Bingokerhon kevätjuhlat.

Rähmä

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Edichu 23.01.2008
Hehe, noi keskikohdan steelband-kuuloiset jutut oli riemukkaita. Koko piisi on kyllä niin... :DD Piristi ainaki ihan helvetisti. Eikä tää siis mikään huono oo. Ihan huolella väännetty iloittelu.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 20.09.2005
Enpä olis biisiä tälläseks kuvitellu ekojen soundien perusteella :) Ilosta jumppaa on kyllä. Enpä tiiä mitä tähä sanois. Pakostakin tulee hyvällä mielelle. Tällähän sais hyvän party meiningin johki bileisiin. Erittäin omaperäistä mut kuitenki toimivaa, ei oo helppo yhdistelmä! Täytyypä ladata koneelle ...
0   +1 +2
 
jeejeejee 15.09.2005
Täähän biisi rokkaa hienoilla saundeillaan. Jotkut äänistä ovat kyllä vähän ärsyttäviä näin aamuun, mutta. Emmä osaa kommentoida, kun tuossa on Aku Ankka.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 31.08.2005
Erittäin hauskoilla soundeilla lähtee, todella osaavaa ääntenkäyttöä kyllä. Hauskaa rytmiikkaa, erittäin mukavia ääniefektejä, hassun vinoutunutta melodista puolta. Hitusen ehkä liian pistäviä jotkut soundit. 2:10 kohdalla jo suorastaan sattuu korvaan.

Mutjoo. Miellyttävän elävänä pysyy teos alusta loppuun, kaikin puolin taidokasta jälkeä joka takaa faniutumiseni.
0   +1 +2
 
9
marianvalinta 29.04.2005
Aika hillitön meininki. Vaikka en paljon bingoja harrastakaan, tuli tästä sellainen fiilis, että olis hauska nähdä noi juhlat. Kuulostaa aika paljon animaatioleffan soundtrackilta. Hyvä!
0   +1 +2
 
9
KeenLand 27.04.2005
Hauskat äänimaisemat. Tulee mieleen vanhat 90-luvun seikkailupelit kuten Sam & Max. Miksaus on muuten hyvin hoidettu, mutta nuo kilinät yms tilpehöörit ovat omaan makuuni liian kovalla. Kuulostaisivat välillä särkevänkin aika lailla. Rakenne on erinomainen, osat vaihtelevat todella sujuvasti eikä mitään saumoja ole kuultavissa. Pienestä tyylinvaihdoksesta huolimatta vanha kunnon Rähmä-tyyli on säilynyt ennallaan :)
0   +1 +2
 
10
JaDubb 27.04.2005
Kävinkin jo pätkään heittämässä arviota. Eli erittäin mainio biisi kaikinpuolin: Nimi on hilpeä, jyräävä liidi on mitä mainioin ja äänimaailma toimii viimeistä kilistystä myöten. Masterointi toimii ja miksaus siinä samassa. Äänet on selkeästi eroteltu, mutta toimivat kuitenkin hienona kokoneisuutena.

Kappale on vertaansa vailla oleva, etten sanoisi hyvinkin uniikki, taideteos. Saa kyllä hymyn huulille meikäpojalle!
0   +1 +2