Damage

DARKER GROUNDS

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
luckymole 01.01.2008
täää biisi oli jotakin. alku ainakin!
0   +1 +2
 
9
Betrayed 14.09.2006
Pitkä, mutta hyvä. Teistä tulee jotenki norther mieleen, mikä on sekä hyvä että huono asia. Kannattaa miettiä joku omaperäinen juttu jota muut ei oo käyttäny puhki. Jos keksitte semmosen ja erotutte joukosta niin voitte päästä pitkälle :)
0   +1 +2
 
8
K-E 30.12.2005
Lausunta on hieman kömpelöä, mutta useamman kuuntelun jälkeen puheosuudet alkoivat toimia minun kohdallani. Tuli Insomniumin "Since the Day It All Came Down" -levyn muutamat höpinät mieleen. Hienoja melodioitakin löytyy, mutta tyhjänpäiväinen soolo ei niinkään nappaa. Jos tehdään soolo, niin tehdään siitä muutakin kuin pelkkää yhdentekevää tiluliluliitä jookosta kookosta. "This is the fucking end" kuulostaa minun korvaani typerältä.
0   +1 +2
 
8
Zune 27.12.2005
hyvältä kuulostaa...ihan rauhalline fiilis alus...kitaralle kybä, kokonaisuudelle kahdeksikko
0   +1 +2
 
9
HW 15.11.2005
Tämä oli aika eläväinen biisi. Hyvällä tavalla. Sai kuunnella ihan tosissaan että pysyi mukana. Tai no. Jos nyt totta puhutaan, jouduin kuuntelemaan kahdesti jotta sain selvyyden siitä missä mennään kun ensimmäisellä kerralla kuumemittarin lukema (36.3) säikäytti siinä määrin pahasti että unohdin koko biisin ja lähdin noutamaan villapaitaa.
Peltejä oli käytetty vähän liian ronskein ottein. Varsinkin noissa melodisemmissa kohdissa se hermostutti.
Englannin lausuminen hermostutti myös, varsinkin tuossa alussa. Kun laulaja alkoi laulaa ihan tosissaan, se ääntäminen unohtui saman tien.
Kokonaisuus oli vähän turhan proge. Mutta komealta tämä kuitenkin kuulosti.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 03.11.2005
Rankkaa tuuttaa jossa kitarat isollla soinnilla. Kosketin melodiat hyviä! Laulajan tulkinta rento ja lennokas!
0   +1 +2
 
9
eRZu 22.07.2005
Todella wau! :D Olisin vaan tykänny enemmän kaikua tuolle opan äänelle nuihin puhevaiheisiin.. :) Lisää tätä! Rrrrrok! \ ,, /
0   +1 +2
 
passe 07.06.2005
Dynaamista ja kyrväkästä vääntöä. Hyviä melodioita ja meikäläistä aina ilahduttaa laulajat, jotka osaa muutakin kuin öristä. synabreikki tuli jotenkin vähän töksähtäen yhtäkkiä, mutta sen jälkeinen ilotulitus oli tiukka. hyvää soitantaa ja ok miksaus.
0   +1 +2
 
7
The Reaper 05.06.2005
Rauhallinen alku, ja muutenkin rauhaisa biisi... Tämä ei oikein iskenyt, mutta hyvin soitettu... Ja sounditkin ihan OK...
0   +1 +2
 
8
dtoj 04.06.2005
Prkl...kuuntelin pitkään että "kertsi" vai mikä siin alus oli, niin on saksaksi vedetty, mut ei se kai ollutkaan...:) Ovela piano osuus, jonka jälkeinen muunnos. Huimaa tilua, näppärät on sormet. Ei ollut liian tilua, hyvä maku oli. Soundissa olis pikkasen kokonaisuuden osalta toivomista, aika tumppu ja etäinen. aika pitkä värssy, paljon kamaa ja vähän sekavaksi meni, mutta kerta päätösraita on, niin sopii asiaan.
0   +1 +2
 
conductor 28.05.2005
Kuunneltavaa ja rauhallista metallimusaa. Annan selkeän plussan.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 26.05.2005
Fiilistelyä alussa ja välissä. Tuli vähän Sentenced mieleen, tosin etäisesti. Ihan omalta tämä pääosin kuulostaa. Toimii päätösraitana. Mukavan kuuloisia kitarajuttuja pitkin biisiä. Kitaristille erityismaininta.
0   +1 +2
 
MacFly 24.05.2005
This is the end. Aivan kyl joo. Ihan asiallinen heviballaadi, toi laulajan lausunta noissa säkeistöissä on aika siistin kuuloista. Tulee kovasti tästä biisistä Sentenced paikoitellen mieleen. Perushevikauraahan tämä vaikuttaisi loppujen lopuksi kuitenkin olevan, mennään eteenpäin vanhoilla hyväksi tavatuilla keinoilla missä ei tietenkään ole mitään pahaa. Toi soolottelukohta on hienosti hoidettu ja sovitettu, etenkin se hitaampi kakkos-osa.
0   +1 +2
 
9
integratio 22.05.2005
kun kattelin tota genree ja sitten ku biisi alkaa nii anto ymmärtää vähä erilaista....mutta se onkin ihan hyvä että on tommoinen perinteistä poikkeava alku ja biisi muutenkin on ihan hyvä....must se muuttu just sopivassa kohassa rankemmaks toi biisi
0   +1 +2
 
Boris the spider 20.05.2005
Ihan hyvää menoa soundit on vähän tuhnut, mutta se ei nyt pääasia ole. soitossa mielestäni vähän parantamisen varaa säkeessä, mutta kertsi toimii tosi hyvin. Säkeeseen sopisi ehkä pitkät särö soinnut taustalle, toisi lähemmäs kertosäkeen äänimaisemaa. Tuo piano kohta oli vähän huono idea, siitä saisi hyvän toisen piisin (aika ulvermainen ja se on aina plussaa:)) Mielestäni tuo Bläkhtävämpi soundi on paljon enemmän teidän juttu, laulaja kuulostaa tosi hyvältä. Pliisuilut alusta vittuun!
0   +1 +2
 
argon 20.05.2005
Soitannollisesti ehkä aavistuksen epätarkkana meni biisin säröttömät osuudet, heti kun vaihdettiin särön puolelle niin tarkkuus tuntui lisääntyvän huomattavasti. Biisinä tämä oli hyvä (varsinkin tunnelma oli mainio), melodinen metallibiisi ja kertojanäkökulman ottaminen käyttöön oli hyvä idea tähän biisiin. Biisissä n. 3:25 osalta alkanut vaihe tuntui istuvan bändille hyvin ja siitä eteenpäin mentiinkin bändin parhaita puolia hyödyntäen.

Soitannollisesti oli tosiaan epätarkkuuksia hiljaisemmissa osissa joihin kannattaa kiinnittää vielä huomiota jos teette tästä biisistä uutta versiota, ne osuudet eivät oikein groovanneet. Säröpuolella soitanto oli huomattavasti tiukempaa ja kuullosti kokonaisuutena hyvältä. Vokaaliosasto toimi biisin vaatimalla tasolla ja matkalle mahtui monia hyviä ideoita.
0   +1 +2
 
Vilho O. 19.05.2005
Asiallista meininkiä. Parhaiten toimii nuo rymistelykohdat ja karjunta. Hitaat vellonnat jäävät vähän varjoon. Paremmilla soundeilla tämä olisi ihan reilua kampetta.
0   +1 +2
 
forzer 19.05.2005
Ihan hyvää deathia vaikken tällaista kuuntelekaan. Itse kuuntelen enemmänkin vähän rennompaa musiikkia kuten Jazz/Blues mutta myös metallia tulee paikka paikoin kuunneltua. Varsinkin Melodista Metallia!
Soundi on tässä todella mukava ja melodiakin on hyvä. Miksaus on myös melko hyvin toteutettu!
0   +1 +2
 
8
Pagan 19.05.2005
Mukava alku, Jotkut soundit hieman epätasapainossa. Aika yksinkertaista, mutta kyllähän tämä toisaalta toimii. Toi rääkyminen vaan tympii. :D
0   +1 +2
 
8
Lexando 18.05.2005
hidasta ja raskasta. biisissä on hyvä meno. ei käy tylsäksi vaikka pituutta on biisissä on! jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
7
DaKiller 18.05.2005
Alku on lupaavan oloinen. Rummut ovat mielestäni ylimiksatun kuuloiset ja niistä on poistettu se luonnollinen soundi. Ehkä tässä lähdetään turhan raskaasti liikkeelle ja hieman alkaa puuduttaa jo tuossa alkutaipaleella.
En pidä laulusta. Sillä varauksella, että In Flames on suurin piirtein ainut bändi joka on örinästä huolimatta onnistunut iskeytymään meikäläisen takaraivoon. Dodii! Elikä odotin pitkään millon päästäisiin liikkeelle ja eiköhän se ollut tuossa soolon kohdalla. Hyvän kuuloinen pätkä mutta kenties liika tilua meikäläisen mieleen.
Kappale tosiaan laahustaa liikaa mutta kuuluu kenties genren perisynteihin, joten ei siitä sen enempää. Ihan hyvä veto mutta jätti minut kuitenkin aika lailla kylmäksi.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 18.05.2005
"Meoldinen kuolema", aik' hauska genre (en oo ees ennen tullu ajatelleeks...)
0   +1 +2
 
MdsPressures 18.05.2005
olihan se, en kuuntele oikeastaan paljoa tällaista musaa.. mutta kyllä toi biisi ainakin toimi :)
0   +1 +2
 
8
JM 18.05.2005
Kummallisen löysää menoa, ei tämä oikein iske minuun. Siis löysää soitoltaan ja silleen, sävellyksenä tämä kyllä sopii päätösraidaksi. Laulut tässä toimii hyvin, kuullostaa mukavalta kun tuo pehmeä ääni vaihtuu hevilauluun..=)
katos, tuo löysyyshän poistuu täysin kun hevihevi alkaa. EHkä jyräys sais olla jopa hitusen tehokkaampaa, passopuolta isommalla ja kunnon riffiräime. Laulu on nopeammissa osioissa liian hiljaisella. En tiedä kuinka hieno oli tuo syntikkajuttu loppuun, olisin ehkä itse pitänyt enemmän siitä, että olisi palattu tuohon alkupuolen tunnelmointiin.
Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
7
substance 16.05.2005
Tässä on hyvä esimerkki siitäkin että on olemassa hyvääkin metallia. Tosin itselle lähinnä iskee parhaiten noi alkupään ja välikohtien melodisemmat kohdat ilman särökitaraa. Tälläistä musiikkia en kuuntele mutta kun näin hyvät on sävellykset ja soitot niin en pois ota soimasta kun eteen tulee. Annankin noiden perusteella pisteet.
0   +1 +2
 
nitrokiss69 16.05.2005
Kaunoista Deathiksi.. Kovin vaikeaa arvostella, kun en pidä kyseisestä genrestä. Noh, hyvä boogie silti!
0   +1 +2
 
synapsi 15.05.2005
hehee. tässä on ilmeisesti haettu mahtipontisten sovitusten kautta voimakkaalla runoudella höystettyä sydänverifiilistelyä. saundit on jotakuinkin ok-demotasoa, vokalistin tunnelataus ei kuitenkaan täysin ainakaan meikäläiselle välity, ei runo- eikä mörköosuuksissa. oiskohan noita eri osia ympätty ehkä vähän liikaakin yhteen biisiin, säästeliäisyys on toisinaan valttia. soitto on ihan taidokasta ja varsinkin kikulihevittelysoolot irtoaa näköjään oikein näppärästi. saundit ja vokalisti vielä samoille linjoille ja pikkasen skarppausta sovituksiin niin kyllä se siitä.
0   +1 +2
 
8
Stoned Ghoul 10.05.2005
Ääntäminen aika kökköä ja alentaa tasoa. Soitto ihan hyvää ja ainakin raskasta. Vieläkun olis ollu ytympää soundia. Kannattaa panostaa hyvään laulajaan. Soitosta 10. Biisistä 8
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 10.05.2005
hienosti lähtee alkuun tämä veisu. biisi kasvaa aika pirun hienoihin atmosfääreihin. tekijät osaavat hommansa.
pituutta on, ehkä ihan vähän liikaa, mutta toisaalta taas ei. en osaa päättää. hyvä biisi ja toimiva sovitus, ammattimaisesti toteutettu. mp.
0   +1 +2
 
Carbon 10.05.2005
Hieno lämmin alku, muuta en voikkaan arvostella koska en pidä metallista.
0   +1 +2
 
torttutore 10.05.2005
Hyvät melodiat on aliarvostettuja... onneks nämä kaverit ymmärtää melodioiden päälle. Biisin alku on mahtavan upee, ja biisi kasvaa ja paranee loppua kohden. Hyvää työtä. Jatkakaa samaan malliin ja antakaa mielipiteitä myös mun biiseistä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
9
Lateksi 10.05.2005
Loistava intro tässä. Laulajan lausuminen on vähän töksähtelevää. Soundit ovat ehkä vähän tunkkaisehkot, mutta toimivat. Biisi etenee ihan kivasti, mutta lopun feidaus kuulosti vähän huonolta. Osaavia soittajia ja hyvä biisi.
0   +1 +2
 
MarcKrystal 09.05.2005
Biisi alkaa hienoilla kitara soitteluilla. Ajattelin että hempeily biisi tulossa vaikka genre onkin melodic death.
Sitten kuitenkin alkoi kunnon meno. Vow...Todella upeeta. Hienoja kitara sooloja ja riffejä. Paras Melodic Death biisi mikserissä.
Mun musiikki makuun kuuluu just eniten Trash metal,Melodic metal,melodic death,grunge ja vähän rankempi rockikin uppoaa. Ehkä jopa jonkinlainen poppikin menee!
0   +1 +2
 
8
jurn:a 09.05.2005
Tämähän oli varsin tyylikkään kaunis tunnelmointi. Laulussa oli todella paljon eloa ja tarinan omainen kertominen toimii tässä aivan loistavasti. Sitten kaunis pianokohta keskellä kunnes tunnelman vaihdos nopeaan meininkiin. Ai että tässä on juuri sellaista rakennetta jota arvostan biisissä.

Miksauksessa kitarat painavat välillä liikaa toistensa reviireille. Muuten kokonais balanssi on kohillaan ja kaikki toimii vokaalimiksauksesta lähtien. Paha nyt alkaa mitään valittamaan.

Tykkään paljon tästä. --> vahva 8
0   +1 +2
 
10
dj musical 09.05.2005
Ihan sairaan hyvän kuulonen! Tätä vois kuunella vaikka 100 kertaa
Vois soida vaikka radiossa tai jossain =)
Selvä radio hitti
0   +1 +2
 
9
roxted 21.04.2005
Oih, herkkää :D eiku joo.. erittäin näyttävä kappale ja tosi tanssittava slovari :D 3.25:n kohalla biisi tosiaan räjähtää tavalla, jota kyllä moni muu pändi kadehtii. Lisää tällasta, saatana! 9+
0   +1 +2
 
7
Sakrich 16.11.2008
Täytyy sanoa, että melkein täysi kopio Saturnuksen "Rain Wash Me" kappaleesta. En tiedä että tarkoituksella vai tahallaan, mutta täsmälleen samanlaiset dempit, melkein samanlaiset soolot, laulu tyyli, hyvä ettei sanatkin. Eli hyvä biisi kyllä, mutta tosiaan tuo hidas alku oli kyllä valitettavasti jo kuultu. Biisi kyllä paranee kun loppua kohti mennään. Mutta kuunnelkaa ihmeessä, jos ette ole jo kuullut, niin "Saturnus - Rain Wash Me", ja vertailkaa.
0   +1 +2
 
Deadnightwarrior 06.04.2005
Hieno Intro Biisil, mielettömän hienoa meloa.

Laulu on upeaa, ja taustat eka verses hienot, ja todellaki taivaallinen biisi, hitaasti mutta varmasti voi sanoa tähän väliin! \,,/

Melodiat kruunaa biisin ja todellaki, biisi lähtee käyntiin sooloon hypättäessä, mahtava MOSH kohta!..

Kyllä tipahti!.. mieletön!... Uutta Darkkeria mut senku paranee vaan...
\,,/
0   +1 +2
 
10
GrimErazer 07.04.2005
Karun melankolisen kaunis melodiamaisema, josta koko biisin teema lähtee kasvamaan hienosti kasaan.
Tämän tyyliset kappaleet ovat niitä vaikeimpia toteutettavia, ja tässä oltiin nyt kyllä onnistuttu - vaikka jälleen hyvinkin tuttuja kaavoja oli käytelty - joka ei nyt tämän bändin osalta tunnu ainakaan mitenkään olevan huono asia. Lisäksi sopivaa vaihtelua on kappaleen rakenteessa onnistuttu saamaan aikaan juuri oikeanlaisella maulla.
Taitoa ja asennetta on - ja täytyy se toinenkin kymppi antaa!
0   +1 +2