Negativity

Vico Jaeae

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Atmotion 04.08.2005
Todella loistava progebiisi! Kuuntelen tätä jo kolmatta kertaa peräjälkeen.. en vaan saa tästä tarpeekseni. :) En todellakaan usko että neljässä päivässä saa näin mahtavaa musiikkia tehtyä... :P Täysi 10+
0   +1 +2
 
9
Chronosis 20.05.2005
Todella hyvä bassosaundi, matalat taajuudet vaan hieman turhan korostettuneina. Rummut kuulostaa melko hyvältä. Voksupätkä tuo kivasti tunnelmaa. Erittäin mukavia synasaundeja käytetty ja meininki on kyllä todella progemaista. Tykkäsin kovasti, tyylistä tulee ihan Özgür Can mieleen. :)
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.05.2005
Kompressointi miellyttää ainakin tässä minun korvaa, sopivan aaltoilevat soundit. Lievää tunkkaisuutta on tässä, mutta johtuu varmasti vain lähinnä paksusta bassosta. Ehkä omaan makuun hiukan liian tunkkainen. Muuten matot ovat kirkkaita ja jännän kuuloisia. Rummuttelut ovat erityisen hyvin onnistuneita, mutta onhan niiden pakko olla koska ne ovat selvästi pääosissa.

Myöhemmät yksinkertaiset leadit maittavat hyvälle, soundi saisi olla vähän kertakäyttökamaa paksumpaa vain niissä. Hiukan yksinkertaisen inisevä.

En ole ehkä näin progressivisen trancen ystäviä, mutta proggis house/trance porukoissa tämä varmasti saisi huomiota. Laadukasta progeilua... Kyllä tätä kannattaa lisänä kehittää ehdottomasti jatkossa... kyllä tämä tyyli ainakin on hallussa=)
0   +1 +2