Tiedätkö minne meet -- unplugged

Dr.Groove

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
blisser 04.04.2005
Melko unista kamaa. Muttei välttämättä huonoa. Ihan hieno veisu, perkussiot ovat kivat.
+1   +1 +2
 
Bemary 03.04.2005
Se vauhdikkaampi versio OIS voinu iskeä paremmin, tai mistä sitä koskaa tietää, mut tää ainaki sai mut lähinnä vaa väsähtämään.
Tykkään kyl tunnelmallisista kitarabiiseistäki ajoittain, mut niissä pitää todellaki olla jotain äärettömän koukuttavaa. Tää vaa valui ohi korvien enkä saanu irti mitää järkevää. Vähän turhan vaisu mulle.
+1   +1 +2
 
8
Wretch 03.04.2005
Mukavan rauhoittavaa musiikkia. Biisi on toimiva kokonaisuus, ja se on myös kohtalaisen omaperäinen. Melodiat ovat hyviä. Soittajilla on hommat hanskassa ja laulassa on potentiaalia. Soundit sopivat biisiin hyvin, mutta hieman kirkkautta olisin niihin toivonut lisää.
+1   +1 +2
 
Suvaitsemattomat 03.04.2005
Ihan mielenkiintoinen biisi. Laulajan ääni on persoonallinen, ja sopii tähän ihan hyvin. Perkussioissa on ehkä minun makuuni turhan paljon kaikua. Jollain tavalla odotin jotain iskevää kertosäkeistöä, mutta sellaista ei missään vaiheessa tainnut tulla. En silti lopulta tiedä olisiko sellainen tähän edes sopinut. Väliulinat kuulostavat lähinnä oudoilta ja vähän epävireisiltäkin. Sanoisin, että biisi oli mielenkiintoinen, mutta en ehkä tulisi sitä normaalisti juuri kuunnelleeksi.
+2   +1 +2
 
7
electrichaos 03.04.2005
Biisi on omaperäinen ja kerronnallinen. Elementit toimivat keskenään ja biisi saavuttaa uskottavaa tunnelmaa. Henkilökohtaisesti en pidä tämänkaltaisista vedoista.
+1   +1 +2
 
Michikawa 03.04.2005
Mukavan kaiutettu ja ilmava kitarasoundi. Pehmeä äänimaailma tuntuu mukavalta. Pelkistetty kokonaisuus toimii ihan hyvin ja teknisesti toteutus on ihan ansiokas. Ehkä kuitenkin olisin kaivannut vähän persoonallisempia harmonioita, biisi jää hieman "vaisuksi". Myös rytmiikan junnaava poljento käy hieman tympimään, jonkinlaista dynamiikkaa olisi voinut yrittää lisätä.
+1   +1 +2
 
thepax 03.04.2005
Ainoo hyvä asia tässä on toi kaikulaulukohta. Muuten en tykkää yhtään. jotenkin pykivää rytmin osalta. Ei oo musiikkia mulle. Ehkä lähiöbaarin kaiuttimista sunnuntaina toimis.
0   +1 +2
 
8
jakeriver 03.04.2005
Kovin Sweet Home Alabama tyyppinen biisi. Pehmeä akustinen kitara <3. Laulusysteemit kunnossa. Oikein kiva. Sanat nyt ovat vähän mitään sanomattomat, mutta mikserilaatuun verrattuna aikas hyvät. :). Mukavaa matskua.
0   +1 +2
 
8
mojoswing 03.04.2005
tästä ekana tulee mieleen joitain biisejä Piano, Rumpu ja Kukka levyltä tai sitten jotain röyhkän tuotantoa. Ei nää unplugged jutut oo kuitenkaan miun juttu vaikkakin ihan leppoisaa kuunneltavaa
0   +1 +2
 
D_Steele 03.04.2005
Mielenkiintoinen biisi. Mielenkiinto tosin lopahtaa melko nopeasti. Hoilauskohdat olivat nerokkaita.
0   +1 +2
 
7
-CSPR- 03.04.2005
mies ja kitara. laulaja on hyvä. kitara voisi soida alussa enemmän. nyt vaikea jaksaa innostua biisistä. sanoitukset parhautta. nauhoitus ja muut kujeet on hallussa. enää sovituksellisia juttuja ja tämä biisi voisi soida radiossa. mp
0   +1 +2
 
Lauri Mauri 03.04.2005
Olipas mukavan kuuloista, rauhallista kuultavaa. Sanat olivat selkeät, joista tajusi suuren
osan jo ensimmäisellä kuuntelukerralla. Unplugged oli hyvä ratkaisu, mielestäni tämä ei
kaipaa enää yhtään vauhtia.
0   +1 +2
 
9
Steven Riekki 03.04.2005
Tunnelmallinen meininki. Kivaa tarinointia.. tästä on vaan jotenkin vaikea sanoa mitään rakentavaa.. ehkä oon vaan jäässä.. mielenkiintoiset ... "rummut" tai siis bongohommat... tai jotain.. :) Toi oli hyvä toi moniääninen lauluttelu.. :) Oli mainio kipale.. lämmin laulu. :)
0   +1 +2
 
dumbsugar 03.04.2005
En oikein osaa kuunnella suomenkielistä musiikkia, joten tämä ei tehnyt vaikutusta, mutta hyvinhän se on kasaan laitettu. Ei valittamista, mutta ei minun mieleen kuitenkaan.
0   +1 +2
 
Enterdead 03.04.2005
Minua häiritsee ainoastaan sanat tässä biisissä. En ymmärrä miksi laulaa puista, itse en viitsisi. Noh, jos joku saa siitä kiksejä niin siitä vaan. Hyvää noin niinkun muuten, toinen tykkää tyttärestä ja toinen tyttären äidistä.
0   +1 +2
 
DaKiller 03.04.2005
Vähintäänkin erikoisen kuuloinen kappale, jollaiseen ei ihan heti uskoisi mikserissä törmäävän.
Todellakin se elämää suurempi kertosäe tästä jäi puuttumaan ja muutenkin sellainen fiiliksen nostatus jäi nyt hieman puolitiehen. Laulusta tulee mieleen jotkut artistit 70-luvulta (kotimaisia). Hyvin laulettu ja sellaiseen itsensä ylittämiseen tässä ei selvästikään pyritä vaan mennään ihan omien kykyjen ehdoilla. En normaalisti kuuntelisi tällaista minuuttia kauempaa mutta päätin antaa sille nyt mahdollisuuden ja annoin rullata taustalla useampaankin kertaan. Huomasin, että ei ole meikäläisen kauraa tämä. Ihan hyvin toteutettu ja selvästikin aikaa on uhrattu piisin tekoon enemmän kuin pakolliset 5 minuuttia, mutta kun ei iske niin ei iske.
0   +1 +2
 
7
Rumarimpsrempsa 03.04.2005
Persoonallista matskua. Trubaduurimeininkiä. Hieman vaikutteita protestilauluista, folkista jne. En pitänyt, enkä inhonnut. Sanat toimivat hetkellisesti. En tämän ehjempää arviota osaa nyt antaa.
0   +1 +2
 
7
damn_pc 03.04.2005
Soinnut ja rytmi aivan liian tutut, muitakin aika lainattuja juttuja pitkin sävellystä. Laulu kuulosti aluksi jokelta, mutta parani biisin edetessä. Stemmalaulut kaiulla todella hienot
0   +1 +2
 
8
leão 03.04.2005
tarinankertoja/laulaja laulaa hyvin. kokonaisuus toimii. laulu itsestään välillä vähän klisee, ei kolahtanu tekstiltään kaikin paikoin. hyvä et sanottamisessa on kunnianhimoo..
tekijä on ottanu työstettäväkseen vaikean(harvoin onnistuu) alalajin ja onnistunut siinä kohtalaisen hyvin. meinaan sanotuksii..
0   +1 +2
 
8
Enforce 03.04.2005
Tosi tunkkainen tuo kitarasoundi.

Aika.. Tylsä biisi. Varmaankin tekijöille merkityksellinen, mutta muhun ei kolahda.

Seiska tulisi, mutta kun biisissä mainittiin pappi, nostan kasiin :D
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 03.04.2005
Unplugged-fiilis on aina plussaa. Valitettavasti laulu jää nyt liian hiljaiseksi. Se, mitä sanoista saa selvää tarkasti kuuntelemalla kertoo kuitenkin, että teksti on toimiva. Laulajan ääni on hyvä ja soittokin toimii. Biisi on ehkä pidemmän päälle hitusen tylsä, mutta toimii kuitenkin.
0   +1 +2
 
8
Eternity 04.04.2005
Viidakossa mennään. Laulaja ei ole tainnut hirveän kauaa laulaa. Ns. kertosäe menee kyllä käsittämättömäksi. Mutta fiilistä kappaleesta kyllä löytyy, eikä tällaista musiikkia yleensäkään paljoa kuule. Vähän miinusta tulee lauluista ja kertosäkeestä.
- Defu / Eternity -
0   +1 +2
 
9
Mustepullo 04.04.2005
Oikein miellyttävä kuuntelukokemus... Lyriikoihin paneutuminen vie pari kuuntelua, mutta hienolta kuulostaa. Akustiset soundit oikein onnistuneita :)
0   +1 +2
 
7
argon 04.04.2005
Tämä biisi toimisi varmasti hyvin paikoissa, joissa järjestetään laulelmailtoja "mies ja kitara"-tunnelmissa. Biisin tarinaa on selkeästi mietitty ja biisinä tämä oli korvaa miellyttävä, pehmeäsävyinen balladi olematta kuitenkaan liian siirappinen.

Soitannollisesti tämä toimisi varmasti parhaiten periaattella yksi akustinen kitara ja laulu. Toteutus oli tässä tapauksessa vähän takkuileva ajoittain - todennäköisesti biisi on nauhoitettu ilman klikkiraitaa? Jos näin on ollut: niin jatkossa kannattaisi ottaa klikkiraita käyttöön ja soittaa instrumentit klikin avulla, niin todennäköisesti kokonaisuus tiukkenisi sopivasti ja tuo ajoittainen kompastelu biisin rytmiikassa jäisi huomattavasti vähemmälle.

Arvosanan puolesta: biisi oli selkeästi kasin arvoinen, mutta sen verran paljon oli toteutuksessa kompastelua että vielä meni kokonaisuus niukin naukin arvosanaan 7. Soitannollista tiukkutta lisää toteutukseen, niin asiat tulevat varmasti etenemään - tällaisia mukavan pehmeäsävyisiä biisejähän arvon tohtori osaa kyllä rakentaa!
0   +1 +2
 
8
janiH 04.04.2005
Kiva olis kuulla se vauhdikkaampi versio. mutta tän unplugged version perusteella tulossa voi olla vaikka mitä :)
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 05.04.2005
En perkele tiedä, kuhan vaan arvostelen. Olipas jännältä kuulostava biisi. Sanoisin tätä älykkö musiikiksi jossa tilaa tulkinnalle ja sanottavalle annetaan.
0   +1 +2
 
Pitk 06.04.2005
Kiva kuulla välillä perkkapohjaista kaiken perusbiitin seassa. Laulussa perinnetietoisuutta, mutta vireessä toivomisen varaa. Efektoidut laulut aika jees lisä, olisivat ehkä voineet toiseen säkeistöön jatkua leadin alla. Biisinä tylsä.
0   +1 +2
 
6
Tällaisenaan aika tylsä. Hieman turhan minimalistinen. En oikein tykännyt.
0   +1 +2
 
5
louis 08.04.2005
Ei kolahtanut. Alkoi liian tahmaisesti ja päädyin tulokseen 5 pistettä.
0   +1 +2