Closing

Carbon Sounds

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Pitk 05.05.2005
Suomalaista pohjoisen hidasta kuvausta, hyvä tunnelma, kun kuvittelee kuvan taakse. Rumpujen tasrpeellisuutta harkitsisin vakavasti. Ovat jokatapauksessa liian kovalla. Itse jättäisin kokonaan pois. Voisi kokeilla jotain noitarumpua tai muuta etnistä perkkaa, jos rytmielementtiä kaipaa. Vielä tuo konesymbalien tympeä monotoninen kihinä ärsyttää. Vaikea keskittyä muuhun (oivaan) matskuun, kun tulee moista häiriötä. Mittaa oon vähän turhan paljon, vaikkakin teemaa kokeillaan eri soittimilla ja soundeilla. Teemassa voisi tapahtua myös jotain kevyttä variointia.
0   +1 +2
 
10
kuollut_marsu 05.05.2005
Hienot tunnelmat ainaki alussa... sen verta pitkä biisi, että arvostelen tällee tajunnan virralla pitkin biisiä...

kaunista melodiaa... melankolista tunnelmointia... biitti on väännetty hienosti taustalle.. ei oo liian läpitunkeva... tää sopii todella hyvin tähän tunnelmaan... Vielä pien nousuhumala ja yksin kotona... kyllä uskoisin että tätä kuuntelis selvinpäinki....

Biisi kehittyy hienosti loppua kohden...

tää on kyllä niin kaudis luomus että ois kestäny kuuntelua vielä pari minuuttia helposti...

jos saat samanlaista rakennettua uudestaan ni väsää vielä yks väliosa...

tää oli kyllä todella hienoa kuultavaa... en keksi mitään pahaa sanotavaa... piano toimii... tekee mieli lisää...

kympin matskua ja faniudun.... (!!!)
0   +1 +2
 
8
theqmage 05.05.2005
Kevyttä tunteikasta taustamusiikkia. Ehkä hieman turhan painostavaa ja monotonista, jotta jaksaisi kuunnella useampaan kertaan. Hyvät soundit ja balanssi. Elokuvan taustamusiikiksi ilmeisesti aivan osuvaa - ei kiinnitä liiaksi huomiota, mutta luo hyvin tunnelmaa.
0   +1 +2
 
MacFly 04.05.2005
Aika tunnelmallinen kappale tämä tosiaankin on. Todella hienon kuuloiset samplet, mitä nyt juuri toi virkku oli ehkä vähän sopimaton tähän. Soundtrackina toimii, tulee mieleen syksy, puut, pimeä ja lopputekstit. Ehkä pikkaisen liikaa toistaa itseään? Bassoline tossa puoliväkin jälkeen on loistelias, toi sitä jotain tohon biisiin. Summa summarum: Liian yksitoikkoinen (vaikka onkin soundtrack), mutta muuten varsin hyvän kuuloinen tunnelmapala.
0   +1 +2
 
8
JM 04.05.2005
Melodia toimii. Kaunis ja kuljettelee mukavasti. Varsinkin piano on hyvä. Tausta soundtrackkiähän tää on ja lajissaan hyvä biisi, mukavasti nousee ja laskee.
0   +1 +2
 
7
Rotten_Corpse 04.05.2005
ihan jees mutta en jostakin syystä päässyt minkäälaiseen fiilikseen ku kuuntelin mutta onkohan tässä edes tarkoitus päästä sellaiseen ?
0   +1 +2
 
8
Rikhard Saari 04.05.2005
Soundit toimii, paitsi raidia jäljittelevä soundi rummuissa. Siitä miinusta. Biisissä ei oleainakaan itselleni mitään riittävän kantavaa ideaa mikä kantaisi kuutta minuuttia.
0   +1 +2
 
7
niilo 04.05.2005
Hienovaraiset soundit, keveat akustis-henkiset rummutkin toimii tassa hyvin. Kuunneltavaa tassa teoksessa sitten onkin pituuteensa nahden aika niukasti. Hetkellisesti biisi lahti toimimaan hyvin nopeamman bassolinjan kanssa, mutta hyytyi sitten taas samaan poljentoon. Pienta nyanssia saisi melodioihin koskemattakin muuttamalla soundeja pikkuhiljaa kappaleen edetessa. Tai voisi kokella pitaa melodiat entisellaan mutta vaihtaa jossain vaiheessa pohjalle eri sointukierron, niin taas jaksaisi kuunnella pari minuuttia. Nykyisellaan tulee yksinkertaisesti liian monta toistoa aivan samaa tavaraa.
0   +1 +2
 
siiki 04.05.2005
Kappale alkaa rauhalliesti mutta äänimaailma olisi saanut olla heti alusta alkaen tummempi. En ole kylläkään aivan varma onko tämä edes Dark Ambientia? Noh, ei anneta sen nyt häiritä.
Soundeiltaan biisi on melko hyvä ja etenee hyvään tahtiin. Melodia on myöskin kiva ja tuollainen hyvin surullinen.
Surullisia soittimia ja muita löytyy. Oikeastaan tämähän voisi olla melkeimpä soundtrackia. Vai mitä mieltä muut ovat?
Noh, rummut ovat tuollaiset hip-hop biittiin sopivat ja menevät tähänkin ihan hyvin.
Biisin rakennekin on melko hyvä mutta ainoa viba tuossa on vain se että biisi jää rullaamaan paikalleen eikä lähdekkään liikkeelle. Eli siis rakennetta pitäisi parannella vielä kuitenkin rutkasti. Muuten kuulostaa meleko hyvälle ainakin minun korvaani.
Miksauskin tuntuisi olevan ainakin kohtalaista työtä. Kyllähän minä tästä nyt jonkin verran pidän...
Mutta tosiaankin kannattaa katsoa mitä mieltä muut ovat ja sitten vaihtaa genre sillä minusta tuntuu että tämä on soundtrackia.
Keep on try!
0   +1 +2
 
9
dj musical 04.05.2005
hyvän kuuloinen kappale! joskin vähän hidas alku, mutta ei se menoa haittaa
0   +1 +2
 
8
SamvaisSetä 04.05.2005
Hyvää tunnelmointia. Ehkä liika tasapaksu veisu. Ihan ok vaikken niin ambientista perustakaan.
0   +1 +2
 
jurn:a 04.05.2005
Sitar oli jännä soittimena mutta ei oikeen naivin kuvionsa alta sytyttänyt. Liian ohuet rummut makuuni. Teemakuvioon olisi voinut panostaa hieman enemmän vivahdetta ja kitkeä nykyistä naiviutta pois hieman. Tämän takia tämä osoittautuu pitkästyttäväksi kappaleen edetessä vaikkakin taustalle tulee hiljalleen elämää.
0   +1 +2
 
8
Aika rentoa..vähän liiankin mun makuun..mut sopiva esim joogaamiseen ;)
0   +1 +2
 
8
Zanubi 04.05.2005
Ihan kivan kuuloinen pallaadi. hienoja kohtia ehkä kuitenkin kappale toistaa itseään, mut jees kamaa?!!
0   +1 +2
 
9
louis 04.05.2005
Alkaa vähän hartaasti ja jää koukkuun kuuntelemaan... Kait tämä pitisi kuunnella loppuun.. Rauhallista taustamusiikkia 9p.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 04.05.2005
Miellyttäviä tunnelmia luova konebiisi, joka sopisi esim. kotimaiseen TV-sarjaan taustamusiikiksi. Pelkästään kuunneltuna kappaleessa vaivaa tietty steriiliys ja soundien puhtaus. Tässä on rakenteellisesti jotain samaa kuin Piirpauken versiossa Konevitsan kirkonkelloista.
0   +1 +2
 
Olavio 04.05.2005
Genrestä en kyllä itsekkään tiedä, mutta tuo darkambientin myötä odotin jotain hieman hämympää tulevan. Tässä on moni juttu mikä tykästyttää ja viehättää. Ensiksikin äänimaailma pelaa hyvin yhteen. Alun pelkkä kannel tai vastaava tuntui alkuunsa laihalta, mutta kun se kaveriksi jousta, pianoa ja rumpuja niin jopas toimi sekin. Kuuntelin eilen samaisen artistin Stinger-kappaleen, joka oli hyvin elokuvamainen. Sitä on myös tämä, ehkäpä vielä enemmän. Jokin tässä koukuttaa ihan vietävästi ja kylmiä väreitä menee paikkapaikoin. Pienistä asioista on koottu iso kappale, joka saa tuntopuolella hurisemaan hyvistä tuntemuksista, vaikka kappale haikuinen onkin.

Hyvää, mahottoman hyvää. Ainut mikä hieman korvaan pisti oli runpusto, jossa jokin tuntui vähän kolkolta. Ehkäpä se, että saundit ovat orgaanin ja konemenon jostain puolivälistä, hämmentää. Yksi runpusaundi ei silti karista tästä laisin sitä hyvää, mitä tämä on. Todella maistuvaa ja herkistävää.
0   +1 +2
 
7
blisser 04.05.2005
joo, no nä on näitä.
tä oli kylläkin oikein kaunis.
ei vaan oikeen sytyttäny mua, noiden
koneäänien takia.
0   +1 +2
 
9
Verenn 04.05.2005
Hienolla introlla jossa on mukava sointukulku biisi starttaa käyntiin. Yläpäätä on miksauksessa melko runsaasti ja se ottaa vähän korviin etenkin pianon tullessa mukaan kuvioihin. Kauniista sävellyksestä huolimatta puolenvälin jälkeen biisiin alkaa kaipaamaan jotain vaihtelua; bassolinen muutos ei vielä itsessään oikein riittänyt. Draaman kaari ei pääse kasvamaan huippuunsa eikä melodia kestä liki kuutta minuuttia. Pienellä sovituksellisella viilaamisella olisi aivan huippukamaa.
0   +1 +2
 
Airola 04.05.2005
Tosi kaunista.
Tätä vois kuunnella nukkumaan mennessä. Pimeä huone ja auki olevasta ikkunasta tuleva pieni tuulenvire. Jeh.

Aika paljon toistaa itseään, mutta niinhän sen pitääkin.
0   +1 +2
 
7
Clayskin 04.05.2005
hyvää tunnelmaa....
biisi oli kyllä aivan hemmetin kaunis.
en vaan pidä konemusasta!l
0   +1 +2
 
10
vizitti 04.05.2005
Hieno melodia vaikka toistaakin itseään aika paljon. Synat olivat hienot ja uppoutuivat juuri sopivasti tuonne tausta. Piano on aivan uskomaton tässä biisissä, todella kaunis ja koskettava. Piano on ehkä hieman kylmä ja itkuisa, mutta tykkään että melodiat/soittimet tuo fiiliksiä sisälle. Tätä kuunnellessa todellakin eläydyn tähän biisiin, hyvä ettei tipat valu silmistä. Tässä on todella vaikuttava teos ja mahtava. Tunne on saatu hienosti esille ja se puskee läpi kovankin kuoren. Pakko faniutua!!
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 04.05.2005
biisissä on kestävä tunnelma. tämä sopii paremmin kuuntelemiseen ja fiilistelyyn kuin että jossain raveissa luukutettaisiin. hyvin tehty ja sovitettu. biisi kestää kuuntelua koko pituutensa ajan ja se on hyvin. mp.
0   +1 +2
 
jari_ltm 04.05.2005
nukkumatti musaa ei nappaa yhtään mutta oli ihan kivasti tehty biisi
0   +1 +2