran soundi sekä melodia luovat todella hyvän soundin biisille.
0   +1 +2
 
10
passe 30.03.2005
Perkeleen hyvä biisi!!! van halenista suoraan keskelle tarantinon leffamusaa, josta edelleen muse kamaan ja taas takaisin, mahtavaa! englannin lausunnasta myös erikseen plussaa, erottuu edukseen. hyvä laulaja muutenkin
0   +1 +2
 
9
MajorForce 31.03.2005
Mageen kuuloinen biisi. Toimii kuin sata jänispaistia. Ihan ammattimaisen kuuloista kamaa. Kerrankin laulaja, jonka ulosantia on ilo kuunnella. Lisäksi kitaraan oli löydetty hyvät soundit. Tää on fiilistelykamaa!
0   +1 +2
 
9
argon 31.03.2005
Taattua konepaja-laatua edelleen, hieman hitaampaa Killing Joke-henkistä menoa tällä kertaa,

Soitannollisesti miehet ovat vankalla pohjalla, kokonaisuus yksinkertaisesti toimii ja oma linja on hienosti hanskassa - livenä rokkaa varmasti ankarasti. Kehittämispuolelle jäi tällä kertaa ihan pienet heittelyt vokaaliraidassa muutamassa kohdassa, hieman vielä tarkemmin niin vokaaliosastokin kovenee entisestään! Soundillisesti nämä konepajan biisit ovat aivan selkeätä mikserin kärkikastia: kirkkaat, orkesterin sointia loistavasti pukevat.

Arvosanan puolesta päädyin vahvaan ysiin tällä kertaa, eikä kympistä jääty kauas - ehkä jokin hiukan kuulijaa yllättävä elementti olisi mahtunut mukaan, kenties jokin tarkkaan mietitty katkokohta jossa olisi ollut pelkästään laulu ja muu orkesteri olisi ollut hiljaa ja siihen perään tuo biisin kertsi? Mene ja tiedä, mutta kokeilun paikka livenä tuollaiselle ratkaisulle?!?
0   +1 +2
 
9
damn_pc 31.03.2005
Vitun hyvä biisi, harvoin näin hyviä viboja & fiilistä mikserin biiseistä saa..
0   +1 +2
 
7
phyvar 31.03.2005
Perkussiivisen alun jälkeen juohevasti soljahtelevaa rokkausta, mitä nyt komppi meinaa kaatua ja huojua. Hetken päästä huomamme kuitenkin biisin olevan tympeähköä toistoa. Tekstissäkin voisi jotain tapahtua. Ei; kyllä nyt tympii.
0   +1 +2
 
8
furiousanger 31.03.2005
Mistä helvetistä jengi repii näitä nimiä projekteihinsa:) aivan loistava. Ja erikoinen alotus biisille joka nauttii wahwah meiningistä alusta loppuun. go go !
0   +1 +2
 
8
näköradiomies 31.03.2005
alku oli siisti josta tuli mieleen nämä quentin tarantiinon lehfat, hiton mageet soundit ja noi alun paukuttelut toimi muhun todella hyvin, muutenkin koko kappale oli hyvin mielenkiintoinen vaikka en tätä genreä niin harrastakkaan:)
0   +1 +2
 
9
J.cotton 01.04.2005
Rummuissa on toisinaan vähän liikaa tavaraa. Mutta toimiihan tämä. Soitossa on energiaa, ja ote on hyvällä tapaa hieman omalaatuinen. Joistakin häiritsevistä seikoista huolimatta tämä kyllä rokkaa loppua kohden mainiosti.
0   +1 +2
 
8
Terok 01.04.2005
Alku vaikuttaa ihan muulta kuin rokilta...mainio alku...musiikki laulajaa lukuunottamatta hieman alakuloista mikä onkin makuuni. Ei kuitenkaan paha suoritus laulajalta vaan ihan hyvin suoriutuu osuudestaan.
0   +1 +2
 
8
Soulstab 02.04.2005
Soundit on varsin kohdallaan. Diggasin etenkin noista alun rummuista. Mutta miksi tuollainen bändin nimi? Oh why? Jos lauletaan englanniksi, niin bändi nimi on myös englanniksi. Vähän tuollaista muka-nokkeluutta ilmassa. Soitto toimii ja laulukin huomattavasti paremmin kuin suomalaisissa bändeissä keskimäärin. Pieni päämäärätön fiilis mulle tuli tästä biisitä, mutta varmaan tällaista leijailevuutta tässä oli haetukin.
0   +1 +2
 
soulmate 02.04.2005
No ei kyllä kauheesti naurattanutkaan. Mutta ihan yritteliästä kamaa. Äänenlaatu oli positiivinen yllätys ja muutenkin soundimaailma oli kohdallaan. Laulu oli kans hienosti tehty!
0   +1 +2
 
Bemary 03.04.2005
Alkusävelet nostaa niskakarvat pystyyn. Tollasen sävelen oon kuullu enneki. E tykkää yhtää. Tulee vaa masentunu fiilis kuunnellessa. Ilosta ja energistä sen rockin pitäis olla eikä masentavaa. Ei lähe tää...
0   +1 +2
 
Homunculus 05.04.2005
[kommenttirinki] No niin, tulihan sieltä ringistä esiin vihdoin hyväkin biisi... Mitään rakentavaa en kyllä tästäkään osaa sanoa, pidinpä vaan.
0   +1 +2
 
8
Telaketju 05.04.2005
Mukava tremolo on ainakin kitarassa, kuulostaa muutenkin aika hyvältä nuo kitarat. itse en tykännyt yhtään alun rumpupaukutuksesta, sillon oli meininkiä kun rummut tuli kunnolla hetkeksi mukaan. Laulajan ääni on melko hyvä, biisin rakenteeseen tarvihteis monipuolisuutta mielestäni..
0   +1 +2
 
8
Kekkoset 05.04.2005
No olipa se masentava. Siis hyvä silloin ;)
0   +1 +2
 
jaacob 05.04.2005
Persoonalliset rummut. Ei tää kyl paljon naurata, toivottavasti jonkun angstiin oli apua, hyvin soitettua ja palanssit
kohallaan. Mut näitä synkkiä jollotuksia ei jaksa hirveenpaljon kuunnella, vaikka olikin oman lajinsa erittäin tyylikäs edustaja.
0   +1 +2
 
9
Subro 05.04.2005
Tämä oli hyvä. Yleensä en tämän tyyppistä musiikkia kuuntele, mutta nyt kolahti! Taustat olivat toisiaan toistava, ehkä liikaakin. Laulu oli juuri mahtava, piti oikein ladata koneellekkin!
0   +1 +2
 
Pagan 05.04.2005
Sopisi johonkin kuukauden westerniin ilman laulua ja rumpuja. Kivankuuloinen toi melankolinen värisevä kitara? Luo tunnelmaa. Vähän hymyilyttää ....
0   +1 +2
 
9
MickeyC 05.04.2005
Hyvät soundit ja aika omalaaltuinen biisi, mutta tohon lausumiseen kantsii kiinnittää huomiota, laulajalla muuten hyvä ääni. Hyvin toimii, ainoana miinuksena ettei biisissä ollut sellaista kertsikoukkua mikä olisi jäänyt mieleen.
0   +1 +2
 
10
JannenEgo 05.04.2005
Ah, mikä maaninen ja vimmainen helmi tämä on! Ensiksi on tietysti mainittava hemmetin hienon kuuloiset perkussiot! Ja sitten varsin muheva basso. Kitarassa taisi olla jotain wahin tapaista vekkulia efektiä luomassa sangen kohtalokasta tunnelmaa. Ja voi pojat miten hienosti tuli kertosäe - pölyhiukkaset vain sinkoilivat kaiuttimista äänivallin kurittaessa niitä. Ei tämmöisestä voi olla pitämättä.
0   +1 +2
 
8
Spine 05.04.2005
Pirun siisti alku. :) mikähän rumpu tuo on? laulaja osaa hommansa hyvin. Pelkäsin tovin jo, että biisi ei koskaan alkaisi, mutta kuin salaa se tulikin sieltä. Jännän kuulosta, omaperästä. Olisi ehkä voinut kompilla tuo toinen säkeistö, muuten ei moitteita. tiukka veto.
0   +1 +2
 
8
ew8533 05.04.2005
Erinomainen alku biisille.Twangi on kun Duane Eddyllä.Rummut kerrankin vähän persoonalliset.Laulu ei mitenkään erikoinen mutta biisiin ihan sopiva.Näitä päiviähän on!
0   +1 +2
 
9
Enterdead 05.04.2005
Teidän bändin nimen ainakin muistaa jos sen on kerran kuullut. Melkoisen jylhät rummutukset sopii tähän hyvin ja erottaa sen muusta massasta hyvin pois. Laulajalla on mahdollisuuksia vaikka mihin... Muutenkin tykkään enemmän kuin 85% mikserin materiaalia. Jatkakaa.............
0   +1 +2
 
9
Neppimise 05.04.2005
Alku kuulostaa todella hyvältä rumpusoundien osalta ja kitarat myös. Laulut sujuvat todella mainiosti. Todella hyvä tunnelma. Nimestäkin voisi antaa plussaa ja niin teen. :D
0   +1 +2
 
6
von Peruna 05.04.2005
Alun omaperäinen rumpuintro antoi odottaa jotain taiteellista mutta toisin kävi. Jäi vähän junnaamaan paikoilleen vaikka sitä samaa riffiä yritettiinkin vähän elävöittä aika ajoin. Kertsissä meni aika puuroks.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 05.04.2005
tää intro rokkaa... hyviä fiiliksiä herättää... hiukan välillä toi soitto ei oikein kunnolla rullaa.. kyllä tää on oikein mainiota rokkia.. mystinen... mukavaa...
0   +1 +2
 
10
H4p4 05.04.2005
Loistava soundimaailma tässä biisissä. Laulajalla aivan mahtava ääni! Sovitus mukavan erilainen. Ei ihan heti tule vastaavaa biisiä mieleen. Rummut hyvät. Laadultaan mikserin parhaimmistoa ehdottomasti niin äänenlaadultaan kuin sisällöltäänkin. Pitääpi käydä muutkin biisit kuuntelemassa kunhan ehdin...
Jätkät on kyllä oikeella asialla tässä! Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
ThrashPollution 05.04.2005
Niin outo bändinnimi, että siitä jo plussaa. Perkussiot on saatu komian kuuloseksi. Laulaja osaa kyllä laulaa ja kuulostaa omalaatuiselta. Biisi olisi mielestäni saanut vielä lähteä käyntiin oikein kunnolla, mutta tässä on varmaan haettukin tälläistä tuskaista, hidasta melonkoliaa. Omassa lajissaan hyvää.
0   +1 +2
 
mesatokai 06.04.2005
joo ei muokaan kauheasti naurattanut. tuli biisin alku soi aika kauvan, sitten se lähti liikkeelle ja palas takas alkuun. tuli mieleen entiset treeni kämppä ajat koitetiin vetää inspiksellä, löydetiin teema mutta siihen se jäi.
tätäkään en sano huonoksi mutta minun musamakuun ei uponnut,
0   +1 +2
 
7
Simppa Turnipsi 06.04.2005
Tietyssä mielialassa tätä jaksais kuunnella, mut nyt ei ollu se hetki. Reilu puoltoist minsaa meni, ennenku biisi ees meinas alkaa, eikä sillokaan. Melkee kolme minuuttii piti kuunnella, et tuli jotaa kuuntelemisen arvosta. Nyt ei riittän kärsivällisyys. Ne meininkikohat kuulostaa melko hyviltä, muuten aika turhanpäivästä ja laiskaa.
0   +1 +2
 
kimurantti1 05.04.2005
Hieno aloitus kappaleella. Alun kitarariffi kuulostaa myös siltä, että nyt taitaa tulla jotain hieman erilaista - ja tuleekin. Koko ajan odotan kuitenkin kappaleen alkamista. Hyvä idea joka jää valitettavasti vähän kehittelytasolle.
Laulajalla on erittäin hyvä ääni ja laulu kuulostaa tunteella vedetyltä eikä pelkästään "lauleskelulta", joka on tietenkin hyvä asia. Soundit ovat hyvin kohdallaan, niistä ei oikeastaan mitään korjaamista tule mieleen. Kokonaisuudessaan biisi kuitenkin kuulostaa keskeneräiseltä. Jotain tästä vielä puuttuu.
0   +1 +2
 
8
aikapallo 06.04.2005
Ihan asiallisen kuulosta rokkia, josta vaikutteet paistaa läpi sopivasti, muttei liikaa.Lyömäsoittimet on kyllä kummalisesti kaiutettu... En tiedä oikeen mitä mieltä niistä olen. Kitarointi ja laulanta ym. soitto oli hyvin hoideltua. Intro oli meikäläisen korvaan liian pitkä. Jotenki tuntuu, että olis saanu limitoidakkin loppupeleissä vähemmän.
0   +1 +2
 
Incendium 06.04.2005
Hassua, mutta samalla ihan groovaavaa meinikiä. Rummut tuntuvat jokseenkin kaukaisilta ja laulaja tuntuu taas laulavan ihan tässä monitorin takana.
0   +1 +2
 
Soundimaailma on mukavan psykedeelinen. Biisikin ihan ok, vähän junnaava tosin. Vähän tulee Modest Mouse mieleen
0   +1 +2
 
7
reactor 06.04.2005
Hyvä alkumeininki ja lähtö siitä. Ihan kivan kuuloinen pläjäys.
0   +1 +2
 
8
blisser 06.04.2005
Hienot kolistelut alussa. Laulu ehkä liian lähellä mutta ei muuten vikaa. Ja hieno lähtöpotku. Ihan kivaa matskua.
0   +1 +2
 
janiH 06.04.2005
Olipas komeat rumpusoundit tuossa alussa. kitarasoundista tykkäsin myös. Rumpukomppi olis voinu alkaa jyskyttämään jo aiemmin ja sit olisin toivonu jonkinlaista kasvatusta loppua kohden.
0   +1 +2
 
8
HraH 06.04.2005
Lupaava alku, mutta sitten jotenkin meno pysähtyy ennen kuin pääsee kunnolla valloilleen. Saundin mielenkiintoisuudesta kuitenkin pisteitä.
0   +1 +2
 
MIKA K 06.04.2005
tää oli ihan hyvä rock juttu ei ihan paras mitä mikseris oon kuullu mut hyvä kuitee.hauska bändin nimi(vaikka englantii lauletaan)mut voihan se bändin nimi olla vaikka mitä.
0   +1 +2
 
Jario 06.04.2005
Oikein toimiva biisi. Soitto ja laulu onnistuivat molemmat oikein hyvin, ja ne vielä kuulostikin ihan hyvältä. Laulaja osasi laulaa ja soittajat soittaa. Kikkailujakin löytyi enemmän kuin tarpeeksi, oudot rummut kaiun kanssa olivat ihan mielenkiintoista kuunneltavaa ja tuo tremolo-kitara sopi tunnelmaan oikein hyvin. Räjähtävä kertosäe antoi välillä oikeaa lisäpotkua biisiin, oikeastaan tuossa kertosäkeessä tämä kuulostikin eniten ”normaalilta” rock-biisiltä, muttah… Eipä tämä mitään suuria tunteita herättänyt, fiilikset olivat ihan hyvät biisin jälkeen, mutta jotain mieltä järisyttävää tästä vaan puuttui…
0   +1 +2
 
8
chakkimatti 06.04.2005
Megadethin tuli alusta mieleen :) Hieno biisi.. Vähän laulaja eksyy nuotista sillon tällön mutta kaikin puolin kuunneltava biisi :)
0   +1 +2
 
8
Cardhago 06.04.2005
Kaiku ja flanger kovassa käytössä :) Aika ovelat tuo säkeistöt, lähinnä rumpujen ansiosta, kun ei ole mitään selkeää komppia. Palkitsee kyllä kun se sitten lähtee! Vähän mielikuvitukseton tuo kertsi, jos nyt jotain kritiikkiä pitää keksiä. Mutta tuo kitarateema on mainio. Kaiken kaikkiaan varsin jees!
0   +1 +2
 
9
Toni Solo 06.04.2005
Tässä tarjolla taidolla soitettua synkistelyrokkia. Kitara vavahtelee komeasti ja hienon grungahtavan rock-äänen omistava laulaja on saavuttanut tulkinnassaan sopivan ankean tunnelman. Ei naurata.
0   +1 +2
 
Kalaforn 06.04.2005
Ei naurata tosiaankaan, kun kuulee tällaista. Alkurummut olivat hyvin, hyvin synkät, mutta sitten tulikin laulu.
Tuo laulaja on mielestäni epäonnistunut tai no, ei nyt ihan niin huonosti, mutta ihan suht. huonosti. Kitarat on ihan jees.
0   +1 +2
 
9
mojoswing 06.04.2005
leslie efekti vai mikä rotosphere onkaan on ihan kivan kuuloinen. Rummut on kivasti erillaiset. Hiton toimiva biisi. Kertosäe rullaa tosi kivasti.
0   +1 +2
 
9
kuollut_marsu 06.04.2005
tyylikäs intro... hieno äänimaailma... mitä tää on? gootti-cowboy-rokkia? noh.. toimii kummiski...
0   +1 +2
 
Jimmy Pain 06.04.2005
Jännän steriili saundi.Tuhdin kuuloista rumpuilua tuossa hetkittäin.Mielenkiintoisia ja omaperäisiä ratkaisuja saatu aikaan.
0   +1 +2
 
9
Markus Y 06.04.2005
Aika kivan soundimaailman olette kyllä saaneet luotua. Täällä mikserissä harvoin kuulee mitään kovin omaperäistä (ja samalla hyvää) musiikkia, mutta tämä on piristävä poikkeus.

Miksaus on mielestäni erittäin onnistunut, kaikki soittimet kuuluvat selkeästi, ja soundit ovat ainakin meikäläisen korvaan erinomaiset. Tätä kuunteli jo ihan mielellään, ja livenä toimisi varmasti vielä paremmin.

Yleensä en numeroita kommenttiringistä jakele, mutta tälle täytyy kyllä antaa ysi, senverran jännää materiaalia oli tämä.
0   +1 +2
 
7
finprog 06.04.2005
Psykedeliaa, jee. Hyvät soundit ja hyvä laulaja joka tullkitsee hyvin mutta kappale on vähän tylsä.
0   +1 +2
 
8
Enforce 06.04.2005
Haha, mikä nimi bändillä :)

Alku on todella mielenkiintoisen kuuloinen, ja laulajalla on hyvä ääni. Turhan pitkään sai oottaa, että biisi potkaisee käyntiin.

Ihan jees.

8.
0   +1 +2
 
7
*tiuski* 07.04.2005
tätä jo kuuntelis, tollai mieleen painuva ääni ja kaikkee :) iha mukavaa.. toi on kiva toi sävelmä...
0   +1 +2
 
10
marccus 07.04.2005
Kitaroiden tremolosoundi on mukavalla tavalla vainoavan kuuloinen. Synkkää tunnelmaa korostavat percussiiviset iskut, ja vokalistin ahdistunut tulkinta. Raju kertosäe hehkuu suorastaan piinallisen patoutunutta raivoa. Pienistä palasista on saatu aikaiseksi upea teos.
0   +1 +2
 
7
Cranky 07.04.2005
Onpas etäisä rumpuisa intro. Olisin ehkä vähentänyt hiukkasen tuota kaikua. Pidin tuosta alkumetrien kitaroiden soundista. Kun biisi lähtee "käyntiin" hetkeksi niin silloin on jo kyllä liikaa kaikua ja kompressointia. Tekee turhan meluisan vaikutelman (vaikka rokkihan pitääkin olla äänekästä). Tuntuu että tuo voisi olla ponnekkaampi tuo hyökkäys jos sitä kaikua vähentäisi ainakin kertosäkeissä. Tuo kitarasointujen ääni kertosäkeessä on nannaa korville. Hyvä biisi silti.
0   +1 +2
 
10
JM 07.04.2005
Outo alku rokkibiisille. Muutenki omaperäistä soundia. Hitto että tykkäänki tosta bassosta joka liukuu tolleen hassusti. Voi helvetti miten mahtavaa ku biisi lähtee oikeen jyräämään! tässä on justiinsa sopivan hämärät ja psykedeeliset saundit mun makuun ja kun annetaan vielä vähän potkua sille niin avot! Kylläkin rytistelyä ehkä säästellään vähän liikaa, mutta jääköön se nyt vain pieneksi miinukseksi. Lauluun nyt en edes oikein jaksanut keskittyä kun biisi muuten vei niin täydellisesti mukanaan.
0   +1 +2
 
8
vähän masentavaa musaa..mut silti ihan ok :) ..kyl tota kuuntelis hyvin radiosta tai jostain...ja masennukseen.. :) ja veikkaan et ihQ teini pissikset on ihan fiiliksis tällaseen :) ..lopusta oli aika paljon parempi :)
0   +1 +2
 
8
madonnas 07.04.2005
Hyvin, hyvin omalaatuinen nimi yhtyeellä. Erikoinen kappale, varsinkin rumputaustan osalta. Tulee mieleen horror-rautalangan, Pink Floydin ja alternative-rockin vahva ristisiitos. Ihanan tuskainen laulu. Erikoista. Olen hämmentynyt.
0   +1 +2
 
9
Veneficus 07.04.2005
Alku lupailee vaivihkaa jotain muutakin kuin perusrokkia ja laulajan tullessa kuvioihin alan olla vakuuttunut. Juuri tällainen materiaali toimii hyvin päivän avaajana. Tuo kitarasoundi on yksinkertaisesti upea ja tummat rummut takovat hienon pohjan. Kertsi ei mielestäni tosin ihan yllä säkkärin tasolle. Vaikka hypnoottista materiaalia onkin, niin odottelin rakenteesen jotain pientä "progeilua" tahikka sitten äänimaailmaan jotain lisämaustelua.

Mutta turha kitistä kun näin näppärää materiaalia tarjoiltiin ringistä heti "aamutuimaan".
0   +1 +2
 
Airola 07.04.2005
Pikkasen sellasta synkeetäpynkeetä meininkiä. Elikäs sen osalta ainaskin kivan kuulosta.
Jännä fiilis. Laulu toimii.

Aikalailla roskaset soundit, mutta toimii juurikin noin.
0   +1 +2
 
5
KoBa 07.04.2005
En osaa antaa mitään arvostusta tälle biisille. Samat rummut, samat kitara riffit, samat ajatukset, samat kaikki ovat jo käytettyjä niin monessa masetuneessa rock biisissä..
0   +1 +2
 
8
al-aine 07.04.2005
hoo, riemastuin kyllä bändinne löytämisest täältä. sillä joskus kauankauan sitten oon teiät nähny keikalla ja toimi hommat. toimii vieläkin. eikä naurata..
0   +1 +2
 
8
NicklauZ 07.04.2005
Kunnon jyty rumpumätöt alussa: +, Hiton hyvät kitarat: +, Laulu pilaa tunnelman (minun mielestäni) +-, Hyvä kertosäe: +

Hyvä biisi, mutta laulusta en tykkää... Siksi 8 eikä 9
0   +1 +2
 
10
Argyle 07.04.2005
Mielenkiintoista. Sellaisella sairaalla tavalla. Mutta positiivisella. Luovaa hulluuta, jota ei kuitenkaan ole viety käsittämättömyyksiin asti. Juuri näin asiat pitäisi aina hoitaa. Alun kitara on todella tyylikäs. Hienoja soundiratkaisuja. Laulajakin osaa asiansa. Valmista kauraa. Taidan olla fani.
0   +1 +2
 
8
D19 07.04.2005
Tiukkaa vääntöä, kivan angstinen biisi. Saundit hienot, ja bändi sekä biisi erittäin valmiin kuuloisia.
0   +1 +2
 
9
louis 08.04.2005
Hassua ja hauskaa. Yllätyin positiivisesti tästä alusta. Laulu uppoaa minuun. Tasapainoa ja lämpöä. :) Tykästyin.
0   +1 +2
 
Jakoavain 08.04.2005
Kommenti ringistä tää. En nyt kyllä oikein tykkää. Kitara saundi oli liian tyhmä. Laulu oli ihan ok.. Perus kamaa.
0   +1 +2
 
J Kolme 08.04.2005
no tässäkin nyt kaikki toimii nyt teknisesti, jotain kikkoi ois voinu kokeilla tos miksaukses reverbin suhteen ( ois voinu toimii, vaik en mä mitään tiedä )...omaan makuun tä kumminki on aivan liian beisikkii...
0   +1 +2
 
9
an 08.04.2005
Kyllä sen tästäkin taas huomaa, että less is more eli rummuissa tomit riittää kun niitä lyödään oikeassa kohdassa ja tarpeeksi lujaa. Eikä biisissä tarvitse aina olla sitä c-osaa ja kitarasooloa. Mielenkiintoista on KK:n fiilistely, ehdotonta live musiikkia.
0   +1 +2
 
9
konoyaro 09.04.2005
Ei ollut mikään maailman iloisin biisi, i got scared^_^mutta kun homma lähtee käyntiin tulee mieleen monster magnet ja therapy,,joten this is pretty hot:) good job!
0   +1 +2
 
pcgn 10.04.2005
Olen pahoillani, en osaa tällaisesta mitään rakentavaa sanoa :( Ihan jees biisi vissiin.. En ainakaan keksi mitään moittimista :)
0   +1 +2
 
5
hra POHJOLA 10.04.2005
Hieno alkujytke.Ehkä olisi saanut Biisi lähteä ennemmin käyntiin.Hieman tasapaksu.
0   +1 +2