Suurenmoinen Termos

Kuun rytmipuu

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Piru Kange 28.05.2005
Sekoilua ja synapopia... Mitähän tästä oikein sanoisi, kun ei ole omaa genreäni... noh varmasti lajissaan hyvin tehty teos. Minua tämä lähinnä ärsyttää, mutta eipä se ole mitenkään merkki biisin huonoudesta vaan ainoastaan erilaisesta musiikkimaustani.
0   +1 +2
 
7
Sunholder 28.05.2005
Skidi rimshotti kaiku! Lupaava alku kuitenkin. Ozricit kuuneltu. Parin bisin jälkeen genressään arvostetua?
0   +1 +2
 
Incendium 27.05.2005
Letkeää meininkiä. Kaikenlaista kivaa pikku ääntelyä saatu lisätyksi toimivalla tavalla.
0   +1 +2
 
torttutore 27.05.2005
Kuulostaa ihan mukavalta, mutta aivan liian löysä ja "väljähtynyt" meininki. Tartteis jotain boostia ja potkua. Ehkä jokin soitin piristäisi biisiä. Jatkakaa samaan malliin ja käykää kuuntelee munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
luoja 27.05.2005
Tylsää, ei edes mukabaa uni musiikkia, ei avaa mielikuvia. Teknisesti kaikki 10+, mutta fiilis puolella ei :(
0   +1 +2
 
D19 27.05.2005
Ihan mageet soundit kasattu. Sovitus ja biisi on kyllä välillä hieman yksitoikkoinen. Tämä vois sopivalla leadihommalla tulla hieman monipuolisemmaksi ja kuuntelija ystävällisemmäks.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 27.05.2005
Nimiä ainakin osaatte keksiä. (Ja ei kiitos en tarvitse apua siinä.)

Asiallista kamaa vaikkaei lempityyleiheni kuulukaan. Mukavia kaikurumpuja. Miksaus OK.

Biisistä puuttuu pihvi eli vokaalit tai kunnon leadisoitin.
0   +1 +2
 
troth 27.05.2005
Ensinnäkin: helkkarin hyvät soundit ja hyvin miksattu. Ehkä hieman pitkä ja pitkästyttävä. En jaksaisi kyllä keskittyneesti kuunnella useasti, mutta moneen tilanteeseen taustamusiikiksi tämä sopii hyvin. Biisi kasvoi koko ajan ja teema säilyi ja vaihteli sopivasti, ihan valmiin kullosta materiaalia.
0   +1 +2
 
Pitk 27.05.2005
Virvelir3everbin predelay voisi olla paremmassa taimissa (pidempi). Nyt tekee biisin muuten leppoisaa tunnelmaa aavistuksen levottomaksi. Perkat naksuu kivasti, mutta leadsynasta en pidä. Jotenkin liian aneeminen. Mieluummin joku Rhodestyyppinen piano tai jotain.

Pikkuisen tässä on sellainen laitetaan nyt juttuja peräkkäin meininki ja efektejä päälle. Jotenkin varsinainen johtoajatusd puuttuu, vaikka äänimiasemassa on paljon hyvääkin.
0   +1 +2
 
8
MajorForce 27.05.2005
Hienon uhkaavasti lähtee biisi käyntiin. Äänimaailma on mielenkiintoinen, joten tätä jaksaisi kuunnella yhä uudestaan. Kokonaisuuskin vaikuttaa pohditulta, joten tästä on hyvä ponnistaa.
0   +1 +2
 
KoBa 27.05.2005
Psydub ei ihan ole minulle kaikkein tutuin genre, joten anteeksi epämääräinen kommenttini...
Hyvältähän perkele kuulosti ja vaikka ei ihan 100% ole suosikki -genrejäni, niin tallensinkin koneelle...
Alku tuntui vähän puuduttavan pitkältä mutta avautuihan se sitten ninsan jälkeen kunnolla. Jäin jostakin syystä odottamaan toista melodiaa rinnalle tai kunnon tupla-basaria... Kun kello on puoli kuusi aamulla, tahtoisi pakostakin vähän pirteämpää tunnelmaa...
0   +1 +2
 
Rehvake 26.05.2005
Biisi kaipaa lisää melodioita ja ehkäpä instrumentteja. Ei tämä tälläisenäkään huono ole, mutta hieman itseääntoistava. Soundit olivat mielenkiintoiset.
0   +1 +2
 
Alusta tuli massive attackin teardrop mieleen. Bassoissa ja padeissa ihan kiva tunnelma, muttei niin hyvä, että se riittäisi koko biisiä kannattelemaan. Hyviä elementtejä paljon, mutta jotain jää vaan puuttumaan siitä, että saavutettaisiin se psykedelia.
0   +1 +2
 
MacFly 26.05.2005
Pokemonissahan oli se yks pokemon jonka nimi oli Psydub... eipäs ollutkaan, kun Psyduck :) Soundipuolella ei tässä biisissä ole kyllä mitään valittamista, hyvän kuuloinen äänimaisema. Siis itse asiassa todella hyvän kuuloinen mielestäni, onnistuu luomaan semmoista omaa fillistään tämä pala. Biisiä vain tuntuu vaivaamaan sellainen saman kuvion ympärillä pyöriminen, mikä ainakaan minua jaksa kovinkaan kauan innostaa.
0   +1 +2
 
Haava 26.05.2005
Halliakiku luo kyllä mukavaa aavemaista tuntua. Aina on ilo kuunnella, kun rumpuja jaksetaan träkätä, eikä vain se peruskomppi tylsänä rymyä monotonisesti taustalla. Melodiaakin tässä aika minimalistisesti esitellä'än, unohtamatta missään vaiheessa, että biisin todellinen vahvuus on juuri tuossa rytmissä. Heh... Hyvä pläjäys joka osoittaa kyllä hyvää makua kaikin puolin. Taasapainoinen miskaus ja eloisat saundit. Hyvää minimalisti elementtiä sekoitettu kaoottisuuteen. Piristi. Nuo melodiat ovat niin kivasti ristiriidassa fiiliksellisesi tuon rytmiraidan fiilisken kanssa, että olo on kumma kuin karhulla joka syökin porkkanakeittoa hunajan asemasta. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
NeverSayYes 26.05.2005
En mää tähän osaa sanoo oikeen mitään, en ole lainkaan teknoihmisiä joten tää on mulle ihan taustamelua
0   +1 +2
 
PeksiM 26.05.2005
Leppoosan oloista pilpettelyä. Jamitusta bongottimilla ja miellyttävä poikkihuilu-sämple. Leffa- tai taustamusakamaa.
0   +1 +2
 
9
ew8533 26.05.2005
Jännän kuuloista.Tulee välillä mieleen muutama kuvio Mike Oldfieldin Tubular Bellsistä.Jotain tämä kaipaa seurakseen.En tiedä onko se laulu vai mahdollisesti kuvaa,elävää tai ei.Juju on hyvä mutta jotenkin jää kesken.Siitä huolimatta ehdottomasti tämän genren parhaimmistoa vaikka pituuttakin on näin paljon.
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 26.05.2005
alkaa ainakin tyylikkään naksuvilla saundeilla... Alun synamelodia oli ehkä vähän ärsyttävä... joku hauska reggaeelementti melodiapuolella ois nostanu biisin arviota paljonkin... Tietysti saattaa olla etten vaan ymmärrä tätä musiikkia, kun en genreä itessään paremmin tunne... saundit on kyllä oikein hyvät ja ajatellun kuuloset. melodioissa ois voinu olla viellä enemmä sellasta psykedeelistä haikeutta... ei huono biisi.. ei missään tapauksessa... annan kasin... se on hyvä numero...
0   +1 +2
 
mikainen 26.05.2005
Simppeli melodia soundeineen on ehkä liian minimalistinen minun makuun, huilumainen soundivälähdys on hieno. Mielenkiintoisia soundeja, mutta enemmän melodioita olisin kaivannut. Mutta kyllä tämä saa tutustumaan genreen paremmin.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 22.05.2005
Tässä on toimivampi tempo kuin äskeisestä. Kaiutukset ovat ajatuksena hyvät mutta itse kaikusoundi kuulostaa vähän liikaa fruityn peruskaiulta joka ei liiemmin lämmitä. Korkeita taajuuksia siitä olisi mielestäni ainakin kannattanut leikata. Lisäksi dubityylinen triolidelay olisi tehnyt joillekin iskuille terää, tällaisenaan kuulostaa vähän tylsältä kun kaikki lyönnit ovat samanlaisia. Perkussiot ovat jees, mutta niissä saisi olla enemmän alapäätä.

Melodiapuoli toimii minulle. Retrofiilistä ja tommoista. Parin minuutin tienoilla (?) mukaan tuleva kitarariffi toimisi paremmin elävämmän, epämääräisemmän kuuloisena. Basso on hyvän ja syvän kuuloinen, saisi kyllä murista vielä enemmänkin. Alasajon olisi saanut alottaa mielestäni jo puolitoista minuuttia aiemmin ja sekin olisi voinut olla lyhyempi.

Tämä oli parempi kuin tuo ylempi. Ihan kivaa soundia.
0   +1 +2
 
9
E.M.B 21.05.2005
Ainakaa nosit alun rimshoteist ei reverbit puutu ja aivan mahtava dubi bass. tää on just tätä mitä sen pitää ollakki :)

Rummut toimii, meno on letkee. Hieno pimputtelu lähtee taustalle 1:40 jälkeen. Toi skitta ei mun mielest kuulosta niin hyvältä mut kauneushan on katsojan silmissä (korvissa) 2:34 kohdalla lähtee hieno tilluttelu. Oot kyllä saanu hyvät saundit käyttöös täs biisis ja letkeillä tunnelmilla jatketaan loppuun asti. Oot aika paljo tollast vanhaa goa meininkii mun mielest repiny näihi messiin mikä sitten tekeekin näistä omaperäisiä.

Tää ei kyllä iskeny niin hyvin ku aiempi tekeleesi. 9
0   +1 +2
 
8
näköradiomies 20.05.2005
tää oli vähän onnistuneempi mitä toi äskeinen..mut silti oli turhan kirkasta soundia..ite tykkään just king tubbyn niistä vanhoista dubeista tosi paljon vaan sen äänimaailman takia..tässä oli vähän trancehtavat soundit näin hitaaseen dubiin..hmm. no minä olen minä ja sillä sillisalaatti.
muuten taidokasta vääntöä:)
0   +1 +2
 
8
zilakat 20.05.2005
Tässä on kyllä mageet ja kekseliäät noi rumpu/perkussio koukerot. Niistä oikeastaan pisteeni koostuvat. Niitä kuunnellessahan tämä kappale meni.
0   +1 +2
 
Boris the spider 19.05.2005
Ihan hyvän kuuloista, tosin basso saisi mielestäni olla aika paljon lujempaa. Biitti on mielestäni hyvä ja tosi hyvä soundi siinä myös on. En tällaista musiikkia itse kuuntele joten vaikea on sanoa onko kappale hyvä vai huono kokonaisuutena.
0   +1 +2
 
9
Samu2 19.05.2005
Järin mielenkiintoisella äänimaailmalla rakenneltu teos opettaa meikäläiselle samalla minkälaista mahtaa olla tuo mystinen psydubiksikin kutsuttu musiikin erikoislaji. Basson jäytäessä rauhaisasti omaa kuvioitaan hiljaisella mahdillaa, melodioiden ristikulku kappaleen pinalla elää ja kulkee hiljalleen, puolihuomaamattomasti, eteenpäin johdatellen kuulijansa syvemmälle ja syvemmälle kappaleen suljettuun maailmaan. Juuri kun alkaa uskoa että syvimmät syövytykset on kuultu, jostain kumpuaa vielä ylimääräinen vaihde ihan kuin ilkkuakseen varomattoman kuulijan hoppuilulle. Lopulta kappaleen kuunneltuaan voi vaan olla. Ja miettiä.
0   +1 +2
 
B. Hind 19.05.2005
Hieno kokonaisuus. Diggasin todella, täytyy käydä kuuntelemassa sun muut tuotokset.
0   +1 +2
 
8
Pagan 19.05.2005
Erikoinen biisi. Soundit sopivat tähän, mutta itse en ole näitä Psy -osaston miehiä sen vertaa että voisin antaa kovinkaan asiantuntevan kommentin. Jossain vaiheessa tarvitsisi räjäyttää pankki ja hässäkkä päälle. Nyt on liian vetelä meininki meikäläisen makuun. Miksaus on jotakuinkin kohdallaan.
0   +1 +2
 
-CSPR- 18.05.2005
nyt meni multa hiemna ohi:) mutta hauskan kuuloista rytmittelyä. liian pitkä että jaksaisin keskittyä koko biisin ajan. mp
0   +1 +2
 
forzer 18.05.2005
Aika hyvä biisi loppujen lopuksi. Soundit on ainakin kunnossa ja melodiatkin on hyvät!
MIksaus on kans aika hyvä ja biisissä on hyvä rakenne ja tunnelma.Aikast hyvä! Kyllä tästä vielä jotakin tulee!
Rummutkin hakkavat oikein mukavasti!
0   +1 +2
 
8
Sigil 18.05.2005
Joo... joku tässä aikasemmin olikin mulle lähettänyt kommenttia etten taida tietää dubista mitään, mutta kyllä tässä on puolet enemmän munaa kuin siinä ja hyvä biisin kyllä kuullessan tunnistaa. Hyvä fiilis, mutta tasot on vähän sekaisin, mulla ainakin pömisee välillä kajareissa.
0   +1 +2
 
8
jaacob 18.05.2005
Tilassa löytyy -which was nice! Vaivaa tämän rakentamiseen selvästikin nähty ja sopivaa dramaturgista logiikkaa havaittavissa. /to
0   +1 +2
 
Selkäsauna 18.05.2005
En tiedä enää mitä näihin pitäs sanoa kun on tullut jo kymmenen samanlaista vastaan. No mietitäänpäs mielestäni menee kahdella jaollisen asteikon alemmalle tasolle. soundimaailma on kivankuulonen mutta rakenne ennalta arvattava.
0   +1 +2
 
opaWASTED 18.05.2005
en ole tälläiseen musikkiin niinkään perehtynyt, niin en ole mikään arvostelmaan tätä
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 18.05.2005
Aik' outo. Mitäs ny tähä vois sanoo? Ihan hieno noi eri soundit täs biisis
0   +1 +2
 
repulse 18.05.2005
Biisin nimi herättää hilpeyttä..heh. Tämä musatyyli ei ole oikein alaani, mut ihan ok kuuloista!
0   +1 +2
 
integratio 17.05.2005
kivoja tunnelmia herättävä biisi mut noi liidit tos ois saanu rankasta vähän enemmän kuulijan tärykalvoja....
0   +1 +2
 
atheos 17.05.2005
Koitetaanpas nyt sanoa edes jotain. Biisistä välittyy melko utuinen tunnelma, rauhallinen mutta silti levoton. Soundit ainakin omasta mielestäni toimivat, etenkin basso kuulostaa vallan komealta. Muuta en kyllä tästä uskalla sanoa...
0   +1 +2
 
8
JM 17.05.2005
Aika hyvin kuuloisia perkussiosaundeja. Electropimputusmelodia ei ole dubille kovin tyypillinen, on vähän siinä ja siinä, että toimiiko vai ei, mutta toisaalta tekeepähän biisistä persoonallisen. Biisin tunnelma shiftailee hienosti korkeampiin sfääreihin ja rytmit hypnotisoi. Tuo dub -rytmi vois olla voimakkaampikin, nyt jää hitusen liian laimeaksi, mutta oikein hyvää ja nautittavaa dubbia silti. (acidista plussa)
0   +1 +2
 
Kukkajumala 17.05.2005
hauksa biisin nimi. en itse tälläistä musiikkia kuuntele, mutta pakko tätä on jotenkin arvostella kun tässä kommenttiringissä sattui tulemaan vastaan. biisi kasvaa kerros kerrokselta konemusalle tyypillisellä tavalla. minulle tälläinen musiikki on aivan liian itseääntoistavaa että jaksaisin sen enempää innostua. genressään ihan laadukas tekele.
0   +1 +2
 
7
Lexando 17.05.2005
suhteellisen outoa musaa. on ainakin omalaatuista ja se on hyvä asia.
0   +1 +2
 
9
DaKiller 17.05.2005
Basso-osuudet ovat nautittavan kuuloisia. Soundit ovat ylipäätään muutenkin pro tasoa. En oikein alussa ollut varma mihin suuntaan kappale oikein on menossa mutta vauhtiin päästyään ilahduin jarremaisista melodioista ja retromaisista synasoundeista. Mielestäni kappale kaipaa vielä rytmisektion osalta sitä nostatusta enemmän.
Melodiat ovat kyllä näin metallimiehenkin korvaan todella kauniita ja huolella tehtyjä. Ja kun kappaleella on näinkin upea nimi niin eiköhän tästä ainakin tuon 8:n joudu antaa =)
0   +1 +2
 
8
andiamo 17.05.2005
ihan mielenkiintoinen tuttavuus tämä rytmipuu.. Kaiken sortimon pulputusta oli havaittavissa, joistakin tuli mieleen aavikko ja jostain Selviytyjät(tv-sarja) ehkä himpun pitkä kun kappale ei siitä lähtenyt sen kummemmin kehittymäänkään.
0   +1 +2
 
Lowmen 17.05.2005
Hyvä sub-bassomeininki. Snare-kalahduksessa on ärsyttävän pitkä pre-delay. Jännä idea pistää lähes kaikki instrumentit keskelle ja sitten kaikuja ja muita härpäkkeitä rönsyilemään pitkin stereokuvaa. Biisinä tämä oli kyllä aika yksitoikkoinen.
0   +1 +2
 
MdsPressures 17.05.2005
Ei ehkä täysin mun musamakuun sopivaa musaa, mutta jos tykkäisin tällaisesta musasta niin varmasti tykkäisin tästäkin.. soundit on hyvät ja muutenkin toteutus on hyvä paitsi ehkä hieman liian pitkä.. jotenka peukut pystyyn :)
0   +1 +2
 
9
Vilho O. 17.05.2005
Vaikka en itse ko. genren musiikkiin olekaan perehtynyt, niin biisi toimii. Koodauksen taustalle tämä biisi sopii kuin kivi päähän. Eli hyvin.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 17.05.2005
Hiljalleen kasvavaa (ja jostakin syystä mielestäni hyvin Ranskalaistyylistä (??)) synteettistä tunnelmointia.
Metallimiehenä en tätäkään lajia paljon kuuntele, mutta nyt kehaistakoon kyllä sen verran, että kuullostaa todella hyvältä. Soundit ovat kohdillaan ja ideointi & toteutus ovat onnistuneet.
Hyvä pakkaus.
0   +1 +2