Summer Cat

Electric Monk

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
3d 07.01.2006
latinkiin....
0   +1 +2
 
9
JaDubb 21.11.2005
Astetta vaimeammin säädetty paketti, kuin nuo uudemmat tekeleet. No, volyymisäädintähän ei ole turhaan keksitty. Namikas ralli tämäkin on, meno on samalla rentoa mutta myös vauhdikasta. Soundipolitiikka toimii edelleen kaikilta osin samoin, kuin vokaaliosastokin. Tämä kappale kyllä tuo hymyn huuliin ja kesän mieleen. Kiitos siitä. Pieninä miinuksina tuo alhaisempi mastertaso ja jotenkin puuroisemman oloinen miksaus.
0   +1 +2
 
8
jarpat 21.09.2005
Jotain ristiriitaista tässä on, vaiko onko se sitten sitä omaperäisyyttä? Popin ja rokkenrollin välimaastoon uppoava biisi, jossa pari jippoa mukana. Hyvää soittoa ja laulua. Äänitys ja miksaus voisi olla parempi, ehkä... mut ei paljon muu, siis hyvää matskuu. Ja hyvä hyvä laulaja. Joo, sanoinkin sen jo, mutta halusin sitä vielä korostaa.
0   +1 +2
 
9
blindspot 10.06.2005
Rakastan retrosoundianne. Erityisesti kitarasoundi on erittäin miellyttävää kuunneltavaa, muttei vikaa ole muillakaan osastoilla. Äänitys on taas hieman huuruista, mutta liian täydellinen äänitys veisi varmasti musiikiltanne suuren osan särmää. Tästä ei paljoa huonoa sanottavaa löydy, kun kaikki osa-alueet ovat jälleen niin pirun hyvässä synkassa keskenään. Pitäkää lippu korkealla, miekkoset!
0   +1 +2
 
10
Kfied 21.05.2005
Te olette tällä biisillä Suomen Hurriganes :) Tosin; tämä on parempaa. Tunnelma on hieno. -Nyt kun aurinkokin paistaa. Hyvä laulaja, kelpo soittoa. Ja sielua tuhat kiloa.
0   +1 +2