Beneath The Frozen Surface

Unhealing

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Lady_Eversor 18.03.2006
Alku mielenkiintoinen... Tohon kyllä pitää yhtyä että vokalisti kuulostaa Shagrathilta melkoisen paljon...
0   +1 +2
 
8
kUOLLUTMIEs 20.05.2005
Alku on vainoava ja synkkä, kaikessa yksinkertaisuudessaan hieno. Biisi pelaa aika paljon syntikoiden kanssa ja kitarat on jääneet minusta ihan liian varjoon. Voi kyllä olla ihan hyväkin se, sillä tuo särö tuntuisi kuulostavan vähän siltä, että vahvarin päälle olisi viritetty muovikalvo. Sen verta suriseva on. Tosin vaikea on tarkkaan sanoa, kun se on nyt noin takana. Yksittäisenä saattaisi olla ihan kauhean kuulonen, mutta nyt se on saatu kokonaisuuteen soljutettua kohtuu hyvin. Rummuissa on minun korvaan jotenkin konemainen soundi, sovitukset kuitenkin pelaa hyvin. Vokaalit on vedetty vähän liian pintaan ja muutenkin tuollainen korina tyylinen ei ole minun mieleeni sitä parasta örinää. Biisissä on sävellys ja sovitustyö ihan kohdallaan, mutta pientä säätöä kaipaisin vielä tasapainotuksen puolella ja kitarasoundeihin voisi hakea rouheutta tuon surinan tilalle.
0   +1 +2
 
8
C2H5OH 16.05.2005
Alun yksinkertaisesti luotu synkkä tunnelma on kiva. Örinä on miksattu liian ylös, joten se rikkoo ikävästi sen alun. Kohta, jossa matala ääni ja örinä on päällekkäin ei oikein ''soinnu'' yhteen. Lisäksi örinäsoundi on ihan liian tavallisen kuuloinen. Rummut soi aika komeasti eikä bändin soitossa juurikaan ole valitettavaa. Hieno biisi, mutta hiottavaa vielä löytyy.
0   +1 +2
 
9
Jack Daniel 16.05.2005
Minun mielestä laula on tässäkin hyvä ja tyllikkäästi toteutettu. Tykkäsin kyllä enemmän tuosta The Most Northernista kun tässä ei ollut sellaista samanlaista "henkeä" mukana eikä yhtä tyyllikkäitä syna kohtia.Mutta tämäkin on ihan toimiva veisu.
0   +1 +2
 
9
Drothgord 16.05.2005
tarkoitin muuten vokaaleista enkä lyriikoista.. tosin on ne lyriikatkin hyvät :D
0   +1 +2
 
9
Drothgord 16.05.2005
Biisi ei auennut jostakin syystä ekalla kerralla (syytän univelkoja) mutta toisella kerralla iski tämäkin. Tykkään tuosta syntikan saundista. Rummutkin taas hyvät.. Mitä mää jauhan. koko biisi on kova. Ainoa syy miksi ei tule 10 tästä on se että taas on vokaalit jotenkin liian tutun kuuloiset monista bändeistä.. tykkäsin noista the most northernin uuden version lyriikoista \,,/
0   +1 +2
 
9
Midras 20.05.2005
Ja taas pitää kehua laulu puolta. Ei helvetti. Jere olet kyllä osannut ottaa haltuun Shagrathin laulutekniikan tai ainakin saundi on aika lähellä sitä miltä herra kuulostaa :) Kitarat ei taas kuulu mutta synat pauhaa täysillä! Ehkä se toimii näin paremmin. Lissää tämmöstä!
0   +1 +2