Maa

Unic

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
kuperkeikkamies 03.01.2007
Toimivaa kamaa, mutta laulu on tässä biisissä suoraansanottuna aika caccaa.
0   +1 +2
 
10
Mahvis 30.07.2006
Vittu, kovaa jytinää. Suomenkielikin jopa istui kappaleeseen, mikä on aina plussaa. Potkii hyvin ja rumpali hoitaa hommansa taidokkaasti.
0   +1 +2
 
9
Grouse 13.07.2006
Ootte tainu jossain hemmetin kellarissa äänittää noi. Äänenlaatu vastaa mummon mannapuurua, mutta toki hyviä kappaleita..
0   +1 +2
 
9
PohjanAKKA 24.03.2006
tykkään. *9*
0   +1 +2
 
9
horsti 18.10.2005
Tämähän oli varsin mukavan kuulonen. Kitaroista tykkäsin erityisesti mutta kaikkihan tässä hoitaa hyvin hommansa.Soundit toimii,vaikka kyllähän ne aina vois vielä olla paremmatkin.Mutta demossahan se ei toki ole se tärjein juttu.hyvä että kemistä löytyy tämänkin tyylin edustajia.
0   +1 +2
 
7
NuMiNi 24.06.2005
Ei oikeen lämmitä. Tässä biisissä ei ollut sellaisia juttuja mitä haen musiikista ja jotka tuottaisivat sitä suuremmoista nautintoa. Nostan kuitenkin hattua siitä, että tää on soitettu "ihan oikeasti"!
0   +1 +2
 
10
Weedy 23.06.2005
meikään kolisee niinku viru kössöön. eniten keskityn kuunteleen tietty tota aleksia joka siellä huitoo niitä rumpuja kyllä helevetin näppärästi. aina oon tiennyt että te ootte hyviä mutta sitä en oo tienny että ootte vitun hyviä. kyllä teitä tulee päivän mittaan aina huudatettua ihan siinä missä kaikkia muitakin ns. nimekkäitä bändejä. livenä kun vielä näkis niin ois helvetin hienoa.. jatkakaa samaan malliin mussukat.

By: RömpsäThompsa
0   +1 +2
 
9
MaKe7 03.06.2005
Ihan perkeleen hyvää!!! Hyvä poijjaat!!! \,,/
0   +1 +2
 
9
BlackHeart 30.05.2005
Laulajalla pitikissä äänissää vähä äänen tason vaihtelua eli ei saanu iha pidettyä samaa ääntä, mut karjunta oli loistavaa. Livenä toimis varmas puhas lauluki iha loistavasti, tässäki muut ku pitkät äänet. Reeniä vaa. Rumpali hoitaa hommansa ihailtavalla taidolla ja varmuudella. Kitara soundu potki hyvi munille ja basso myös. Jatkakaa samaa rataa!
0   +1 +2
 
9
Hyvin jytisee! Taidokasta vääntöä.
Ei keksi pahaa sanaa.
0   +1 +2
 
9
Tempsa 16.05.2005
mikäs helevetin satanisti musa tän kemin muka on valtaamassa..:D voevoe..

mut nii ite biisiin.. täähän on perkeleen kovaa settiä.. kitaroista tykkäsin ku on tommoset saatanan raskaat ja muutenkin munaa löytyy ku pienestä neekerikylästä..
ja aleksi on kyl kova poika soittelee noita rumpuja.. tuo välikohta eli pomppii pomppii pomppii kohta oli saatanan kova!
ainut mikä pistää välillä korvaan on toi jannen puhdas laulu ku tuntuu niinku et uskaltais antaa sen sieltä tulla.. niinku vähän pidättelet sitä ääntä.. muuten tää on kyl perkeleen kovaa settiä..
hyvä pojat!! mii laik it!\,,/

Teemu
0   +1 +2
 
10
Verttis 16.05.2005
Elikkäs en tiennytkään että Janne osaa laulaa näin hyvin.. tiesin kylläkin että pojalla on örinät,huudot ja karjunnat hallussa mutta laulu toimi todella hyvin ja sitä oli kiva kuunnella.. kiva että tänne kemiin saatiin tämmöstäkin musaa ku toi Black Metalli ja muu satanisti musa meinaa vallata koko kaupungin.. (onhan täällä tietenkin Iskulinja :D) ja tää on 1000 000 kertaa parempi ku toi raakile versio mikä Aleksi sendas mulle.. eli Syynimaa osaa hommansa.. ja Aleksi.. oot aivan saatanan kova rumpali! :) ja ei saa unohtaa meidän Salea(tosi hyvä kitaristi) ja tietenkin kikkura Tommi on yhtä pölvästi kuin basistin pitää ollakkin! vitsi vitsi :) hyvä poijjat älkää luovuttako ja koittakaa saada jonkin näkönen demo tai EP kasaan nii mä ostan sen varmasti(en ole niin ahdasmielinen kuin päällepäin saattaa näyttää) eli kuuntele muutakin musaa ku räppii.. Live settii ku sais vielä kuulla nii ois tosi kiva.. mutta eiköhän se kommentti oo jo tarpeeks pitkä..

t: Vertikaali @ Iskulinja
0   +1 +2