Interstate to nowhere

Aurisgale

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Martian Law 06.11.2006
Tämä on hieno, toimii. Melkein kymppi.
0   +1 +2
 
^MaiGe^ 05.02.2006
Pakko melkein tirauttaa kyynel, sillä kappale on niin koskettava. Sen tunnelma on jotain elämää suurempaa. Piano on aivan ihana ja vaikka kappale on yli seitsemän minuuttia pitkä, se tuntuu vain pari minuuttiselta.
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 14.01.2006
Sanotaan nyt heti alkuun että tuo piano on aivan täydellinen!
Sitten alkaakin jo aivan mahtavalla basso melodialla siivittämä melodia jonka seuraksi tulee kaikennäköistä kivaa sälää efektien lennättämänä. Hiukan samanlainen kuin tuo testimonium. hyvää menoa. Olisi ollut kiva kuulla lisää tuota pianoa ihan soolona. Tuo piano linja on kyllä aivan loistava, jonka biisiin olet kehittänyt. Tämä sopisi hyvin johonkin elokuvaan. Hyvä Larizza! Hyvä Joensuu!! Keep up going!
0   +1 +2
 
9
Dj ZizaFizz 26.07.2005
erittäin miellyttävä biisi.. alku pimputus tuntui aluksi hieman oudolta mutta kun biisi pääsi asiaan niin se oli sitten menoa.. suunnilleen puolessa välissä biisiä oleva pienoinen tauko perus biitille ja ihanan kuuloinen (alussa oleva) piano pimputus sai melkein nukahtamaan.. rauhallista mutta kuitenkin sopivan menevää biittiä ja erittäin onnistunut miksaus..

kaiken kaikkiaan onnistunut teos jota jaksaa kuunnella useampaankin otteeseen.. arvosana 9+
0   +1 +2
 
9
Jammin Benjammin 03.07.2005
Osasit aika hyvin pukea sun biisis sanoihin. Vähän vahvempi pohja (= rummut ja bassot) , ni ois toiminu vieläki paremmin. Näinki nätti biisi silti, hemmetin hieno se piano:).
0   +1 +2
 
9
D-Vision 21.06.2005
Todella ammattitaitoisen kuuloista settiä. Alussa melodiat kärsivät hieman en tiedä mistä:) Vajaan parin minuutin kohdalla se korjaantuu ja biisin luonne muuttuu hieman, onneksi varsin hyvään suuntaan. Soundit ovat todella hienot ja melodiat toimivat hyvin, niistä löytyy myös omaperäisyyttä. Stringit kuulostavat hyviltä ja pärjäävät hyvin yksikseenkin.

Teemat ovat hyvin vaihtelevat ja biisin tunnelma muuttuu pariin otteeseen paljonkin.. Aika omaperäisesti yhdistelty klassisia piirteitä tranceen. Vajaassa 6 minuutissa tulee hienoa gate-efektiä.

Kokonaiskuva on onnistunut ja pelittää hyvin loppuun asti. Todella ainutlaatuista trancea!
0   +1 +2
 
8
Seburban 28.05.2005
Mä oon kyllästyny näihin yks toikkoisiin melodioihin. Mut kaikki muu oli hyvää koita ottaa mallii esim jostai Unknow Sourcest! Mul ei oo pal puhumist mut kehottelen vaan :)
0   +1 +2
 
10
Wavescale 16.05.2005
Sanottava se on, että sulla on sävellys ja ideointi kiitettävästi hallussa.. tässä biisissä on sellainen upea surullinen, traaginen tunnelma. Varsinkin alku ja toinen samanlainen piano-kohta biisin keskivaiheilla ovat hienoja. Hyvää fiilistelyä tietenkin myös sitten kertseissä.. voin oikein nähdä mielessäni tuon kuinka se tyttö tuijottaa yöhön ajaessaan tietä pitkin, sateen piiskatessa tuulilasiin...

Vaikka voinkin huomata että panostat tunnelmaan ja/tai sävellykseen, niin miksauksestakaan ei todellakaan ole mitään narisemista, sen verran hyvin stemmaa kaikki... Padit soivat hienosti klassiseen tyyliin moneen otteeseen ja muutkin instrut toimii. Ei perkussiossakaan moittimista, kick ja hihatit ovat suorastaan erinomaiset.. en vain nyt satu tykkäämään tuon tyylisestä snaresta.. jotenkin liikaa karsittu keskiäänistä..mutta silti hyvin tehty ja ei ollenkaan häiritsevä! Erityismaininnan ansaitsee myös taustaäänien hyvä käyttö.

Kymppiä ja faniksi (parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)!
0   +1 +2
 
10
Absolute Zero 11.05.2005
mukavasti alkaa taas hieman leffamaisella pianoilulla :) ..siitä sitten lähdetään sujuvasti käyntiin ja itse biisiin.
Loistavia soundeja jälleen kasassa, hienosti hallittuna. Melodioista sen verran, että aivan loistavaa! ..vaihtelevasti haikeaa ja energistä menoa :) ..paikoittain äänikuviot kuulostaa jopa hieman klassiselta, mikä ei ole ollenkaan huono juttu.
Mikä tästä biisistä tekee erinomaisen, on selvä juonikuvio. (muiden tekijöiden lomassa) ihan kuin jotain novellia lukisi läpi :D ..tuo biisin "info" antaa vielä tälle pohjustusta :)
Tekisi mieli nähdä millainen musiikkivideo tästä syntyisi :D ..kuuntelijan mielikuvitus alkaa oikein keskittyessä laukkaamaan villisti, ja tämä biisi ei olisi voinut paremmin mielestäni onnistua :)
ei enempää eikä vähempää kuin 10*!!
0   +1 +2
 
9
M1cH0 08.05.2005
Jeh! Alkaa kyllä todella kauniisti biisi pianolla. hienoa fiilistelyä rumpujen tultua matkaan ja soundia "vilahtelua" tos.. aika voimakasta tunnetta tuntuisi olevan tässä tai ainakin se minun korviin tulee niin.. Mitä tohon "tarinaan" tulee ni kyl pystyin biisin avulla kuvittelemaan kaiken tapahtuvan tuos.. Pitkästä aikaa kuulen näin tunteikasta trancea joka toimii hyvin. Soundeissa ei ole valittamista pätkääkään ja rummut + bassot toimii ihan näppärästi. Kyl faniudun
0   +1 +2
 
10
Gonduumi 01.05.2005
Alku oli tosi upee eikä se siitä kyllä huonommaks muuttunutkaan, mut siitä pianosta pidin erityisesti. surullinen biisi, mä tykkään:)
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 24.04.2005
jep.. sun ehdottomasti paras ja tunnelmallisin kappale mitä oon kuullut :) tunnelma säilyy sanojen mukaisesti. elokuvaimaisuus on lähes täydellinen ... tälläinen trancen biisi pitäisi olla.. tulee jotekin välillä dj orkidean biisit mielee mutta silti tässä on sitä omaperäisyyttä.. ai että ku kuulostaa kauniilta.. tässä on sitä tiettyä chillaus meininkiä mutta samalla ahdistuneisuutta.. ja sopii hyvin yhteen:) pystyy kuuntelee aina vain uudestaan ja uudestaan kyllästymättä.. piano melodiat ovat täydelliset... melkein kuin aidot.. ihmettelen vain miten äijä olet onnistunut luomaan niin hyvän tunnelman niistä =) juuri tämän takia fanitan... biisiinkun pääsee sisälle niin alkaa elokuva pyörii aivoissa.. samalla uppoaa trancen luvattuun maahan.. ja sieltä ei haluaisi pois.. sä todella osaat sen taidon :) ihme ettei oo koht levyjä kaupoissa..harvoin pääsee fiilistelee toden teolla näin hyvää musiikkia.. mitä nyt joskus blank & jonesia pimeyden keskellä tulee kuunneltua .. mutta tämäkin valaisee lähes täydellisesti sitä pimeyttä missä saattaa viettää aikaa :)... trance.. se ihana ja täydellinen tunne tila jonka me trancen ystävät vain tunnemme.. =) jatka hyvä mies tämän laista musiikkia niin voit olla varma että tässä sulle vannoutunut fani ;)
0   +1 +2
 
10
DJ-NIZU 23.04.2005
Kerrassaan aivan loistavan kuuloista matskua tää on. Mä pidin tästä erittäin paljon. Tuo piano on kyllä mun mieleen tässä biisissä eniten ja biisin kuvauksesta pääsee hyvin käsiksi tämän biisin sisältöön. Aivan loistavaa.
10pistettä.
0   +1 +2
 
10
Abyssaria 22.04.2005
hm...hätänen kirjotus = miljoonia kirjoitus virheitä xD
0   +1 +2
 
10
Abyssaria 22.04.2005
en ehklä ole mikään expertti tälläsissä musiikeissa mut pakko sano et serkku poika on taas tehny aivan uskomatonta jälkeä :) oli tosi ilo kuunnella taas kerran larizzan tuotoksia ja varsinkin kun näissä biiseissä on aina tunnetta mukana
0   +1 +2
 
10
Holmström 21.04.2005
Niin ja se arvostelunumero jäi edellisestä... Tuli vähän hätiköityä taas;)
0   +1 +2
 
10
Holmström 21.04.2005
Loistava teos! Melodiat...piano, kaikki mahdollinen... Kokonaisuus saatu erittäin laajaksi äänimaailmaksi.
Olisiko alkua voitu vähän venyttää? Mutta näinkin erinomainen.
Taiteilijan vapaus on onneksi sitä että luo oman mielikuvan tai tarinan pohjan sekä rakenteen joka voidaan siirtää äänimaailmaan tai toisinpäin. Äänimaailmasta vedetään visuaalinen kuvamaailma. Tässä taiteilijamme on onnistunut ilmeisen hyvin luoden mielessään tarinan ja se ääneksi. Oma ala vaatii tarinan, äänen ja se sitten kuvaksi.
Trance luo kuulijalle oman mielikuvan mikäli ei mitään johdattelua (esittelyssä tai biisin nimessä) Tässä casessa on annettu taiteilijan puolesta valmis tarina ja jotenkin yllättäen toimii ja pystyn mukautumaan tähän tunnelmaan mukaan. Tämä olisi hieno vetää liikkuvaksi kuvaksi biisin soidessa taustalla.

Upeaa taiteilijan luovuutta. THNX :)
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 19.04.2005
On kyllä taas mukavan omaperäistä menoa!! =) teksti sopii ku nakutettu tohon niinku Lost angelissaki.... Kokoajan pyörii biisin ns. video päässä x) Soundipuoli on kyllä kunnossa ja elokuvamaisuuttakin on... Meno on kyllä synkkää mutta se ei haittaa.. biisi on sen verran omaperäinen, ei ehkä aivan Lost angelin tasoa, mutta 9+ räpsähtää!!!!
0   +1 +2
 
10
onZka 15.04.2005
Lari laittaa taas kyllä semmost settii et ei kehumatta tästä selviä.Taisi Muusa kopsauttaa inspiraation vasarallaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.Kun inspis tulee niin se on tullakseen ja silloin suljetaan ovet ja ikkunat ja kännykät ja kaikki ja ollaan vain niitte rakkaitten kera yhdessä tekemässä musiikkia.Saat sympatiani tuosta Reasonista, olen itsekkin raapinut toistamiseen pääni karvoitusta edellämainitun ohjelman oikkuiluista.(Kellogs Rice Crispies ei olisi voinut paremmin kuvata kyseistä ongelmaa)

Biisi on kyllä todella makea piano-osioineen ja syna-pädeineen.7 minuuttia hujahti kyllä hetkessä, oli kappale sen verran mukaansa tempaava.Saundimaailma tosi dynaaminen, ei jäänyt pahaa makua oikeastaan mistään, ehkäpä haitsu ja kikki hiukan ei niin särmäisiä kun olisin toivonut mutta ei ne tod huonojakaan ollut.Kikkiä vähän esille ja haitsuihin diskanttia ja "kuivuutta" pois ni mie oon myyty mies.Joka olen kyllä nytkin.

Roomaa ei kolmessa päivässä rakennettu mutta jotain muuta suurta kylläkin.Keep on rockin Larizza!
0   +1 +2
 
9
Dj Kerkkooposse 14.04.2005
ihan asiallisesti tämä toimii, alun pianot ei mua kyllä valitettavasti sytyttäny mutta melkeen kaikki muu on kappaleessa hyvää..

Pakko mennä
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 13.04.2005
Alku hyvää tunnelmointia ja liikkeelle ampaistaan mukavasti. Rummut pelittää hyvin, tosin basari kaipaisi hieman parempaa EQ:ta ja vähän lisätehoa ehkäpä. Perkussiokikkailua toivoisi olevan enemmän kehissä, koska nyt rumpuosasto tuntuu jäävän liian tavalliseksi eikä mitään kikkailua oikein löydy. Clap maistuu aina tuollaisena ylilyövänä reverbinä. Melodiat hyvän kuuloiset kyllä, erityisesti alun ja tauon tunnelmakohdat maistuvat ja soundit ovat kohdillaan, kertosäkeessä meno on vähän laimeampaa, jotenkin tuo korkealta soiva leadi ei sovi linjaltaan tähän, tietty tässä on vissiin haettu sitä klassisuutta? No, kumminkin taukokohta sitä parasta antia biisin melodioiden osalta ja kyllähän tuo happosoundikin on varsin hyvin hiottu. Rakenne toimii totutusti, eipä siinä kummempia valitteluja, efektejäkin tuntui olevan ihan mukavasti mutta eipä pari lisäefektiä tee koskaan pahaa. Veikkaanpa että jos tätä olisit tehnyt pidempään kuin sen 3 päivää niin oltaisiin päästy kiitettävälle tasolle ja kenties erittäin hyvään suoritukseen. Näinkin kyllä hyvä, mutta ei jaksa tällaisenaan iskeä kunnolla ainakaan meikäläiseen (osittain siis vaikuttaa oma maku), tuotannollisesti kyllä aikas kovakin. Keep going! 8+
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 13.04.2005
Starttaa hienolla pianolinjalla. Mukava intro tosiaankin. Tuo kiertävä happoefekti toimii ihan satasella sitten kun aletaan käynnistelemään meininkiä, mutta mielestäni tuo bassolinjaa vetävä, sekin hieman happomainen soundi, ei
sitten olekaan tuossa alussa oikein hyvän kuuloinen. Heti kun tulee enemmän tavaraa mukaan niin se toimii ja sulautuu mukaan oikein hyvin, mutta yksinään kuulostaa
asteen verran karkealta, eikä ehkä aivan tarpeeksi elävältä.

Paljon on kuultavissa hienoa maalailua ja mukavan kuuloisia nostatuksia. Täyteläiseltä kuulostaa myöskin äänimaailma. Kaikenlaista pikkunäpertelyä on paljon ja plussaa siitä että niitä ei ole tehty turhaan, vaan pelittävät kyllä hienosti. Sitten vielä lopuksi on haluan erityisesti nostaa esiin kohdan 4:15 jossa tulee hyvin taustalta hetkeksi pinnalle upeasti muutamat torven töräyttelyt. Loistava veto kerrassaan. Kyllä tää minunkin mielestäni kiitettävää settiä on ja varma playlistin kestobiisi. :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 12.04.2005
En tuota tarinaa aivan kirjaimellisesti tarkoita kuitenkaan, noi on vain lähinnä mun omia ajatuksia mitä tulee mieleen... enkä ajatellut biisin etenevän missään kronologisessa järjestyksessä tarinan kannalta... voi olla enemmänkin sellaisia pieniä tunteen välähdyksiä. sanotaan että tämä on vain tälläinen seikkailu surullisilla soundeilla=) ...mut oikein hienoa jos tämä jotenkin kuitenkin vaikuttaa=) Ei ole tarkoitus herättää mitään tiettyä kuitenkaan...

mut niinkun jo kerran sanoin, tykkään olla "tarina-setä" lapsokaisille!=D ...mua ei saa hiljaiseksi, ehkä hyvällä säkällä sentään sit haudassa? ...ehkä?;)

Täällä ollaan aina niin hemmetin iloisia, että teen vastapainoksi tälläistä molli-meininkiä=P

Kiittää taas noita kaikki kommentteja... on ollut oikein piristävää lukea noita... pari kommenttia on niin hienoa luettavaa, että oikeasti täällä tipun tuolilta=) Kiitos! ...nyt yritän olla hiljaa... *pitää kättä suun edessä*
0   +1 +2
 
9
Kiekka 12.04.2005
Aika, melankolinen, pläjäys, oli tää biisi kyllä. Mulla tuli sama fiiilis tästä jamittelusta kun Sashin, Stay biisissä, liekö ollut referenssinä tälle, mene ja tiedä, mutta. Biisi oli kauheen kaunis ja tykkäsin siitä niin paljon, hieno usvainen ei liian hifimäinen äänimaalima, ja hienot synariffit, sai mut erittäin senttimenttaaliseen mielen tilaan. Hyvää työtä on tämä biisi!!
0   +1 +2
 
9
Frostbite 12.04.2005
Kylläpäs on hienot pianotilutukset alussa. Varsin harmaissa väreissä mennään. Sitten perusnostot. Korvaan käy basslinesyna joka on hieman kallellaan oikealle. No ei se mitn. Kivoja synia tässä introssa. Kaikenlaista pimputtelua ja mukavaa menoa. Rummuissa vaan saisi olla hieman enemmän tavaraa ja sitten joissain kickfillikohdissa äänenvoimakkuus putoaa...kompressointi perseellään? Jotain siihen viittaavaa kerroitkin tossa ylempänä. Kolmen minsan kohdalla oleva laskeutuminen ja suvantovaihe on tehty hienosti.
Yleiskuva kappaleesta: hieno. Pari juttua pisti korvaan, mutta ei isompia murheita. Kaunis kappale todellakin.
0   +1 +2
 
9
ArrestKulak 12.04.2005
kirkas ja selkeä. kikki tosin tuntuu hukkuvan välillä kaiken muun sekaan. pieni vaimennus kaiken keskellä tekevä kikki sarja ei oikein miellytä. noh.. alkaa hyvin ja voi virittäytyä tarinaan jonka olet sepustanut. biisihän vetää aikalailla samaa linjaa alusta loppuun. mukava rallatus ja kaikenlaista pimputusta taustalla ;) vähän vähemmälle oisin jättäny tuon auton äänen. tästä saa semmosen "das paniken" fiiliksen kun se tyttö ajaa ladalla 50km mökkitiellä karkuun ;)
0   +1 +2
 
10
Area75 11.04.2005
Trance joka pystyy irroittamaan kuulijansa ajasta ja paikasta ja joka saa mielen ammentamaan syvimmätkin tunteet suljettujen silmien eteen, on minusta kappale joka on onnistunut tekemään sen mitä jokainen trancea kuunteleva odottaa.... tuomaan suuria tunteita!!

Tämä on juuri sellaista trancea mistä pidän. Oon kuunnellu tän jo 8 kertaa putkeen ja paranee kerta kerran jälkeen. Melodiat on lohduttoman kauniit! Onnistunut kokonaisuus joka kyllä todellakin imas mukaansa täysillä! huh! Mahtavaa!!
0   +1 +2
 
10
Cylenth Vision 11.04.2005
Tykkään tuosta alusta, lähtee niin mukaansa tempaavasti! Loistava aloitus! Aika täyteläinen biisi, tykkäsin kappaleesta kokonaisuudessaan. Aika rauhallinen biisi kuitenkin, tulee jotenkin niin...en osaa selittää sitä tunnetta mikä tulee biisiä kuunnellessa, mutta täytyy kyllä myöntää että on varmasti yks sun parhaimmistoa! :)

Tykkäsin basso linjasta sekä sopivan pehmeestä kickistä, ei liian jämäkkä eikä liian pehmeäkään. Taustalla soivat äänet antavat hienon tunnelman biisille alusta loppuun, melodia on mukavan vaihtelee joten biisiin ei kyllästy matkan varrella.

Kerrassaa mahtava biisi! Good job man! Keep it coming! :)
0   +1 +2
 
10
-Juha- 11.04.2005
Tämä on kyllä mielestäni parhaimpia, ellei paras biisis!
Alun piano luo hyvin tunnelmaa, jonka jälkeen biisi lähtee jämäkästi liikkeelle. Efektit toimivat todella hyvin. Melodiat ovat erittäin hionot, kunhan ne avautuvat hiljalleen. Soundeissa ei ole mielestäni mitään moittimista. Kaikki toimii tosi hyvin. Miksauskin on onnistunut mallikelpoisesti.

Parasta kuitenkin on tunnelma, johon vaikuttaa paljon tuo kehyskertomuksesi, joka pistää miettimään asioita. Eiköhän tästä jo uskaltaisi 10 heittää ja samalla loikata tonne fanilistaan! :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 11.04.2005
Ei pitänyt julkaista mitään kappaletta vähään aikaan, mutta tein tämän pääprojektin ohella.

Tämä on kolmen intensiivisen päivän työn tulos. Hyvä jos satuin muistamaan nukkua ja syödä. Tämä tuli tehtyä ennätysajassa, mutta en siltikään halua tietää monta tuntia uhrasin tähän kappaleeseen. Tällä hetkellä silmiä aristaa ja väsyttää. Minkäs tekee jos on kamala inspiraatio päällä ja päättää eristäytyä kokonaan muusta maailmasta tämän tekeleen pariin. Lähtökohdat olivat selvät… Mikäs sen mukavampaa kuin sekoittaa kolme rakasta lajia yhteen… leffat, klassinen ja trance. Näillä mausteilla tuli sitten tällainen soppa.

Taas innostuin tarinoimaan hiukkasen, mutta minkäs teen kun tykkään jaaritella. Jaarittelen joka tapauksessa, vaikka joku ei pitäisi minun jupinoista?=P …No… hullu on se joka näitä jaksaa lukea… Ei millään pahalla;)

En ole edelleenkään täysin tyytyväinen tähän, koska rakas Reiska 3.0 päätti tehdä minulle temput. Tämän valmistuminen oli tuskan takana, koska Reiska meni hiukan Kellogs Rice Crispies-murojen tahtiin rätisten ja paukkuen. Olin jossain välissä varma etten saa tätä valmiiksi, koska pari ihanaa bugia yllätti minut täysin. Mutta nyt meni taas hermot ja hiominen saa riittää tältä erää.

Vielä muutama sananen biisin tarinasta. Se on vain minun mielikuva-ammuntaa, että jokainen luo oman tarinansa omaan (iha ite!) päähänsä biisistä, jos nyt tämä herättää edes mitään mielikuvia. Eli biisillä ei sinällään ole mitään tarkoitusta tai tarinaa. Minkäs voin taas kun tykkään sepostamisesta… (väistää kengän ja erään suuren miehen joka meinaa kuristaa minut hiljaiseksi) …no nyt taisin puhua suuni puhtaaksi?=P

Aah! Vihdoinkin taas hiljaisuus… hetkeksi…
0   +1 +2
 
9
Protush 11.04.2005
kyllä täytyy sanoo että noi biisin tekstit antaa juuri sellaisen kuvan biisistä kun se on.. hienon kuuloista pianoa heti alusta asti.. melodiaosasto on jälleen maukas ja monipuolinen.. mukana tulee myös hienosti acid taustoja ja aivan uusia saundeja mitä sulta ei ole ennen kuullut.. jotenkin melodiat jäävät hieman mitään sanomattomiksi vaikka ovatkin massiivisia ja hyvin miksattu.. padit pääasiassa jylläävät eikä sen kummemmin erilaisia saundeja löydy.. introt ovatkin jälleen biisin parasta antia ja aivan tajuttoman hyvän kuuloisia.. rummuissa olisi mielestäni vielä varaa hieman parantaa.. kicki on kyllä todella voimakas mutta jotenkin vähän liian tussu (tosin sehän on kyllä aika maku asia).. percussioita ei taustalla hirveästi kuulu.. clappi on hyvän kuuloinen mutta hitusen liian hiljainen.. hatilla on kyllä hienot kuviot ja filtteri kikkailut tekevät siihen vielä hyvää vaihtelua.. bassolinja voisi olla vähän terävämpi tämän kaltaisessa biisissä ja ehkä hiukan monimutkaisempi linjaltaankin mutta ajaa kyllä asiansa näinkin.. valitettavasti biisistä ei irronnut oikein minkäänlaista koukkua tällä kertaa mutta laadullisesti biisisi paranevat koko ajan ja lisää matskua odotan todella innolla :) DJ LARIZZA RULEZ! =)
0   +1 +2