Abhysan´s Perfect Body

Project Atmophos

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Keskonen 22.03.2009
mä ainaki tykkään täst, harmi vaan kun ei suomes tehä oikee mitää pelejä, ni tää vaa hukkuu tänne, kyl täl käyttöä ois:) täs pysyy just jännitys kasas koko aja, just tällane vittumaisen stressaava musiikki et sekoaa nappulois (eli just kun pitää torjua kilvellä lohikäärmeen tulipallo ni painaakin vahingos nappulaa missä taisteleva saunatonttu näyttää persettä) ja sit kuuluu titatuu ja tulee näyttöö teksti game over kun perskarvat kärähti ja täytyy taas käyttää 5h aikaa et pääsee samaa pelitilanteeseen . kun tätä peliä ei tietenkää voi seivata kesken kaiken. just tällast timon luonteeseen kuuluvaa vittumaisen todellisen tuntuista fantasiaa missä voi eläytyä alusta loppuun vauvasta vaariin niin selvinpäin kuin kännissäkin. suosittelen ja lisää tällaista, tästä saa kaikenlaisia mielikuvia.
0   +1 +2
 
8
C2H5OH 18.04.2006
En tiedä, kuinka hyvin tää ois toiminu paremmilla soundeilla, mutta nyt toi midi-meininki vähän häirii. Sävellyksellisesti tässä on ihan hyvii juttui, mutta sisältöä pikkasen liian vähän näin pitkäks biisiks. Ihan vaikuttajien tasolle tässä ei siis päästä, mutta potentiaalia on. Biisin tunnelma pysyy hyvin kasassa koko biisin ajan. Suosittelisen kokeilemaan vaikka reasonia tai cubasea vst-softineen, niin voisit saada jotain todella tasokastakin kamaa tehtyä.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 05.10.2005
Pari ekaa sekuntia antaisivat odottaa ennemminkin halpaa perusmikseriräppibiittiä kuin soundtrack-kamaa. Heppoiset ja halvat soundit eivät todellakaan tee tälle oikeutta. Eipä tämä sävellyksellisestikään mitään erityisen innovatiivista ole, mutta kököt midisoundit estävät tätä olemasta perushyvää leffasoundtrackkamaa. Toisaalta voidaan myös kysyä miksi edes tehdä tällaista perusstringisoundtrackmeininkiä kun samaa tekee miljoona leffasäveltäjää paremmin kuin hyvin.

Soundien jäykkyydestä johtuen tämä yhdeksän minuutin kesto ei oikein jaksa kantaa, kolmannes tätä kamaa riittäisi ainakin minulle. Aivan liian pitkä.
0   +1 +2
 
10
Spin 28.06.2005
Enpäs osaa oikein kommentoida, mutta mun mielestä tämä on jo 10
0   +1 +2