Jazzing out

Carbon Sounds

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
route_electrique 25.08.2006
Tässä oli jotain mistä tykkäsin. Rummut, kivan 'brush' -maiset. EP kulkee vähän niinkun Bugge Wesseltoftin biiseissä eli kivasti. Hyvä fiilis, Jazzy - thats the way i like it. Rauhottava kipale.
0   +1 +2
 
9
Kaira 12.05.2005
Hienoa tunnelmointiahan tämä on. Ärsykkeen ääressä on vähän kehno kuunnella tällaista. Pitäisi syventyä kunnolla. Mutta joka tapauksessa hienosti kasattu teos. Kasvaa mukavasti. Erityisen hienoa oli, kun urut tuli sisään. Kelpaa pisteetkin antaa.
0   +1 +2
 
Kivat rummut ja loistava basso. Tulee hieman roni size reprazentin "Brown paperbag" mieleen. Urut ovat soundiltaan liian synkät tähän. Jatsahtavammat urkusoundit olisivat aivan loistavat tässä. hyvää taustamusaa.
0   +1 +2
 
massmur 11.05.2005
Rummuissa kiva soundi. Jännä tuo rotary-efektin päälle/pois käyttö. En tiedä miten siihen pitäisi suhtautua, mutta kaipa vähintäänkin ok juttu. Kyllähän tässä näitä käännekohtia on jokaisen uuden soittimen myötä. Lopun rauhallisen blues sähköpiano on se mille aikaisemmat viisi minuuttia on valmistellut paikkaa. Oikein mukava pätkä. Tavaraa melko paljon, mutta tunnelma pysyy silti rauhallisena, eikä mitään ylimääräistä ole päässyt mukaan.
0   +1 +2
 
DaKiller 11.05.2005
Hohhoijaa.... Ei vaan meikäläistä tämän tyylinen musiikki oikeasti alkaa vain väsyttämään. Noh, piano on kaunis ja urut soivat todella nätisti. Basso kuulostaa lähinnä bassolta. Eipä siitä sen enempää. Muuta kuin, että saman "riffin" toisto alkaa suorastaan v*tuttamaan pitemmän päälle. Piisin kasvaessa alkaa se yllättäen käydä huomattavasti mielenkiintoisemmaksikin ja tämä onkin ehdottomasti syytä kuunnella loppuun saakka, mikäli haluaa saada kappaleesta jotain irti. Tämä sopisi helkkarin hyvin johonkin leffaan - savuinen ravintola, mafioso istuu pöydässä sikari suussa kuunnellen paikallista jazzpumppua. Ei siitä sitten sen enempää myöskään. Tulipa vuosittainen annos jatsia tässä täyteen. Ystävällisesti kiittää hän.
0   +1 +2
 
karateadonis 11.05.2005
Joo... samaa mieltä eli kyllä tää johki taustalle sopis! Hyvin ainaki jonku sielukaffilan taustalle...
0   +1 +2
 
8
Tric 11.05.2005
Tätä vois kuunnella syrjäkorvalla jossain hämärässä kahvilassa ja se varmaan on tarkoituskin. En tästä biisinä osaa sen kummemmin sanoa mitään kun en tyyliä harrasta, mutta taustana ei kyllä ainakaan ärsytä. Kosketinmatot on kyllä hyvän kuulosia.
0   +1 +2
 
8
Muistikuva 11.05.2005
Voi veljet mikä virveli soundi. Nyt kun kappale etenee, toivoisi tuon "rumpalin" tekevän edes jotain pientä lisää. Ja muutkin äänet hyvin pehmeitä ja kauniita.
0   +1 +2
 
10
madonnas 11.05.2005
Hieno teos, tunnelmaa ja sen luontia. Jätti oudon valaistuneen mutta melankolisen olon. Perkeleen hieno biisi, kiitos.
0   +1 +2
 
8
tesar 11.05.2005
Aika hyvin kuvaat itse biisä. Chillailumusiikkia parhaimmillaan. Stereot päälle, viskilasi kouraan ja sohvalle miettimään syntyjä syviä.
0   +1 +2
 
9
vizitti 11.05.2005
basso äänestä en tykännyt yhtään. se olisi voinut olla joku muhkeä ja pehmeä, oisi voinut toimia paremmin. Kun rummut alkaa rullaa niin pystyy kuvittelemaan kyllä itsensä vain kävelemässä jossain ja musiikkia soi vain taustalla ja kuljettaa ihmistä eteenpäin. Mukava chilli meno
0   +1 +2
 
ProjectEternity 11.05.2005
tää oli jotaa maalailu musaa...joku savuinen baari ja mies yksin whisky lasin kanssa ja kaupungin valot välkkyvät vesi sateessa
0   +1 +2
 
8
Pagan 10.05.2005
Asiallisen kuuloinen tuo laahaava clap/hithatti tms. Harvemmin tulee kuunneltua näin chilliä, mutta krapula-aamuna soimaan ja siinä voi miettiä syntyjä syviä, mitä on edellisenä iltana tehnyt. =)
0   +1 +2
 
Hätäsammakko 10.05.2005
Kontrabaasso, ohoh. Enpäs ole ikinä kuullut chill-lajityypin musaa, mutta chilliä tämä just tuntuu olevankin. Sopisi ravintolaan päiväkännejä vetävien taustamusaksi. Ihan mukavaa, mutta en oikeen pidä musasta, missä osat eivät vaihdu.
0   +1 +2
 
integratio 10.05.2005
sinäänsä biisiin on onnistuttu tuomaan erittäin rento ja vähän (hyväl taval) outo fiilils mut tuo basso line ei mielestäni toimi tos alus :/
0   +1 +2
 
8
andiamo 10.05.2005
oli tosiaan rauhallinen ja taustalle sopiva.. taustamusiikin pituuteen tulee tosin harvoin kiinnitettyä huomiota, joten ei siitä pituudesta mitään haittaa ollut. Kaikkinensa kuitenkin tykkäsin tästä kappaleesta. Lepposaa soitantaa ja jäi hyvä maku suuhun.. Taide elokuvan taustalle sopivaa..
0   +1 +2
 
8
SamvaisSetä 10.05.2005
Joo, taustamusaahan tää on. Vois olla ihan mielenkiintonen kokemus soittaa tää soittimilla. Toi kontrabasso vai mikä basso toi nyt onkaan, niin ei oo mielestäni todellisen kuuloinen. Mutta.. biisi sopii taustalle, ei pysty väittämään vastaan.
0   +1 +2
 
8
poskisolisti 10.05.2005
Tämä on kyllä itselle melko tuntematon musagenre sillä pidän nimenomaan herättävistä ja energistä biiseistä..
Voisin kyllä kuvitella tän soivan jossain kahvilassa(ei shellillä) taustalla ja vaikkei sitä edes kunnolla tiedostaisi niin varmasti toisi rauhallisen olon..Ja sitten tietenkin tämähän on ihan loistavaa viihdettä jos kuuluu yrttien käyttäjiin =)
0   +1 +2
 
9
odkid 10.05.2005
Loistavaa chillausmusiikkia. Hyviä biisejä kun sopii kritisoida pienistä niin ainoa mihin korva tarttui oli se että vähän pehmeämpi soundi kuin tuo Hammond-tyyppinen-urku olisi sopinut paremmin tähän. Nyt se oli ehkä vähän liian kova jotenkin, vähän turhan jyrkkä muuten ihan hemmetin miellyttävään kokemukseen. Muut soundit kyllä toimivat mahtihyvin. Rauhoittaa mieltä ja tekee sen mitä muzakin pitääkin - sitä voi kuunnella taustalla ja siihen voi myös keskittyä. Taidanpa kuunnella muitakin hiiliääniä.
0   +1 +2
 
9
PeksiM 10.05.2005
Mahtavaa Twin Peaks -henkistä laahaavaa ja maukkaalla tavalla metsittyneen kieroa tunnelmaa. Tällä saadaan hämyinen yökerho pysähtymään. Ryppyisen ja jäntevän vanhan neidon strippausesitys etenee hidastettuna, Kirveen varjo heilahtaa hapertuneen barokkitapetin pinnassa. Yö ei lopu koskaan. Pimeys sulkee pikkukaupungin sisäänsä.
0   +1 +2
 
GrimErazer 10.05.2005
Kuten mainittiinkin, sopisi ehkä hyvin jonnekin taustalle. Tosin silloin basson kuvio tuntuu ehkä kiinnittävän liikaakin huomiota itseensä. Jos ymmärtäisin tätä lajia enemmän, osaisin antaa oikeanlaisen numeronkin.
Rauhallinen ja kehityskelpoinen kappale.
0   +1 +2
 
weicco 10.05.2005
Kuullosti hyvin tuotetulta vaikkei tämä minun musiikkialaani olekaan. Mukavan laiska äänimaailma. Sopii kuunneltavaksi vaikka sohvalla löhötessä tai jossain hämyisellä clubilla :)
0   +1 +2
 
9
jaacob 10.05.2005
haikeita fiiliksiä, syysmaisemia....yllämainittuun tarkoitukseen toimii niinkuin pitääkin - toimii mulle / to
0   +1 +2
 
D19 10.05.2005
Ihan maukkaat soundit on aikaan saatu. Savunhajun haistaa melkein. Miks et tekis lyhempää fiilistelyä? Uppoisi useammalle. Toisaalta, itsehän jokainen tekee niikujust tykkää. Maukasta on kyllä.
0   +1 +2
 
9
kuollut_marsu 10.05.2005
Pistin taustalle soimaan kun etin sukkia... iha hyvin tekee tehtävänsä taustamusiikkina... toi urkusaundi ei ehkä oikein sopinu... oisin pistänu mieluummin jotain pehmeempää...
Muuten tuotannollisesti hyvä...

Ei tosiaan varsinaisesti kuunneltavaks tehtyä musiikkia, mutta sopis hyvin levyn keskivaiheille, kun kuuntelija lähtee hakemaan uutta kaljaa... toisaalta fiilistelyykin sopii aika hyvin... ei kuitenkaan mitään hittiainesta, mutta hyvä biisi, jossa on hyvä fiilinki. Tunnelma on saatu vielä tiivistymään loppua kohti... ihan jeppis kamaa...
0   +1 +2
 
Pitk 10.05.2005
Bassokuviossa variaatiota eräästä tunnetusta hautajaissävelmästä. Tämä voisi olla jossain leffassa aamuöinen synkistelykohtaus. Sellaiseen vallan mainiota, päähenkilö depiksessä pyörii tyhjässä saluunassa.
0   +1 +2
 
ESonic 10.05.2005
Jaahas. :) Onhan tämä ihan hauskaa musiikkia, mutta ei anna mulle sinänsä oikein mitään.
0   +1 +2
 
torttutore 10.05.2005
Rauhallinen jatsahtava repäisy... ihan kivaa settiä, mutta joku pieni repäisy jäi musta puuttumaan. Jatkakaa samaan malliin ja antakaa mielipiteitä myös mun biiseistä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
8
80sForever 10.05.2005
Mahtava pianosoundi! Läskibasso oli ehkä hiukan liian pinnassa. Rummuissa oli kivaa huonesoundia. Morcheebaa ja Massive Attackia ilmeisesti kuunneltu :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 10.05.2005
Aistin heti alussa, että tässä on tunnelman osalta huomattavasti yritystä. Kivan ilmavat pianot, vähän jäykkä basso joka kuitenkin ajaa asiansa. Rumpusamplet toimivat muuten, mutta tuo ilmeisesti basarin jälkeen tuleva suhina toimisi paremmin jos se ei olisi joka kerralla samanlainen. Korkeammalta vetävät synat ovat asiallisen kuuloisia.

Sävellyksenä vähän junnaava, mutta onnistuu, kuten alussa ounastelinkin, luomaan hyvin toimivan tunnelman.Kolmen minuutin kohdalla mukaan tulee hyvin kauniit stringit, toimivat erittäin hyvin tunnelmankasaajana. Tällainen rakentelu vaan kaipaisi jonkinlaista suurta kliimaksia, jollaista ei biisikuvauksesta johtuen taida olla tulossa. Harmi sinänsä. Mutta noh, oikein hyvän kuuloista tämä näinkin on.

Vähän tulee sellainen hiomaton timantti -fiilis. Rahkeita on todella pitkälle, pitäisi vaan uskaltaa repäistä, antaa luovan hulluuden viedä, niin näistä saisi todella vaikuttavia teoksia aikaan. Tällaisenaan meininki on enemmän "ihan kiva". Mutta minä kyllä ottaisin tästä pisteestä askeleen IDM:n tai jonkin muun vähän sekopäisemmän genren suuntaan. Ulos hissistä.

Mutta rohkaisuksi naputtelen faniutumisnappulaa. Tämä projekti kiinnostaa minua (ja toivon sisimmässäni kovasti että ehdotuksestani otetaan onkeen :)
0   +1 +2
 
8
Trilobiitti 10.05.2005
elävää jatsisooloilua vaikka mollibluus skaalasta pälle kerkeä toivoa jo sen 10 kertaa ennenkuin se tulee, muttei eläväisenä . elementit ja potentiaalia rauhalliseen, mielenkiintoiseen rauhoittumisäänimaailmakokemukseen biisissä on mutta.
0   +1 +2
 
10
Lateksi 10.05.2005
Rauhallinen, sopisi johonkin 60-luvun New Yorkilaiseen Jazz-clubiin, puuttuu käheä-äänisen punapukuisen laulu ja sikarin savu. Hieno tunnelma, eikä soundeissakaan ole mitään valittamista. En keksi mitään parannettavaa. Toimii.
0   +1 +2
 
Olavio 09.05.2005
Hei tämä projekti taas, hyvä. Tarkoitus nimittäin oli jo ekan vierailun jälkeen tutustua tähän artistiin tarkemminkin.

Omaperäistä jatsistelua tämä kyllä on. Rakenne tuntuu samantyyliseltä kuin Stinger-piisissä, jossa pienin elein lähdetään liikkeellee ja pikkuhiljaa sulaudutaan isompiin kokonaisuuksiin. Tässäkin pieni saundi muuttuu huomaamatta isoksi. Tunnelmasta tulee mieleen jotain hyvin suomalaista, ehkäpä iskelmämusiikkikin. Tosin ei paulakoivuniemet ja muut, vaan se hieno ja perinteinen suomalainen iskelmämusiikki.

Kokonaisuus on eheä ja upeasti kaikki yhteen sulautuu. Jousisovituksista näin yksittäisenä hatunnosto. Vaikka meno ei ihan orgaania ole, niin hienon tunnelman tämä yltää tavoittamaan ja siitä pidän.
0   +1 +2
 
9
hra POHJOLA 09.05.2005
Hieno hämyinen meininki.Pidin kyllä tosissaan.Virpan vispilä soundi on upea.
0   +1 +2
 
9
Area75 09.05.2005
Ehana basso! Virvelit rules! Mainio kappale toimii hyvin vaikkapa hissimusana (tällaista kun niissä olisikin niin avot!) Leppoisaa Jimi Tenor- tyylistä tiluttelua!
0   +1 +2
 
MarcKrystal 09.05.2005
Todella rauhallista ja hyvää chilliä. Ihan mukavia soundeja löytyy. Jotenkin hieman jazz painotteista chilliä kertakaikkiaan. Ehkäpä Jazz sopisi melkein enemmän genreksi kuin chilli. Tuo Organ on myöskin todella kiva tuolla taustalla.!
0   +1 +2
 
lovefactory 09.05.2005
Soundit ovat pianoa lukuunottamatta mielestäni erinomaiset (ei siinäkään huonot soundit ole..), jopa rumpujen osalta. Biisi saavuttaa loistavan "hämyinen baari aamuyöstä"-fiiliksen ja on loistavaa chillauskamaa. Ongelmana omalta osaltani on vain, että en kuuntele tällaista musiikkia ja ainut tapa oikeastaan, jossa jaksaisin tätä kuunnella olisi jonkin elokuvan taustaraitana. Toteutus on joka tapauksessa hienoa niin sävellyksen kuin soundien osalta. Pidin, mutta en jaksaisi kuuntelemalla kuunnella...
0   +1 +2
 
9
Zachary 09.05.2005
Biisin esittelyssä viitattuun tarkoitukseen mainio. Genreksi voisi melkeinpä sopia paremmin "soundtrack". Mukavan raukeaa fiilistelyä komeilla soundeilla. Sopisi jonkun leffan taustalle paremmin kuin hyvin.
0   +1 +2
 
9
jurn:a 09.05.2005
Oikein tyylikästä jazzhiiviskelyä. Pidän tämän tyylisistä taiteellisista chilleistä paljon. Erittäin maukas jazzrummutus taustalla yhdistettynä urkuihin, salaperäiseen läskibassoon ja mietiskeleviin pianoon luo kokonaisuuden josta on vaikea sanoa mitään pahaa kun on vaipunut oman mielikuvituksen sopukoihin.

Tuotantopuolella kaikki on hyvin balanssissa ja soundit keskenään yhteisymmärryksessä. Erityiset pisteet annan basson ja kompin sulavasta yhdistyksestä..

Jos parannettavaa haluan, biisin loppupuoliskon koskettimistoa voisi hieman feidailla pienemmälle voluumiasteelle, nyt jossakin kohtia kuulostaa kokonaisuuteen nähden hieman kovalta korvaan.

Erittäin tyylikäs tekele! 9
0   +1 +2
 
9
luoja 09.05.2005
Ihan normaali pituinen biisihän tämä on.... mutta asiaan.
Ihan hyvän kuulosta chillailua, iha tuntuu ko live bändiä kuuntelis.
Biisi rakentuu ja kehittyy mukavasti tavaran lisääntyessä, mutta säilyttää kuitenki luonteensa. En missään nimessä laittaisi näin hyvää biisiä vain tausta musaksi. Elokuvamaista, tunne rikasta tavaraa.
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 08.05.2005
tausta musana tosiaan mahtavaa kamaa. jopa voisin kuvitella kutevani tämän musan tahdissa. :) mp
0   +1 +2
 
9
Nectino 08.05.2005
Kivahko matalahko basso alussa. Oikein chill. Jazzahtavat äänet, rumpu linja on rauhallinen, niin myös tempo. Pianot ovat hyvät ja niin myös taustalla oleva organ ja myös huilu(ko). Biisi ei kuitenkaan sovi minulle, mutta kuitenkin ihan mukavasti toteutettu.
0   +1 +2
 
9
Stoned Ghoul 08.05.2005
Hyvä kontra soundi ja suffle biitti toimii. Hyvää peliä koskettimilla. Kyllä tekijä osaa hommansa.
0   +1 +2
 
9
dj musical 08.05.2005
jees! Täähän toimi hyvin, alussa eka se muhkee basso ja siihen sit alko tulee melodioita
Rauhallinen biisi ja hyvä =)
Tosiaan toimi hyvin taustalla
0   +1 +2
 
8
JM 08.05.2005
Taustalla tämä kyllä toimii. Ja kyllähän tuo bassolinja ottaa myös mielenkiinnon välillä. Oikein mukavaa, himan tunnelmaltaan blues (?) chillailua. AAmuyön jammailua, yön musta jatsibändi ei väsy, vaikka viiminen viskinjuoja sammui jo ajat sitten.
0   +1 +2
 
9
louis 08.05.2005
Oikeasssa olet loistavaa taustamusaa ravintolaan josa ihmiset keskustelee ja meinikin on lämmin ja rauhallinen...9p
0   +1 +2
 
Lowmen 08.05.2005
Vielä sama aidoilla soittimilla niin johan ollaan aitoa jazzia. Aika chilli.
0   +1 +2