Düsseldorf

Snakepath

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Otto1 02.12.2007
aaah snakepath! Oon pitäny teidän biisejä ankarassa kuuntelussa jo kuukausia ja näistä biiseisä Düsseldorf on jäänyt parhaana mieleen. Kappaleessa on erinomainen tunnelma ja ihan ensimmäinen riffi on hittiainesta. Loppupuolella oleva supermariomainen nintendosaundimelodia muttuu orkesterisaundeilla vedetyksi kirkaisun saattelemana ja se kohta saa heittään volttia. Loistobiisi!
0   +1 +2
 
10
dbgirl 15.04.2006
1 osa: en pidä tuosta räpistä, vaikka se siihen sopiikin. En vain pidä. Hyvät, kovat rummut ja koskettimet. Yksinkertanen. Kiva melodia, jää mieleen. Hieman animemusaa seassa olen kuulevinani. Ykkösosassa itsessään jo monta osaa!

2 osa: Tästä pidin. Yksinkertainen ja nätti, tunnelmallinen. Romanttinen.

3 osa: Kovaa menoa. Tämäkin yksinkertainen. Kunnes tulee nintendoo sekaan :) Ja klassista. Tämän siitä saa kun napsii alkomahoolia ja pillereitä.

4 osa: Hienot viipyilevät kaiutinefektit. Rummut jees.

5 osa: Mikä ihmeen hiljennys tässäkin on? Nintendoo, jonka jälkeen industriaalista konemusaa ja taas nintendoo. Kiljaisu katkaisi mukavasti kivan lapsenomaisen tunnelman. Kivat kosketinkuviot, pidin kovasti. Pelästyin tuossa lopussa monesti. Tarkoitus?

Yhteenveto: Eka osa puudutti, muu osa ei. Oli erittäin mielenkiintoinen tuttavuus. Omaperäinen jälleen kerran. Monia osia jotka hallitset(te) hyvin, se on vaikeaa. Loistavaa. Antaisin 10- tuon ekan osan pitkästyttävyyden takia ja vielä kun se oli niin pitkäkin. Mutta 10 tulee.
0   +1 +2
 
7
jaacob 11.05.2005
No olipas järkäle,osasta tästä tulee semmoinen taustamusiikki-fiilis, ehkä se ei ole tarkoitus, ehkä on. Toisaalta nämä eri osat ovat todella erilaisia, mitään toinen toiseensa sitovaa asiaa tai teemaa en löytänyt eli vaarana on saada aikaan kappale, joka on huomattavasti vähempi, kuin osiensa summa. Paljon mielenkiintoisia jutskia, kokonaisuus vain ei jäsenny mulle mitenkään. Mä olin jo ihan varma, et se oli loppu ku tuli vielä varis kuikkimaan,heh.
0   +1 +2
 
7
ESonic 10.05.2005
En usko että tuohon laulun roboottisoundiks vääntämiseen ois ollu tarvetta, mutta toisaalta se sopii tohon muuhun meininkiin. Ihan hauskat toitotukset välillä. Sopis jonkun pelin taustamusaks. ;)
0   +1 +2
 
Olavio 10.05.2005
Tätäpä satuin jo kuuntelemaan aiemmin lähiaikoina. Projekti on mielenkiintoinen julistuksineen, avant-gardeahan tämä todella on. Itselleni kappaleen mielyttävin osuus on alussa, mutta hyviä juttuja on kyllä pitkin kappaletta. Avantgardetouhuiluna ajatellen ymmärrän tätä paremmin, mutta pituutensa puolesta musiikkikuuntelun nautinto jää osittain ensimmäisell kerralle. Viehätystä on, mutta ainesta on niin paljon, että näistä olisi kasattu monta erinäistä kappaletta. Teknisesti ovat osaavat tyypit asialla, sen kyllä kuulee, mutta näitä elementtejä kuulisin mieluusti hiukan eri muodossa. Yhden kuuntelun verran loistokkuus säilyy, mutta muuten hienon hienot jutut jäävät toisistaan irralliseksi (ei tietenkään yllätys, mutta kaipaisin lähempää yhteyttä osuuksien välillä). Heavyosuudesta ja sen jälkeisestä nintendoilusta isot plussat!
0   +1 +2
 
torttutore 10.05.2005
Jaa-a ei kyllä meikäläisen makuun... ite oon ihan perus melodioitten perään... kaipa tällekkin löytyy kohdeyleisönsä.jätän arvosanan antamatta. Jatkakaa samaan malliin ja antakaa mielipiteitä myös mun biiseistä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
Trilobiitti 10.05.2005
simppeli peruskomppi huonoilla rumpusaundeilla, puoli vocoderia puoli huonoa laulua ei säväytä. äänimaailma kuiva ja eloton. en anna arvosanaa.
0   +1 +2
 
Trilobiitti 10.05.2005
simppeli peruskomppi huonoilla rumpusaundeilla, puoli vocoderia puoli huonoa laulua ei säväytä. äänimaailma kuiva ja eloton. en anna arvosanaa.
0   +1 +2
 
MarcKrystal 09.05.2005
En oo tällasta genreä oikein ennen kuullutkaan mutta tää kuulosti kyllä ihan hienolta. Toi flute vai mikä onkaan on ainakin hyvä. Sitten nuo vokaalit kuulostivat ihan hauskoilta.
Ihan hyvÄ!
0   +1 +2
 
10
Area75 09.05.2005
mielenkiintoista... todellakin erottu mukavasti edukseen tämänpäiväisistä biisuista. Erityisesti pidin tästä monipuolisuudesta mitä tämä tarjosi eteen. Namu melodioita. Toimivia perkussioita. Yllätyksiä! Soundit hyviä. XD nintendoa!! vau.. :)) Täähän biisu on helmi ja paranee loppua kohden kokoajan! Ajattelin et onpas paljon tyhjää biisin lopussa... WOAH! varis meinas pudottaa tuolilta.....
Todella hieno kokonaisuus!
0   +1 +2
 
5
Stoned Ghoul 08.05.2005
Voi kristus mitä sontaa jos niinkuin kauniisti sanotaan. En vain ymmärrä. Sanoitukset ihan hauskat mutta kuten artisti itsekin toteaa, ei niiden ääntelyyn paljoa ole eforttia nähty. Olen täysin väärä mies tätä kyllä arvostelemaan.
0   +1 +2
 
luoja 08.05.2005
Musa aika mielenkiintoista, sanat anteeksi kyllä todella tyhmät. Ja nuo sääntösi kumoavat itse itsensä ensimmäisessä kohdassa :)
Musassa avangardisuudesta pidän, ja kun suljen sanojen sisällön pois tietoisuudestani, pidän jopa tästä :)
Tulee mukavasti Mr Bungle mieleen, kuitenkaan kuulostamatta liikaa samalta.
Dikkasin, Musasta kiitettävä, mutta sanoista tulee ehdot :)
0   +1 +2
 
9
Eino Rapids 08.05.2005
Tämä on hauska ja mielenkiintoinen.
Heh.. Aikamoiset sanat löytyy.
Kaikki täsmää ja ei valittamisen aihetta löydy.
0   +1 +2
 
7
djNK 08.05.2005
tämä taisi olla sitä serpente tavaraa... elikkäs tätä on minun hirveen vaikea arvostella mitenkään rakentavasti koska tuntui että itse biisi ei ollut kovinkaan rakentava... saundit oli suurilta osin sellaisia jotka eivät minua sytytä sen kummemmin.. muutamassa kohdassa tuolla tunnelma oli hyvä mutta sen jälkeinen kohta taas latisti sen ikäänkuin... itse sävellyksistä teknisesti tykkäsin mutta kyllä biisin voisi rakentaa yhden toimivan idean päälle eikä hyppiä missäsattuu.. :D ainoa mistä tavallaan voi antaa pojoja on se että vaikka biisi kestää 1/6 tuntia niin sen jaksoi kuunnella loppuun.... mikä linee johtuvan siitä että biisi todellakin hyppii mitensattuu..
7 min kohdilla kun tulee tuota pelimusamaista tavaraa niin sanoisin että sillä tyylillä kannattaisi ehkä tehdä joskus kokonainen biisi.... mitäköhän vielä.... paha sanoa,,,

tavallaan hyvä teos omalla tavallaan mutta biisinä en voisi sanoa tätä toimivaksi.. miltään kantilta..
0   +1 +2
 
7
Zagaar 07.05.2005
Epätodellinen fiilis tulee. Tosi taitavasti tehty. Puhe kohdat toimii. Se torvi väliosa sopi hyvin, vaikkei kapeamielisen silmissä siihen sopisikaan. Soundeilla kikkailu on ihailtavan hyvin vedetty. Bossa nova kitara kohta on helvetin hyvä. Hevi kohta, ja kaikki sen jälkeen menee kyl yli, eihän se nyt siihen enää nikottelematta sovi. Vaikka kokonaisuudessa voi olla paljon toisistaan erovia osia, niin ei ne aina sovi yhteen. Aika sekoilua, varmaan tekijöilleen maistuu näin laaja yhdistely, mut mulle ei.
0   +1 +2
 
6
Kfied 07.05.2005
Sanoitusten puolesta kuin Nick Cave nuorempana mutta muuten aika ihmeellistä hörinää.
0   +1 +2
 
Lateksi 07.05.2005
Alun laulut kuulostivat perverssillä tavalla hyviltä, mutta olisi ne voinut vähän paremminkin "laulaa". Niiden loppumisesta tuohon 4:20 kohtaan oli ihan mukavankuuloista paukuttelua, ja siitä taas eteenpäin hevikohtaan asti ihan mielenkiintoista taustamusaa. Se heviosa oli vähän liian koneellisen kuuloinen jotta iskisi kunnolla. Ja vähän tylsähkö sävellyskin näin monimutkaiseen piisiin nähden. Ja sitten c-64 musaa pirifiltterin läpi, hm, olisi saanut kestää pitempäänkin. Toki tuo sen jälkeinenkin kauhuleffamusa toimii. Argh, pelottava piipitys sen jälkeen, ei toimi. Ja muutenkin vähän liian nopea osanvaihdos. Ja sitten taas peruskonepaukutsta, joka muuttuu joksikin hevimmäksi ja toimivammaksi osaksi. Feidaus antaa jo toivoa kappaleen loppumisesta. Loppu onkin taas sekoilua. Ja pelottelua.
Ei tästä osaa kunnollista mielipidettä sanoa. Mielenkiintoista musiikkia ainakin.
0   +1 +2
 
enary 07.05.2005
Ihan tajuttoman pitkä!! :| Ärsyttävän pitkä alku. Ärsyttävät soundit. Kauhee rumpukonekomppi. Noh, en anna numeroa, koska en tosiaankaa tykkää tällasesta musasta nii turhaan alentas arvosanojen keskiarvoo. Dusseldorf on ihan kiva kaupunki.
0   +1 +2
 
9
Nectino 07.05.2005
Basso on ihan ok. Rumpu linja on hyvä. Laulu on aika sähköinen. Tuo dancempi rumpulinja on vähän tökerö, olisi voinut lisätä jotain muuta. Paras on kyllä tuo rauhallinen pimputus kohta, bonusta siitä. Miksaus kohdallaan, äänet kuuluvat selvästi. Rumpu kicki on hyvän muhkea ja jykevä. Hyvä rumpu feidaus ennen 2:ta minuuttia. Tulee aika kovaksi rummut tuolloin kun feidautuu. Ihan hyvä kokonaisuus, ei paha ei paha.
0   +1 +2
 
6
SamvaisSetä 07.05.2005
en tykänny. 11 minuuttia kärsimystä. liian tasapaksu, ei tässä oo oikeen mitään.
0   +1 +2
 
8
Zachary 07.05.2005
Riemastuttava alku. Riemastuttava jatko myös. Jollain kierolla tavalla Primus-meininkiä? Vaikka biisi ei ehkä ole täysin vakavasti otettava, on siitä (ehkä juuri siksi) vaikea olla pitämättä. Suvantokohdat kaipaisivat ehkä pientä piristystä. Täytyy muuten sitten tähdentää, että tämä on rokkijätkän mielipide. Vekkulia musiikkia.
0   +1 +2
 
9
mortti. 06.05.2005
Tosi hienot taustat ! Sanoitukset on hyvä olla tuossa mukana :) ei saa oikein selvää. Mutta muuten tosi hyvä. ! ysin annan,.
0   +1 +2
 
8
westis 06.05.2005
Aika hauskaa vaihtoehtomusiikkia. Itselleni aivan uusi genre ja eipä tästä mitään pahaa sanottavaa jää. Aika pitkä vain..
0   +1 +2
 
7
hra POHJOLA 06.05.2005
Kiinnostava repäisy.ei ehkä uponnut meikäläiselle, mutta sai ajattelemaan.
0   +1 +2
 
9
jurn:a 05.05.2005
Erikoinen rakenne ja erikoiset osaset. Erittäin pidettävä esitys tämän vuoksi. Tässä kuljetaan tunnetilasta toiseen hyvin nopealla temmolla mutta silti säilyttäen pohja fiiliksen. Eräänlainen instrumentaalitarina. Silti tylsäksi tämä alkoi muuttua puolivälissä jolloin fiilis jäi roikkumaan samaan kohtaan eikä enään edennyt pidemmälle. Teeman vaihdoksia keskivaiheella enemmän niin tästä saadaan ehyt matka, jonka kulkia ei jää ennen puolta matkaa kahville. Tosin onhan se aivan normaalia hengähtää matkallaan jossakin mukavassa esson kuppilassa ja jatkaa matkaansa uusin voimin, kuten tässä biisissäkin kävi. Kuuntelijana jouduin puolessa matkassa levähtämään mutta sain jatkaa kevyen oloisesti loppumatkan. Lopussa pistin vielä vähän juoksuksi ohuiden särökitaroiden tahdittamana. Sitten näin tien poskessa sienen jonka popsin, ympäristö muuttui erilaiseksi luoden itsestään mitä erilaisempia suunnattoman mielenkiintoisia mutaatiota kuten C64 MOSHHHI oioi (maailman).

MAINIOSTA MATKASTA 9!
0   +1 +2
 
7
Juhana Lehto 05.05.2005
Hahah... Sanat hyvät ja sanoihin sopivat äänet. Mitäpä tässä muuta. Vähän tylsä toi välikohta tuolla.
0   +1 +2
 
5
theqmage 05.05.2005
Ööh... 11 minuuttia taitaa olla liikaa tälle illalle... Tätä on varmaan ihan hauska tehdä, mutta ainakaan minulle se ei tuota kovin suurta nautintoa kuunnella...
0   +1 +2
 
8
niilo 04.05.2005
Tassa teoksessa on hyvia kohtia ja sitten niita huonoja. Kostoksi kenkusta rakenteesta saatte palautteetkin sekalaisessa jarjestyksessa.

hyvaa:
- pituus
- takaperin soitettu osa
- hyvat kummitusorkesterisoundit
- theremin
- ruotsinlaivameiniki
- kaksi loppufeidausta keskella biisia
- big beat -kohta

huonoa:
- pituus
- huonot rumpu/perkussiosoundit niissa osissa jossa ne eivat ole hyvat
- juuri kun oli toivoa etta pitkaan kehitelty teos tulisi jonkinlaiseen huippukohtaansa, niin biisi vaihtuukin kokonaan
- speedmetalliosan soundit (kaikki)
- ensimmaisen osan "aantelyt"
0   +1 +2
 
9
dj musical 04.05.2005
Ihan hauskan kuuloinen biisi. Iloiset melodiat. Sanoista vain ei saa mitään selvää (vai onko ne sanoja vai jotain pörinää)
Puolentoista minuutin kohdalla alkoi kunnon jyskytys ja onneksi se jatkui edes vähän aikaa. Biisi muuttuu taidokkaasti toisen tyyliseksi Reilun minuutin välein. jees!!
0   +1 +2
 
8
louis 04.05.2005
Ehkä tämä olisi kannatanut pilkkoa 3-4 biisin ainakin mulla jäi kuuntelematta 70% biisistä pituuden takia. Silti annan 8 pistettä. Sen mitä kuulin tästä 8p väh.
0   +1 +2
 
vizitti 04.05.2005
Tausta on hirveä. Räppärin tämä syntensaattori ääni on hirveä. Enpä oikein hyvää sanottavaa tämmöseestä keksi. Aika hirveä tekele jos minulta kysytään.
0   +1 +2
 
7
Clayskin 04.05.2005
joo, noihin lauluihin ois tosiaan voinu hiukan enempi panostaa.
sori vaan.... en jaksanut kuunnella kokonaan.
ihan hauskalta ja monipuoliselta vaikutti.
0   +1 +2
 
jari_ltm 03.05.2005
en osaa oikein sanoa tästä mitään ei tämä minulle auennut oikein mut oli tässä sen verran hämärä meno et pakko tämä on hyväksi todeta!
0   +1 +2
 
KNIGHTofTHUNDER 03.05.2005
Tästä jäi todella sekava vaikutelma, varmaan oli tarkoituskin..Osat vaihtui tosiaankin aina yllättäen, eli aikamoista sillisalaattia tahtoo olla lopputulos ja jää vähän minun makuun vaisuksi meininki näin yleisesti ottaen. On tässä kumminkin ihan yritystä. Itse kun kaipaa biisiin jotain punaista lankaa, niin menee vähän yli tämmöinen "mixture" meininki.
0   +1 +2
 
Michikawa 02.05.2005
Mukavan kasarihenkinen äänimaailma, joka tuo hieman mieleen C-64 pelit. Vokaaliosuus tuntuu turhan irralliselta ja lähinnä häiritsee. Musiikillinen minimalismi ja kolina on ihan jännän kuuloista, mutta jotenkin tästä tuli meikäläiselle fiilis, että toimisi instrumentaalina paremmin. Dynamiikkaa ja häiriintyneitä kuvioita löytyy mukavasti, mutta kokonaisuus jää jotenkin turhankin sekavan oloiseksi. Rakennetta voisi vähän siistiä tai suoraviivaistaa, mutta toisaalta tämä voi olla genrevammaisuuttakin. Persoonallisuutta ei tosiaan puutu, mikä on aina jees.
0   +1 +2
 
7
Carbon 02.05.2005
Muutama ihan hauska kohta , varsinkin siinä 8.10 tienoilla. Vaikka biisin ideana onkin se että se on vaihtelevaa, on tämä meno jo ehkä vähän liiankin vaihtelevaa. Monet kohdat ovat kuitenkin toteutettu hyvin.
0   +1 +2
 
pcgn 02.05.2005
No tosta laulusta/räpistä/(tai mistä lie ääntelystä) ei kyllä hyvin selvää saa. Tausta on mun mielestä puuduttava, vaikkakin suurin osa saundeista kuitenkin ihan jees. Lisää elementtejä, koska nyt tosiaan jää liian laihaksi. Toi basso ei kyllä sovi mun mielestä kovin hyvin tonne. Jaa-a.. kuinkas monta biisiä tähän on yhdistetty :P En tajuu..
0   +1 +2
 
Sigil 02.05.2005
Onkin ensimmäinen kerta kun olen avant-gardeen täällä törmännyt. Onhan tämä melkoista taidetta, mutta tuntuu siltä kuin biisi koostuisi monesta eri biisistä.
0   +1 +2
 
PeksiM 02.05.2005
Vetäkää enempi mömmöä ennen nauhoituksia. Ei tuommoisia sanotuksia parane huutaa ilmoille, jossei pupillit ole tippaakaan laajentuneina ja vaahto valu suupielestä. Kili-kili kal-kal ja pim-pom.
0   +1 +2
 
B. Hind 02.05.2005
Ai tällasta on avantgarde. Ensimmäinen kosketus genreen ja alkuhämmennyksen jälkeen aika postiivinen kokemus.
0   +1 +2
 
8
Henery-1 02.05.2005
Aika erikoisen kuulosta musiikkia.Ääni oli hauskan kuulonen,hahaaa.
0   +1 +2
 
5
juhku 02.05.2005
Miksi. miksi näin. pitää tehä tämmönen 5 osainen "biisi". Ei ei ei... kyllä siellä oli hienojakin pätkiä seassa, mutta suoraan sanottuna ihan tyhmää tehä tällänen ihme kokoelma
0   +1 +2
 
8
jimbow 02.05.2005
Olipahan sillisalaatti. Mielenkiintoisesti kappale parani edetessään. Kahden minuutin kohdilla alkaneen rumpukompin äänentasoa voisi mielestäni vielä säätää, kuten myös aivan lopun kolinaa. Lounge-osa oli mukavan rennon kuuloinen. Kuudesta minuutista eteenpäin kappale olikin täynnä lähes jatkuvaa yllättämistä ja erittäin hauskaa kuunneltavaa. Tämän olisi kuitenkin voinut jakaa muutamaksi itsenäiseksi kappaleeksi, koska nyt tässä oli pituutta liikaa - ainakin minulle.
0   +1 +2
 
9
Airola 02.05.2005
Pituus pelottaa, mutta onpas mielenkiintosen kuulosta. Kivat soundit.

Kakkosvaihe hymyilyttää. Tulee ihan mieleen joku Leisure Suit Larry ja Monkey Island -peli.
Tulipas tässä mättöäki. Ja sen jälkeen aivan mielettömät pelisoundit!

Tosi hyvä idea tää, että on monta eri ossa. Jokainen vielä tuntuu toimivan erittäin hyvin.
Mää sitte tykkään noista vanhoista pelisoundeista!
0   +1 +2
 
Riku Rotten 02.05.2005
Älytöntä jumpata näin monta erillistä juttua samaan biisiin. Kun vielä kuullostavat irrallisilta. Makunsa kullakin sanoi koira kun muniaan nuoli. Ihan päteviä juttuja sinänsä erikseen. Miksaukseen panostettu mukavasti, ei saundeissa valittamista. Mr konerumpu on se väistämätön paha, josta on vaikea päästä eroon.

"Laulu" piristi minua kummasti, aivan yhtä karmeaa kuin itsellä.
0   +1 +2
 
Pitk 02.05.2005
Koneella ääniä peräjälkeen. Tällaisen tekeminen on varsin hubaa, mutta kuuntelijalle (ainakaan kokonaan) aika tuskainen kokemus. Pari kiva oivallusta ei vielä ihan biisiä tee, kyse on enemmän äänikollaasista, joka saattaisi toimia jonkun muun jutun (kuva, näyttely tms) yhteydessä. Yksittäisenä sävellyksenä mitätön.
0   +1 +2
 
9
kuollut_marsu 02.05.2005
Hieno! Lyriikoissa oli hauskaa vääntöö ja koko biisin tunnelma on niin skitso, että pakko pistää ysi ku oli tollasta breikki-kamaaki tuolla välissä... Kymppi ois voinu tulla, mutta ei kukaan jaksa kuunnella 11 minsan biisiä...
Tästä ois kandennu vääntää yks levyllinen biisejä... ehkä cd-sinkkuna toimis, mutta ei yhtenä biisinä... hevipätkä oli kyllä hauska...
0   +1 +2
 
Animal 01.05.2005
Tää aika vierasta tyylilajia meikäläiselle! Paljon löytyy vaihtelua kappaleesta ja tätä on varmaan työstetty pitkään.
0   +1 +2
 
Kyrios 01.05.2005
Soundien ja soitinvalintojen puolesta mieleen tulee joku vanha Super Nintendon peli ja on mukana näemmä muitakin kummallisia valintoja äänimaailman puolesta. Aikamoinen sekametelisoppa tämä kyllä on ja erittäin vaikea sisäistää yllättäviä tuosta vaan tapahtuvia muutoksia. Pituutta kappaleella oli aika roimasti ja välillä vähän mielenkiinto lopahti mutta jokin sen taas toi takaisin. Vähän tuntuu siltä että ainakin osa kappaleesta on tehty jonkinlaisella trackerilla, mikä on minun mielestäni vain hyvä juttu kun itsekin sellaisella musiikkini teen.
0   +1 +2
 
7
Ultimate Pain 01.05.2005
...................................................................... .....................Vitun sairasta mazkua!
0   +1 +2
 
9
JM 01.05.2005
Vokouder laulu alussa toimii..biisit on pitkiä teillä. Hienoja saundeja. Rummut on varsinki hyvät. Snasaundeissa on kasaria laadukkaasti väännettynä, jopa miellyttävää, vaikka en kasarista pidäkkään. Tästä tulee mieleen indrustial -metallibiisien rauhalliset väliosiot/introt odottaa vain, että milloin lähtee jyrää..mutta tääpä ei lähdekkään, vana esittää seuraavan pimputuksen. oho, sittenhän sitä rokkia tulikin, mutta siihempäs menikin aikaa ja matkasa oli monta mutkaa. No, laadukasta tuotantoa, omaperäistä musiikkia..ja nautin tästä matkasta.
0   +1 +2
 
7
Marshall_Lockjaw 01.05.2005
on se aika ihmeellistä, että hevipoikaa iskee tämmöinen musiikki. ei tämä ollut mikään erioisin, mutta pidin silti, kappale olisi voinut olla paljon lyhyempi mitä se on. liian pitkä sanoisin. mutta kokonaisuudessaan eksoottista ja mielenkiintoista musiikkia.
0   +1 +2
 
siiki 01.05.2005
Jaahas. Aloinkin heti oikein mielenkiinnolla kuunnella tätä biisiä sillä en olekaan ennen tällaista genreä kuullutkaan. Nuo voksut olivat tuollaista elektronista paukuttelua. En sitten tiedä millainen tämän kuuluisi olla mutta tässä onkin niin kuin monta osaa vai? Tässä biisissä. Ainakin vaihtelua tulee todella usein ja jotain osia tuossa "Esittelyssäkin" lukee.
Biisin soundimaailma onkin sitten erittäin hyvä mutta melodia puoli kaipaisi pikkasen enemmän ehkäpä panostusta mutta khyyllä se siittä kun vain hioo biisejä.
Biisin rakennekin on todella hyvä ja tunnelmallinen. Minulle ainakin tuli mukava tunnelma kuunnellessa tätä biisiä.
Kommenttirinki on juuri siittä hyvä että täällä tulee tällaisia genrejäkin mistä en ole ennen kuullut. Näitä kuuntelee erittäin mielenkiinnolla. Miksaus työ oli toteutettu myöskin ihan kohtalaisesti. Ei mitään huippu työtä mutta ei mitään huonoakaan. Melko perus biisi oikeastaan. Melko pitkä :/
0   +1 +2
 
6
Ei ei ei tämmöstä musiikkia en tykkää yhtään. JOtai selvää pitäis sanoista saada tai sit edes hyvä musiikki! Voi että...
0   +1 +2
 
k.vierelä 01.05.2005
ei oikeen herätä mulla mitään tämän genren musa. joten en lähde arvostelemaan.
0   +1 +2
 
6
rocky0 01.05.2005
Tämmösestä musasta en ole ennen etes kuullut, mutta varmaan omassa genressään ihan hyvää.
0   +1 +2
 
Pelon Enkeli 01.05.2005
Enpä kamalasti lämmennyt tälle. Johtunee siitä, ettei genre osu ihan omaan musiikkimakuuni.
0   +1 +2
 
7
Zanubi 01.05.2005
No ehkä tämä toimii kuuntelija kuntaansa mitta minuun se ei iske. Aika sekavan kuuloinen, mutta äänenlaatu ihan hyvä.
0   +1 +2
 
Lowmen 01.05.2005
Hieno progemainen sointukulku alussa. Sitten menee liian koneeksi ja ei enää miellytä mun korvaa. Sävellystaitoa löytyy, joten miksipä ei tekisi koko hommaa oikeilla soittimilla... liian pitkä biisi.
0   +1 +2
 
Jahman 30.04.2005
Heh,dadaismi elää näköjään vielä?Jep,tiiän tän tyylisuunnan kyllä,eräs herra Bowiekin on tehnyt monta levyä missä viitataan tähän suuntaan(Scary Monsters,varmasti tuttu levy?),mutta siellä on sentään jotain vähän miesmäisempää menoa seassa.Tää biisi oli vähän sellanen "taidetta taiteen takia" tyylinen juttu.Ei näitä juttuja voi opiskella,ne pitää elää ja keksiä.Anyway,jokaiselle omansa. :)
0   +1 +2
 
Sir Alarik 30.04.2005
Värikäs yhditelmä eri tyylilajeja iloisella ja humoristisella otteella tehtynä.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 30.04.2005
Jumalattoman pitkä tekele tämä on. Öööh... Aika tyksästi yhdistelty nämä osat yhteen. Lähinnä pitkästyttää koko biisin ajan. Ihan kivat saundit yleisesti mutta biisistä en kyllä pitänyt yhtään.
0   +1 +2
 
-CSPR- 30.04.2005
kiintoisa fiilistely kappale, pituus oli mulle vähän myrkkyö että jaksaisin kokonaan keskittyä. tekijä osoittaa osaavansa konemusan teon. en alkaa antamaan sen kummempaa kritiikkiä kun en ole itse konemusan harrastaja, toistaiseksi. joten mun mielestä biisi on taidokas, hyvin tehty ja sovitettu. mp.
0   +1 +2
 
opaWASTED 30.04.2005
hmm.. olipas mielenkiintoista menoa..:D ei ole oikeen minun mussiikkia mutta hirveessä kännissä varmaan uppois varmasti paljon paremmin..:) empä uskalla oikeen mitään arvosanaa ku en musiikista tajua mitään.. aika puuduttavan pitkä loppupeleissä..:P
0   +1 +2
 
_W_ 30.04.2005
Tässähän oli vähä kaikkee, tuo pituus vaan haittaa vähä. Yli 6 minuutin biisit on jo pitkiä ja yli 10 minsaa on jo överi. :) Mielenkiintosta mutinaa tos alus, sanoista en saanu hirveemmin selvää. Tosta about 4:20 kohilla alkavasta "hissimusa" kohasta tulee mieleen joku Larry tms, aika hulvaton.

Ei tää meikäläiselle oikeen kolahda, ainakaan niin että jaksaisin päivittäin kuunnella kotona. Mut onhan täs tosiaan niin paljo erilaista, ettei yksinkertasuudesta voi moittia. 6 minsan kohilla tuleva hevirökitys on biisin parasta antia. :)
0   +1 +2
 
7
KillerFox 30.04.2005
Tuo helkkarin ääntely kyllä pilaa koko biisin. :D
0   +1 +2
 
Zatt 30.04.2005
Mit*** Joo tässä on vähän sama meno kuin vladin electronic supersonicissa...

Eiköhän ne biisit tästä vielä kehity kovalla työllä...

Mitään tolkkuahan tässä ei ollut, joten aika vaikea oli päästä mukaan...
0   +1 +2
 
KoBa 30.04.2005
Enpä oikein saanut mitään irti tästä. Tai sain, naurua. Voisinpa melkein sanoa että siihen ihme ääntelyyn oisi voinut panostaa enemmän..
Kyllähän tätä kokonaisuutena kuunteli oikein mukavasti, mutta ei oo tosiaankaan mun genre...
0   +1 +2
 
9
Verenn 30.04.2005
Olipa kieroutunutta ja omaperäsitä materiaalia. Helvetin pitkä ja vaikea biisi jonka analysoinnista voisi helpohkosti kirjoittaa vaikkapa tutkielman. Henkilökohtaisella tasolla tämä ei uppoa koska biisin seuraaminen on aivan liian vaikeaksi tehty mun makuuni, mutta taitavasta työstä tekijää(tekijöitä) on helppo kiitellä. Tähän on nähty selvästi vaivaa enemmän kuin tarpeeksi (ne särökitarasoundit oli muuten todellä järkyn kuuloiset :) ja tässä kollaasissa tulee varmaan aika lailla suurin osa eri genreistä edustetuksi. P.S. Suosittelen tutustumaan Arcturuksen "la masquerade infernaleen", ellei ole jo entuudestaan tuttu levy.
0   +1 +2
 
8
elica 30.04.2005
Mielenkiintoista. Se on sana joka tätä mielestäni parhaiten kuvaa. Tuollaista vuorenpeikkojen mörökölli meininkiä noissa melodioissa on mikä viehättää. Ahh.. bossanova leijailua.. Peikkojen seasta pääsimme rentoutumaan kuumille etelä-amerikan rannoille. Hawaipaidat päällä ja läpsyttimet jalassa.. Jahas sitten tuli ampumavälikohtaus josta seuraa kiivas takaa-ajo. Poliisit jahtaavat Duke Nukemia joka yhtäkkiä hyppää commondore 64:seen jossa vuorenpeikot taas ottavat vallan. No niin, sitten päästiin hetkeksi nykyaikaiseen toimintaelokuvaan josta miltei samantien hypätään High Landeriin... Saatanallisia viestejä. Ja taas vuorenpeikot rupesivat pelailemaan commondorella. Ja loppusävärit vielä. Perkele! Vaikka näinkin pitkä oli niin ei itseäni lainkaan ruvennut pitkästyttämään. Mielikuvien avulla tästä sai paljon irti.
0   +1 +2